- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
- Konu Sahibi hayat343434
-
fetva vermeyeyim ama bende şahitli olduğunu biliyorum!Ben de farklı zamanlarda ve yine şahit eşliğinde boşol deyince nikah düşer diye biliyorum. Nihat Hatipoğlu'ndan öyle duymuştum. Sinir anında söylenen boşol lafının önüne geçmek içinmiş.
Maalesef tutuyor bu çok hassas bir konu ,tekrar nikah da tazelenmiyor , çiftler ayrılacak kadın başka bir evlilik yapacak gerçek anlamda yeni evliliğin de cinsellik yaşamak zorunda, bu sebeple boş ol lafı öyle kolay söylenmemeli dönüşü yok.Ya tamamen cahilligimden soruyorum
Sinirli aninda soylenen tutmuyor diye biliyorum yanlis mi ?
boş ol mu dedi .hangi devride yaşıyoruz karacahilinn teki eşinArkadaslar o kadar yoruldugumu hissediyorum ki anlatamam eşimin aileme olan soğukluğu uzaklığı, kendi kafasına buyruk davranması, kendi doğruları yanlışları, hep onun haklı olmasi artık yoruldum inanin ki.. Bugün kavgaliydik o erkenden yattı bende evi temizliyordum giymedigimiz kıyafetleri ihtiyacı olanlara verecektik neyse o ayırmış bende seçerken yepyeni gomlekler vardı bende seslendim bunları kardeşime vereyimmi giysin diye Hayır dedi sebep dedim babam istedi onları dedi bende atacaksın diye istedi dedim kavga büyüdü.. Hayır kardeşimin ihtiyacı yok aslında içimden geldiği için istedim.. bağırdı çağırdı.. Normal hayatımızda guleriz fakat çoğu zaman kavga , cok mutsuzum kızlar.. çekip gitmek kolay yaa sonrası ailem onlara bunu yasatamam. Benim için boşanmak büyük bişey değil ama onlar için öyle değil ne kadar onların yanımda olduğunu bilsemde onların yüzünü egememgeçen ki olayimizda bosayacagim seni dedi yarın gidip boşanma davasını açıyorum dedi bende tamam aç ikimizde kurtulalim dedim boş ol boş ol boş ol dedi bana o kadar zoruma gitti ki anlatamam sonra biraz geçtikten sonra Özür dile yemeye çalıştı. Benden yüz alamayınca gene aynı oldu. Dengem bozuldu kızlar Annemin evine gittim 4 gün orda kaldım benim yanıma gelmedi bile babası aradı gel kızım konuşalım diye ısrar etti bende geldim eve konuştuk eşim affettirdi beni bir şekilde ama bi kaç saat sonra gene aynı... Düşünüyorum acaba bende mi bir sorun var diye kafam çok karışık ve gerçekten çok Üzgünüm. Beni en çok yaralayan da aileme karşı mesafesi halbuki ailem ne kadar seviyor onu benden daha fazla onemserler.. kızlar bana bir akıl verin biliyorum ; YA DEVEYİ GÜDERSİN YA BU DİYARDAN GİDERSİN... ama arada kaldım çok doluyummm
Söylenecek ck şey varda kendimi buldum sizde ama konuşmak istemiyorum neyseArkadaslar o kadar yoruldugumu hissediyorum ki anlatamam eşimin aileme olan soğukluğu uzaklığı, kendi kafasına buyruk davranması, kendi doğruları yanlışları, hep onun haklı olmasi artık yoruldum inanin ki.. Bugün kavgaliydik o erkenden yattı bende evi temizliyordum giymedigimiz kıyafetleri ihtiyacı olanlara verecektik neyse o ayırmış bende seçerken yepyeni gomlekler vardı bende seslendim bunları kardeşime vereyimmi giysin diye Hayır dedi sebep dedim babam istedi onları dedi bende atacaksın diye istedi dedim kavga büyüdü.. Hayır kardeşimin ihtiyacı yok aslında içimden geldiği için istedim.. bağırdı çağırdı.. Normal hayatımızda guleriz fakat çoğu zaman kavga , cok mutsuzum kızlar.. çekip gitmek kolay yaa sonrası ailem onlara bunu yasatamam. Benim için boşanmak büyük bişey değil ama onlar için öyle değil ne kadar onların yanımda olduğunu bilsemde onların yüzünü egememgeçen ki olayimizda bosayacagim seni dedi yarın gidip boşanma