Kocamla her kavga sebebimiz

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Merhabalar

Kızlar eşim iş hayatında güzel bir konumda ama kendine bir tane gömlek almaz :( vaktim yok diyor. Benimde işlerim çok yoğun bende yetişemiyorum artık. Bakıyorum çorabı yırtık . Bi bakıyorum iki senedir aynı mont aynı ceket . Bende kafama takıyorum diyorum en azından gel bir cumartesi gidelim seçelim al. Evet diyor ama o gün gelince boşver diyor. Her kavgamızda bundan çıkıyor mesela kendine kalın bişeyler almıyor incecik üstle işe gidiyor hasta alıyor tam çıldırmalkk. Akşam geldi bende söylendim biraz koca kişinin dolabının toplanması lazım dağılmış evinde toplanması lazım dedim. Ne yapılacaksa yaz kağıda elli kere aynı şeyi söylüyorsun . Dedi. Yoruldum nasıl kendine bakabilir? Pasaklılığından bıktım

Erkekler çocuk gibidir.
Bir bayan ve eş olarak alışverişi sevdiğini düşünüyorum.
Bu görevi sende üstlenebilir , sürprizler yapabilirsin.
Zor değil bence ...
Normalde ben alıyordum ama yetişemiyorum :( çocuk ev iş kendime bile vakit bulamıyorum

Yani aynı şeyleri giymek istiyordur ne var bunda, ben en son mont aldığımda dolar 3 TL falandı herhalde. Pasaklı mıyım şimdi 😅 hasta oluyorsa bakmayın, milletin peşinde anne gibi dolaşmanın anlamı yok, hasta olduğunda anlar kalın giyinmesi gerektiğini. İşten geldiğinde de dolap toplamak eziyet gelmiştir izin gününde ben şurayı yapayım sen şurayı yapar mısın diye siz başlatın

Benim eşim de assssla bir iğne almaz kendine. Spora başlayacaktı bir heves iyisinden aldı mayosunu bi şeylerini filan odur yani bi onu bilirim. Sürekli ben ihtiyacına göre link atıyorum bunu al bunu al diye genelde beğenir alır.

Yani anlayamadım Trendyoldan bir şeyler almak 10 dakika, koca adamın 10dksı yok mu yani :KK51: Koca adam kör mü yani, üşümüyor mu kazağı ince diyorsunuz, ne münasebet neden siz liste yapıp eline verceksiniz? bence konuşmayı bırakın ne yaparsa yapsın umursamayın.

Erkekler çocuk gibidir.

Hayır, yetişkin insanlar yetişkin gibidir, kendi işlerini yapabilir ve yapmalıdır da. Böyle yazarak yetişkin erkekleri 5 yaşındaki çocukz ekasına indirgiyorsunuz o zaman donunu bile evdeki kadın alsına geliyor. Konu sahibesinin canı yok mu? Neden uğraşsın?

İnternetten alışveriş yapın rahatsız oluyorsanız.
Eşiniz olmuyor belli ki.
Çok absürt bir durum yoksa ben müdahale etmezdim, rahatsız oluyorsam da sürekli onunla kavga etmek yerine alışverişin pratik yolunu bulurdum.
Çözüm odaklı olmak sizi daha az yorar.

Merhabalar

Kızlar eşim iş hayatında güzel bir konumda ama kendine bir tane gömlek almaz :KK43: vaktim yok diyor. Benimde işlerim çok yoğun bende yetişemiyorum artık. Bakıyorum çorabı yırtık . Bi bakıyorum iki senedir aynı mont aynı ceket . Bende kafama takıyorum diyorum en azından gel bir cumartesi gidelim seçelim al. Evet diyor ama o gün gelince boşver diyor. Her kavgamızda bundan çıkıyor mesela kendine kalın bişeyler almıyor incecik üstle işe gidiyor hasta alıyor tam çıldırmalkk. Akşam geldi bende söylendim biraz koca kişinin dolabının toplanması lazım dağılmış evinde toplanması lazım dedim. Ne yapılacaksa yaz kağıda elli kere aynı şeyi söylüyorsun . Dedi. Yoruldum nasıl kendine bakabilir? Pasaklılığından bıktım
Ben eşime almazsam o almaz kendine ihtiyacı olduğunu düşünmez yani. Bazen diyorum ki montun çok ince bak şöyle kalın bir şey mi alsak bakıyorum araştırıp alıyor kendine ya da ayakkabin eskidi onu artık işte giy yenisini alalım diyorum. Erkekler biraz çocuk gibidir.

