eğer çok muhtaç durumda değillerse ve bakacak başka kardeşler varsa yada anne baba genç sağlıklı çalışacak durumdaysa tepki verirdim ama aksi durumlar söz konusuysa karışmazdımyeni evlisiniz.eşinizin ailesi evlendiğinizde maddi hiç biir destek sağlamadığı gibi ailesi sürekli eşinizden para istese ne yaparsınız.
O nasil bir mantikmis oyle ?Kuzummm benimde ayni sorunum vardi abisi evli bizde evleneli7 ay oluyor neymis bizim eve daha cok para giriyormus bende xalistgim icin o yuzden abiside bizle ayni durumda olmaliymis dye abisine para veriyordu ben sirf bu yuzden isten cktimmm kuzmmm
ben hem çalışıyım bişeyler sahibi olalalım diye yırtınıyım. hanımlaara abisi para göndersin.süsüne harcasınlar.bense eşine kıyamasın herşeyin mütevazisini tercih etsin.bi ara bende işe bile gitmek istemiyordum sırf bu yüzden ama eşim işi bırakmama asla müsade etmiyor.
yeni evlisiniz.eşinizin ailesi evlendiğinizde maddi hiç biir destek sağlamadığı gibi ailesi sürekli eşinizden para istese ne yaparsınız.[/QUOTE.
Tum yorumlari okumadim,ama sıkıntılı bir durum gercekten.insan bir susar iki susarda ucuncude bi ne oluyoruz der artik.esinle bu durumu hic konustun mu.tepkisi ne oluyor sana karsi bu konuda
yeni evlisiniz.eşinizin ailesi evlendiğinizde maddi hiç biir destek sağlamadığı gibi ailesi sürekli eşinizden para istese ne yaparsınız.
Ben anlayamadım eşin ne hakla senin işten ayrılmana izin vermiyor ki? O ailesinin keyfi ihtiyaçlarına para vericek diye sen çalışmak mecburiyetinde değilsin ezdirme kendini ya..ben işi bırakıyorum evimde oturucam artik sende paranla hem ailene hem bize bakarsin de..böyle saçma iş olurmu evlenmeyi bilen adam karısınada bakmak zorunda.sadece onun maaşı yetmez ailesinede sizede o yuzden işi birakma diyodur blöf yap istifa edicem deyeni evlisiniz.eşinizin ailesi evlendiğinizde maddi hiç biir destek sağlamadığı gibi ailesi sürekli eşinizden para istese ne yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?