- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.862
- 548
- 25
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Ben ne okudum.Sahsen ben ozellikle yanina gidip gaz cikariyorum aaekadas gibiyiz ve asla aramizda voyle seylerin ayibi olmaz
O o da bana yapar cok guluyoruz yani iki dost arkadas oluyr ya samimi kanka gibi. Aslinda evlilik oyle olmasi lazkm
Konu sahibi siz olumsuz yorum istememişsiniz ,üzüntünüzü dile getirmiş eleştiri istememişsiniz okuduğunu anlamayan saygı duymayı görmemiş , öğrenmemiş duygusal zekası düşük insanların olumsuz yorumlarını beğenmedim atmalarını önemsemeyin .Lutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin
O an yapılması hoş değil diyorum anlamadınızTuhaf bir konu, sevgili olsa hadi tutsun ya da lavaboya gitsin dersin de aynı yatakta uzun süredir uyuduğun insan eşin, insan uyku süresince illaki gaz çıkarır, aynı anda mı uyuyorlar illaki birinin erken uyuduğu birinin erken uyandığı uykusu kaçtığı durumlar olmuştur. İlk defa şahit olmuş gibi tepkiler tuhaf
ölünce bile gaz çıkarıyor insan bağırsaklar böyle
Tamam zart zort yapılmasın da böyle de tepki verilmesin, gazı tutunca o gaz kana geçiyormuş diye bi yazı okumuştum.
Sizin tepkinizde garip eşinizin günlerce küsmesi de garip
Çok o…ruktan meseleler dönmüş aranızda
Kimsenin yanında çıkarmayacak müsait bir yerde çıkarabilir evlisin sevgilisin diye olur olmaz hersey yapılmalı miAranizda ask bitmis bence. Insan sevdiginden tiksinmez. Esiniz de buna bozulmus. Onu sevdiginizi askinizi gösterecek özel bir hediye alabilirsiniz, belki inanir o zaman sevdiginize. Ayrica yataga sicmakla gaz cikarmak ayni seyler degil. Insan 7/24 beraber yasadigi sevgilisinin yaninda da gaz cikaramayacaksa kimin yaninda cikaracak? Gaz cikarmak normal bir sey.
Doğru düşünmüşNereden biliyorsunuz bunu? Orda mıydınız?
Bravo içimi okudunuzBenimde görüşüm sevişme esnasında gaz çıkarılmaz.
Kötü koku oluşur, ortamın şevki bozulur.
Konu sahibi saygı bekliyor, ki haklı.
Eş diye her türlü duruma gülüp geçilmez, olabilir denemez.
Olabilir diye neye denir? Diyare olmuştur; karın ağrısı vb vardır. Birkaç dakika isteyip WC’de ihtiyacını giderebilir.
Bir yudum su içeyim hemen dönüyorum deyip koridorda başka yerde yapabilir.
Dönüp yatmadan önce ben olsam yaptığın davranış nedeniyle şevkim kırıldı, hevesim kaçtı. Müsaadenle odayı havalandırıp uyumak istiyorum derdim.
İnsanlık hali olabilir , sizinde başınıza gelebilir kocanız bı taraflarını dönüp yatsa siz nasıl hissedersiniz dedik. Biz, kocanızın size saygısı var mı haddi hududu var mı nereden bilelim ? Konunuzda ona göre belirtseydiniz bilerek ve isteyerek yaptığını size daima bu şekilde davrandığını yazsaydınız.Doğru düşünmüş
O an yapılması hoş değil diyorum anlamadınız
Bence konuşun barisin.Gaz çıkarırken dikakt etsin birdaha.Sizde abartmayın.Buraya boşanma seviyesine gelmeden yazmayın böyle şeyleri.Lutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin
Tıpa mi tiksin dedin ya ona güldüm.Bilerek olmamıştır.Adam bir tarafına tıpa mı taksın? Kaçmış olamaz mı yani kızlar kusura bakmayın gaz maz diyip kibarlık yapamayacağım osurmak sağlıklı biri olduğunuzun göstergesi ya osurmaktan gegirmekten utanmak nedir
Haha ben depremden sonra kızımla yatıyordum araya safra ameliyatı girdi yatmaya devam ettim odama ara ara geçmeye başladım ameliyat sonrası hiç olmadığı kdr oluyor maalesef bende hayatında gaz nedir pek bilmezdim hatta ortalık yere yapanlara yok artık derdim bazen sağlık söz konusu oldugunda tutulamayabiliyor yoksa herkes ister bu durumu WC ye saklamayıEşiniz yanlışlıkla yapmış olabilir . Kusura bakma ,pardon dese ben uzatmazdim . Direkt ölü taklidi yapıp uyumak da çok kırıcı değil mi ?
Bazı ameliyatlardan sonra yürüyüş yapıp ,gaz çıkarmanız isteniyor . Eşim elimden tutup bana destek olmuştu hatırlıyorum . Gaz benim için insanlık hali bir durum olmuş olabilir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?