Kocamla ne yapacağım?

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
71
18
Lutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin

Sevişme esnasında gaz çıkardı diye sevişmeyi yarım bırakıp yattınız mı? Bu yaptığınız davranış çok gurur kırıcı bir şey ama.
Eşinizin bu kadar uzatması da gereksiz

Eşiniz gazı istemeyerek mi çıkardı, sizi umursamadan mı çıkardı. Eğer istemeden çıkardıysa ikiniz bazı şeyleri alttan alıp konuşup çözebilirsiniz. Eğer sizi umursamadan çıkardıysa, bence daha fazla saygı duyabilir. Konuşun ve sınırlarınızı çizin. Ve böyle küçük şeylere birbinize bozulmayın, ilişkinizde farklı şeyler yapın, dışarda yemeğe gidin, evde yemek hazırlayın, piknik yapın vs değişiklik olsun. Affedici olun. Uzatmayın ilişkinize zarar vermeyin

Sevişme esnasında gaz çıkardı diye sevişmeyi yarım bırakıp yattınız mı? Bu yaptığınız davranış çok gurur kırıcı bir şey ama.
Eşinizin bu kadar uzatması da gereksiz
Gurur kirici olduğunu hiç düşünmedim. O şekilde yaptıktan sonra nasıl devam edebilirdim.

Kendisi konusmuyor konuşmak istedim tersledi. Kendisi sürekli çalışıyor dışarıda birsey yapmak imkansız neredeyse cok çok nadir. Evde ise sabah işe gidip 5de geldikten sonra tekrar diğer ise gidiyor ve aksam 8 de geliyor bazen 9 da o saatten sonra cocugu yatırıyorum ve saat 10 oluyor

Gurur kirici olduğunu hiç düşünmedim. O şekilde yaptıktan sonra nasıl devam edebilirdim.

Sevişiyorsunuz adam gazını almış çat diye dönüp arkanızı yatıyorsunuz. Çok ayıp bence. O anda tepki vermek yerine sonrasında söyleyebilirdiniz.
İsteyerek gaz çıkardığını mı düşünüyorsunuz? Vajinal gaz oluyor bazen kadınlarda bu durumda demorilize olan erkek görmedim.

Ne mi yapmış? Çok basit bir şey mi yapılan? Aynısını eşiniz size yapsa ne düşünürsünüz?

Bu tavrını hak edecek ne yaptım bilmiyorum o sebeple yazdım buraya

Bahsettiğim kişi kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…