- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi hayat343434
-
Senin sorunun ne kiz ne diyo sen ne diyosun eskiymis yirtikmis bilmemne sende ihtiyac sahivisin heralde bukadar gocunulmaz herkes bilir kendi giymedigini baskasina vermemenin gerektigini. Sen karar mercii yada en iyi kul degilsin sana kimse zorla yorum yap demedi insan gibi akil verecegine sadistce yargiliyosun. Komplexli birisin vesselam. Bukadar had bildirmeye dini vecibelerini yerine getiriyor olsan bari!!
Çok haklısınızİmam olmaya mı gerek var inandığımız dini bilmem için?
İslama göre cinsel hayat kitabı Ali Rıza Demircan
İslam ilmihali Ömer Nasuhi Bilmen
Evlilik ve mahremiyetleri kitabı
İslam ilmihali M.Asım Köksal
Bu kitaplarda yazıyor, içinize sinmiyorsa diyanete sorun.
İslama inananlar için söylüyorum, inanmayan zaten bildiğini yapar.
Müslüman olarak dinimde doğru bildiğimi söylemekle mükellefim
Bencede zaten hayat643464 de masum degil o konudsade ilk paragrafini okudum dayanamadim yazdim hemen gomlekleri keske kardesin icin istemeseydin.kendin calis kendin al kardesine yepyeni pril piril gomlek..
Dogrus soyluyosun ama konu ne o neye takilmis boyle insanlar asabimi bozuyor kusira bakma aslinda oylede biri degilimdir agzi olan konusuyor kiz buraya icini dokmus o tutmus neresinden bakmisSizde ondan beter cevap vermissiniz.
Islam bu kadar kolay ağıza almayın. Kimseyi diniyle yargılamayın. Dini vecibeleri yerine getirip getirmedigini buradan anlayamazsınız.
Sözde asabinizi bozan bir yoruma cevap vermissiniz ama iki kere yıkarak vermissiniz cevabınızı.
Dini vecibelerin en önemlilerinden biri kalptir. Müslüman itinali olmalı. Naif olmalı. Yargilamamali. On yargılı davranmamali.
Bencede zaten hayat643464 de masum degil o konud
Dogrus soyluyosun ama konu ne o neye takilmis boyle insanlar asabimi bozuyor kusira bakma aslinda oylede biri degilimdir agzi olan konusuyor kiz buraya icini dokmus o tutmus neresinden bakmis
Mut'a nikahi cok farkki bir sey. Siz karistirdiniz sanirim. Sadece cinsel birliktelik icin kiyilan akabinde bozulan nikahtir mut'a.
Konu sahibi dini hasaasiyetin varsa muftulukle irtibata gec. Cunku adam 3 talak hakkinida kullanmis. 3 talakta bosamis. Istanbul il muftulugunun fetva hattini ara lutfen onlar sana daha akli selim cevap verir yol gosterir. Buradaki herkes yalan yanlis biliyor ama alim kesiliyor..
dogrudur insan yardim etmek istiyorsa ihtiyaci olan biri isede yardima en yakinindan baslamak daha guzeldir.Bir de konuda anlaşılamayan bir konu var. Kim eşinin gömleğini kardeşine vermek ister ki ? Ya da hangi kardeş giymek ister ?
Demek ki ihtiyaç var ya da mütevazi bir kişi konu sahibi.
Yani ihtiyaç sahibine eski vereyim diye düşünmemiş, bedenleri uyan gömlekleri en yakınlarından birine vermek.
En yakınına verir insan ilk vereceginde.
Yanlış yerden bakmissiniz
Evet bende oyle duydum. Sinirli aninda oldugun icin 3 kere soylesen bile 1 sayiliyor diye biliyorum.Ben de farklı zamanlarda ve yine şahit eşliğinde boşol deyince nikah düşer diye biliyorum. Nihat Hatipoğlu'ndan öyle duymuştum. Sinir anında söylenen boşol lafının önüne geçmek içinmiş.
dini vecibelerimi yerine getiriyorum. ayrıca ihtiyaç sahibi olmak kötü değildir. sende eleştireceksen insan gibi eleştir. kib canımSenin sorunun ne kiz ne diyo sen ne diyosun eskiymis yirtikmis bilmemne sende ihtiyac sahivisin heralde bukadar gocunulmaz herkes bilir kendi giymedigini baskasina vermemenin gerektigini. Sen karar mercii yada en iyi kul degilsin sana kimse zorla yorum yap demedi insan gibi akil verecegine sadistce yargiliyosun. Komplexli birisin vesselam. Bukadar had bildirmeye dini vecibelerini yerine getiriyor olsan bari!!
yav he he hadiHanımefendi kendinizi cok yuksek görüyorsunuz insanlığin ne yazikki diploması yok üniversiteyi okuyup diploma almissinniz fakat insanlıktan ilkokul bile bitmemiş. ..
Evt dedigim gibi bende boyle biliyorum.Böyleyse çok güzel. Çok sevindim çünkü günaha girmek istemem
Çok güzel ifade etmişsin bazı şeyleri. Katılıyorum kardeşim.Evt dedigim gibi bende boyle biliyorum.
Ama arastirmak gerek. Ben olsam diyaneti arardim. Ciddi bi konu bu.
Ekleme yapmak istiyorum yorumlara.
Burda gelmis bazilari " yav dini yorumlar yinemii" diye ahkam kesiyor.
O yorum yapanlara yorumum. Eger yuzde 90% muslumn bi ulkedeysek, ve sizde bu ulkenin vatandasiysaniz( begenmiyosaniz ceker gidersiniz) bu yuzde 90% kesime dini yorumlar yapmayin diyemezsiniz.
Sizin umrunuzda olmamaya bilir imam nikahi felan. Saygi duyarim. Hic bisey demeye hakkim yok. Ve sizdende ayni saygiyi geri beklerim. Ben burda konu sahibine bazi dengesizler gibi" bence bosan" diyen bol keseden atan insan asla olmadim. Eger illa birisinin uzerine atliycaksaniz " bence bosan" diyenlerin uzerine atlayin, burda nazicane bi bilgi veren birine degil. Konu sahibi olayin dini boyutuyla ilgileniyorki bende aciklama geregi duyuyorum. Benim burda ne isim olabilirki konu sahibi " onem vermiyorum dini boyutuna" dediginde? Saygi duyar ve sessizce cekilirim bi kenara. Ama goruyoruzki ilgileniyor ve yardima ihtiyaci var. Ben burda zaten " bosandiniz off" demedim. Ben boylede duydum boylede duydum, emin degilim dedim. Ve ekledim; diyaneti ara konu sahibi dedim.
Saygisizlik yapiyosunz her an her konuda, ve bu kisiler hep ayni kisiler. Isim vermiycem. Kiniyorum. Modern caga ayak uydurup dini boyutuna onem vermiyosaniz hay hay, ama bari tam modern olunda kisisel goruslerede ozgurluk taniyin.
Zaten hic anlamadim dini yorumlar neden yasak oldgunu bu sitede. Neyse, banlanmam yakin. Alistim zaten. Ban gelmis hos gelmis, icimi doktumya..:/
Çok güzel ifade etmişsin bazı şeyleri. Katılıyorum kardeşim.
8 aylık evliyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?