- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.631
- 898
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
Kocamın hayatına başkası girerse derken? Hiç 2 kişilik bi ilişki yaşamamışsınız ki. Adam nefes almadan aldatmış. Ne yapacak anneniz size, bu kadar salak yerine koyamaz ya.
Vallahi özgüvenim geldi falan diyorsunuz ama bu soruyu sormanız bile abes. Kendinize değer verin biraz. Kendiniz için değilse çocuğunuz için. Gurur, onur, ahlak bu kadar ucuz mu ya? Mum, gül, bu kadar.
Hep aynı şeyi düşünüyorum ben bu konularda. Bu kadar mı sevgiye aç ve muhtaç büyümüş, yetişmiş bu insanlar? Nasıl bu kadar bağımlı ve minicik bi ilgiye hasret kalabiliyorlar? Gerçekten sevgisizliktense suçlayamıyorumda yani. Ama böyle nereye kadar, herkes ezip geçecek.++++++
Komedi yahu
Onunla takilayim bununla aldatayim sonra mumlar falan kucuk surprizler aman ne romantik bir erkek...
Surekli aldatilmayi goze aliyosan bosanma bir kere oldu affettim diyosun hadi tamam ama bu bi kac defa tekrarliyorsa nebiliyim hala affedeyimmi diye sormak sacmamerhaba arkadaşlar.okadar kararsızımki size danışmak istedim.10yıllık evliyim bi çocuğum var 10yaşında.eşimin çocuğum 2yaşındayken ayrı bir telefonunu yakaladım benden saklı başka bir hat kullanıyormuş.o ara barlara gidip duruyordu arkadaşlarıyla.affettim.bi sitede kadın arkadaş aradığını bile yakaladım affettim.1yıl önce ise bir dul bayanla flörtleşiyormuş onuda yakaladım.affetmedim dava falan açtım fakat intihar etmek istedi ağladı kapımda yattı süprizler yaptı yine affettim.affettim ama eskisi gibi olamadım.bu arada çalışmaya başladım.eşimin işleri iyi gitmede zaten hep bi borcumuz vardı oraya buraya ödüyorduk.ben çalıştığım için özgüvenim arttı ve asla boyun eğmeyen bi yapıya sahip oldum.en ufak bişeyde sesimi yükseltip kestirip atmaya başladım sonra eşim dayanamadı bu sefer o davasını açtı.şuan ayrıyız ben annemdeyim.evide kapttık.fakat bikaç ay önce ev tuttu işime yakın sevgililer gününde süprizler falan filan.mumlar güller romantiklik diz boyu.haftanın 3günü çocuğumu okuldan babası alıyor Allahı var çocuğuna çok düşkün.ne istiyosa en iyisini yapar.şimdi size şunu sormak istiyorum sizce devammı etmeliyim ayrılmalımıyım.ayrılmak çok zor diyorlar.dul kalmaktan annemle ileride anlaşamamaktan çok korkuyorum.ileride eşimin hayatına biri girerse çocukla işgilenmemesindende korkuyorum.annemin kirasını bile abim ödüyor.bende asgari ücretle geçiniyorum.korkularım bunlar lütfen boşananlar yada halimi anlayanlar bana akıl verirseniz çok sevinirim
Tam konuyu okumayı bitirdim tam da bu söz geldi aklıma.''Beni bir kez aldatırsan yazıklar olsun sana, ikinci kez aldatırsan yazıklar olsun bana''
Parmağınızdaki yüzük kangren olmuş artık.Evet zaten evlilik terapistinede gittik kalktı kadına dediki karım benimle ilgilenmezse ben tekrar aldatırım dedi dengesiz yapıya sahip
Evet fakat annem kesin olarak gidersen birdaha dönemezsin iyi düşün dedi onun içğn çok korkuyorumMantığımız bu kadar devreye girmişse kullanmaya devam edin derim.
Bir evde iki kadin olmaz. Annenizle yaşamak bir süre sonra size sikinti verecek. Eşinizin burnunu biraz daha surttukten sonra aynı evde yaşamaya başlayabilirsiniz yeniden.
Bu surecte kira fatura derdiniz olmaz. Şuan zaten cepte anladigim kadarıyla.
Siz de birikim yapmaya bakın derim. Bir gün dayanamayacak hale gelip bitirmeye net bir şekilde karar verdiğinizde elinizde bir güvenceniz olsun.
Ben çocuğum olmadan mutsuzum ayrı bi ev tutmak kolay değilki yeniden eşya almak fatura kira çok zor şeyler bunlarMadem baba mükemmel bir baba... oğlunuzun velayetini babaya verin, böylelikle "birgün ilgilenmezse" diye korkunuz olmaz...
Sizde kendinize ayri bir ev tutup yeni bir hayat kurun
Zaten eskisi gibi bende olamıyorum soğuğum mesafeliyim belki bir defa olsaydı effeder unuturdum ama yakaldığım halde dövmeye kalktı kadınla konuştum diye o gün oğlumla taksiye binip anneme kaçmıştım çok korkmuştum evet haklısınızYaa bu kadar ihanet nedir?Siz yapsanız o kabul edermiydi.İki para kazandınız ve özgüvenli oldunuz diye sizi boşamaya kalkan adam bunu mu hak görüyorsunuz.Çocuğu için tabi herşeyi yapmalı ama ya başka hevesler peşinde olması.Ben o güvensizlikle yaşayamazdım.Dul olabilrsiniz nasıl tekrar ayni yastığı paylaşacaksınız bu adamla ya mideniz?
Evet bunu yaşamaktan çok korkuyorum birkaç yıl sonra yine aynı şeyi yaşamak beni yıkarBosanacaksiniz cocugunuzla bi hayat kuracaksiniz okul sonrasi etute verirsiniz is cikisi beraber eve gidersiniz ailenizle kalmanizi tavsiye etmem ucuz bi ev kiralarsaniz olur yeter ki o.gucu kendinizde bulun ya simdi yeniden bastan bi hayat kurarsiniz yada bi kac sene sonra yine bu noktaya gelirsiniz
Evet annemde aynı ieyi söyledi farzetki ölmüşCocuk hem sizin hem onun sizde durduğu kadar ondada duracak tabiki. O babasında olduğu zaman çıkın dolaşın arkadaşlarınızla, ufak tatiller yapabilirsiniz mesela. Ayrıca yarın kimin ölüp kimin ölmeyeceğini bilmiyoruz belki eşinize bir şey olacak o zaman mecburen tek kalacaksınız değil mi?
Haklısınız kendimi onun yanında çok ezik ve hizmetçisi gibi hissediyorum.onun için hiçbirşey yapmak istemiyorum.Kocamın hayatına başkası girerse derken? Hiç 2 kişilik bi ilişki yaşamamışsınız ki. Adam nefes almadan aldatmış. Ne yapacak anneniz size, bu kadar salak yerine koyamaz ya.
Vallahi özgüvenim geldi falan diyorsunuz ama bu soruyu sormanız bile abes. Kendinize değer verin biraz. Kendiniz için değilse çocuğunuz için. Gurur, onur, ahlak bu kadar ucuz mu ya? Mum, gül, bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?