- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.818
- 123
- Konu Sahibi aypariltisi
Para yine kazanılıyor da huzur olmadan olmuyor.Geçmiş olsun size de.Bu durumlardan geçtim ben de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para yine kazanılıyor da huzur olmadan olmuyor.Geçmiş olsun size de.Bu durumlardan geçtim ben de.
ben yine her şeyini benimle paylaşan hayat arkadaşımı istiyorum hatamı nasıl telafi edebilirim bilmiyorum
Okuduğum her mesajında daha çok sinirleniyorum. Sürüneceğinden korkmuşmuş... Çok vicdansızsın çooookEvet bunu istiyorum çünkü onu seviyorum. Ben hatalarımı anladım pişman oldum sadece sürüneceğimizden daha kötü olacağımızdan korktum bu benim hatam. Bunu kabul ediyorum ve çok pişmanım. Onunla yine vakit geçiriyoruz vesaire ama kocam çok samimi değil bana karşı mesela her şeyini anlatmaz. Nasıl geçti günün diyorum eskiden hep anlatırdı iyide olsa kötüde olsa artık sadece iyi geçti ya diyor geçiyor. Bu adamı kendi ellerimle bu şekilde soktum ve şimdi çok çaresizim ben yine her şeyini benimle paylaşan hayat arkadaşımı istiyorum hatamı nasıl telafi edebilirim bilmiyorum
Bendeee böyle kişilerin vicdanı olduğunu düşünmüyorum.Okuduğum her mesajında daha çok sinirleniyorum. Sürüneceğinden korkmuşmuş... Çok vicdansızsın çooook
Ne yapsın? Kalbi kırıldı diye karisindan mi bosansin? Sevgilisi olsanız belki terkederdi ama boşanmak , hem de durduk yere o kadar kolay mı?Tek anlamadığım şey neden hala benimle birlikte neden hala benimle birlikte oluyor anlamıyorum. Sayıda düşüş oldu tabi ve çok tutkulu da değil yani. Bana karşı daha ciddi bir mizacı var. Beni diplomatik bir denge olarak görüyor sadece
Bazı durumlar unutulmaz ve soğukluk geçmeyebilir mesela ben evlendiğmizin ilk ayı eşimin bana karşı bir hatası oldu rezil oldum insanların içinde küçük bir şeydi ama büyümüştü 4 senedir unutmam ve asla eskisi kadar ilgi sevgi gösteremiyorm geçenlerde eşim ne yaparsam tekrar aşık olursun bana dedi hiçbir şey dedim bir kere kırılınca düzen tutmuyor bazenMerhaba ben 28 yaşındayım eşim ise 30 yaşında. Ben eşimin ilk sevgilisiydim çok severek evlendik, yaklaşık beş yıldır da evliyiz. Eşim özellikle bana karşı çok nazik ve anlayışlı birisi, beni seviyor bunu biliyorum. Ama sorun şu ki ben eşimin sevgisini biraz kaybettim.
Evliliğimizin ilk zamanları eşimin işleri çok kötü gitti ve biz zorluk çektik. Eşim çok mahçuptu bu durumdan dolayı birde üstüne ben akılsız gibi hep gidiyordum. Bu işler ne olacak bu işler nasıl olacak gibisinden. Bu zorluk 2.5 sene kadar sürdü ve biz düze çıktık çok şükür. Ama sorun şu ki eşim bana karşı daha soğuk davranıyor, bu zorluklar bittiğinden beridir noldu diye bana soğuksun diyorum yok değilim ki diyor. Ama soğuk yani biliyorum belki evlilikten soğumuştur diyeceğim ama bilmşyorum. Ona çok kötü davrandım zamanında vr bunu telafi etmek istiyorum onu çok seviyorum.
Güvenini kaybetmiştirMerhaba ben 28 yaşındayım eşim ise 30 yaşında. Ben eşimin ilk sevgilisiydim çok severek evlendik, yaklaşık beş yıldır da evliyiz. Eşim özellikle bana karşı çok nazik ve anlayışlı birisi, beni seviyor bunu biliyorum. Ama sorun şu ki ben eşimin sevgisini biraz kaybettim.
Evliliğimizin ilk zamanları eşimin işleri çok kötü gitti ve biz zorluk çektik. Eşim çok mahçuptu bu durumdan dolayı birde üstüne ben akılsız gibi hep gidiyordum. Bu işler ne olacak bu işler nasıl olacak gibisinden. Bu zorluk 2.5 sene kadar sürdü ve biz düze çıktık çok şükür. Ama sorun şu ki eşim bana karşı daha soğuk davranıyor, bu zorluklar bittiğinden beridir noldu diye bana soğuksun diyorum yok değilim ki diyor. Ama soğuk yani biliyorum belki evlilikten soğumuştur diyeceğim ama bilmşyorum. Ona çok kötü davrandım zamanında vr bunu telafi etmek istiyorum onu çok seviyorum.
