Kocamla ne yapacağım?

Size öyle denk gelmiş demek ki. Bazen olabilir böyle durumlar belki o tip erkeklerin birazcık zamana ihtiyaçları var veyahut bir uzmana gidip işin piskolojik tarafını halledebilirler. İlla kadının yarışa yarışa gidip bir yerlerini daraltmaya zorunlu hissetmesi gerekmez. Çünkü Allah tarafından genellikle eski haline döner hatta kimisi kız gibi olduğunu dahi söyler.

Normal doğumda asla ilk zamanlara dönmez. Bunu bi gecelim. Ztn dönse neden doğım yapmıs kadınlara vajina daraltma vajina plasti yapılıyor? Eskş haline dönüyor olsa böyle bi sektörel ihtiyac olmazdı heralde. Bu biraz kendimizi kandırmak diye düşünüyorum. Bide kk da coook fazla kınu acılmıs doğuma giren doğumdan sonra soğuyan.. eyvah eyvah türkiye de pek cok cift psikologa gitmeli veya boşanmalı ay beni güldürdün.

Eklentiler

• 41B92788-4D08-41BF-8AEC-5ED103A70C2D.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 47
  • DBD4B875-8E22-46E2-B887-C0DB3A07CE11.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 2A42F7CB-FA6C-400B-9737-8E7F489A46A1.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 37
  • D8CF26DB-B145-4E53-B0DF-444F52D74BF2.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 095128C4-19DD-4250-9D39-F145BDA5D2F0.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 59AA2BA0-5D32-4696-9131-68E398695663.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 35
  • A5767A43-8BA3-4D1B-862F-975AC5D2C570.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 51
Vajinaya hava dolunca da gaz çıkıyor bazen.. Konu sahibi bunu yaşasa kocası ne yapar acaba onu düşündüm Ceketini alıp çarpıyomuş kapıyı bi de
Hadi o neyse. Oda normall yollardan hemide kokulu kokulu gaz çıkarsa adam da dötünu dönüp yatsa. Nekadar guru kırıcı olurdu. Kendisi kadın diye tribe girmiş.

Hala konuşmuyorsa yanınıza geldiğinde siz de koyverin, mesele çözülmese bile neden ters yaptığınızı anlar belki.
Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yok derler asıl osruurktan kavga edenin osuruk kadar aklı yok dersiniz bitti gitti.

Ya ikide bir aynı şeyleri postalayıp durma. Okuduk zaten. Yorumlarda kimse vajinam kafam kadar oldu eşim benden uzaklaştı demiyor. Herkes eşinin soğuduğundan bahsetmiş buda benim dediğime gelir. Bu piskoljik bir durum elbette başlarda ufak bir değişiklik olduğu içinde iyice etkilemiş onları.

Senin etrafında doğurmuş kadın varda bizim yok mu. Kimseden ben duymadım daraltmaya gittiğini. Eski haline döndüğüne inanmıyorsun yalan mı söylüyoruz yani ? O kadar çevrem var hepsi yalancı ama senin dediğin doğru

Ayrıca bu konuda hadis i şerif bile var. Dua et dini içerik yasak.

Tmmda bahsetitğimiz konu senin deyiminle kafam kadar vajina oldu değil, öncesinde erkeğin soğumasından ve soğuyan erkek hic görüp duymadığınızdan bahsetmistiniz ona istinaden onlar karıstırmayalım. Neyse hadisi falan gec .bak kk da yine yüzlerce binlerce kadın genislediğini yazmış. Bunu niye gurur meselesi yaptınız anlamadım dar olunca iyi geniş olumca kötü müyüz :) eski haline dönmüyor hanımefendi cocuk kafası cıkan bi yer nasıl eski haline dönecek? Hani kegel egzersizi fln belki.. kullanmadıgınız bi kas nasıl eski haline dönsün. Bi kere söylediğiniz bilime bile ters, 5 cayı günlerinde kulaktan kulağa konusulan bilgi… eski haline dönse herkesin döner kimse vajina daraltma yaptırmaz, fisür ve pelvik kas yetersizliği haric genislemeye bağlı vajinal gaz olmaz. Ama oluyor ve vajinal gaz doğum yapan kadınlarda oranı daha cok artıyor tamda bu sebepten. Hayır bütün jinekologların sitelerine gir hepsi normal doğumdan sonra genislediğini yazmıs ama yok anam bizim kadınlar 12 yıl tıp okumuş adamlardan iyi biliyor:) osuruktan teyyare, selam söyle o yare…Neyse yeterince iyi ifade ettim. Baska bir yorumda bulunup efor sarf etmek istemiyorum iyi aksamlar