davasını açıyorum dedi bende tamam aç ikimizde kurtulalim dedim boş ol boş ol boş ol dedi bana o kadar zoruma gitti ki anlatamam sonra biraz geçtikten sonra Özür dile yemeye çalıştı. Benden yüz alamayınca gene aynı oldu. Dengem bozuldu kızlar Annemin evine gittim 4 gün orda kaldım benim yanıma gelmedi bile babası aradı gel kızım konuşalım diye ısrar etti bende geldim eve konuştuk eşim affettirdi beni bir şekilde ama bi kaç saat sonra gene aynı... Düşünüyorum acaba bende mi bir sorun var diye kafam çok karışık ve gerçekten çok Üzgünüm. Beni en çok yaralayan da aileme karşı mesafesi halbuki ailem ne kadar seviyor onu benden daha fazla onemserler.. kızlar bana bir akıl verin biliyorum ; YA DEVEYİ GÜDERSİN YA BU DİYARDAN GİDERSİN... ama arada kaldım çok doluyummm
Senin sorunun ne kiz ne diyo sen ne diyosun eskiymis yirtikmis bilmemne sende ihtiyac sahivisin heralde bukadar gocunulmaz herkes bilir kendi giymedigini baskasina vermemenin gerektigini. Sen karar mercii yada en iyi kul degilsin sana kimse zorla yorum yap demedi insan gibi akil verecegine sadistce yargiliyosun. Komplexli birisin vesselam. Bukadar had bildirmeye dini vecibelerini yerine getiriyor olsan bari!!midemi bulandırdınız hala aynısınız. ya ihtiyaç sahibi insanlar eski mi giymek zorunda. onlar insan değil mi. size ne eşinizin yeni kıyafetini ihtiyaç sahibine vermesinden. sizin gibi vicdansız bir insanla bu saatten sonra konuşamam. imam nikahlı değilsin artık. zina yapıyosun. buraya yazmak yerine bir hocaya git günahından sıyrıl
Hulleci diyorlardi galibs ons. Etkegin degil ama kadinin bir gece nikahli kalmasi gerekiyor diye biliyorum.imam nikahlı karısını boşadıktan sonra tekrar almanın şartıda kadın ve erkeğin başka bireylerle en az bir gece nikahlı kalması. komşum imam vallahi o söyledi
Asabimi bozdu dengesiz birinin yorumlari tatlim evlilim zor bir muessese zamanla bunlari asacaksin sadece biraz sabret arada kalmayida birak varsin sofuk dursin saygisizlik etmiyorsa mesafeli durmasi seni bukadar uzmesin. Dengesizlerinde lafina aldiris etme. Bir din adamina danis bosama konusunu sinirle soulenmis olmasinin bir ehemiyeti yoktur belki. Sen sadece sabret guzel gunler gelir bu zamanlari hatirlamazsin bile uzlasmaci ol hayatim canm cicim de oda zamanla alisir bu hircinligini atar umarim ailenede yansitma 4 gun evi birakmak nedir. Babannemin bir lafi vardir evini terkeden tek kalir basina turlu hal gelir. Ne olursa olsun evini birakma seni aldatmadigi sana bakmadigi dovmedigi surece boyle ufak seyleri buyutup birbirinizi yormayin. Sen onu odare et oda seni bi sure snra idare eder evlilik bu degilmidir zaten birimiz sinirliylen birimiz susacak iki bastan konusulunca boyle basit bisey cok buyuyorArkadaslar o kadar yoruldugumu hissediyorum ki anlatamam eşimin aileme olan soğukluğu uzaklığı, kendi kafasına buyruk davranması, kendi doğruları yanlışları, hep onun haklı olmasi artık yoruldum inanin ki.. Bugün kavgaliydik o erkenden yattı bende evi temizliyordum giymedigimiz kıyafetleri ihtiyacı olanlara verecektik neyse o ayırmış bende seçerken yepyeni gomlekler vardı bende seslendim bunları kardeşime vereyimmi giysin diye Hayır dedi sebep dedim babam istedi onları dedi bende atacaksın diye istedi dedim kavga büyüdü.. Hayır kardeşimin ihtiyacı yok aslında içimden geldiği için istedim.. bağırdı çağırdı.. Normal hayatımızda guleriz fakat çoğu zaman kavga , cok mutsuzum kızlar.. çekip gitmek kolay yaa sonrası ailem onlara bunu yasatamam. Benim