Kocamla ne yapacağım?

Konu sahibi siz olumsuz yorum istememişsiniz ,üzüntünüzü dile getirmiş eleştiri istememişsiniz okuduğunu anlamayan saygı duymayı görmemiş , öğrenmemiş duygusal zekası düşük insanların olumsuz yorumlarını beğenmedim atmalarını önemsemeyin .

Siz öyle hissetmişsiniz hissettiğinizide yaşamışsınız . Eşiniz şuan konuşarak çözüme odaklı değil ise onu da kendi haline bırakın üzüleceğiniz bi konu yok ortada.

O an yapılması hoş değil diyorum anlamadınız

Kimsenin yanında çıkarmayacak müsait bir yerde çıkarabilir evlisin sevgilisin diye olur olmaz hersey yapılmalı mi

Bravo içimi okudunuz

Cinsellik erkekler için, incelik de kadınlar için çok önemli birsey. Devam eden bir cinselligi ortada bırakıp dönmeniz çok kırıcı olmuş. Anlamadan dinlemeden. Belki istemeden olmuştur. O an geçtikten sonra espriyle karisik bu durumun sizi olaydan uzaklastirdigini söylerdiniz. Neyse olan olmuş. Kendi haline bırakın.

Doğru düşünmüş
İnsanlık hali olabilir , sizinde başınıza gelebilir kocanız bı taraflarını dönüp yatsa siz nasıl hissedersiniz dedik. Biz, kocanızın size saygısı var mı haddi hududu var mı nereden bilelim ? Konunuzda ona göre belirtseydiniz bilerek ve isteyerek yaptığını size daima bu şekilde davrandığını yazsaydınız.

Adam bir tarafına tıpa mı taksın? Kaçmış olamaz mı yani kızlar kusura bakmayın gaz maz diyip kibarlık yapamayacağım osurmak sağlıklı biri olduğunuzun göstergesi ya osurmaktan gegirmekten utanmak nedir

Bence konuşun barisin.Gaz çıkarırken dikakt etsin birdaha.Sizde abartmayın.Buraya boşanma seviyesine gelmeden yazmayın böyle şeyleri.

Tıpa mi tiksin dedin ya ona güldüm.Bilerek olmamıştır.

Haha ben depremden sonra kızımla yatıyordum araya safra ameliyatı girdi yatmaya devam ettim odama ara ara geçmeye başladım ameliyat sonrası hiç olmadığı kdr oluyor maalesef bende hayatında gaz nedir pek bilmezdim hatta ortalık yere yapanlara yok artık derdim bazen sağlık söz konusu oldugunda tutulamayabiliyor yoksa herkes ister bu durumu WC ye saklamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…