- 1 Mart 2016
- 115
- 32
- 48
- Konu Sahibi 38meryem60
-
Bak kardeşim ozaman şöyle yapacaksın evde ayakkabı dikimi, elbise süsleri dikimi yapılıyor onlardan al yap kazan parani açıktan okulu bitir daha çok gencsin 55yasinda hukuk bitiren kadın Komşum var benim imkânsız değil hic bisey bu şekilde olacağına iradeli ol çocukların için kazan basar ölene kadar çekilmez bu hayat adam aldatir da döver de öldürür de hep mi susacaksin??? O çocuklar büyüyünce hesap soracak sana bundan suphen olmasın ben annemin karşında dikilip soruyorum neden bosanmadin niye bize bunları yasattin diye bi suru de bildigim var hesap soran anasından babasından korkma çocukların için titre kendine gel oku çalış basar!!!Kucuk yasta cahillik edip kacarak evlendik bu biir ikincisi evlebmeden once farkli sinra tamamen farkli davrandi bu iki aileniz sizi itip kalksa siz nasil bir yol izlerdiniz.hata yapabilir insan.xocuklarimd a var evet onlqr icin herseyin iyisini isteyen bir anneyim evet psikolajilerini dusunuyorum ama bosan merdiven sil sacini supurge et yazmissiniz bu nasil olacak peki cocuklarimin psikolojisi cok daha iyimi olacak.ben bosansam bile korkarimki daha kotu seyler gelecek basima uzgunum ne yapacagimi bilemiyorum
bende zayıf karakterli bi kadınım dır ama kocası bildiğin işkence yapıyor dayak atıyor vs. benim eşim le tek sorunum annesi o kadar onu da takmıyorum artık eskisi kadar bi kadın kendini kandırmayacak çocuklarım diye malesef çocuklar da sırt çevirebilir ler gün gelip ama konu sahibinin sorunu galiba tesettür yani adam saçını aç istediğin yere git gez dese sorun kalmayacak gibiNe gelecek basina? Calisan kadinin basina ne gelir? Sana gelen gelmis hic mi acimiyorsun kendine? Cocuklarin ileride buyuyunce o zaman kendi agizlariyla diyecekler bu adami ne diye cektin guzel annem diye
Evet sacini supurge et, merdiven sil, cam sil, evlere temizlige git ama bu zulumden cocuklarini ve kendini kurtar
Esinin de maddi durumu kotuyse kaybedecek neyin var onurundan baska? İs ara gizli gizli bulunca da cik o evdenNasil ama nasil esimin de maddi durumu cok kotu nasil ayaklarimin ustunde durayim tavsiyenizi nasil dinleyeyim .kolay mi saniyorsunuz.tek kurus para guvenceniz bile yokken
Aynen soyledigim gibibende zayıf karakterli bi kadınım dır ama kocası bildiğin işkence yapıyor dayak atıyor vs. benim eşim le tek sorunum annesi o kadar onu da takmıyorum artık eskisi kadar bi kadın kendini kandırmayacak çocuklarım diye malesef çocuklar da sırt çevirebilir ler gün gelip ama konu sahibinin sorunu galiba tesettür yani adam saçını aç istediğin yere git gez dese sorun kalmayacak gibi
9 yıl kaç çocuk var kuzum hadi ilkinde cahildin bilemedin ya sonra ben 6 yıllık evliyim 2 dogm yaptım ilk bebegimi kaybettim ikinciyi de kendim için ana olmak için istedim ki bi kadın ana olmak için dogurmalı başkalrı için degil kv de bi daha dogur diyor ama yok diyorum daha degilCalisip cabalamaktansa hirpalanip yyasamak zalimce bem hirpalanmaktan ziyade iskence gordum yillarca merhamet ya
