Kocanın sürekli osurması mantıklı bir boşanma gerekçesi midir

surekli osuran biriyle yasayabilirim(haslanmsi lahana gibi kokmuyorsa) ama surekli sesli gegiren biriyle yapamam sanirim. Allahim boyle bi hastalik vermesin esime falan. cok takintiliyim bu konuda

Kız ne var bunda biz karı-koca habire yapıyoruz bunu.Üstüne bir de reflüm var üstten de devam ediyorum ne yapayım :)

bu konuyu dillendirmek bile bana iğrenç geliyor
10 seneyi geçti evliliğimiz, birbirimizin yanında wc de yapılması gereken bu eylemi 1 kere bile yapmamışızdır. böyle yazarken de övünerek söyleniyormuş gibi bir his oluştu ama normali bu bence.
nasıl rahat rahat yok gülüyorsunuz yok bu konu üzerinden şakalaşıyorsunuz anlayamıyorum
bunu yazarken bile tiksindim bilmiyorum belki ben gereksiz hassasım
hele birde birbiriyle yarış yapan çiftler falan ıııyyy

birbiriyle yarış mı

Bence sacmalik ne bosanmasi ya yuh artik bu kadar basit mi hersey ne var bunda namusunami laf etti ailenemi kufur etti ne bosanmasi adamlarin sindirim sistemi iyi calisiyor demekki ses mi rahatsiz edici kokumu cami ac gider benimkide yapiypr basta kiziyordum simdi takmiyorum ne var sanki osurursa osursun kadinlar hic yapmiypr mu. Sanki ne kadar basitlestirdik evliligi o kadar kolay yani bitirmek.

Kız ne var bunda biz karı-koca habire yapıyoruz bunu.Üstüne bir de reflüm var üstten de devam ediyorum ne yapayım :)

aniden biri gelse evinize ne yardınız merak ediyorum..yellenme kokusu biryandan..genirme kokusu bir yandan..kimbilir koku evinizin duvarına sinmiştir..gelene ne cevap vereceksiniz..

Bu dediğini okumuş mürekkebi fazla yaşamış da yapıyor. .eşim en bariz örneği ama yapacak birsey yok huylu huyu ndan vazgeçmek. Benim eşim hatta horul horul horluyor ne yapalım kısmet. .

aniden biri gelse evinize ne yardınız merak ediyorum..yellenme kokusu biryandan..genirme kokusu bir yandan..kimbilir koku evinizin duvarına sinmiştir..gelene ne cevap vereceksiniz..
Tatlım oda kokularından aldık,bir de sık sık havalandırıyoruz,yapacak bir şey yok,fena gazlıyız :)

Bence hemen boşanma sebebi olmamalı olamaz da, öncesi vardı bu işin,yani başka sebepler de vardır.Ayrıca bi doktora gitsin belki rahatsızlığı var. Pire var diye yorgan yakılır mı.

çok enterasan bir başlık olmuş. ancak bu durum insan anatomisi gereğidir. ben önceden çok iğrenirdim. kardeşim küçükken gıcıklık olsun diye yapardı. erkeklerin dünyasında bu hal oldukça normal. arkadaş ortamında rahat rahat gazlarını salıveriyorlar. ancak biz kadınlar için durum tuhaf karşılanıyor. taki hamile kalana kadar. çünkü hamileyken, lohsa iken kadınların başına gelebiliyor. bence başka bir boşanma sebebi bulamamıştır. eşini sevmiyordur ve uyduruktan sebep üretmişler. eğer sevgi olsaydı boşanmadan once bir doktora giderlerdi. belkide adamın bağırsaklarında ağır sorunlar vardır. bilemedim şimdi

Çok değer düşürücü..
benim ki de aynı.. bi zamandan sonra her hareketi batmaya başlıyor.. asker arkadaşı değil hayat arkadaşı olduğumuzu unutuyorlar malesef.. sonunda 'kendin etin kendin buldun' olacak da çok geç kalacak ozaman da..

İğrenç bi sebep adam koynunda yılan beslemis.. ev hali cnm evet anormal ama karısı soniçta rahat davranmış yanında... ama böyle ifşaa edilmez ki adamında gururu var... adam da karsı dava açabilir haysiyet ve şeref.... davası..
Madem bosanıcak anlasamıoz desin cnm...

İnsanlık halidir arada olur öyle şeyler, bunun için boşanmak saçma olur tabi.
Ama siz sürekli diyorsunuz. Belki bir rahatsızlığı vardır, doktora gider. Eşe de destek olmak düşer.
Haa, sırf rahatlığından ve umursamazlığından alışkanlık haline getirdiyse, ben uzaklaşırdım, soğurdum kendisinden ya, boşanmaya kadar giderdi bu mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…