- 21 Nisan 2013
- 3.667
- 1.613
- 248
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Siz en büyük hatayı burda yapmışsınız.
Bu lafı söyleyen adamı koyacaktınız kapının önüne çocuğuna hasret bırakacaktınız.
Hoş şimdide çocuğu çok düşündüğü söylenemez.
Neyse...
Adadaki genişliğe bak :)tır geçecek mübarek :))boşan bacim boşan
Ben böyle bişiy desem eşime yada esim bana dese ..yani o evlilik bitmiştir ki bu tip şeyler mevzu oluyor derim ve ayrılır im herhalde ..yani adam Kocalı k yapmiyop kadına eşi gibi sahip çıkmıyor ..yahu komşu amca yada bakkal bile daha çok sahiplenir konu sahibini ,bakkala veresiye verebilirsin .komşuda ciçekleri sular misal :))ben şokDalağı gevşek baksana bırak tırı, dünya geçer böylesinden, evren fln.
Konu sahibesi bu kadar sakinse bence onda da sevgi saygı kalmamış.
Kocam ne beni ne de çocuğumuzu sahipleniyor,yanımızda ama öylesine sanki candanlıkyok, dayısına gittik mesela, kuzenleriyle ve dayısıyla olan iletişimini ihtimamını özenini görünce ne denli değersiz olduğumu anladım.en son gece çok hastayım dedim, kusuyordum, ve yatağından kalkmadı, kapıyı kapadı ve yattı, gerekçesi de o kalkmadığı içinçok bağırmışım oysa o hastayım dediğimi duymamışmış, bir ara bana 'koçum' diye hitap etti, kankayız ya ne biliyim ne söylersem gider oraya buraya anlatır, bir iyilik yapsa başa kakar mesela
Bugün eşime boşanalım dedim, yalnız ben ücretsiz izinden işime döneyim ve düzenimi oturtayım dedim ve boşanalım(aklımdaki bu)
o da dediki boşanacaksak hemen boşanalım ben 8-10 ay bekleyemem, seneye 35 yaındayım ve hayat geçiyor, daha evleneceğim ve yuva kuracağım...
sen de iyi bir kızsın senin de boşandıktan sonra mutlu olmanı iyi bir evlilik yapmanı isterim
bunları samimi olarak dedi, o an aklımdan geçirdim yürümeyen sevgisiz bir evliliği yürütmeye çalıştığımı, birbirimizi sevmediğimizi sahiplenmediğimizi vs
siz ne düşünürdünüz, ne yapmalı
Önceki konunuzda evlendiginizden beri vajinismus olduğunuzu ve çocuğunuzun ilişki olmaksiniz olduğunu söylemiştiniz şimdi de o zaman cinselligimiz iyiydi diyorsunuz.?haklısın ama konu cinsellik değil, evliliğin başından beri şiddet uygulanan biriyim, 8 haftalıkhamileykeşiddetuyguladı, cinselliğimiz iyiydi o zaman para hesapları yapıldı vs açıkçasıenhiç sevilmedim, şimdi de evde kanka gibiyiz
Önceki konunuzda evlendiginizden beri vajinismus olduğunuzu ve çocuğunuzun ilişki olmaksiniz olduğunu söylemiştiniz şimdi de o zaman cinselligimiz iyiydi diyorsunuz.?
Acı ama hiç vakit kaybetme üzüldüm gerçekten ne denir ki ;(Kocam ne beni ne de çocuğumuzu sahipleniyor,yanımızda ama öylesine sanki candanlıkyok, dayısına gittik mesela, kuzenleriyle ve dayısıyla olan iletişimini ihtimamını özenini görünce ne denli değersiz olduğumu anladım.en son gece çok hastayım dedim, kusuyordum, ve yatağından kalkmadı, kapıyı kapadı ve yattı, gerekçesi de o kalkmadığı içinçok bağırmışım oysa o hastayım dediğimi duymamışmış, bir ara bana 'koçum' diye hitap etti, kankayız ya ne biliyim ne söylersem gider oraya buraya anlatır, bir iyilik yapsa başa kakar mesela
Bugün eşime boşanalım dedim, yalnız ben ücretsiz izinden işime döneyim ve düzenimi oturtayım dedim ve boşanalım(aklımdaki bu)
o da dediki boşanacaksak hemen boşanalım ben 8-10 ay bekleyemem, seneye 35 yaındayım ve hayat geçiyor, daha evleneceğim ve yuva kuracağım...
sen de iyi bir kızsın senin de boşandıktan sonra mutlu olmanı iyi bir evlilik yapmanı isterim
bunları samimi olarak dedi, o an aklımdan geçirdim yürümeyen sevgisiz bir evliliği yürütmeye çalıştığımı, birbirimizi sevmediğimizi sahiplenmediğimizi vs
Kocam ne beni ne de çocuğumuzu sahipleniyor,yanımızda ama öylesine sanki candanlıkyok, dayısına gittik mesela, kuzenleriyle ve dayısıyla olan iletişimini ihtimamını özenini görünce ne denli değersiz olduğumu anladım.en son gece çok hastayım dedim, kusuyordum, ve yatağından kalkmadı, kapıyı kapadı ve yattı, gerekçesi de o kalkmadığı içinçok bağırmışım oysa o hastayım dediğimi duymamışmış, bir ara bana 'koçum' diye hitap etti, kankayız ya ne biliyim ne söylersem gider oraya buraya anlatır, bir iyilik yapsa başa kakar mesela
Sorunun cevabı bu başlıkta.vajinismus hastasıyım, geçen ay eşimle sürtünme yoluyla sadece bir kez birliktelik yaşadık, boşalma vs olmadı(çocuk istemiyoruz).
ilk çocuğumuz da aynı yolla oldu, 15 gün içerisinde olmuştu, gerçi çocuğumun olmasını bilinçli olarak istemiştim.
sorum şu adetim 6gün gecikti, göğüslerim hassas, sizce sadece bir ilişkiyle, üstelik boşalma da olmadı, hamilelik oluşur mu?
teşekkür ederim.
Düşünmem boşardımKocam ne beni ne de çocuğumuzu sahipleniyor,yanımızda ama öylesine sanki candanlıkyok, dayısına gittik mesela, kuzenleriyle ve dayısıyla olan iletişimini ihtimamını özenini görünce ne denli değersiz olduğumu anladım.en son gece çok hastayım dedim, kusuyordum, ve yatağından kalkmadı, kapıyı kapadı ve yattı, gerekçesi de o kalkmadığı içinçok bağırmışım oysa o hastayım dediğimi duymamışmış, bir ara bana 'koçum' diye hitap etti, kankayız ya ne biliyim ne söylersem gider oraya buraya anlatır, bir iyilik yapsa başa kakar mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?