Çocukların gözü önünde dayak yiyorsunKucuk yasta cahillik edip kacarak evlendik bu biir ikincisi evlebmeden once farkli sinra tamamen farkli davrandi bu iki aileniz sizi itip kalksa siz nasil bir yol izlerdiniz.hata yapabilir insan.xocuklarimd a var evet onlqr icin herseyin iyisini isteyen bir anneyim evet psikolajilerini dusunuyorum ama bosan merdiven sil sacini supurge et yazmissiniz bu nasil olacak peki cocuklarimin psikolojisi cok daha iyimi olacak.ben bosansam bile korkarimki daha kotu seyler gelecek basima uzgunum ne yapacagimi bilemiyorum
hersey maddiyat mı ? kuru ekmek te olsa huzrla yiyorsan degmez mi ?Nasil ama nasil esimin de maddi durumu cok kotu nasil ayaklarimin ustunde durayim tavsiyenizi nasil dinleyeyim .kolay mi saniyorsunuz.tek kurus para guvenceniz bile yokken
Yahu guzel arkadasim sana ben merhamet etsem nolacak ne isine yarayacak sen kendine cocuklarina acimiyorsun ki mahkum etmissin kendini bu onursuzlugaCalisip cabalamaktansa hirpalanip yyasamak zalimce bem hirpalanmaktan ziyade iskence gordum yillarca merhamet ya
bosanmaya da kendısı kalkıstı gecen sene anlasmalı bosanacagız dıye kolumdan tuttu cocukları mızıda aldınarabaya aglaya aglaya gıttık cocuklarım ve ben .dılekce yazdırdı ben ıstemıyorum gecınemıyoruz falan dıye.cocukların gozu onunde bana zorla ımza attırdı sonrasında vazgectı benım gozumu korkutmak ıcın yapmıs o cocuklarımı gorseydınız yuregınız parcalanırdı
 ben fetva kurumu degilim koca metinden bunu cekip cikarmayin merak ediyorsaniz fetva merkezini arayin. nisa suresi4/34 de geçer bu konu .. islami ulamalar da bunu açıklamıştır.Kurani kerimde var oldugu icin bazi erkekler bunu kendine hak sanar ama yanılır dediğim bu..
ben de esimle kavgalar ederim tartışırım ama maddiyat için bırakmam yada maddiyat için göz yummam herseye bi adamı seviyorsan adamda seni sevmeli sana deger vermeliAynen soyledigim gibi
Dayak sorun degil
Yeter ki bedava ekmek olsun, gezmelere ses cikmasin
Kavga etmeyen cift yok, amaben de esimle kavgalar ederim tartışırım ama maddiyat için bırakmam yada maddiyat için göz yummam herseye bi adamı seviyorsan adamda seni sevmeli sana deger vermeli
Zaten karıncayı bile incitmemek lazım dinimize göre ben fetva kurumu degilim koca metinden bunu cekip cikarmayin merak ediyorsaniz fetva merkezini arayin. nisa suresi4/34 de geçer bu konu .. islami ulamalar da bunu açıklamıştır.Kurani kerimde var oldugu icin bazi erkekler bunu kendine hak sanar ama yanılır dediğim bu..
Bak sen su alimlereasıl kasıt neymiş merak ettim, ne diyor alimler?
sorun ne ozaman dayak var ama boşanamam diyorsun kaynanan yüzünden eziyet görüuyorsun boşanmam diyorsun !adamın elde tutulur iyi bişeyi var sa söyle diyelim ki kadın bunun için katlanıyor bak olumsuz yorum yapmayı hiç sevmem ama ne desek kabul etmiyorsun ben de boşanamadım çünkü kocamı seviyorum çünkü kötü günümde yanımda durdu kendi yemedi bana yedirdi tammam anasına çok ezdirdi beni ama benim kaynaya dünya toplansa degişmez yaranamaz((((andırmayacak çocuklarım diye malesef çocuklar da sırt çevirebilir ler gün gelip ama konu sahibinin sorunu galiba tesettür yani adam saçını aç istediğin yere git gez dese sorun kalmayacak gibigibi)))) boyke acimasiz yorum yapmayin diyorum sorun bas ortusu degil sadece ustelik 9 yildir kapaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?