kocanız sürekli kardeşlerine para gönderiyorsa

Maddi durumum iyise eksigim yoksa kendime dusunmeden bisi alabiliyorsam problem etmezdim ama gercekden durumlari kötüyse

yaptığın bu öneriyi eşim söylemişti.kabul etmedim.biz ev arkadaşımıyız diye bu önerisi ağrıma gitmişti.sonuçta evlisin daha 1 ay olmadan böyle söyleniyor.duygusallık yapmayıp kabul etseydim daha iyiymiş.sesim çıkıyo tabi sanırım fazla çıkarıyorum bazen.adam beni suçlu görüyo hep...bağırmama bakılıyo neden bağırıyo denmiyor...

Burada tek taraflı dinliyoruz durumları kötü ama birşey almaktan geri kalmıyolar diyorsunuz belki de öyle değildir İhtiyaçları olmasa neden kendinden para göndersin anne babasına da değil kardeşine gönderiyor kardeşleri okuyor mu bilmiyorum ama demek ki ihtiyaçları var zor durumda mahçup olmalarını istemiyor siz de aynı durumda olabilirdiniz gönderdiği para da çok büyük sizi sıkıntıya sokan geçinmenizi zorlaştıran bir miktar değil herhalde. Ben evlendim anne babam ayrı evlendikten 6 ay sonra kardeşim askere gitti ona para gönderdim çalıştım, sonra annem işten ayrılmak zorunda kaldı ama emekli olamadı primi vardı daha ve yaşı bekleyecekti. Allah razı olsun eşim primini ödedi çünkü onu zorlayacak birşey değildi. Kardeşimde çalışıyor ama ancak eve yetiyor bende çalışıyorum annemin kirasını gönderiyorum eşim bir günden bir güne gönderme demedi. Haa kardeşim kız arkadaşıyla geziyor, sinemaya gidiyor vs. ne yapayım bak ben gönderiyorum onlar geziyor deyip göndermeyeyim mi görmezden mi geleyim nasıl başımı yastığa rahat koyarım. O da genç kız arkadaşı var gezecek ya da kardeşleri özenip birşeyler alıyor olabilir bu ihtiyaçları olduğu gerçeğini değiştirmez bende para gönderiyorum diye kardeşimin kız arkadaşı olmasın bir yere gitmesin diyemem benim de ailem evlensem de ailem sonuçta eşinin de ailesi evlense bile atamaz ki banane diyemez yani.

Çok haklısın canim kesinlikle bende oyle düşünüyorum her ne olursa olsun bir erkek evine bakmalı..sen hamile kalsan dogum yapcak olsan nolcak peki?ozamanda git calis ben bakamam sanami dicek cok ayıp ya

Vallahi konu sahibesi isini birakmasin, birakirsa parasiz kalir. Maasini bu herife vermesin kesinlikle.
Zaten bırak dememiştim tam olarak blöf yap dedim ben bakalim eşi napicak diye..ozaman işte sen oturcan ben sanami bakcam bakamam demiş..bencede bırakmasın parasınıda vermesin ona

denedim bunu hatta çok küçük yaptığım şeyi sıkıntı etti.kardeşim okuyor konturunu ben aldım.annem veriyormuş zaten para benim vermeme gerek yokmuş dedi.gelde sinirlenmeee
Ohh valla sen kardeşine verdigin zaman sorun oluyor,eşin kardeşine verdiği zaman sorun olmuyor..madem öyle onunda kardesine veriyordur annesi babasi onunda vermesine gerek yok ozaman eşinizin mantığından gidersek..valla nefret ediyorum bu tarz erkeklerden karısını 2.plana atıp,hep kendi ailesine verip,karısı kendi ailesine verdigi zaman sorun yapan bir adam ben olsam 1 gün düşünmeden boşardım çocuğum yokken.cunku bu tarz insanlar ölene kadar adam olmuyo malesef..Allah kolaylik versin sana kardesim ama benden sana bir tavsiye sakın hemen çocuk yapma bu adamdan

acaba bencillik mi yapıyorum diye çok düşündüm...başlarda da asla bişi demiyordum eşime hatta yardım et yazık diyordum.ama benim durumum iyiyken onlarda ki hava bende yok.dünyayı ben yarattım edalarına da girmiyorum.düğünüm yapılırken hiç bir yardımları dokunmadı zaten durumları olsa da istemezdim herşeyi kendimiz yapalım isterim.düğün masrafını çoğunu da annem karşıladı.benim canımı sıkan aslında para verilmesi değil krakterlerini sevmiyorum.

