Kocanın sürekli osurması mantıklı bir boşanma gerekçesi midir

Hadi canım hadi gidin kocanızın yanında alttan üstten salın kocanız da salarken göbeğini de kaşıyın hadi burası fazla size

başlığı tesadüfen gördüm de :) bence de çekilmez bir durum aldıysa mantıklı bir boşanma sebebi olabilir. Daha önce de "karısının ağzı kokuyor" diye boşanma talebinde bulunan ve hakimin haklı gördüğü bir koca haberi okumuştum. Yani "evlilik birliği"ni yürütemez hale geldilerse; taraflardan biri, aile birliğini korumak için kendine özen göstermiyorsa boşanmak isteyen haklı görülebilir.

Once guldum sonra sasirdim ama hic yorum yapmak istememistim. Bugun tekrar karsima cikti. Ya o kadar gerilmissiniz ki eminim konu sahibi mevzu olunca bu kadar tartismiyorlardir birbiriyle. Gelelim konuya ben kendimi dusundum bi an. Konu sahibinin bahsettigi sekilde gaz cikarma degilde benim mide sorunum var. Kendimi bildim bileli gastritim reflum var. O kadar kptu bir durum ki o gaz geldigi anda kitlenip kaliyorum. Dunya bitiyor o an. Simdi ikizlerime hamileyim. Hamilelikten dolayi daha da kotuyum simdi. Oyle bir hale geldik ki ben midemden gaz cokarinca bildigin seviniyoruz. Hatta esim oh yarasin masallah gibi yorumlar yapiyor her nekadar ilk zamanlar utanmis olsamda suan ben ciksam yanindan o gelip sirtimi sivazliyor.
biz hayatimizi birlestiriyoruz . Bunun iyi gunu var kotu gunu var. Bi saglik sorunu varsa cok kolay cozum bulunur. bazi seyleri iyi irdrlemek lazim. Velevki saglik sorunu degil o xamanda konu sahibi esine krndini iyi anlatabilmeli. Burdan cok keskin tartismaya gerek yok hrm guldum hem uzuldum hem de sonunda rezilligimi anlattim

haha :) ben anlamıorum bu insanları ya oldu olucak bide kus üstüne tam iğrenç bişey ol yani :)) kaldı ki nişanlısıyla osuruk yarışı yapan bayan bi arkadaşım vardı bnce bu çok göreceli bi kavram Dd

yok değil arkadaşım söyledi istanbuldan
Bir tanıdığı dava açmış kocasına herkes çok güldü ve bir o kadar da tartıştı.
Hem niye şaka olsun bence kadın çok haklı

Sürekli olması normal değil, sorunu var demek ki.. tedavi olması gerekir..
Ama tedavisi yoksa bu durumda kadın boşanmakta kesinlikle haklı.. son derece rahatsız edici bir durum.!

Bence saygıyla alakalı. Yüz göz olmaya,laçkalaşmaya gerek yok. Soğuma sebebidir. Ben uyarırım keyfi bir durumsa eğer,çok da kızarım. ha rahatsızlıksa o ayrı.

Yeni evliyim ben de aynı dertten muzdaribim. Tamamen rahatlıktan, saygısızlıktan, uyarıcam ama artık.

Bizim evliliğimizin 2 . haftası dolmadan eşim mide kanaması geçirip ameliyat oldu ve iyileşmesi için gaz çıkarması gerekiyordu. Bende bebek gazı çıkaran anneler gibi sırtını sıvazlar gaz çıkarınca oh ağrısı azalacak diye sevinir dim. Tabi bu durumdan mı bilmem eşim 6 yıldır aynı kafada. Olduğu yerde salar bide annesi kardeşleri oluncada yapar babası hariç. Başbaşa yapınca değilde onların yanında bende varken yapınca baya sinir olurdum en son onların yanında ne terbiyesizliğini bıraktım ne rezilliği ni. Kendini müdafaa şekli ise "ama doktor gaz çıkatdıkça rahatlarsın dedi" yahu ameliyatı 6 yıl önce oldun yuh artık. Sonraları dikkat etmeye çalıştı gelince hemen odadan kaçıyordu. Tabi bir mutsuz odaya dönüşü varki anlatamam noldu diyorum e okadar sakınca kendimi lavaboya kadar kaçtı diye üzüküyor. napiim dayanamadım o haline koy ver gitsin aşkım ama birileri varken yapma ben yapmış kadar utanıyorum dedim. Alışamadım hala ama napiim bazen yatakta uyurken yapar bende yuhhh derim yorgan bir havalandırıp kıkırdaşarak uyıruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…