Üstelik kendi de çalışmıyor eşinin başını parasızlıktan yiyor. Adam boşasa haksız degilmiş. Sırf yuvam bozulmasın diye beraberdir.Siz ne bekliyordunuz ki, keni işini yapan insanla evleniyorsanız bazen az kazanıcak, bazen çok kazanıcak bunu kabul etmek gerekiyor. Siz paralar hep bana bana demişsiniz, adam paraları getirip yerken iyiydi ama dara düşünce mi kötü oldu...o durumda çalışıp adama destek olcaktınız, destek olmak yerine bir de kafa yemişsiniz adam niye evli açıkçası ben de anlayamadım.
Üstelik kendi de çalışmıyor eşinin başını parasızlıktan yiyor. Adam boşasa haksız degilmiş. Sırf yuvam bozulmasın diye beraberdir.
Aynen öyle parasızken hiç umursamamış şimdi durumu düzelince nasıl tekrar aşık ederim diye uğraşıyor gibi bir resim çıkmış ortayaKadın yoklukta erkek bollukta belli eder kendini
cıksss daha da sertleşir adhkabffbcsfsfAslında benim aklımda bir fikir var.Leopar tayt giyip gırgır yapsa eşi yumuşar mi?
Aslında benim aklımda bir fikir var.Leopar tayt giyip gırgır yapsa eşi yumuşar mi?
Aslında konuşmayı denedim ama hemen ağlamaya başladım oda beni sakinleştirdi sonra dedi ki hayır kırılmadım problem yok dedi geçiştirdi. Ama biliyorum bana kırgın olduğunu çünkü eski adam yok
Edemezsiniz işte millet onu anlatıyor sabahtan beri. Bazı şeyleri telafi etmek mümkün değildir. Eşinizin size güveni kalmamış. Düzenini bozmak istemediği için evliliğine devam ediyor. Seviyorum demişsiniz ama seven insan böyle yapmazdı. Siz adamın parasını sevmişsiniz sadece. O da bunun gayet farkında. Yerden göğe kadar da haklı.Evet bunu istiyorum çünkü onu seviyorum. Ben hatalarımı anladım pişman oldum sadece sürüneceğimizden daha kötü olacağımızdan korktum bu benim hatam. Bunu kabul ediyorum ve çok pişmanım. Onunla yine vakit geçiriyoruz vesaire ama kocam çok samimi değil bana karşı mesela her şeyini anlatmaz. Nasıl geçti günün diyorum eskiden hep anlatırdı iyide olsa kötüde olsa artık sadece iyi geçti ya diyor geçiyor. Bu adamı kendi ellerimle bu şekilde soktum ve şimdi çok çaresizim ben yine her şeyini benimle paylaşan hayat arkadaşımı istiyorum hatamı nasıl telafi edebilirim bilmiyorum
Bu sefer de para kazanıyorum diye pişman oldu der adam. Ben olsam derimKadının kişiliği kocası fakir olduğunda,kocanın kişiliği karısı hasta olduğunda,kardeşin kişiliği mirasta,arkadaşın kişiliği sıkıntı da,müminin kişiliği imtihan da belli olur demişler.Üzgünüm siz bu sınavı geçemediniz.Kocanızın başının etini yiyeceğinize girip bir işe çalışsaydınız da destek olsaydınız.Bencilsiniz.
Düzeltebilir misiniz bilmiyorum ama oturup konuşun.Hatalarınızı kabul edin,pişmanlıklarınızı dile getirin,özür dileyin.Bundan sonrası için elinizden ne gelirse yapacağınızı söyleyin.Hatta işe girip çalışın ki bir daha bu duruma düşmeyin.Bazı insanlar affedemiyor,unutamıyor.Umarım sizi affeder.
İşte o gerçek pişmanlığı görmesi lazım.Görmezse zor.O yüzden çalışması gerek.Ben de para kazanıyorum,hata yaptım,çok pişmanım,bundan sonra telafi etmeye çalışacağım demek için.Bu sefer de para kazanıyorum diye pişman oldu der adam. Ben olsam derim
Kendi hatası sayılmaz aslında dolar çok fırlayınca işleri bozuldu şimdi toparladı hatta durumumuz çok iyi. İşleri yeni bozulduğunda bana sarılır gizli gizli gözyaşı dökerdi çok utanıyorum çok çaresizim diyordu ben ise ona sırtımı çeviriyordum… Bir keresinde ağzından kaçırdı dediki param bitse gitmeyeceksin sanki. Ben şok oldum orda şimdi bana kırgın değilmiş gibi davranıyor ama kırgın bu çok belli neden hala benle evli onu da bilmiyorum