yeni evlisiniz.eşinizin ailesi evlendiğinizde maddi hiç biir destek sağlamadığı gibi ailesi sürekli eşinizden para istese ne yaparsınız.

Tam olarak anlattığınız gibiyse durum ,samimi olmak gerekirse çıldırırım.

senin kocan tam sopalik
ev için on odeme lazim ama adam para nin birikmesine izin vermiyorki , nasil olcak bu is boyle

yeni evlisiniz.eşinizin ailesi evlendiğinizde maddi hiç biir destek sağlamadığı gibi ailesi sürekli eşinizden para istese ne yaparsınız.
Artık sizde para göndericek birilerini buluverin canım.Sizinkide yetmesin ondan isteyiverin.Canım ne kadar iyisin bu ay annemin şu kadar ihtiyacı olmuş ben gönderdim ama yetmedi deyin .Kendi parası anca size yetsin çok para harcayın aaaayyyyyyy kızdım buna ben sinir.

O ne zaman ne kadar gonderirse sizde kendi ailenize gonderin bi sure sonra zoruna gidip laf edecektir.. Ayrıca sizden isi birakmamanizi istiyor bence sebep hem kendi ailesine hem size para yettiremem diye

ben ayrı biriktiriyim dedim eşlerde ayrı gayrı olmazmış diyerek aldı.

Aldı diye bi şey yok vermedim var.

Vermeyeceksin, biz artık ayrı bir aileyiz benim de ihtiyaçlarım var diyeceksin.

Eskisi gibi kendinden kısmayacak üstünü başını evini donatacaksın

Unutma, fazla fedakarlık = fazla nankörlük.

Hem calisip, hem butun isleri yapip, hem esine tum maasini sayan, esin ailesine istendigi kadar yardim yapilan ama kendi ailesine bes kurus veremeyen bayanlara cok aciyorum.

Modern kolelik bu olsa gerek.
Senin esin kendine es almamis kole almis.

aynsı benim başıma da geldi geçen kış sürekli arayıp paraistediler fatura ödettiler kontör aldırttılar falan zaten görümcemin de bna bir ton borcu var düğünde bana hiç birnin yardımı dokunmadığı gibi üstne bir de isteyip bizi sıkışırıyorlardı içimde biriktirdim bir gün tekrar aradılar peşin para istediler ve faturalar ödenecek dediler .. ben yine sustum ama fırsat kolladım aradan birkaç saat geçti aşkm canımpizza çekti yarın malzeme alalım da pizza yapayım dedimm... cevap aynen şu hay s....mmm boğazına para yok ben de bunun üzerine ortlığı yıktım resmen ben babamn evinde böle yetişmedim herşey önümdeydi sen benim rızkımı kesip ailene yolluyorsun bundan sonra da aynı şeye devamedrsen yemin ederim babamın evine giderim dedim 3 gün konuşmadım yola geldi bi daha da yapmadı

kendi evimizi ihmal etmiyosa, ben istedigimde huzursuzluk cikarmiyosa, gerektiginde benim aileme de verecek karakterdeyse ve ailesinin ihtiyaci da varsa, hic konusup dirdirci pozisyona dusmek istemezdim.. sonucta soyleyince vaz mi gececek? biz ailelerden gordugumuz bazi seylerden oturu kabullenemiyoruz, esim de anlasin onlarin gercek yuzunu diyoruz ama unutuyoruz, biz nefret edebiliriz ama onlar onun ailesi, biz nefretimizden cok yabanci gorsek de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…