- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Evet hiç ince düşünceli değiller hem de. Saygı duymasan olmuyor ki . İşler çığırından çıkar. Çok zor çok.Demekki ince dusunceli degiller ve sana saygi duymuyorlar.Sen de onlara saygi duyma...
amacı ne peki bunlarınKızlar
Kocanızın akrabaları malum siteden kocanızın eski sevgilisinin resimlerini beğense ( ne yüklerse yüklesin) bunu takar mıydınız? Hala arkadaş oldukları gibi resim beğenmeler falan. Buz gibi soğuyorum ya. Bu kişiler elti, enişte, yeğenler hatta görümce.
Amaçları olduğunu sanmıyorum. İş olsun. Ama yüzlerini görmek istemiyorum ben.amacı ne peki bunların
Icinden saygi duyma zaten.Onlar nasil hem seninle hicbir sey yok gibi gorusup yapacagindan geri kalmiyorsa sen de icinden nasil insanlar olduklarini bil ve icinden hep mesafeni koru...Evet hiç ince düşünceli değiller hem de. Saygı duymasan olmuyor ki . İşler çığırından çıkar. Çok zor çok.
e yani bende olsam görmek istemezdimAmaçları olduğunu sanmıyorum. İş olsun. Ama yüzlerini görmek istemiyorum ben.
Ben de eski sevgilimin kızkardeşiyle uzun zaman görüşmeye devam ettim, ki abisini terkeden bendim... Onunla olan ilişkim kardeşiyle olan ilişkimi etkilemedi etkilememeli... Sizinle evlenmiş sonuçta onunla değil dimi?
Ya ima da oldu. Yazın gittiğimde en büyük ablası ; eeee Ali bilmem kimi de uçurdun ha dedi. Dengesiz bir kadın zaten çok takmamıştım. Ama sindiremiyorum. Daha doğrusu hiç görmesem sorun yok da gitme Zamanı yakınlaşınca böyle hissediyorumsadece bumu yoksa ne biliyim bi ima falan da varmı
En güzeli cevapUmursayip prim vermem.
Öyle böyle insanların yaptıkları görülüyor.o değilde bu sosyal medya neymiş arkadaş hayatlara yön veriyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?