- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
sülalecek boşboğazlar sanırımYa ima da oldu. Yazın gittiğimde en büyük ablası ; eeee Ali bilmem kimi de uçurdun ha dedi. Dengesiz bir kadın zaten çok takmamıştım. Ama sindiremiyorum. Daha doğrusu hiç görmesem sorun yok da gitme Zamanı yakınlaşınca böyle hissediyorum
Yok hiç Bi problemim olmadı ki. Bu sadece benim içimde olan birşey.Peki neden hala gorumce elti vs sizde ekli belliki cok bir samiyetiniz yok.
en iyisi evlenir evlenmez kapattırdım ben de zaten kullanmıyorum zaman kaybı sadeceSaygı duymam. Kim beni rahatsız ederse silerim. Baktım başa çıkamıyorum, hem kocamın hem kendi hesabımı kapatırım. Ki öyle de yaptım. Oh kafam rahat... Açıp açıp fotolarımıza bakamıyorlar, sadece istediğimiz kişilerle yüzyüze görüşüyoruz.Eski sevgilisi derdi yok, saçma sapan mesaj atanlar yok. Cidden rahat :)
En güzelini yapmışsınız. Az kaldı ben de kapatacağım. Kimseyi görmek istemiyorum.Saygı duymam. Kim beni rahatsız ederse silerim. Baktım başa çıkamıyorum, hem kocamın hem kendi hesabımı kapatırım. Ki öyle de yaptım. Oh kafam rahat... Açıp açıp fotolarımıza bakamıyorlar, sadece istediğimiz kişilerle yüzyüze görüşüyoruz.Eski sevgilisi derdi yok, saçma sapan mesaj atanlar yok. Cidden rahat :)
Eşim değil ama sülalesiBenden önce eşimin sevgili olmadı ama olsaydı da beğenemez...
Hayır kesinlikle öyle değil. Eşim sayesinde tanışmışlar. Bir araya gelmeleri de 1 defa falandır. Ama net üzerinden kopamamışlar.Eski sevgilisi onların akrabası yada çok sevdikleri yakın arkadaşlarıysa yapcak bişe yok. sende canını sıkıpta önemsediğini belli etme. çünkü ne desen boş kendimden biliyorum
İnattan değil, düşüncesizlikten yapılıyor. Ama ben rahatsız oluyorum. Olmasam iyi olacakİlişkileri kötü bitmemişse bir kırgınlık yoksa eşiniz ayrıldıktan sonra onlar arkadaş kalabilmişler demekki. Bunu takmayın kafaya sonuçta foto beğenen eşiniz değil. Size inattan falan yapıldığını düşünüyorsanız bilemem tabi
Neden sordunuz?eşinin ailesi nereli
benim eşimin ailesi ordulu huylarına benzettim azıcıkNeden sordunuz?
Çok teşekkürler. Çok hoş yazmışsınızUmursadiginizi belli etmeyin hatta o kadar mutlu olun ki samimi olun ki esinizle bi amaçla yapmışlarsa da boşa çıksın kendinize güvenin bosverin eski eski de kalmis
Yok o taraf değil. İç Anadolubenim eşimin ailesi ordulu huylarına benzettim azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?