KOCANIZ SİZE BÖYLE DERSE?

Konular bağımsız olunca adama oha deniyor ama bunu bu hale siz getirmistiniz.
Cok net hatırlıyorum çocuk ilişki olmadan oldu demiştiniz. Sonra da böyle iyiyiz ben iyileşmek istemiyorum ve cinsellik olmadan da mutlu evlilik olur demiştiniz. Ben size demiştim o zaman cinselliksiz evlilik bir yerde mutlaka biter yada açık ilişkiye döner diye.
İkinci çocuk için surtunme usulü hamile kalmak isteen ama cinsellikten kaçan bir kadınla kim evli kalmak ister ki?
Evet kocanizin dedikleri ve yaptıkları kotu. Kaba saba bir adam soyledikleri kötü. Ama bu evliliğe en az kocanizin kadar zarar veren de sizsiniz
Vajinusmusu yenmek istemeyen bir kadınla kardeş gibi evliliği kim neden devam ettirsin ki?
İkiniz içinde en hayırlısı boşanmanız. Siz bence evlenmeyin de cinselligi sevmeyen birine gore değil evlilik kimseyi böyle yalandan evliliklere suruklemeyim

haklısın ama konu cinsellik değil, evliliğin başından beri şiddet uygulanan biriyim, 8 haftalıkhamileykeşiddetuyguladı, cinselliğimiz iyiydi o zaman para hesapları yapıldı vs açıkçasıenhiç sevilmedim, şimdi de evde kanka gibiyiz

hımm @elvanelvan88 in yazdıklarını okuduktan sonra konuya farklı bir pencereden baktım.
yoksa ilk okuduğumda mesajınızı bende oha yok artık adama bak demiştim.
belli ki evliliğin temelinde halının altına atılıp biriktirilenler ve çözülmeye yanaşılmayan şeyler var.
boşanma konuşmasında her iki tarafında acı çekmemesi zaten bitmesinin vakti geldiğinin göstergesi.
ikinizin de başka hayatlar düzenler kurma vaktidir.
ben sadece çocuğa yanıyorum bu durumda.
ne olursa çocuklara oluyor.

Senin düzenin olduğu gibi kalsın bosanmayi bu kadar istiyorsa kendisi s******p gitsin. Yurtdışına mı gider anasının evine mi gider kendi bilir artık. Gitsin o düzen kursun sen neden yeni düzen kurmaya uğraşıyorsun. Adamın dediği laflara bak.

Aynen, bir çocukla ortada kalmayı(!) alenen bir yaşasa da görseler şunlar. Hiç çocuğu falan da görürüm demiyormuş, sanki o çocuğu kadın babasının evinden getirdi. Muameleye baksana, yurt dışına gidecekmişmiş.
Mantık aynen şu, doğuran kadın olduğu için, çocuk da ona zimmetli. Ben gider hayatımı yaşarım, lütfeder nafaka öderim tamam.

Üzüldüm...
Sevilmediginizi bildiginiz bir evlilik üstelik şiddet var. Bu noktada cinselliğin olmaması da sizin acinizdan anlıyorum boyle bir adamla beraber olmak istememeniz de normal.
Keşke en başından bunlar yaşanmadan bitirebilseymissiniz daha çok kirilmaniz neden olmuş
Dilerim sizin için en hayirlisiyla sonuçlar bu evlilik

Başta bakınca yuh deniyor ama benim de eşime "ikimiz de çok genciz, zorlamayalım olmuyor, ikimiz de mutlu olabiliriz, süründürüp birbirimizden iyice tiksinmeye gerek yok, hem yaşımız geçmez yeni birer hayat kurarız." demişliğim var. Ben kibarca söyledim, o kelimeleri özensiz seçmiş, ama düşüncede ikimiz de aynı yerdeyiz.

Bunu buraya getiren gerçekten karşı taraf oluyor. Eşim bunu duyunca 180 derece döndü. Evliliğimizi kurtarmak için elinden ne gelirse yaptı, hala yapıyor. Aldatma şiddet hakaret vs yoktu ama eşimle kavgasız günümüz geçmezdi. Konular ise her zaman basit şeylerdi.

bitirmiş adam tamamen

Bence siz önce bir avukatla konuşun tazminat ve nafaka konusu önemli , davayı siz mi açsanız daha iyi olur yoksa evi ayırıp erkek müsvettesi açsa sizin yararınıza mı olur onları sorun. birde siz niye gidiyorsunuz evden eşyaları bırakıp defolup gitsin evden . hem niye çocuğunu bile umursamayan adama altın tepside yeni bir hayat sunuyorsunuz ? evde yemek bile yapmasanız onunla aynı yatakta yapmasanız bile yeridir. siz avukatla konuşun en güzeli en doğrusu budur.

ya allah akıl fikir versin böyle adamlara.. sadık bir eşten daha hayırlısı var mı şu dünyada.. bir de evladı var. allah sana böyle güzel bir aile bahşetmiş. adamın yapması gereken kadınını evladını sahiplenmek.. nedir yani bu çocuk oyuncağı mı..
allah sana sabır versin canım.. zor..

Yuva kurmak zor onu yıkmak çok kolay
Lakin sevgi saygı ki özellikle saygının yitirilmişliği, bu evliliği kurtarma çabasının sadece ve sadece sizi yoracagina işaret....
Niyetiniz hakkınızda hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…