Eklentiler

• 7B7A7026-B59E-4994-ADFB-2B4CD57F5EB9.webp
    26 KB · Görüntüleme: 43
  • 4B9A61A2-EA7F-4C8E-A9B8-964E62946BA9.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 7C44C9EB-7646-4803-A617-0858FAA0496A.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 41
  • B2F245FC-9076-45E8-9799-2AB843A66D7D.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 41
  • BFA5F47F-4EEA-4D2A-A0C1-085883852321.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 362F29B7-DA91-46D0-9AD8-F65CED9FB1AA.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 38
Bunu niye gurur meselesi yaptınız anlamadım dar olunca iyi geniş olumca kötü müyüz :)
Aksine bunu gurur meselesi yapan sensin ki daraltmaktan bahsediyorsun, madem kötü olmuyorsun o zaman ne bu daraltma sevdası?

Yapan yapar yapmayan da çok var beni ırgalamaz. Herkes aynı değil dedikçe ille de benim dediğim doğru peşindesin sabahtan beri ss yapacam diye anan ağladı. Doğum bu aksilikler oluyor kesimler dikişler elbette farklılık olucak ama bunu herkes de oluyormuş herkes de gidip daraltıyormuş gibi konuşuyorsun.
Baska bir yorumda bulunup efor sarf etmek istemiyorum iyi aksamlar
Şuna ben aşık atamıyacağım desene şimdiden yolunu yapıyorsun yani

Neyse hadisi falan gec .
Doğru konuş bence hadisi geç filan bu bir saygısızlık tır. Git nereyi daralttırıyorsan daralt

Son düzenleme:
Bu ne

Son düzenleme:
Yalnız daha ilk yorumumda vajinal gaz sebeplerini sıraladıgımda vajina genislemesi olducunu söylediğim icin onlarca dislike atan sizlersiniz. Üstelik hic bi saygı sınırını asmayan yorumdu üstelik konusunda uzman ihtisas yapmıs kisilerin makalelerine ragmen…hani bu sey değil mi tıbbi doğruda olsa biz kabul etmiyoruz ee ozaman niye dislike? Daraltmaya gelince ona benim ihtiyacım yok zira doğumda yapmadım, vajinal gazım da
YokBariz gurur meselesi yapmıssınız…yahu doğumu yaptıran doktorlar bile hep bir ağızdan genislediği konusuna hemfikire varıyor. Daraltıp daraltmamak kisiye kalmıs banane kocası düsünsün..aşık atma meselesine gelince sen kimsin senle aşık atayım veya sen kimsin senden cekincem olsun, inanın bu beni gerçekten güldürdü. Ve güldürmesine istinaden dönüp cevap verdim. Hani bende de öyle bi
Yürek var ki bu hayatta hic biseyden korkmam, istanbuldaysanız buyrun bi kahvemi icin bakın bakalım biri ile sizin deyiminizle aşık atmaktan korkacak biri miyim :)))Hadisi gec simdi kısmında bi saygısızlık yok zira dini yorum yasak olmasına rağmen, dini kasıtta bulunuyorsun buna istinaden tekrar söylüyorum simdi gec hadisi ok. Ki ztn gecmek zorundasın aferin.

Son düzenleme:
Ya sen önce bir kere kimin dislike attığının farkında bile değilsin onların arasında ben yokum bu bir, ikincisi de "sen kimsin" diyene kadar onca makaleden bilmem neden bahsedene kadar doğru düzgün yazmayı hitab etmeyi öğren, sabahtan beri bir sen bir siz şeklinde konuşuyorsun. Bence de efor sarf etme zira kafan karışmış senin. Kesinlikle saygısızlık yaptın okadar!

Dislike atanlar icin genelleme yaptım. Benim neyi nasıl uslüpta yazdığımın hic önemi yok. İkincisi defaatle soruyorum hanımefendi dur söyle sorayım siz kimsiniz sizden cekincem veya aşık atmaktan korkacağım? Hanımefendi aşık atmak nedir? Hangi sokaktayız yahu suan:))) istanbuldaysanız siz bi gelin kahvemi icin bir bakın bakalım aşık atmaktan korkacak biri miyim? Saygısızlığa dair tek bi cümlem yok ama hadi seni kırmıyim saygısız olayım ki siz Bi rahatlayın.Sizinde haklı cıkmanız gereken konular olmalı okeyiz.
Bu arada hitap seklim kisiyr göre değiskendir. Her insanın olduğu gibi. Adam olana adam gibi üslupla
, olmayana ise hak ettiği üslupu secmek ise benim tasarrufumda olan husus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…