Erkekler çocuk gibidir.
Bir bayan ve eş olarak alışverişi sevdiğini düşünüyorum.
Bu görevi sende üstlenebilir , sürprizler yapabilirsin.
Zor değil bence ...
Ne alaka? Biz anneleri olmak için mi evleniyoruz. Adamların totolarını kaldırır bu söz ancak

Merhabalar

Kızlar eşim iş hayatında güzel bir konumda ama kendine bir tane gömlek almaz :( vaktim yok diyor. Benimde işlerim çok yoğun bende yetişemiyorum artık. Bakıyorum çorabı yırtık . Bi bakıyorum iki senedir aynı mont aynı ceket . Bende kafama takıyorum diyorum en azından gel bir cumartesi gidelim seçelim al. Evet diyor ama o gün gelince boşver diyor. Her kavgamızda bundan çıkıyor mesela kendine kalın bişeyler almıyor incecik üstle işe gidiyor hasta alıyor tam çıldırmalkk. Akşam geldi bende söylendim biraz koca kişinin dolabının toplanması lazım dağılmış evinde toplanması lazım dedim. Ne yapılacaksa yaz kağıda elli kere aynı şeyi söylüyorsun . Dedi. Yoruldum nasıl kendine bakabilir? Pasaklılığından bıktım
Yırtık çorap konusunda haklısınız ama bi mont 2 sene giyilmez mi 😊

Merhabalar

Kızlar eşim iş hayatında güzel bir konumda ama kendine bir tane gömlek almaz :KK43: vaktim yok diyor. Benimde işlerim çok yoğun bende yetişemiyorum artık. Bakıyorum çorabı yırtık . Bi bakıyorum iki senedir aynı mont aynı ceket . Bende kafama takıyorum diyorum en azından gel bir cumartesi gidelim seçelim al. Evet diyor ama o gün gelince boşver diyor. Her kavgamızda bundan çıkıyor mesela kendine kalın bişeyler almıyor incecik üstle işe gidiyor hasta alıyor tam çıldırmalkk. Akşam geldi bende söylendim biraz koca kişinin dolabının toplanması lazım dağılmış evinde toplanması lazım dedim. Ne yapılacaksa yaz kağıda elli kere aynı şeyi söylüyorsun . Dedi. Yoruldum nasıl kendine bakabilir? Pasaklılığından bıktım
İnternetten alabilirsiniz. Cimri mı yoksa üsengec mı hepsi de olabilir. Sinir bozucu

al esinin kredi kartini, internetten yapiver alisverisi. benim iyilikbilmez nankor kocam da bu sekilde oldugu icin ben internetten aliyordum. bekarken ev kiyafetleri falan berbatmis dis kiyafetleri hic demiyorum bile. baya bi alisveris yaptim ustu basi duzeldi ama artik yapmiyorum

Merhabalar

Annesinden öyle görmüştür.Beraber yapalım deyin.Oyle halledin.

Her yil mont alınması gerektiği nerede yazıyor? 2 yıl aynı montu giydi diye gariban mi oluyor nolmuş yani ne bu tüketim çılgınlığı?

Diğer konularda haklısınız annesi gibi peşinde dolaşıp duramazsınız bi zahmet vakit ayırıp kalın kazak pantolon falan alsın. Ucu delik corapta görürseniz atin çöpe çorapsiz kalinca paşa paşa gidip almak zorunda kalır

Back
X