- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
üstelik boşandıktan sonra y.dışına gidecekmiş vsÇocuğunuz bide kalp hastasıymış o durumda daha özenli olması beklenecekken adam resmen bu anı bekliyomus gibi atlamış bosanalım teklifinin üstüne
üstelik boşandıktan sonra y.dışına gidecekmiş vs
üstelik boşandıktan sonra y.dışına gidecekmiş vs
çocuğumu görürüm vs demedi, y.dışına giderim dediipi boşalcak ya adamın nereye saldıracağını şaşırmış...
güvenebilseydim ona hiçgüvenemiyorum aşk da önemli değildiŞekerim adam baya boşanma sonrasına plan yapmış çocuğu sana bırakıp hiç evlenmemiş gibi yoluna devam edecek
Lafın tamamı deliye söylenir derler daha fazla laf isitip üzülmeden bitir
çocuğumu görürüm vs demedi, y.dışına giderim dedi
güvenebilseydim ona hiçgüvenemiyorum aşk da önemli değildi
işin tuhafı bu anlattıklarım sohbet havasında geçti, hiçkimse kimseye bağırmadı, biraz kırıldım boşanma sonrası planlandığı için o kadar,sanırım ben de onu sevmiyorumŞekerim adam baya boşanma sonrasına plan yapmış çocuğu sana bırakıp hiç evlenmemiş gibi yoluna devam edecek
Lafın tamamı deliye söylenir derler daha fazla laf isitip üzülmeden bitir
y.dıında bağlantıları var gerçek yaniTüm ülkeler de kucak açmış bunu bekliyordur emin olun...şu havalara bakın ABDye giden Tarkan sanki
Bak canım ben 31 yaşındayım bu yasa kadar az çok hayat tecrübem oldu gördüğüm şu :
Ailem de artık onu sevmiyor, söylediği yalanlar ve uyguladığı şiddet yüzünden, zamanında çocuk benimmi diye de sormuştu, dolayısıyla ailemin istemediği biriyle devametme fikri kötü ayrıca onun ailesi de beni istemiyor
çocuk benden değil demişti zamanındaÇok şaşırdım.yani okurken bosanalim dedim yazmissin ya dedim ki icimden hemen denecek laf mı boşanmak için yine de çok geçerli sebepler olmalı eşinin cevabını okuyunca boyle oldum.ne demek hayatimin baharindayim fazla beklyemem falan.dunden raziymis ciddi olduğuna emin misin ciddiyse boşanmaktan başka çare yok gibi gözüküyor.cocugunu da mı düşünmüyor nasıl bir adammış bu boyle
çocuk benden değil demişti zamanında
cümleyi tamolarak hatırlamıyorum 2,5yıl önce, şüphelerim var demişti sadece ben vajinismusken nasıl hamile kalmışım vsHa sormamış direk benden değil demiş sana pes diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?