valla karsina al konus bir karara baglayin cok svebilirsin ama ben böyle ahlaksizliklari hic sevmem yanlis anlamayin bu benim fikrim pisman oluyor özurdiliyor bir dahada yapmazsa onu bilemem ahlaksizlik ahlaksizligi getirir Allah kocalarimizi dogru yoldan ayirmasin evlilik kolay dgil cocuk oyuncagi hic degil bosandiktan sonra problemler bitermiki baska seyler oluyormus
evı terk ettım 1 kere aramadı dahı sizde haklısınız off kafam cok karısık onsuz yapamam gıbı gelıyor benımkı sadece alıskanlık sanırım cunku sogudugumu hıssedıyorum :S
nerden bulup çıkarıyorsunuz bu konuları bilmiyorum ki...
slm bayanlar artık bende aldatılanlar grubuna katıldım sanırım.. eşim beni aldatıyor ama sadece net uzerinden herseferinde yakalıyorum ve affediyorum cunku 5 yasında dünya güzelim var..kafam cok karısık sadece sanal oldugu ıcın affedıyorum belkıde.. 3 msnnını bide gizli hattını yakaladım hepsini ele gecirdim ve artık ben cok sogudum ama bosanmak ıstemıyorumda cunku hala sevıyorum galıba bana akıl verın nolur sizce onsuz yeni bir yasammı demeliyim :S yoksa bu işkenceyi cekmelimiyim... biz cok severek evlendık kactık..cok mucadele verdık 6 yıllık evlıyım 1 aya kadar dayagını dahı yememıstım bu 1 ay ıcınde ne olduysa oldu bana yardım edın aklım cok karısık lütfen:çok üzgünüm:
konuyu açan arkadaş bundan bir ay sonrada yine aldatıldığı ile ilgili bişeyler yazmış.. en sonda 26 aralık 2009 da hamile olduğu ile ilgili bir konu yazmış...?????
1 sene olmuş, bu konu açılırken karar belliymiş gerçekten. Seviyorum ayrılmakta istemiyorum.
1 sene geçmiş, bundan da farklı bir durum yoktur heralde.
herşey sabırdan gecıyor arkadaslar ben sabrettim zorda olsa evliligimi kurtardım şimdi beni kırmamak için gözümün içine bakıyor herkez sansı hakeder son sansı zaten sorun yok Allaha şükür sizde ani karar verip evliliğinizi bitirmeyin her insan hata yapabiliyor onemlı olan bagıslamayı bilmek...
herşey sabırdan gecıyor arkadaslar ben sabrettim zorda olsa evliligimi kurtardım şimdi beni kırmamak için gözümün içine bakıyor herkez sansı hakeder son sansı zaten sorun yok Allaha şükür sizde ani karar verip evliliğinizi bitirmeyin her insan hata yapabiliyor onemlı olan bagıslamayı bilmek...
Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız :)
Çeşitli milletlerden hanımlara, Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız diye sormuşlar;
* İtalyan:Kocamı öldürürüm...
* İspanyol:Kocamı da sevgilisini de öldürürüm...
* Alman:Kendimi öldürürüm...
* Japon:Önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm...
* İngiliz:Viski ne güne duruyor?...
* Rus:Votkalarla sarhoş olurum...
* Amerikalı:Alacağım nafakayı hesapla başlarım...
* Fransız:Dünyada erkek mi yok, hemen boşanırım...
* Arap:Muska yazdırırım...
* Türk:Benim kocam yapmaz...
Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız :)
Çeşitli milletlerden hanımlara, �Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız� diye sormuşlar;
* İtalyan:�Kocamı öldürürüm...�
* İspanyol:�Kocamı da sevgilisini de öldürürüm...�
* Alman:�Kendimi öldürürüm...�
* Japon:�Önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm...�
* İngiliz:�Viski ne güne duruyor?...�
* Rus:�Votkalarla sarhoş olurum...�
* Amerikalı:�Alacağım nafakayı hesapla başlarım...�
* Fransız:�Dünyada erkek mi yok, hemen boşanırım...�
* Arap:�Muska yazdırırım...�
* Türk:�Benim kocam yapmaz...�
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?