- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Samimiyetle söylüyorum bu söz sizi cekemediklerinj kiskandiklarinj gösteriyor bazı ailelerde böyle gerzekler çıkıyor benim öküz eşimin Gerzek teyze ve kuzenleri de eşime nerden böyle capkinliktan mi derlerdi kizmayin bana ama kendileri okumamış kilodan bakımsızlıktan evde oturmaktan biitap düşmüş benim gençliğim mevzuniyetim guzelligim resmen batiyor onlara nerden eminim bu kadar şuradan diyorlar ki genliğine güzelliğine güvenme 10sene sonra görürüz okudun da ne oldu evde görelim kadınlığını vs Gerzek muhabbetler takmayin catlasin dursunlar öbürünü ucurmusta ne olmuş seninle nikahlanmis bos laf onların kjYa ima da oldu. Yazın gittiğimde en büyük ablası ; eeee Ali bilmem kimi de uçurdun ha dedi. Dengesiz bir kadın zaten çok takmamıştım. Ama sindiremiyorum. Daha doğrusu hiç görmesem sorun yok da gitme Zamanı yakınlaşınca böyle hissediyorum
Ayy konya de de yarilayim ortadan ikiyeYok o taraf değil. İç Anadolu
Bence eskıyle ısı olanın yenısı olmamalı.. Madem cok saygın vardı elbet sevgin de vardır.. Ne alakan olmalı ne de iletişimin;
Hatta geçmişini bilmeyecek derecede yoklastırmalı, İletişim kurup bunuda eşinin gözüne kuracak kadar rahatlık ta nedir?
Bu kadar özgürseniz ilişkinizde hiç haz etmediğim halde kısasa kısas yapardım yani..
Niye kiAyy konya de de yarilayim ortadan ikiye
Evet haklısınız ama bunlar çok düşüncesiz. İnce düşünce sıfır o yüzden.Samimiyetle söylüyorum bu söz sizi cekemediklerinj kiskandiklarinj gösteriyor bazı ailelerde böyle gerzekler çıkıyor benim öküz eşimin Gerzek teyze ve kuzenleri de eşime nerden böyle capkinliktan mi derlerdi kizmayin bana ama kendileri okumamış kilodan bakımsızlıktan evde oturmaktan biitap düşmüş benim gençliğim mevzuniyetim guzelligim resmen batiyor onlara nerden eminim bu kadar şuradan diyorlar ki genliğine güzelliğine güvenme 10sene sonra görürüz okudun da ne oldu evde görelim kadınlığını vs Gerzek muhabbetler takmayin catlasin dursunlar öbürünü ucurmusta ne olmuş seninle nikahlanmis bos laf onların kj
ben olsam onlara gıcıklık olsun diye bende begenirim. hani ben bunları görüyorum sizinde ne oldugunuz görüyorum demeye getiririm. :) canım hiççç üzülüp sıkılma hadsiz insanlar bunlar.dalga geç sende onlarla sende begen ....Kızlar
Kocanızın akrabaları malum siteden kocanızın eski sevgilisinin resimlerini beğense ( ne yüklerse yüklesin) bunu takar mıydınız? Hala arkadaş oldukları gibi resim beğenmeler falan. Buz gibi soğuyorum ya. Bu kişiler elti, enişte, yeğenler hatta görümce.
Evet haklısınız ama bunlar çok düşüncesiz. İnce düşünce sıfır o yüzden.
Hatta görümcenin biri de ne var bunda bunlar gururlanıkacak şeylerdir diyor. Yani eşimin eski sevgilileri için. Şaka gibi ya. Kültür farkı bu olsa gerek
Benim de öyle durumlar var. Beni sevmedikleri için. Ben takmıyorum artık. Adam benim yatağımda, geri kalanlar birbirini ne yaparsa yapsın... Ki kociş o malum siteyi bile kullanmaz ortak hesabımız var ben kullanırım ve hiç biri ekli değil bende. İlk başlarda takip eder üzülürdüm sonra aman bana ne dedim onların yapmacıklığından.Kızlar
Kocanızın akrabaları malum siteden kocanızın eski sevgilisinin resimlerini beğense ( ne yüklerse yüklesin) bunu takar mıydınız? Hala arkadaş oldukları gibi resim beğenmeler falan. Buz gibi soğuyorum ya. Bu kişiler elti, enişte, yeğenler hatta görümce.
hahaha yarildim yaaaa yok yok kesin konya li bunlar bu zihniyet bu çığır açan beyin fırtınaları başka izahı olamaz ne diyelim Allah akil fikir versin
Sağolasın destekleriniz içinben olsam onlara gıcıklık olsun diye bende begenirim. hani ben bunları görüyorum sizinde ne oldugunuz görüyorum demeye getiririm. :) canım hiççç üzülüp sıkılma hadsiz insanlar bunlar.dalga geç sende onlarla sende begen ....
Benim de öyle durumlar var. Beni sevmedikleri için. Ben takmıyorum artık. Adam benim yatağımda, geri kalanlar birbirini ne yaparsa yapsın... Ki kociş o malum siteyi bile kullanmaz ortak hesabımız var ben kullanırım ve hiç biri ekli değil bende. İlk başlarda takip eder üzülürdüm sonra aman bana ne dedim onların yapmacıklığından.
Seni çoook iyi anlıyorum, benim de bi görümce beni bildiği halde kızla konuşuyordu eşime anlatıyordu. Benim yüzümden kızı terketti sanıyorlardı ve eziyet çektirdikleri kızı sever oldular, eziyet kavmi bana düştü. Takma sen de cidden, boşuna evindeki huzuru kaçırma. Allahından bulsunlar de, bırak. Zaten böyle ufak düşüncelerle bizi delirtmeye çalışıyorlar ya, boşver gitsin. Kocana bak, adamcağız ne yapsın? Sana aşık ki senle evlendi. Sırf ben bunları göremeyip herşeyi taktığım için evliliğimizin başında çok zorlandık kv saolsun. Sonradan dank etti zaman geçti herşey güzelleşti. Ve biliyor musun ben eşimin ailesiyle selamı dahi kestiğimden beri öyle güzel gidiyor ki herşey :)Başka bir görümce de yani 3. Görümce biz çıkmaya başladığımızda kıza mesaj atmış. Biz seni çok seviyoruz. İşte neden ayrıldınız falan filan. Kız da buna cevap vermiş, onu hiç unutmayacağım şartlar böyle oldu falan. Ona iyi bakın işte o benim hep kalbimde gibi.
İşin garibi bu yazışmaları kadın eşime de atıyor. Diyor ki Ali çok yanlış yaptın, işte sen bından ayrılmakla. Bu kız bin tane kıza bedel.
Şaka gibi değil mi. Gel de sev bunları
O akrabalarla muatap dahi olmazdım. Siz hala soğuma aşamasında mısınız bence onları görmezden gelme zamanınız gelmiş de geçiyorKızlar
Kızlar
Hiç bişey yok gibi davran kimseye konusunu açma özellikle eşine. Sonuçta sen kendine güveniyorsun ve bu durumu zerre kadar takmıyorsunKızlar
mantıklı bir bakış açısı.. bence de bu kadar kafaya takmamak lazım.. belli ki onlar saygısız ve konu sahibini pek sallamıyolar..Ben de eski sevgilimin kızkardeşiyle uzun zaman görüşmeye devam ettim, ki abisini terkeden bendim... Onunla olan ilişkim kardeşiyle olan ilişkimi etkilemedi etkilememeli... Sizinle evlenmiş sonuçta onunla değil dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?