Kocanın eski sevgilisi

seni kızdırmak için yaptıklarını sanmıyorum zira takip etmesen farketmeyecegin bir şey bu

Bencede haber ucuyorlardir.. boylelerinden hersey beklenir..

Çok sevmişler o kızı. belli ki.
Ben bu zamana kadar hiç bir saygısızlık yapmadım. Bundan sonra da yapmak istemiyorum. Tınlamamak en iyisi sanırım.

Eşimin ablası var o da öyle ama zaten görüşmüyoruz. Görüşsek yüz vermem, yani derdimi anlatmam, dertlerini dinlemem, yardımcı olmam. Yeni taşınan bir komşuya ziyarete nasıl gidilirse öyle gider gelirim, eşime de durumu söylerim beni zorlama içim ısınmıyor onlar arkadaş olabilir ben de kendi tercihimi yapıyorum derim.

Akrabamın eski sevgilisiyle arkadaşsam sırf ayrıldılar diye arkadaşlığımı bitirecek değilim. Ben şahsin böyle davranmam. O kişiyle olan arkadaşlığım beni ilgilendirir. Konuşurum da, beğenirim de. Buna kimsenin karışacağını sanmıyorum.

Gercekten oyle aile sorunu olmayinca hayat guzel oluyor. Istemedigim kimseyle gorusmuyorum hatta esimin ailesinden kimseyle gorusmuyorum, esim de gorusmuyor 2 sene oldu. Bir kac defa esime adim attilar kestirdi atti esim sagolsun. Ne yapiyorlarsa yapsinlar isterlerse eski sevgililerle farazi nikah toreni yapsinlar sanki gelinleri oymus gibi :))) ancak mal mal dedikodumu ederler arkamdan, laf soyleyecek irtibatlari yok ya catliyorlardir :))

Karışmıyoruz zaten. Kimin kimle konuşacağına ben karar veremem. Benimki ayrı bir durum. Kız yabancı. 1 defa gelmiş evlerine. Yarım yamalak Türkçe konuşuyor, anlaşılmıyor bile. Bunlar desen İngilizce bilmiyor. Tamamen yabancı hayranlığı. İletişim içinde olacağız diye göbeklerinden çatlıyorlar. Offf neyse işte gereksizin gereksizi yani

Zaten aramda mesafe var hepsiyle. Yüz göz olmak istemiyorum. Dertleri de beni ilgilendirmez dediğiniz gibi. Ama eşime onlarla ilgili kötü bişey söylemek istemiyorum. İpin ucu o Zaman kaçıyor.

Bizimki düşkün ailesine ama biliyor ki kendi ailesi bu duruma getirdi. Görüşmediğim günden beri kafam rahat... Evlilik zaten bu aileler yüzünden çöp oluyor. Neyseki seni beni teğet geçti :)

Eskiden gelen bir arkadaşlıkları varsa bana çok normal geldi aslında ama siz rahatsız olduysanızda bence dile getirip kimsenin ağzına laf vermeyin

Eşimin ailesiyle sevgiliyken taniştim 3 ay gozlemledim ( onlarda oylelerdi )
Sonra tam olarak şöyle oldu beni istemeye geldiler.
Ve sonrasinda ben teker teker teker hepsinin malum sosyal medyasindan sildirdim.!
Cnku olmasi gereken bu.!
Ama eski sevgili akrabaysa bilemem tabi

Sahsen ben olsam umurumda olmaz. Sonucta esim secimini yapmis, gerisi bos.

Eşimin kuzeninin eski eşiyle iyi bir ilişkimiz var. Şimdi yeni nisanlandigi hatun da aynen böyle davranıyor. Silecekmisim, arkadasligimi bitirecekmisim. Başka istediğiniz bisiler daha var mi acaba? Nasıl bu hakkı kendinde görüyor insanlar?

Çok anlamsız.Ama onların yaptığı değil sizin yaptığınız.
Size ne yahu isterlerse 7/24 beraber takılırlar.Yani sırf hayatlarına siz girdiniz diye arkadaşlarını mı silsinler ? Eşinizin eski sevgilisi o akrabalarının değil.

Git bu lafları sildirmeye çalışan yeni gelinine çemkir. Ben kimseye sil demedim demem de. Ayrıca benim durumumda ortada ne bir evlilik var ne de birlikte geçirilmiş Zaman. Sen oturmuşsun kalkmışsın dost olmuşsundur. Benimkiler sadece net üzerinden sevmişler. Gereksiz bir iletişim halindeler. Dilinden bile anlamazlar.

Bazı insanlarda cidden algı sıfır. Ne arkadaşlığı ya. Eşimin sevgilisi diye sevmişler kızı. takıldıkları yok. Uzaklar zaten. Tekrar bir araya gelmeleri de mümkün değil. Neyin ispatı bu. Eşim de istemiyorken bu iletişimi.

Ooov çemkirmek falan, hiç benim tarzım değil. Muhatap olamayacağız belli ki, kaçayım ben. Size de geçmiş olsun madem.

konuyu çekmeyin yahu hiçbir yere.. karışmaya hakkım olmayabilir ama ben de rahatsız olurdum. neden gereksiz yere *önceden gerçekten samimiyetleri yoksa* böyle bir şey olsun ki. gerek yok.

konuyu çekmeyin yahu hiçbir yere.. karışmaya hakkım olmayabilir ama ben de rahatsız olurdum. neden gereksiz yere *önceden gerçekten samimiyetleri yoksa* böyle bir şey olsun ki. gerek yok.
Ne güzel beni doğru anlayan insanlar da var. Evet tek derdim rahatsız olmam. Zaten ne eşime bu konu için bişey derim ne de onlara. Karışamam. Ben sadece gereksiz iletişim olduğu için ve bunu bildiğim için kırılıyorum. Zaten tanıdıkları akrabaları olsa kız, söz konusu bile yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…