Kocanın eski sevgilisi

Daha oncede yazdim onlarin secimi gorusmekse, sen de gorusmezsin o insanlarla bu da senin secimin. Esine de gecmisi yasatmaya calisirlarsa tepkini koyarsin. Ben kabul etmem oyle arkadaslik ayagini acikcasi. Bence esinin ailesi ile irtibati iyice kopar hatta sil sosyal hesaplarsan. Sorarlarsa hosuma gitmiyor kabak gibi eski sevgilinin fotograflarini gormek, beni ilgilendirmez arkadasiniz olabilir ama ben dahil olmak istemiyorum bu arkadasliga dersin.
Ay sen istedin diye silecek degiliz felan derlerse, zaten istemiyorum silmenizi herkes secimini istedigi gibi yapar ben de sizle gorusmemeyi seciyorum diyebilirsin. Ben soylemistim oyle kabak gibi kalmisti esimin ablasi. Sonucta kimse kimseye baski yapmiyor, ben neden onlarla gorusmek zorunda olayim ala ala?

Evet öyle olacak galiba. En güzelini yapmışsınız..

Şahsen ben de rahatsız olurdum.
Ben bunu "fikirsizlik" olarak nitelendiririm kusura bakmayın da.

Tamam arkadaş olsunlar, kanki olsunlar misal, eşimin eski sevgilisiyle. Ama bunu benim bulunduğum platformda en azından bana ve eşime saygılarından yapmasınlar. İnsanın gözüne sokar gibi, hiç hoş değil. İnce insan bunu düşünür canım, demek ki sen kadar ince düşün kişiler değil karşındakiler. Umarsızlar...

Mesafeni koy, görmezden gel. Yapılası tek mantıklı şey bu gibi görünüyor...

Ya sabır ta selamet.. Her durumda geçmişe hatırlatma gönderiyor bu görümceler.. Takmamaya karar verdiğim Zaman. Üstelik bana değil eşime. Eski kız arkadaşını baya bildiğin hatırlatıyorlar. İnsan değillermiş, başka birşey değil. Sabır diyorum.

eşinin ve kendi faceinden sil hepsini.. istedikleri kadar birbirlerine canım gülüm desinler
hatta engelle eski sevgiliyi de akrabaları da.. niye bu kadar dert ettin ki

işte onlarında amacu bu seni böyle sinirlendirip delirtmek .En güzel cevabı umursamayarak verebilirsin bak nasıl onlar deliriyor bu sefer.

K Kimimkiben82

konunuzun sadece giris entrysini okudum. iki ucu acik... kisimizin adi x olsun.

1. gecmiste uzun bir zamana yayilan, x'e ve cx'in cevresindekilerin hayatina bir katkisi olan (genel anlamda) eski bir sevgilinin hala gundemde olmasi normaldir. x'in yeni hayatinda yaninda olan es adayi - es icin hos olmayacaktir bu evet ama su bir gercektir ki x'i x yapan her seyde bu kisi vardir ve bu kisiyi yok saymak x'i eksik ele almaktir.
  2. x'in kardesleri gercekten kotu niyetli olabilir, kotu niyetle eski bir aniyi gundeme tasiyor olabilir... ama x'in sucu nedir?

Nasıl ya benim kocamı kocam yapan her şeyde eski sevgilisinin mi katkısı var? Gece gece ben mi yanlış anlıyorum?
Ayrıca eşimin suçu var demedim. Kardeşlerini susturamama suçu var tabi

Nasıl ya benim kocamı kocam yapan her şeyde eski sevgilisinin mi katkısı var? Gece gece ben mi yanlış anlıyorum?
Ayrıca eşimin suçu var demedim. Kardeşlerini susturamama suçu var tabi

her insani oldugu kisi yapmakta katkisi vardir gecmisindekilerin.
bunu kabul etmekle baslar bircok sey de.
inanin sizi siz yapan bircok seyde de gecmisinizde kalan arkadas-es-dost-sevgilinin katkilari vardir.

bu genel bir ele alistir konuyu. spesifik olarak esiniz ve o kisi arasinda yahut, esinizin kardesleri ve o kisi arasindaki bagi bilemem, dolayisiyla da bir siniflandirma yapmayi uygun bulmam.

siz esiniz ile evlisiniz, esinizin yaptiklari ve yapamadiklari ile yasayin hayatinizi; gorumcelerinizin yaptiklari esinizi baglamaz.

Bu konunun aynisini bende daha once acmistim. Gorumcem surekli esime eskiden yakistirdigi ayarlamak istedigi kizlari yanimizda anlatip durur. Allah sabir versin canim pis kiskanclar

Vallahi bana pek masumhane gelmedi bu durum. Açıkça eşinize yansıtıldığını, ona hatırlatılmaya çalışıldığını söylüyorsunuz. Zaten hala görüşmeleri bana pek etikte gelmedi. Bundan hoşnut olmaycağınızı bilerek ve kasten yaptıklarını düşünüyorum. Eşinizle konuştunuz mu hiç bu durumu o ne düşünüyor ?

sen de beğen.
inat değilmi.
alan almış zaten.
hırslarından çatlasınlar.

niye o kizi takip ediyorsun ki

Başlarda saflıklarına verdim ama şimdi bakıyorum da tamamen kıskançlıktan. Çünkü dün durduk yere kızıma birisi oyuncak Bebek almıştı sen bilirsin x ( =kocam) (manalı bir bakışla) deyip konuyu başka yere bağladı. Durduk yere hatırlatma yapılıyor. Benim anlamadığımı sanarak sadece eşime mi yoksa bana gıcıklığına mı anlamıyorum.
Eşimle konuştum. Kötü niyet olmadığını söylüyor. Bana çok gereksiz geliyor. Anlattığı şeyin bir anlamı yok ettiği muhabbetle çünkü. Bilemiyorum ya. Dertleşmemem kimseyle bunu, burda sizlere anlatıyorum. Teşekkür ederim dinlediğiniz için

Bu konunun aynisini bende daha once acmistim. Gorumcem surekli esime eskiden yakistirdigi ayarlamak istedigi kizlari yanimizda anlatip durur. Allah sabir versin canim pis kiskanclar
Kıskançlık işte. Özendiği hayatı yaşadığımız için. Bana durup durup çok şanslısın, eşinin kıymetini bil der. Kendi kocası bunu insan yerine koymadığı için. Ama insan olsa koyardı herhalde diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…