kocamla evlenmeden önce açık bır bayandım evlendıkten sonra zorla tesetture soktu benı

Nasil ama nasil esimin de maddi durumu cok kotu nasil ayaklarimin ustunde durayim tavsiyenizi nasil dinleyeyim .kolay mi saniyorsunuz.tek kurus para guvenceniz bile yokken

Calisip cabalamaktansa hirpalanip yyasamak zalimce bem hirpalanmaktan ziyade iskence gordum yillarca merhamet ya

Bak kardeşim ozaman şöyle yapacaksın evde ayakkabı dikimi, elbise süsleri dikimi yapılıyor onlardan al yap kazan parani açıktan okulu bitir daha çok gencsin 55yasinda hukuk bitiren kadın Komşum var benim imkânsız değil hic bisey bu şekilde olacağına iradeli ol çocukların için kazan basar ölene kadar çekilmez bu hayat adam aldatir da döver de öldürür de hep mi susacaksin??? O çocuklar büyüyünce hesap soracak sana bundan suphen olmasın ben annemin karşında dikilip soruyorum neden bosanmadin niye bize bunları yasattin diye bi suru de bildigim var hesap soran anasından babasından korkma çocukların için titre kendine gel oku çalış basar!!!

bende zayıf karakterli bi kadınım dır ama kocası bildiğin işkence yapıyor dayak atıyor vs. benim eşim le tek sorunum annesi o kadar onu da takmıyorum artık eskisi kadar bi kadın kendini kandırmayacak çocuklarım diye malesef çocuklar da sırt çevirebilir ler gün gelip ama konu sahibinin sorunu galiba tesettür yani adam saçını aç istediğin yere git gez dese sorun kalmayacak gibi

Nasil ama nasil esimin de maddi durumu cok kotu nasil ayaklarimin ustunde durayim tavsiyenizi nasil dinleyeyim .kolay mi saniyorsunuz.tek kurus para guvenceniz bile yokken
Esinin de maddi durumu kotuyse kaybedecek neyin var onurundan baska? İs ara gizli gizli bulunca da cik o evden
Kadin siginma evlerinde 6 aya kadar kalabiliyorsun, cocuklarinla yerlesebilirsin, is ararsin,yatili temizlikci olabilirsin mesela buyuk evlerde, calisirsin cocuklarini okula krese gonderirsin. Su anki hayatindan zor degil,

Aynen soyledigim gibi
Dayak sorun degil
Yeter ki bedava ekmek olsun, gezmelere ses cikmasin

Calisip cabalamaktansa hirpalanip yyasamak zalimce bem hirpalanmaktan ziyade iskence gordum yillarca merhamet ya
9 yıl kaç çocuk var kuzum hadi ilkinde cahildin bilemedin ya sonra ben 6 yıllık evliyim 2 dogm yaptım ilk bebegimi kaybettim ikinciyi de kendim için ana olmak için istedim ki bi kadın ana olmak için dogurmalı başkalrı için degil kv de bi daha dogur diyor ama yok diyorum daha degil

Çocukların gözü önünde dayak yiyorsun
Çocukların gözü önünde istemedğin kalıba giriyorsun
Çocukların gözü önünde kah boşanma dilekçesi imzalıyorsun kah vazgeçiyosunuz
Görseniz çocuklarım ne haldeydi içiniz parçalanırdı diyen sensin

Boşansam daha mı iyi olacak diyen yine sensin
Zaten şu anda bir elin yağda bir elin balda değil, maddi sıkıntımız var diyorsun
Boşansan ne olur yine maddi sıkıntın olur şimdiki gibi
Ama dayak şiddet huzursuzluk olmaz

Ohoo o kadar rezilligi ve cocuklara yasattigi travmayi sizin gozunuzu korkutmak icin mi yapmis ? Bu adamdan ne baba nede koca olur boyle devam ederse sizin gencliginiz hayatinizi tuketir cocuklarida dayakla korkutmayla bir sekilde buyutursunuz ileride anne babasindan kacan nefret eden cocuklar haline gelirler biraz sanslari varsa okuyup kendilerini kurtarirlar yok sanslari yoksada onlarda sizin gibi hayatin icinde birsekilde kaybolurlar.
Bosan demek kolay evet ama bosaninca ne yaoacaksiniz ? Isini gecim kaynaginiz var mi ? Aileniz arkanizda mi ? Boyle bir adam size belki bosandiktan sonrada rahat vermeyecek. Bence iyice dusunun mantikli bir plan yapin ona gore hareket edin.
Ben iste bu yuzden diyorum is guc sahibi olmadan arkadan atli kovalar gibi elin adamlarinin guler yuzune kanip kendinizi hayatinizi geleceginizi teslim etmeyin diye genc kizlara.
Simdi kendi isiniz maasiniz gecim kaynaginiz olsa coktan kendinizi kurtarmistiniz bu adamdan ama adam biliyorki gidecek yeriniz yok o sebepten de sizi esir gibi kullaniyor istedigi gibi vuruyor her istedigini yapiyor.
Boyle insanlik disi varliklar hep oldu hepde olmaya devam edecek..

Secim sizin ya bir cikis yolu yaratirsiniz kendinize yada bu sekilde yaslanip gidersiniz..

((((andırmayacak çocuklarım diye malesef çocuklar da sırt çevirebilir ler gün gelip ama konu sahibinin sorunu galiba tesettür yani adam saçını aç istediğin yere git gez dese sorun kalmayacak gibigibi)))) boyke acimasiz yorum yapmayin diyorum sorun bas ortusu degil sadece ustelik 9 yildir kapaliyim

S sibelizim evet aciklayin bende merak ettim alimler ne diyormuş dayak konusunda ?
 ben fetva kurumu degilim koca metinden bunu cekip cikarmayin merak ediyorsaniz fetva merkezini arayin. nisa suresi4/34 de geçer bu konu .. islami ulamalar da bunu açıklamıştır.Kurani kerimde var oldugu icin bazi erkekler bunu kendine hak sanar ama yanılır dediğim bu..

Aynen soyledigim gibi
Dayak sorun degil
Yeter ki bedava ekmek olsun, gezmelere ses cikmasin
ben de esimle kavgalar ederim tartışırım ama maddiyat için bırakmam yada maddiyat için göz yummam herseye bi adamı seviyorsan adamda seni sevmeli sana deger vermeli

ben de esimle kavgalar ederim tartışırım ama maddiyat için bırakmam yada maddiyat için göz yummam herseye bi adamı seviyorsan adamda seni sevmeli sana deger vermeli
Kavga etmeyen cift yok, ama
Kavganin da bir adabi var, siddet ayri birsey kavga ayri

Zaten karıncayı bile incitmemek lazım dinimize göre
Ama adam sapıtık bence, işine gelene islamda bu var diyo kendi her türlü naneyi islam dışı olsa da uyguluyo

sorun ne ozaman dayak var ama boşanamam diyorsun kaynanan yüzünden eziyet görüuyorsun boşanmam diyorsun !adamın elde tutulur iyi bişeyi var sa söyle diyelim ki kadın bunun için katlanıyor bak olumsuz yorum yapmayı hiç sevmem ama ne desek kabul etmiyorsun ben de boşanamadım çünkü kocamı seviyorum çünkü kötü günümde yanımda durdu kendi yemedi bana yedirdi tammam anasına çok ezdirdi beni ama benim kaynaya dünya toplansa degişmez yaranamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…