Kocanın sürekli osurması mantıklı bir boşanma gerekçesi midir

daha neler? kocası osuruyor da karısı osurmuyor mu? hem belki bir hastalık bu? bende osuruyorum, kocamda osuruyor :) bazen karşılıklı serenad yapıyoruz :) hayat kısa... böyle şeylere takılmaya ne gerek var ya :) hahahahahahha içimizden geldiği gibi yaşamak en güzeli...

İğrenççççç
Kesinlikle boşanma sebebi --
Kimse kimsenin b.k kokusunu çekmek zorunda değillllll.gelince 5 dk tuvalete gidiversin saygısızlık

ılahı konu sahıbı nasıl güldüm helekı yorumlara

:) boşanma sebebi gerçekten. siz sarımsak yeseniz sürekli olarak eşiniz büyük ihtimal rahatsız olur bu durumdan kokuyosun der. bununda pek bi farkı yok oldu olacak halının üstüne de yapaymış..

tabiki dogal bir ihtiyac ama bazı konularda hala kişilerin mahremiyeti vardır ve gercekten tiksindirici birsey bu bide normalmiş gibi yapılması falan igrenc tam anlamıyla

komik ve bir o kadar da saygısızca. ama boşanma sebebi de değil bana kalırsa. konuşarak veya doktora giderek çözüm getirebimek gerek tabi eşiniz anlayış gösterirse

Ya ilahi eşimle kahkalar içinde okuduk
Osurmak bir suç ya da ayıp değildir bir ihtiyaçtır. Hangi çağda yaşıyoruz, o kadın bence gitsin sinirlerini aldırsın.
Gaz çıkartmanın elbet bir usulu adabı vardır. Ben yada eşim arasında böyle bir durum yaşadığında mahçup sempatik özür dileriz aşkısı diyoruz kahkaha atıp gülüyoruz.

Madem konu açıldı birazda ben güldüreyim sizleri
Bir keresinde eşim üşütmüş mevsim geçişleriydi yatağa uzandık uyayacağız. Gözlerim kapandı kapanıyordu ki eşim öyle bir osurdu ki uyku sersemi yerimden sıçradım yemin ediyorum şoku attıktan sonra abartmıyorum 1 saat uyanıp uyanıp güldüm

Rabbime şükürler olsun tek derdimiz osuruk olsun

Bizim evin sahibinin kızının kocasından şikayet ediyordu adam iç çamaşırlarını değiştirmiyormuş ve banyoda olmuyormuş var böyle çocuğu pis yetiştiren çok fazla elektrik parası gelmesin diye iç çamaşırı 2 veya 3 defa giyinen terlediği halde

Kocanın sürekli osurması sorun değil de sürekli yanında bunu yapması bence sorun..

sabah sabah gülmekten gözlerim yasardibu ara konuda eskiymis ...

Bence geçerlidir ama herkes muhalefet ediyor .Yanlış mı düşünüyorum ?
Kesinlikle geçerli bi neden değildir . Bu durum sadece eşinizin sindirim sisteminin sağlıklı olmadığının göstergesi Dr gitsin sorunu tespit ve tedavi böylece bosanmaniza gerek kalmaz . Kolay yol varken her şeyde de hemen boşanma konusu .eğer zaten eşinizin bu durumu yüzünden bosanacaksaniz kesinlikle aranızda farklı sorunlar da vardır

Bilerek sürekli yapıyorsa sıkıntı ya saygısız terbiyesiz bulurum.İtici gelir bana valla utanması lazım. Elinde değilse ve utanıyorsa tedavi olur yani. Bilerek yapıyorsa gitsin tuvalette yapsın bir zahmet. Bazı şeylerde çekinme olmalı ya bu kadar rahatlık bana fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…