Kocanın sürekli osurması mantıklı bir boşanma gerekçesi midir

eşim benim yanımda osuramaz
ona o yüzü vermedim
allah
Ben de yuz vermedim, hep uyardim da sonuc sifir...
Maalesef aileden boyle gordugu icin esime normal geliyor. Bi gun babasina gitmistik, adam diger odadaydi gok gurultusu gibi pirtlatti yani adam rahat, bizimki de babadan ne gorduyse onu yapiyor.
Biraz dikkat etmeye basladi ama tamamen bitmez zannimca.

İnsani ihtiyaç bu yapmıyorum diyen var mı Bazı insanlar çok bazı insanlar az yapar ama yenilen içilen vs bi sürü sebepten ötürü olur bunlar, bence çok saçma. ve hiç mantıklı değil. sürekli dediği nedir ya insan kendi yaptığıyla bazen kendi uykusundan uyanıyor.

seven insan sevdiğinin gazını mide bulandırıcı bulur mu ya ? demekki eşim beni çok seviyor sen naparsan yap ne midem bulanır nede tiksinirim senden diyor ki öylede bende ondan tiksinmiyorum hiç bir zaman seviyorum çünkü nasıl tiksineyim

büyük ihtimalle bilirkişi raporu hazırlanması gerekir

bilirkişi heyeti de doktordan tutun gaz kontrolörüne kadar geniş bir skaladan seçilebilir

şaka bir yana somut olaya bakmak lazım,

ki bence makul ölçüleri aştığı takdirde haklı boşanma sebebi olarak değerlendirilebilir..

hatta taciz/mobbing olarak bile düşünülebilir

hakim olsammm
kurufasülye pişirme sen de o zaman kızım aaa derdim ehehehe
böyle şey mi olurmuş yaw demek ki sağlık sorunu var bir doktora gitsin evet

durumuna öyle üzüldüm ki MNG kargo ile gaz maskesi yolluyorum arkadaşım....tak ev ortamında sende rahatla o da

Yolla canim benim cok iyi fikir.. Fasulye yemegi yapmaya korkar oldum.
Adam diyor ki " ee normal ne var ki" saka gibi ya...

Bu arada imzana bayildimmmm.. Ahmet Kaya`dan....

bu konudan yeni mesajlar listesinde buram buram yeşil yeşil kokular yükseliyor

ayağına su kesesiyle sıcak su koy....üşütmüş adam yazıktır

Yolla canim benim cok iyi fikir.. Fasulye yemegi yapmaya korkar oldum.
Adam diyor ki " ee normal ne var ki" saka gibi ya...

Bu arada imzana bayildimmmm.. Ahmet Kaya`dan....
eveeetttt bende hayranıyım....
kocana gelince aslında normal dediği doğru da ne biliyim hani zorda kalmadıkça ulu orta yapılmamalı...

Size bizzat bir arkadaşımdan duyduğum bir şeyi anlatayım .Başka bir versiyon . Bir adam içkili .Arayış içinde .Barda bir kişi ile tanışıyor hani tek gecelik denilenlerden .Herneyse kadının evine gidiyorlar .İki taraf da sarhoş .Soyunuyorlar .Adam tam başlayacağı sıra kadın kaçırıyor yani gaz kaçırıyor ve adam hemen bir bahane bulup ayrılıyor .Çok pis kokmuş adamın midesi kalkmış .Karısı yapsa belki o kadar tiksinmez di ya da sevgilisi .

Ay çok güldüm adamın çalıştığı iş ile alakalı bence çok üşütüyordur
buz deposunda mı çalışıyor?:):)

Ay çok güldüm adamın çalıştığı iş ile alakalı bence çok üşütüyordur
buz deposunda mı çalışıyor?:):)

Iyide konu silinmis konu sahibi ilk yazdiklari yok ama zaten gulmek icin acmistim:) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…