Onu denediniz olmadi, bunu denediniz olmadi, sizin hic söz hakkiniz yokmu evliliginizde? Normalde en sacma buldugum sey ama madem esiniz anlamak istemiyor o zaman bütcenizi ayirin, yani herkesin maasi kendisine, ve ev kirasi, masraflar falanda paylasilcak diye sart koyun, ordan kalan parayla (yani kendi maasindan artan tüm harcamalardan sonra) istedigini yapsin, bakalim o zamanda severek verecekmi kendisine harcamaya para kalmayinca... Ama sizde biraz disli olun canim, ona izin vermiyor, buna kiziyor, bunu kisitliyor nedemek, siz nesiniz,kimsiniz bu evlilikte, degil mi ama...
denedim bunu hatta çok küçük yaptığım şeyi sıkıntı etti.kardeşim okuyor konturunu ben aldım.annem veriyormuş zaten para benim vermeme gerek yokmuş dedi.gelde sinirlenmeee
Çok haklısın canim kesinlikle bende oyle düşünüyorum her ne olursa olsun bir erkek evine bakmalı..sen hamile kalsan dogum yapcak olsan nolcak peki?ozamanda git calis ben bakamam sanami dicek cok ayıp yabende dedim sen ne biçim erkeksin.çalışmayan kadın da olabilirdim dedim.bu laf çok ağrıma gitmişti söylediğinde günlerce ağladım.bir kadın ne kadar güçlü olursa olsun sevdiği erkek tarafından kollandığıını hissetmek ister ama bunu göremeyince çok üzülmüştüm...cocuk yok 4-5 ay oldu evleneli.
Zaten bırak dememiştim tam olarak blöf yap dedim ben bakalim eşi napicak diye..ozaman işte sen oturcan ben sanami bakcam bakamam demiş..bencede bırakmasın parasınıda vermesin onaVallahi konu sahibesi isini birakmasin, birakirsa parasiz kalir. Maasini bu herife vermesin kesinlikle.
Ohh valla sen kardeşine verdigin zaman sorun oluyor,eşin kardeşine verdiği zaman sorun olmuyor..madem öyle onunda kardesine veriyordur annesi babasi onunda vermesine gerek yok ozaman eşinizin mantığından gidersek..valla nefret ediyorum bu tarz erkeklerden karısını 2.plana atıp,hep kendi ailesine verip,karısı kendi ailesine verdigi zaman sorun yapan bir adam ben olsam 1 gün düşünmeden boşardım çocuğum yokken.cunku bu tarz insanlar ölene kadar adam olmuyo malesef..Allah kolaylik versin sana kardesim ama benden sana bir tavsiye sakın hemen çocuk yapma bu adamdandenedim bunu hatta çok küçük yaptığım şeyi sıkıntı etti.kardeşim okuyor konturunu ben aldım.annem veriyormuş zaten para benim vermeme gerek yokmuş dedi.gelde sinirlenmeee
Burada tek taraflı dinliyoruz durumları kötü ama birşey almaktan geri kalmıyolar diyorsunuz belki de öyle değildir İhtiyaçları olmasa neden kendinden para göndersin anne babasına da değil kardeşine gönderiyor kardeşleri okuyor mu bilmiyorum ama demek ki ihtiyaçları var zor durumda mahçup olmalarını istemiyor siz de aynı durumda olabilirdiniz gönderdiği para da çok büyük sizi sıkıntıya sokan geçinmenizi zorlaştıran bir miktar değil herhalde. Ben evlendim anne babam ayrı evlendikten 6 ay sonra kardeşim askere gitti ona para gönderdim çalıştım, sonra annem işten ayrılmak zorunda kaldı ama emekli olamadı primi vardı daha ve yaşı bekleyecekti. Allah razı olsun eşim primini ödedi çünkü onu zorlayacak birşey değildi. Kardeşimde çalışıyor ama ancak eve yetiyor bende çalışıyorum annemin kirasını gönderiyorum eşim bir günden bir güne gönderme demedi. Haa kardeşim kız arkadaşıyla geziyor, sinemaya gidiyor vs. ne yapayım bak ben gönderiyorum onlar geziyor deyip göndermeyeyim mi görmezden mi geleyim nasıl başımı yastığa rahat koyarım. O da genç kız arkadaşı var gezecek ya da kardeşleri özenip birşeyler alıyor olabilir bu ihtiyaçları olduğu gerçeğini değiştirmez bende para gönderiyorum diye kardeşimin kız arkadaşı olmasın bir yere gitmesin diyemem benim de ailem evlensem de ailem sonuçta eşinin de ailesi evlense bile atamaz ki banane diyemez yani.
yeni evlisiniz.eşinizin ailesi evlendiğinizde maddi hiç biir destek sağlamadığı gibi ailesi sürekli eşinizden para istese ne yaparsınız.
O zaman esine maasini vermiyeceksin.maaşımı eşime veriyorum.ve yapımda tutumludur malesef har vurup savuramıyorum çünkü yokluğunda ne demek olduğunu biliyorum.çevremdekiler kızıyor sen yemezsen yerler diye...
Artık sizde para göndericek birilerini buluverin canım.Sizinkide yetmesin ondan isteyiverin.Canım ne kadar iyisin bu ay annemin şu kadar ihtiyacı olmuş ben gönderdim ama yetmedi deyin .Kendi parası anca size yetsin çok para harcayın aaaayyyyyyy kızdım buna ben sinir.yeni evlisiniz.eşinizin ailesi evlendiğinizde maddi hiç biir destek sağlamadığı gibi ailesi sürekli eşinizden para istese ne yaparsınız.
ben ayrı biriktiriyim dedim eşlerde ayrı gayrı olmazmış diyerek aldı.O zaman esine maasini vermiyeceksin.
Kusura bakma de. Verme. Bogazina mi sarilicak sanki ?ben ayrı biriktiriyim dedim eşlerde ayrı gayrı olmazmış diyerek aldı.
ben ayrı biriktiriyim dedim eşlerde ayrı gayrı olmazmış diyerek aldı.
aynsı benim başıma da geldi geçen kış sürekli arayıp paraistediler fatura ödettiler kontör aldırttılar falan zaten görümcemin de bna bir ton borcu var düğünde bana hiç birnin yardımı dokunmadığı gibi üstne bir de isteyip bizi sıkışırıyorlardı içimde biriktirdim bir gün tekrar aradılar peşin para istediler ve faturalar ödenecek dediler .. ben yine sustum ama fırsat kolladım aradan birkaç saat geçti aşkm canımpizza çekti yarın malzeme alalım da pizza yapayım dedimm... cevap aynen şu hay s....mmm boğazına para yokyeni evlisiniz.eşinizin ailesi evlendiğinizde maddi hiç biir destek sağlamadığı gibi ailesi sürekli eşinizden para istese ne yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?