hapinize çok teşekür ediyorum inanın yorumlarınız baya yardımcı oluyor evet eşim kumarbaz süylemeye utanıyorum ama evimde doğru dürüst eşyam bile yok ama son model bilgisayarımız sınırsız netimiz var hiç gerek yokken eşim bile demek istemediğim adam zorla aldı hergün eve hacizciler gelir bunlarda ayrı bi konu aslında boşanmayı düşünüyorum ailem bunu duysa hayatta af etmezler ama babam emekli kızım gel emekli maaşım senin çalışma otur çocuklarını büyüt der zaten çocuklarımla ailem ilgilenir okul deshane vs ama babama bunu yapamam 3 çocukla uğraşmak zorunda değilki erkek kardeşlerim daha evlenmedi onlarım sorumluluğu var birtane kardeşim asker biri üni okuyor onları bekliyorum bitirsinler diye bu eşimin ilk vukuatı değil daha üncede tlinde msajlar gürmüştüm ama hep inkar eti yeminler eti yok diye ben kendimi geliştimeye çalışıyorum sürekli okuyorum ama o kendi pisliğinde debelenip duruyor
mraba kızlar burada başkalarının dertlerine yorum yazarken bir gün kendi derdimi anlatacağım aklıma gelmezdi nerden başlasam bilemiyorum ben 14 yılık evliyim ve 3 tane çocuğum var geçmişteki mesajlarımı okuyanlar anlayacaklar nasıl bır evliliğimin olduğunu
kocam kumarbaz ve sorumsuzun teki uzun zamandır nette birileriyle konuştuğunu tahmin etmiştim bu gün msnsi açıktı bende dayanamadım baktım normalde hep kapatır herşeyi gizli saklı neyse biraz kurcaladım derken bir kızla uzun zamandır konuştuğunu üğrendim kızla konuşmaya başladık yazık daha 19 yaşında ağladı durdu evli olduğunu bilmiyordum diye çok üzür diledi başta inanmadım kamerayı açtı hüngür hüngür ağlıyordu kendi derdimi unutup kızı teseli etmeye çalıştım ben neyapayım şimdi bu adamı ınanın elerim titriyor şimdi yüzünü bile gürmek istemiyorum bu işin sonu boşanmayla bitecek kesin ama biraz zamana ihtiyacım var kusura bakmayın çok uzun oldu ama birilerine anlatıp rahatlamam gerekiyor bana bir akıl verin sağlıklı düşünemiyorum
kontrolü davranamıyorum çok kütüyüm vekit ayırıp okursanız şimdiden hepinize çok teşekürler
sanal alem ne kadar kolay birşeylere kanmak ve birilerini kandırmak...çok zor bir durum yaşadığınız..ama malesef çok fazla örneğini görüyoruz bu gibi olayların...sonu boşanmaya varır demişsiniz ikinci bir şansı vermeyi hakeden bir evlilikse şans verin derim..
madem aileniz destek oluyor bir işe girin ve ayakta durun o adama da eyvallah etmeyin bence
bu ilk vukuatı degil daha üncede oldu hep şasverdim
başka hatalarıda var kumar şidet gibi
artık sabr edecek gücümkalmadı
hıcbır tarafın tek basına sucu yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?