Kocammı annemmi?

++++++
Komedi yahu
Onunla takilayim bununla aldatayim sonra mumlar falan kucuk surprizler aman ne romantik bir erkek...

++++++
Komedi yahu
Onunla takilayim bununla aldatayim sonra mumlar falan kucuk surprizler aman ne romantik bir erkek...
Hep aynı şeyi düşünüyorum ben bu konularda. Bu kadar mı sevgiye aç ve muhtaç büyümüş, yetişmiş bu insanlar? Nasıl bu kadar bağımlı ve minicik bi ilgiye hasret kalabiliyorlar? Gerçekten sevgisizliktense suçlayamıyorumda yani. Ama böyle nereye kadar, herkes ezip geçecek.

O kadar aldatilmaya rağmen hala birleşmeyi düşünmek çok saçma annenizle neden anlasamiyacaginizi düşünüyorsunuz sizin iyiliginizi isteyen belki de tek kişi afedersiniz de sizin boynuzlar arşa çıkmış siz hala birleşmeli miyim diyorsunuz yaşadıklarınizi mantıklı bir biçimde düşünün bence

Surekli aldatilmayi goze aliyosan bosanma bir kere oldu affettim diyosun hadi tamam ama bu bi kac defa tekrarliyorsa nebiliyim hala affedeyimmi diye sormak sacma

Annemmi eşim mi derken anneniz barismanizimi istemiyor eğer öyleyse anneniz haklı bu adam sizi çözmüş artık siz nekadar ozguvenim arttı desenizde rest ceksenizde iki süpriz iki özür barisir diye düşünüyor büyük ihtimal okadar çok yanlışa annemmi eşim mi demeniz hata bence birazda gurur bence cocukta büyümüş evet ayrilmak zor ama başka bi kadına düşünceyle bile meyil eden adama sevgide kalmamsi lazım saygıda karar sizin ama.burda size kimse esin demez

Kendi düzenini kurup bu adamı başından atıp yeniden evlenirsen daha mutlu olabilirsin bence ama bu adamla asla mutlu olamazsın.

Siz çantada kekliksiniz eşiniz için. Evde işini gören her daim hazır olan,dışarda heyecan aramaktan asla vazgeçmeyecek zira ne yaparsa yapsın, iki çiçek,biraz yalvarma sonunda affediyorsunuz.
Aldatılmaya devam etmek istiyorsanız buyrun dönün eşinize.

''Beni bir kez aldatırsan yazıklar olsun sana, ikinci kez aldatırsan yazıklar olsun bana''
Tam konuyu okumayı bitirdim tam da bu söz geldi aklıma.

Konu sahibi daha kaç yıllarınız harcanacak ‘el adamı için’
Yazık değil mi?
Dünyaya 1 kez geldik. Dahası yok diye biliyorum.
Değişmez! Siz bugün affedin yarın yine aynı.
Çünkü affedeceğiniz eşiniz gidipte yerine başka eş gelmiyor. Yine aynısını alacaksınız evinize.

Kuzenim 12 yıllık evliliğinde tam ayrıldı kurtuldu dedik. 9 ay sonra barıştı ve tam 1 hafta sonra yine aldatıldı.
Zaman kaybı..

Madem baba mükemmel bir baba... oğlunuzun velayetini babaya verin, böylelikle "birgün ilgilenmezse" diye korkunuz olmaz...

Sizde kendinize ayri bir ev tutup yeni bir hayat kurun

Evet zaten evlilik terapistinede gittik kalktı kadına dediki karım benimle ilgilenmezse ben tekrar aldatırım dedi dengesiz yapıya sahip
Parmağınızdaki yüzük kangren olmuş artık.
O parmağın kesilmekten başka çaresi var mı?
Oturun varsa annenizin kahrı çekin.
Elin adamını çekeceğinize annenizi çekin.
Hiç değilse anadır sevaba girersiniz.
Kocanızı çekmek size günah...

Mantığımız bu kadar devreye girmişse kullanmaya devam edin derim.

Bir evde iki kadin olmaz. Annenizle yaşamak bir süre sonra size sikinti verecek. Eşinizin burnunu biraz daha surttukten sonra aynı evde yaşamaya başlayabilirsiniz yeniden.
Bu surecte kira fatura derdiniz olmaz. Şuan zaten cepte anladigim kadarıyla.

Siz de birikim yapmaya bakın derim. Bir gün dayanamayacak hale gelip bitirmeye net bir şekilde karar verdiğinizde elinizde bir güvenceniz olsun.

Evet fakat annem kesin olarak gidersen birdaha dönemezsin iyi düşün dedi onun içğn çok korkuyorum

Zaten eskisi gibi bende olamıyorum soğuğum mesafeliyim belki bir defa olsaydı effeder unuturdum ama yakaldığım halde dövmeye kalktı kadınla konuştum diye o gün oğlumla taksiye binip anneme kaçmıştım çok korkmuştum evet haklısınız

Evet bunu yaşamaktan çok korkuyorum birkaç yıl sonra yine aynı şeyi yaşamak beni yıkar

Evet annemde aynı ieyi söyledi farzetki ölmüş

Haklısınız kendimi onun yanında çok ezik ve hizmetçisi gibi hissediyorum.onun için hiçbirşey yapmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…