Kocanın sürekli osurması mantıklı bir boşanma gerekçesi midir

mantıklı bi sebep. kim yanında sürekli zart zurt osuran birini isterki.. iğrenç mide bullandırıcı

Mide bulandırıcı bir durum olduğu kesin, bile isteye yapılması hoş bir durum değil..

ya gene mi böle bir konu....

hakim dermiş
-kızım sen hiç mi yapmıyorsun
-yapıyorum ama wcde
hakim - kocan wcnin yanından geçerken çok fena ses çıkartmışsın, ayrıca birde kokutmuşsun ki hiç sorma, oda senden şikayetçiymiş.
ifadeler nereye kadar gider ki böle...

hapşuruk ile kıyaslamayın bence .Osuruğu insan kasları ile kontrol edebilir .
Arada kaçanlara yapacak bir şey yok da .Çoğu engellenebilir bence
engellenebilir elbette hapşırmak da ağzını burnunu tıkayarak engellenebilir ama büyük zararı vardır , gazda aynı şekilde tutmaya çalıştığın vakit zarar verir. vucüdumuzun herşeyinde kural budur . idrarırını tutmak vs herşeyi akışına bırakmazsan zarar veriri bu yüzden bence kıyaslanabilir birbiri ile

Konuya da yorumlarada cok fena guldum yhaaa arkadasina deki adam gazli iceceklerden kurufasulye neyim den uzak dursun bide tedavi olsun

Tuvalet denen bir şey var. Tabi ki ihtiyaçtır ama tuvalete gidilebilir bunun için diye düşünüyorum. Karısı istemiyorsa saygı duymalı. Yani burada boşanma nedeni aslında saygısızlık bence.

ay bu çok iyiydi
hakim bey kocam çok osurgan birisi artık dayanamıyorum boşayın beni
kuru fasulye yapmaya korkuyom yeminle falan

Evet boşanma sebebi olabilir ara sıra kacirsa ok ama bilinçli olarak yapması bana göre saygısızlıktır.
Kimi insan bunu doğal karşılayabilir kimiside karşılamaz kişiye göre degisir

canım benim kocan sana hala aşık , bunların tek sıkıntısı gaz sıkışması olamaz
Olabilir tabi canım o ihtimalde var :)
Tek sorun gaz sıkışması değildir tabi
Gaz için yuva mi yıkılır yav :)
Bir gazin gucu bir yuvayi dağıtmaya yetmemeli arkadaş :)

Yuh diyorum :)
Koptum burada yalnız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…