için boşanmak büyük bişey değil ama onlar için öyle değil ne kadar onların yanımda olduğunu bilsemde onların yüzünü egememgeçen ki olayimizda bosayacagim seni dedi yarın gidip boşanma davasını açıyorum dedi bende tamam aç ikimizde kurtulalim dedim boş ol boş ol boş ol dedi bana o kadar zoruma gitti ki anlatamam sonra biraz geçtikten sonra Özür dile yemeye çalıştı. Benden yüz alamayınca gene aynı oldu. Dengem bozuldu kızlar Annemin evine gittim 4 gün orda kaldım benim yanıma gelmedi bile babası aradı gel kızım konuşalım diye ısrar etti bende geldim eve konuştuk eşim affettirdi beni bir şekilde ama bi kaç saat sonra gene aynı... Düşünüyorum acaba bende mi bir sorun var diye kafam çok karışık ve gerçekten çok Üzgünüm. Beni en çok yaralayan da aileme karşı mesafesi halbuki ailem ne kadar seviyor onu benden daha fazla onemserler.. kızlar bana bir akıl verin biliyorum ; YA DEVEYİ GÜDERSİN YA BU DİYARDAN GİDERSİN... ama arada kaldım çok doluyummm
Öncelikle allah yardımcınız olsun. Bütün meseleyi bi tarafa bırak daha önemlisi nikahınız düşmüş çok ciddi bir durum acil bir hocaya danışın talak kelimesi ağza alınmış yüzünüze 3 kere söylenmiş sizde burda bize söyleyerek duyuru yapıyorsunuzArkadaslar o kadar yoruldugumu hissediyorum ki anlatamam eşimin aileme olan soğukluğu uzaklığı, kendi kafasına buyruk davranması, kendi doğruları yanlışları, hep onun haklı olmasi artık yoruldum inanin ki.. Bugün kavgaliydik o erkenden yattı bende evi temizliyordum giymedigimiz kıyafetleri ihtiyacı olanlara verecektik neyse o ayırmış bende seçerken yepyeni gomlekler vardı bende seslendim bunları kardeşime vereyimmi giysin diye Hayır dedi sebep dedim babam istedi onları dedi bende atacaksın diye istedi dedim kavga büyüdü.. Hayır kardeşimin ihtiyacı yok aslında içimden geldiği için istedim.. bağırdı çağırdı.. Normal hayatımızda guleriz fakat çoğu zaman kavga , cok mutsuzum kızlar.. çekip gitmek kolay yaa sonrası ailem onlara bunu yasatamam. Benim için boşanmak büyük bişey değil ama onlar için öyle değil ne kadar onların yanımda olduğunu bilsemde onların yüzünü egememgeçen ki olayimizda bosayacagim seni dedi yarın gidip boşanma davasını açıyorum dedi bende tamam aç ikimizde kurtulalim dedim boş ol boş ol boş ol dedi bana o kadar zoruma gitti ki anlatamam sonra biraz geçtikten sonra Özür dile yemeye çalıştı. Benden yüz alamayınca gene aynı oldu. Dengem bozuldu kızlar Annemin evine gittim 4 gün orda kaldım benim yanıma gelmedi bile babası aradı gel kızım konuşalım diye ısrar etti bende geldim eve konuştuk eşim affettirdi beni bir şekilde ama bi kaç saat sonra gene aynı... Düşünüyorum acaba bende mi bir sorun var diye kafam çok karışık ve gerçekten çok Üzgünüm. Beni en çok yaralayan da aileme karşı mesafesi halbuki ailem ne kadar seviyor onu benden daha fazla onemserler.. kızlar bana bir akıl verin biliyorum ; YA DEVEYİ GÜDERSİN YA BU DİYARDAN GİDERSİN... ama arada kaldım çok doluyummm
Ya tamamen cahilligimden soruyorum
Sinirli aninda soylenen tutmuyor diye biliyorum yanlis mi ?
o imam imam degilmis o zaman.imam nikahlı karısını boşadıktan sonra tekrar almanın şartıda kadın ve erkeğin başka bireylerle en az bir gece nikahlı kalması. komşum imam vallahi o söyledi
o imam imam degilmis o zaman.
İmam olmaya mı gerek var inandığımız dini bilmem için?masallah hepiniz imam olmussunuz da haberimiz yok herseyi de biliyorsunuz nerdeyse kiydivereceniz iman nikahlarini simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?