- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi imagemaker
-
Eşine bir hekime başvurmasını söyle bir sağlık sorunu vardır mutlaka eğer ikna olmazsa ve sen bu derece rahatsızsan herkesi boşver hayat senin kimse seni senden iyi bilemez ..Bence geçerlidir ama herkes muhalefet ediyor .Yanlış mı düşünüyorum ?
engellenebilir elbette hapşırmak da ağzını burnunu tıkayarak engellenebilir ama büyük zararı vardır , gazda aynı şekilde tutmaya çalıştığın vakit zarar verir. vucüdumuzun herşeyinde kural budur . idrarırını tutmak vs herşeyi akışına bırakmazsan zarar veriri bu yüzden bence kıyaslanabilir birbiri ilehapşuruk ile kıyaslamayın bence .Osuruğu insan kasları ile kontrol edebilir .
Arada kaçanlara yapacak bir şey yok da .Çoğu engellenebilir bence
canım benim kocan sana hala aşık , bunların tek sıkıntısı gaz sıkışması olamazEşiNe aradaki samimiyete bağlı. .
Ben kaç kere kustum bugüne kadar ama adam zerre tiksinmedi
Bence geçerlidir ama herkes muhalefet ediyor .Yanlış mı düşünüyorum ?
Olabilir tabi canım o ihtimalde var :)canım benim kocan sana hala aşık , bunların tek sıkıntısı gaz sıkışması olamaz
durumuna öyle üzüldüm ki MNG kargo ile gaz maskesi yolluyorum arkadaşım....hahahaha :))) Alemsin ya
bizimkide heran her saniye :) sinirrrrr oluyorum ben ama esim: ihtiyac napiyim diyor
Yuh diyorum :)kocasına olan sevgisi nefrete dönmüş olmalı ki bu sebepten boşanmaya kalkıyor . aklıma arkadaşımın ablası geldi kocası gerdek gecesi kızı yorganın altına alıp var gücüyle osurmuş o bile boşanmamışken buna diyecek yok valla, koptum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?