Kocammı annemmi?

Çok geniş açıdN bakıp değerlendirin. Şöyle ki annemin kirasını abim ödüyor demişsiniz, siz oraya taşınınca problem olabilir. Affddilir şeyler değil yaşadıklarınız. Ben olsam boşanıtım ama böyle bir adam varken krşke az biraz para biriktirmeye çlışsaydınız yıllarca

Zaten biriktirdim biraz ama ayrı eve kaç ay yetebilirki ben anneme taşındım abim ödemeye devam ediyor fakat bu hep böylemi devam eder bilmiyorum etrafıma bakıyorum ailesiyle yaşayanlar 2.evliliğide yanlış kişiyle yapıyorlar.bundan çok korkuyorum

1-belki bin defa soruldu ama adam daha kac kez aldatsa sizin icin yeterli olur?

2-madem gecinemeyeceksiniz asgari ucretle adama niye beylik tasladiniz?

3-adam sizi defalarca aldatmasina ragmen bir sey yapmamissiniz ama siz onun kafasini attirdiginiz anda acmis davasini, bu konuda ne dusunuyorsunuz? Kucuk dusurucu degil mi?

Bunlarin cevabini alirsam saglikli bir yorum yaparim sanirim.

Çok haklısınız tutulacak bir yeri kalmadı artık ama korkularım yüzünden bir adım bile gidemiyorum

Peki kaç defa daha aldatırsan aklın başına gelir, bu korkularını bırakıp aldatıldığın gerçeği ile yüz yüze gelirsin ?

Peki kaç defa daha aldatırsan aklın başına gelir, bu korkularını bırakıp aldatıldığın gerçeği ile yüz yüze gelirsin ?
Sanırım benim sorunum yan yana yakalamadım ünanmakta istemiyorum bunun için kendimede kızıyorum etrafımdakilere bakıyorum biz neler çektik sustuk oturduk diyorlar.sanki benim yaptığım saçmaymış gibi.kimisi diyoki kocası sabaha karşı geliyo yok içiyo falan filan.bende bunları duyunca siniyorum sanırım

Sen başkalarına bakma, emin ol yan yana görsen ruhsal çöküntün çok daha farklı olur. Kendine bunu yapma çünkü çocuğunun sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Hayata bir kere geliyorsun kocam beni yine aldatıyor mu diye sürekli düşünmeye değmez

Haklısınız hazır annemde düzenimi bulmuşum gerek yok sanırım.ama eğer onun hayatına biri girerde evlenirse sanki içim acıt gibi geliyor bilmiyorum belkide yeni diye öyle zaman geçmesi gerekiyo ...

Ben çocuğum olmadan mutsuzum ayrı bi ev tutmak kolay değilki yeniden eşya almak fatura kira çok zor şeyler bunlar
Sizi anlamak gerçekten zor.....

Neden mutlulugu eşe, çocuğa bağlıyorsunuzki...

Bireysel olarak mutlu olmayı deneyin ..

"Eşim birgün evlenirse içim sızlar", "oğlum olmadan mutlu olamam".... vazgeçin bu düşünce tarzından.... böyle olduğunuz için adam biliyor terkedemiyeceğinizi, aldatıyor da aldatıyor, uslanmıyor...

Verin velayati babaya, ilgilensin oğluyla, siz de çalışmaya başlayın... boş gününüzde alın oğlunuzu gezin, tozun, dolu dolu vakit geçirin...kendinize bi güvenin.... sallanıp yıkılmayın, kalkın ayaga....

Benim eşimde çok iyi bir baba, kendimden çok ona güvenirim.... boşansam velayeti babaya verir, haftasonları alır çocuklarımı eğlendirirdim.... çocuklar az ve kaliteli geçen zamanı hiç unutmuyorlar,....her gün sizde kalipta annenize bırakacağınıza, babası baksın, siz de hafta birgün alin, gönlünüze göre vakit geçirin

Yine affederim, alışır bunları görmezden gelirim diyorsan barış. Ha yok yapamam diyorsan dönme, yine yapar çünkü.
Hep aynı döngü olmuş sizde çünkü (yap yakalan yalvar) çiçek böcek göz yaşı.

Doğru söylüyorsunuz gerçekten çok haklısınız beni tanıyor zaten neyapıcağını iyi biliyor hakikatten ben hep köyü olanı düşğnüp neden üzülüyorum bilmiyorum dik durmak varken.

Haklısınız hazır annemde düzenimi bulmuşum gerek yok sanırım.ama eğer onun hayatına biri girerde evlenirse sanki içim acıt gibi geliyor bilmiyorum belkide yeni diye öyle zaman geçmesi gerekiyo ...
Belki de sizin hayatınıza biri girer evlenirsiniz ve onun içi acır. Bir de zaten zaman her şeyin ilacı ya.

Geldigini soylediginiz kendinize olan guveniniz bence gelmemis, gelse dimdik, bir agac gibi hur olurdunuz. Lutfen maddi acidan yapamayacaginizi soylemeyin belli ki es kisisi de cok katkili biri degil. Ha var ha yok fark etmeyecek. Bunca sey yasamissiniz, affetmek istiyorsaniz, sormayin, affedin, bu sizin karariniz. Dogru ise de siz yasayacaksiniz, yanlis ise de.

canım yerınde olmak asla ıstemem ama oldu ki oldum bende onu aldatmış gibi yaparım gercekte degıl ama onun bana cektırdıgını yaparım .. emın ol kı cınayet cıkartırlar namus derler kusura bakmada ben 2. kadın olmnam o 2. erkek olsun anne gıbı de bulunmaz aldatıldın ya kocan senden baskasına göz koymus bence iyi düşün .. ALLAH yardımcın olsun

Allah razı olsun amin çok doğru başkasına göz koymuş vallahi ben ittere kaktıra yürüttüm ama olmadı gitmedi kangren oldu en güzeli kurtulmak haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…