- 25 Şubat 2019
- 171
- 57
- 13
- 40
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
Tabiki var annemin yanında bile tokat attı burnun kanadı.annem asla gitmemi istemiyor.banada diyor zaten ya çeneni kapatıp oturucaksın yanımda yada annenin evine gidersin diyorŞiddette var bu adamın yatacak yeri yok,Allah yardımcınız olsun
Zaten biriktirdim biraz ama ayrı eve kaç ay yetebilirki ben anneme taşındım abim ödemeye devam ediyor fakat bu hep böylemi devam eder bilmiyorum etrafıma bakıyorum ailesiyle yaşayanlar 2.evliliğide yanlış kişiyle yapıyorlar.bundan çok korkuyorumÇok geniş açıdN bakıp değerlendirin. Şöyle ki annemin kirasını abim ödüyor demişsiniz, siz oraya taşınınca problem olabilir. Affddilir şeyler değil yaşadıklarınız. Ben olsam boşanıtım ama böyle bir adam varken krşke az biraz para biriktirmeye çlışsaydınız yıllarca
Çok haklısınız tutulacak bir yeri kalmadı artık ama korkularım yüzünden bir adım bile gidemiyorum1-belki bin defa soruldu ama adam daha kac kez aldatsa sizin icin yeterli olur?
2-madem gecinemeyeceksiniz asgari ucretle adama niye beylik tasladiniz?
3-adam sizi defalarca aldatmasina ragmen bir sey yapmamissiniz ama siz onun kafasini attirdiginiz anda acmis davasini, bu konuda ne dusunuyorsunuz? Kucuk dusurucu degil mi?
Bunlarin cevabini alirsam saglikli bir yorum yaparim sanirim.
Sanırım benim sorunum yan yana yakalamadım ünanmakta istemiyorum bunun için kendimede kızıyorum etrafımdakilere bakıyorum biz neler çektik sustuk oturduk diyorlar.sanki benim yaptığım saçmaymış gibi.kimisi diyoki kocası sabaha karşı geliyo yok içiyo falan filan.bende bunları duyunca siniyorum sanırımPeki kaç defa daha aldatırsan aklın başına gelir, bu korkularını bırakıp aldatıldığın gerçeği ile yüz yüze gelirsin ?
Sen başkalarına bakma, emin ol yan yana görsen ruhsal çöküntün çok daha farklı olur. Kendine bunu yapma çünkü çocuğunun sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Hayata bir kere geliyorsun kocam beni yine aldatıyor mu diye sürekli düşünmeye değmezSanırım benim sorunum yan yana yakalamadım ünanmakta istemiyorum bunun için kendimede kızıyorum etrafımdakilere bakıyorum biz neler çektik sustuk oturduk diyorlar.sanki benim yaptığım saçmaymış gibi.kimisi diyoki kocası sabaha karşı geliyo yok içiyo falan filan.bende bunları duyunca siniyorum sanırım
Haklısınız hazır annemde düzenimi bulmuşum gerek yok sanırım.ama eğer onun hayatına biri girerde evlenirse sanki içim acıt gibi geliyor bilmiyorum belkide yeni diye öyle zaman geçmesi gerekiyo ...Sen başkalarına bakma, emin ol yan yana görsen ruhsal çöküntün çok daha farklı olur. Kendine bunu yapma çünkü çocuğunun sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Hayata bir kere geliyorsun kocam beni yine aldatıyor mu diye sürekli düşünmeye değmez
Sizi anlamak gerçekten zor.....Ben çocuğum olmadan mutsuzum ayrı bi ev tutmak kolay değilki yeniden eşya almak fatura kira çok zor şeyler bunlar
Tabiki var annemin yanında bile tokat attı burnun kanadı.annem asla gitmemi istemiyor.banada diyor zaten ya çeneni kapatıp oturucaksın yanımda yada annenin evine gidersin diyor
Doğru söylüyorsunuz gerçekten çok haklısınız beni tanıyor zaten neyapıcağını iyi biliyor hakikatten ben hep köyü olanı düşğnüp neden üzülüyorum bilmiyorum dik durmak varken.Sizi anlamak gerçekten zor.....
Neden mutlulugu eşe, çocuğa bağlıyorsunuzki...
Bireysel olarak mutlu olmayı deneyin ..
"Eşim birgün evlenirse içim sızlar", "oğlum olmadan mutlu olamam".... vazgeçin bu düşünce tarzından.... böyle olduğunuz için adam biliyor terkedemiyeceğinizi, aldatıyor da aldatıyor, uslanmıyor...
Verin velayati babaya, ilgilensin oğluyla, siz de çalışmaya başlayın... boş gününüzde alın oğlunuzu gezin, tozun, dolu dolu vakit geçirin...kendinize bi güvenin.... sallanıp yıkılmayın, kalkın ayaga....
Benim eşimde çok iyi bir baba, kendimden çok ona güvenirim.... boşansam velayeti babaya verir, haftasonları alır çocuklarımı eğlendirirdim.... çocuklar az ve kaliteli geçen zamanı hiç unutmuyorlar,....her gün sizde kalipta annenize bırakacağınıza, babası baksın, siz de hafta birgün alin, gönlünüze göre vakit geçirin
Belki de sizin hayatınıza biri girer evlenirsiniz ve onun içi acır. Bir de zaten zaman her şeyin ilacı ya.Haklısınız hazır annemde düzenimi bulmuşum gerek yok sanırım.ama eğer onun hayatına biri girerde evlenirse sanki içim acıt gibi geliyor bilmiyorum belkide yeni diye öyle zaman geçmesi gerekiyo ...
Evet haklısınız su akar yolunu bulurmuşBelki de sizin hayatınıza biri girer evlenirsiniz ve onun içi acır. Bir de zaten zaman her şeyin ilacı ya.
Allah razı olsun amin çok doğru başkasına göz koymuş vallahi ben ittere kaktıra yürüttüm ama olmadı gitmedi kangren oldu en güzeli kurtulmak haklısınızcanım yerınde olmak asla ıstemem ama oldu ki oldum bende onu aldatmış gibi yaparım gercekte degıl ama onun bana cektırdıgını yaparım .. emın ol kı cınayet cıkartırlar namus derler kusura bakmada ben 2. kadın olmnam o 2. erkek olsun anne gıbı de bulunmaz aldatıldın ya kocan senden baskasına göz koymus bence iyi düşün .. ALLAH yardımcın olsun
Siz barismaya karar vermissiniz ne desek boş.hayatta herşeyin cozumu var. Yeter ki isteyin.Dün rüyamda bile aldatıldığımı gördüm güven duymuyorum tabiki ama boşanmış bir çiftin çocuğuyum neler çektim ne eziklikler bi bilseniz
Yok gerçekten kafam karma karışık ve isteseydim bukadar koşturan adama geri dönerdimSiz barismaya karar vermissiniz ne desek boş.hayatta herşeyin cozumu var. Yeter ki isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?