kocamla evlenmeden önce açık bır bayandım evlendıkten sonra zorla tesetture soktu benı

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza,allah islah etsin eşinizi
İnancı olan insan eşine zaten vurmaz el kaldırmaz!!!!!
Ona hatırlatın bunu ben sana allahın emanetiyim diye madem bukadar dinden imandan bahsediyor bunu unutmuş!
Bu nasıl sapkınlıktır ki başınızı kapatmanızı istiyor allah için ama ardından eşine zulum ediyor......
''Örtü allah rızası için takılır eşiniz için değil'' o sadece size hatırlatır zoraki yaptırım uygulatamaz!

Nasil ama nasil esimin de maddi durumu cok kotu nasil ayaklarimin ustunde durayim tavsiyenizi nasil dinleyeyim .kolay mi saniyorsunuz.tek kurus para guvenceniz bile yokken
Şimdi de maddi güvencen yok
Sanki ziyagillerin gelinisin bi elin yağda bi elin balda da
Ondan vazgeçemiyosun gibi yazıyosun

De ki çalışamam
Merdiven silemem
Alnımın teri de olsa gocunurum
Böyle iyi kötü para geliyo, çoluk çocuğa tencere kaynıyo
Bi dayak nedir yer otururum
Ama 5 katlı evlerin merdivenlerini silmek her gün her gün yemez

Ha derim tamam anladım ben seni

Zaten karıncayı bile incitmemek lazım dinimize göre
Ama adam sapıtık bence, işine gelene islamda bu var diyo kendi her türlü naneyi islam dışı olsa da uyguluyo
bende bunu diyorum surede geciyor diye hak görüyorlar ama hocalar alimler bu anlatıyor kapanmadi diye döv demiyor sure.. ama herseyi kendine cekmeye merakli erkek cok piyasa da..

bir kere islamda başörtüsü yoktur zorunlu değildir bu da dinimizde yanlış anlaşılan bir sürü şey gibi yanlış anlaşılmıştır sonra böyle baskılara erkek terörüne sebep oluyor işte mesele din değil ki ne namaz deniyor ne oruç varsa yoksa başını ört konu komşuya dindar görünecek zaar..

Ne yazık ki konu sahibi de pasif bir bayanmış ki beni böyle gördün ne hakla değiştirmeye kalkıyorsun diyememiş hemen örtmüş başını yoksa kimliği oturmuş karakterli bir bayana kimse böyle bir dayatma yapamaz.

senin için en hayırlı yol boşanmak. belediyelerden bakanlıklardan yardım alabilirsin. daha fazla çekme bu derdi..

Surekli boyke degil eskiden hergun denecek kadar fazlaydi yoldugu saclarimami yanayim kararttigi hayatimami coxuklarima mi .derken zamanla azaltti siddetin azi cogu tabiki olmaz ama heran ne yapacagi belli olmayan bir insan diyebilirim.Ama herseyden ziyade vutun bu olanlar kaynanamin yaninda oluyirdu o sadece bakiyordu oohh ben ogluma diyecem sen esssek gibivdayak yiyecen diyordu.hersey gecse gitsede buna gorumcelerim de dahil ben hakkimi helal etmiyorum onlara

bende bunu diyorum surede geciyor diye hak görüyorlar ama hocalar alimler bu anlatıyor kapanmadi diye döv demiyor sure.. ama herseyi kendine cekmeye merakli erkek cok piyasa da..
Bir kalp kırdın ise o kıldığın namaz değil de denmiştir mesela
Kalp mi kalmış kol kırıyo hanzolar
Bi de başörtüyü alet ediyorlar
Zaten islama uygun giyinsin diye değil bence, biri görmesin kıskançlıktan yapıyo bence
Sanki herşey bitti islamı yaladı yuttu kendi, karısının baş örtüsü eksik sadece

Valla ben evime temizlik icin kadin ariyorum yok, paraya ihtiyaci olana diyorsun ki gel 50 lira vereyim camlarimi sil yok der, eski kiyafetlerimi verecek ihtiyac sahibi bulamiyorum , sanirsin herkes benden zengin

Kimse kimseyi zorla kapatamaz böyle bi hakkı yok . Bosan gitsin böyle geri kafalı bi adamla bi ömür zehir olur .

niye katlandın merak ediyorum çocuklar yokken boşansaydın yada şimdi boşan 9 yıl diyorsun eskiden kadın evden çıkamazmış tv yok internet yok çarşı pazar yok şimdi hersey elinin altında neyi bekliyorsun kuzum seni tutan ne

Zulme karsi tepkisiz kaldilar ustelik sebep oldular hep kaynanam kayinbabam..

Valla ben evime temizlik icin kadin ariyorum yok, paraya ihtiyaci olana diyorsun ki gel 50 lira vereyim camlarimi sil yok der, eski kiyafetlerimi verecek ihtiyac sahibi bulamiyorum , sanirsin herkes benden zengin
ben alıyorum valla yengemin eskilerini dantel yapıyorum 10 20 ne verirlerse satıyorum bende eskilerimi mahallemizde bi komşu var onun kapısına bırakıyorum

Bizim binanın merdivenlerini silmeye bi abla geliyodu
2 de küçük çocuğu vardı, demek bırakaacak kimse olmuyo. Kapıda oyanrdı çocuklar annesi silene kadar
Çokta hanım bi kadındı
Sonra bizim binaya çakal bi aile taşındı
Nasıl ne ara yaptılar bilmiyorum ben işteyim pek görmem öyle şeyleri
O çakal aile kadının işini elinden aldı
Bi de ben sezeryan olmuştum, geldi su istedi
Bir kova su, evi karşı dairede ama cimrilikten onu bile benden istedi
Dedim ben ameliyatlıyım?
Hala diyo evinizde kimse olmuyo üst kattakilerde yok
Dedim sizin ev karşı daire değil mi? Kimse yoksa kendi evinden al, ameliyatlıyım deyince halden anlarsınız sandım, 1 kova su ile hacca mı gideceksiniz.

(Nur Suresi, 31),(Nur Suresi, 60) okumanızı araştırmanızı rica ederim.Ve daha birçok ayet ...
Ki bu konular sanırım yasak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…