- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
hahahaha :))) Alemsin yaBence geçerlidir ama herkes muhalefet ediyor .Yanlış mı düşünüyorum ?
Evet bence boşanma sebebidir.Bence geçerlidir ama herkes muhalefet ediyor .Yanlış mı düşünüyorum ?
yok değil arkadaşım söyledi istanbuldan
Bir tanıdığı dava açmış kocasına herkes çok güldü ve bir o kadar da tartıştı.
Hem niye şaka olsun bence kadın çok haklı
insan şikayet dilekçesini okumaya utanır dimi ?Ay süpermis hakim onlari güle güle bosar be :)))
insan şikayet dilekçesini okumaya utanır dimi ?
bu tamamen magandalığından .Elalemin yanında efendi gül gibi adam dedikleri cinsten de karısına karşı saygısız demekkiyani sürekli derken ? nasıl bir süreklilik arz ediyor ona bakmak lazım..
adam her adımında gaz çıkarıyorsa gitsin tedavi olsun zaten..
kocana okut bence .Beni bu raddeye getirme dehahahaha :))) Alemsin ya
bizimkide heran her saniye :) sinirrrrr oluyorum ben ama esim: ihtiyac napiyim diyor
yok kibar bir adamsa yazık olur kayıtlara bu şekilde geçmesi .Bende bosancak olursam bunu ekletirim ilerde nasilsa her erkek ossurur :)
Ay süpermis hakim onlari güle güle bosar be :)))
hapşuruk ile kıyaslamayın bence .Osuruğu insan kasları ile kontrol edebilir .bu bir ihtiyaç ama sadece erkek gaz yapar diye bir şeyde yok yani çokda bayan var her dk gaz çıkaran . doğal bir ihtiyaç olduğu için boşanma sebebi olması bana pek mantıklı gelmiyor . bazıları diyorki gitsin wc de yapsın diye ama bu aniden gelen bir şey en fazla sıkarsın kendini ama bu da insanı rahatsız eder . hapşırmak doğal bir şey değil mi çok hapşırıyor diye boşanmak ne kadar saçma ise bu da aynı paralelde saçma geldi bana
kocana okut bence .Beni bu raddeye getirme de
bu bir ihtiyaç ama sadece erkek gaz yapar diye bir şeyde yok yani çokda bayan var her dk gaz çıkaran . doğal bir ihtiyaç olduğu için boşanma sebebi olması bana pek mantıklı gelmiyor . bazıları diyorki gitsin wc de yapsın diye ama bu aniden gelen bir şey en fazla sıkarsın kendini ama bu da insanı rahatsız eder . hapşırmak doğal bir şey değil mi çok hapşırıyor diye boşanmak ne kadar saçma ise bu da aynı paralelde saçma geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?