Kocammı annemmi?

Aslın da sizi anlamaya çalışıyorum evet aldatılmışsınız köpek gibi pişman olan adamı affedip tekrar aldatılmışsınız. Bazı adamlar gerçekten pişman oluyor allah korkusu giriyor belkide bilemiyorum ama bazıları da ölene kadar uçkurunun peşinden gidiyor..
Sizin endişeleriniz var çocuğunuzla ilgili haklısınız da üvey bir anne çocuğunuzu etkileyebilir babasına çok düşkünse babasının yeteri kadar ilgisizliği etkileyebilir... tamam Onur gurur bir kadın herşeyidir ama düşünülmesi gerekende bir çocuk var bilemiyorum ya çok zor durum... sizin aile içi yapınızı da bilmiyorum şiddet huzursuzluk varsa bu çocuğunuzu daha kötü etkileyebilir. Herşeyi iyi tartıp ölçmeniz gerekiyor ama ben olsam boşanırdım

Çok haklısın zaten bendede tahammül bitmiş herşeye sinirim bozulup patlıyorum.bir borç var onu değilde ne desemde paramı saklasam diyorum araya yalanlar dolanlar girmiş bir ilişki zaten yürütemedim kendimde aradım hataları eksik hissettim kendimi yok haklısın aynı olmaz hiçbişey

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ; sadece şunu düşünün , yaşlanmaya merdiven dayanmaya başladığınızda geriye dönüp baktığınız yıllara acıyacak misiniz ?

Biliyorsunuz ki eşiniz yine yapacak , o zaman oluşan travmayı tedavi edebilecek misiniz ?

Çocuklarınıza göre karar vermeyin, hepsi bir gün okul evlilik için uçup gidecek yuvadan. Ayda bir gelsinler diye yol gozleyeceksiniz.

Anne olarak değil, kadın olarak karar verin.

Çünkü siz anne olarak iki defa affetmissiniz zaten.

Nasıl güzel yorumlamışsınız.sağolun vallahi bunları dşğnüp durdum baktım hep türbelerde dualar ediyor benide götürüyor.ama bakıyorum en ufak küskünlüğe herkese profilini açıyor.banada kadın olsaydında aldatmasaydım diyor.gerçekten herkes beni beğenirken ne istedinde yapmadım dediğimde ise çeneni tutucaksın dedi.şuan evet pişman ama borç yapmaya ödememeye devam ediyor.bende dedimki sen eğer pişman olsaydın ilk önce borcuna sadık olurdun.bazen çok salağım diyorum nasıl inanıyorum ama o çocuğa başkasının dokunduğunu düşünmek bile ürkütüyor beni

Yüne yanlış birini seversem ya yine aldatılırsam bunlar beni yiyip kemiriyor çok korkuyorum

Annem mi kocam mı sorusu saçma olmuş
Annenizin evinde huzur bulamayacağınız için mi kocanıza dönmek istiyorsunuz yoksa kocanızı sevdiğiniz için mi dönmek istiyorsunuz bunu düşünün ona göre kararınızı verin derim

Yüne yanlış birini seversem ya yine aldatılırsam bunlar beni yiyip kemiriyor çok korkuyorum

O ihtimal hepimizde var. Ama şuan elinizde denenmişi var.

Belki yalnız yaşamak daha mutlu edecek sizi bilemeyeceksiniz.

Eşiniz başkasıyla evlenirse evladimla ilgilenmez mi diye de düşünmeyin, su akar yolunu bulur.

Abiniz, annesinin kirasını ödüyor ama siz yanına taşınınca sizinkini de ödemek zorunda değil.

Burada konu açılsa “görümcemin kirasını ödüyoruz” diye herkes olur mu öyle şey der.

Affetmek istediğiniz belli..boşanmayın.

Boşanan tüm kadınlar, ikinci evliliklerinde mutluluk yağmurlarında yıkanmıyor.

Birazda ülke gerçekleriyle bakalım.

