Kocanız sizi aldatıyor mu..!?

nerden bulup çıkarıyorsunuz bu konuları bilmiyorum ki...

evı terk ettım 1 kere aramadı dahı sizde haklısınız off kafam cok karısık onsuz yapamam gıbı gelıyor benımkı sadece alıskanlık sanırım cunku sogudugumu hıssedıyorum :S

Tabii ki onsuz yapabilirsin, bunu yorum bile yapmadan geçiyorum..:hulya:
Eşin bu davranışı 1 defa yapmış olsa başka bir durum olurdu. Belki heyecan aradı, çok sıkıldı, bunaldı ne bileyim herhangi bir açıklaması olabilirdi. Ama benim anlamadığım şu oldu: Siz yakalıyorsunuz, adam hala devam ediyor??!! kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Anlayamadım, korkmuyor mu sizi kaybetmekten, yuvasının dağılmasından?bilmiyorumkismile
Sizin çok önemsediğiniz "kızınızın anneli-babalı büyüme" durumunu o önemsemiyor mu?

Bir anne aldatıldığını öğrenince/anlayınca aklına ilk evladı geliyor. Aslında yapılması gereken hareket belli, alınacak karar belli. Çünkü artık o adamla yaşamak muhtemelen şüphe ve işkence yumağı olacak. eyvahedigeldismile
"Kendini affettirebilmek" diye bişey yok.. Ama evladın birden bire "dağılmış bir ailenin çocuğu" oluyor. Bunu kabullenemiyorsun, DNA' ların kabul etmiyor böyle bir durumu, bildiğin o değil, senin normalin o değil.. Çocuğun hayatta yaşayabileceği en büyük travmalardan biri, ama bir kadın olarak senin için de ihanet bir travma..
O anlamda ben her zaman dediğim gibi (bir yere kadar) ihaneti (1 defa olan, cinsel aktivite içermeyen, uzun süreli olmayan) sadece ve sadece çocuk için en azından affetmek olası ise, kadının hür iradesi ile verdiği karar bu ise, diğer kararı verdiğinde daha mutsuz olacağını düşünüyor ise, o ihtimale bir şans verilmesi taraftarıyım. Ancak kadının kararı her an değişebilir, tolere etmeye çalışmakla daha mutsuz olduğunu ve evladını da mutsuz ettiğini görebilir. O zaman boşanma hakkı daima bakidir ve kadının en doğal ama en doğal hakkıdır.

Tabi bu yazdıklarım sizin durumda geçeli olmuyor anladığım kadarıyla.. Çünkü siz yakalıyrosunuz, ama eşiniz devam ediyor, tekrar ediyor. Benim için evliliğe devam etmenin koşulu şu: Bir daha bu ihanet konusu açılmayacak. Korkunç, iğrenç, dehşet bir hadise ve tabu olarak zihinlerde yerini alacak. Konuşa konuşa önemsizleşip, sıradanlaşmayacak. Vee.. Eğer adam ders almıyorsa.. En ufak bir hatası daha olursa.. Hiç yolu yok, ipi çekilecek artık.

Tüm bunlar benim görüşlerim.. Doğru olmayabilir, herkesi bu seçenek mutlu etmeyebilir. Bana şu an doğru gelen, bir süre sonra farklı tecrübeler yaşarsam yanlış gelmeye başlayabilir. Önemli olan kadının daima ayakları üzerinde durabilmesi, kendisi ile barışık olması, zihin sağlığının yerinde olması ve aldığı karar ne olursa olsun ASLA ve ASLA evladını ihmal etmemesidir. Bu şartlar altında yanlış karar alınacağını sanmıyorum.

Böyle dediğinize göre kararınızı vermişsiniz zaten...

1 sene olmuş, bu konu açılırken karar belliymiş gerçekten. Seviyorum ayrılmakta istemiyorum.
1 sene geçmiş, bundan da farklı bir durum yoktur heralde.

konuyu açan arkadaş bundan bir ay sonrada yine aldatıldığı ile ilgili bişeyler yazmış.. en sonda 26 aralık 2009 da hamile olduğu ile ilgili bir konu yazmış...?????

konulara msj yazarken hiç tarihlerine bakmıyormusunuzz
geçen senenin nisanında açılmış konu :hulya:

Dayak yedin, aldatıldın ve ne yapayım diyorsun.
Elbette boşan arkadaşım.
Ailen destekse hele ki hiç durma.
Kızın için değil sen kendin için duruyorsun belli ki.
Kızım için diyip kılık uydurmuşsun kendine.
Allah yardımcın olsun senin ve kızının.