Oğlunuzun yaşı küçük değil ama bi beş sene sonra kendini kurtarır hep aynı yaşta kalmayacak çocuğunuz şimdi küçük olduğu için canınız yanıyor ama ergenliğe bir girsin bu endişeleriniz olmayacak...
ya bi de şöyle bişey var hayat belli kalıplarda yaşanmıyor kimi hayat merkezine çocuğunu koyuyor kimi parayı kimi kendini... bunun için kimse kimseyi yadırgayamaz size tavsiyem eşinizin burnunu iyice sürtün ve bir süre daha boşanmayın çalıştığınız parayı vermeyin ve biriktirin o para ilerde sizin güvenceniz olacaktır ve baktınız artık çocuğunuz büyüdü herşeyin farkında o zaman en ufak hatasın da basın tekmeyi... evli kaldığınız süre için de de bi beklentiniz olmasın eşinizden inşallah vicdana gelirde evliliğine sahip çıkar bu süreçte... bence sizin için en iyi seçenek bu gibi geldi ki sanırım sizin de aklınız da bu var çocuğunuzun geleceği daha ağır basıyor.

Evet zorunda değil tabiki ama onların çocuklarına bakıyor tabi yarın ne olur bilinmez.benim çocuğumu evine bile kabul etmiyor. Ben nasıl güveneyimki.eşimi Sadece şu yönden kafam karışık ben annemdeyken parası olduğu galde orda burda yemeyip hemen ev tuttu sırf ben eve döneyim diye bunun için kafam çok karışık

Yaa bu kadar ihanet nedir?Siz yapsanız o kabul edermiydi.İki para kazandınız ve özgüvenli oldunuz diye sizi boşamaya kalkan adam bunu mu hak görüyorsunuz.Çocuğu için tabi herşeyi yapmalı ama ya başka hevesler peşinde olması.Ben o güvensizlikle yaşayamazdım.Dul olabilrsiniz nasıl tekrar ayni yastığı paylaşacaksınız bu adamla ya mideniz?

Evet eşim çocuğuna düşkün olup bakmasa zerre umursamazdım fakat benim için çocuk önde geliyor.okuldan alır yedirir içirir.annem tabiki iyi bir insan fakat hafta içi bakamıyor sadece hafta sonu bakıyor zaten.okadar aradayımki anlatamam bi taraftan annemde kalayım diyorum ya diyorum babası çocuğa bakmayı bırakırsa ben ne yaparım bi yandan eşimde kalsam ya yrın öbürgün yine bi kadın yakalasam birde eşim sinirli bir insan.kadını yakalağımda bağırdım diye tokat yedim ya hastanelik ederse beni öyle aradayımki

Aklıma geldikçe tiksiniyorum eskisi gibi zaten olmuyo hadi diyorum parası pulu olsa kadınlarla takılsa anlıcam parada yok borçta var ben bunlarla uğraşırken elin kadınıyla muhabbet ediyor ve ben yakaladığımda bağırıp çağırdım diye tokat atıp duvara fırlattı beni.inanın kendi evim olsaydı anneme muhtaç olmasaydım arkama bile bakmazdım

Bosanacaksiniz cocugunuzla bi hayat kuracaksiniz okul sonrasi etute verirsiniz is cikisi beraber eve gidersiniz ailenizle kalmanizi tavsiye etmem ucuz bi ev kiralarsaniz olur yeter ki o.gucu kendinizde bulun ya simdi yeniden bastan bi hayat kurarsiniz yada bi kac sene sonra yine bu noktaya gelirsiniz

Şiddette var bu adamın yatacak yeri yok,Allah yardımcınız olsun

Ben olsam midem almaz mümkün değil yapamam
Bize sormanız yanlış

Siz sindirebiliyorsanız
zaten 2 defa affetmişsiniz
ha 3 ha 4 ha 15 fark etmez
Barışın yani

Tek kalmaktan korkuyorum sanırım ya çocuğumda oraya gider kalırsa onsuz ne yaparım bilmiyorum zaten anksiyete problemim var
Cocuk hem sizin hem onun sizde durduğu kadar ondada duracak tabiki. O babasında olduğu zaman çıkın dolaşın arkadaşlarınızla, ufak tatiller yapabilirsiniz mesela. Ayrıca yarın kimin ölüp kimin ölmeyeceğini bilmiyoruz belki eşinize bir şey olacak o zaman mecburen tek kalacaksınız değil mi?

Kocamın hayatına başkası girerse derken? Hiç 2 kişilik bi ilişki yaşamamışsınız ki. Adam nefes almadan aldatmış. Ne yapacak anneniz size, bu kadar salak yerine koyamaz ya.

Vallahi özgüvenim geldi falan diyorsunuz ama bu soruyu sormanız bile abes. Kendinize değer verin biraz. Kendiniz için değilse çocuğunuz için. Gurur, onur, ahlak bu kadar ucuz mu ya? Mum, gül, bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…