bende aldatılıyorum eşimden cok sogudum kendisine mecbur bırakıyo cok bıraktım ve her seferınde aynı gerı geldım oyle bısey yaptıkı kımseyle grusturmuyo gıdecek yer bulayım 1 dakka kalmıycam yeter artık cok yoruldum

1 sene olmuş, bu konu açılırken karar belliymiş gerçekten. Seviyorum ayrılmakta istemiyorum.
1 sene geçmiş, bundan da farklı bir durum yoktur heralde.

herşey sabırdan gecıyor arkadaslar ben sabrettim zorda olsa evliligimi kurtardım şimdi beni kırmamak için gözümün içine bakıyor herkez sansı hakeder son sansı zaten sorun yok Allaha şükür sizde ani karar verip evliliğinizi bitirmeyin her insan hata yapabiliyor onemlı olan bagıslamayı bilmek...

siz yapsanız o affedermiydi?? hakettiğiniz şansı verirmiydi acaba ?? bence siz kendinizi kandırıyorsunuz

evet çok şükür ki Allah biz kadınlara affedebilme gücü ve bol bol sabır vermiş
yoksa evlilik diye bir kavram bile kalmazdı neyse
senin adına çok sevindim bu arada
tabi değişmeyecek diye bir şey yok
demek ki seninki değişmiş
ama asla bir daha yapmaz deme, hazırlıklı olmalısın sonuçta eşin bu konularda sabıkalı artık, sadece her an herkesden herşeyi bekleyebileceğini bilmelisin, güçlü olabilmen için
bol şans ve mutluluklar

arkadaşlar bende evliyim ve eşimlede Allaha şükürler olsunki çok mutluyuz.bence evlilik iki insanın birbirine aynı çatı altında tahammül etmesi demek olmamalı diye düşünüyorum kadın çocuk olunca bide ailesine dönüşte gereken desteği hem maddi hemde manevi anlamda bulamayınca oturup affetmek değil bu duruma katlanmak zorunda kalıyor bence.arkadaşa bende katılıyorum zaten onun yazısını okumadan öncede tam eşime diyordum erkek aldatınca affedilebiliyo ya kadın aldatınca ?? bence ikisininde hiç bir farkı yok ama erkek karısı aldatınca namussuzluk oluyo yaşatmaz bile vallahi adam.vallahi gece gece sinirim bozuluyo erkek milletine neden aldatırlar madem eşinden memnun değil boşanmak istesin daha iyi.

sanal ya da gerçek aldatma aldatmadır bende affı yoktur eşimde bunu çok iyi bilir ! aldatılmam demem asla ama öğrendiğim an bitmiştir ben birdaha o adamla aynı masada yemek bile yiyemem bırakın evli kalmayı çok zor bir durum çocuğunu düşünüyorsun haklı olarak ama nereye kadar çekeceksin ? o huzursuz ortam giderek artacak çocuğun yine mutsuz büyüyecek ...çok ince düşünülmesi gereken bir konu tabi yaşadığını şartlarını en iyi sen bilirsin ..ama sineye çekme sen affettikçe o bunu kendine hak!sana reva! gibi görmeye başlıyacaktır ....burnunu sürt yoksa iyice arsızlığa döner olay boşanmak istemiyorsun madem sineye çekmeklede olmadı tepkini koy.....
dünyaya bir daha gelmeyeceğiz canım hayat senin...karar senin hakkında hayırlısı

Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız :)

Çeşitli milletlerden hanımlara, “Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız” diye sormuşlar;

* İtalyan:“Kocamı öldürürüm...”

* İspanyol:“Kocamı da sevgilisini de öldürürüm...”

* Alman:“Kendimi öldürürüm...”

* Japon:“Önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm...”

* İngiliz:“Viski ne güne duruyor?...”

* Rus:“Votkalarla sarhoş olurum...”

* Amerikalı:”Alacağım nafakayı hesapla başlarım...”

* Fransız:“Dünyada erkek mi yok, hemen boşanırım...”

* Arap:“Muska yazdırırım...”

* Türk:“Benim kocam yapmaz...”

kocana ve çocuğuna asla yapmaz demiyecekmişsin aldatmayan erkek yoktur bence sadece bazı kadınlar bunun farkında olamıyor

....................

teşekkürer, güzel bir paylaşım olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…