Ben anlayamadım eşin ne hakla senin işten ayrılmana izin vermiyor ki? O ailesinin keyfi ihtiyaçlarına para vericek diye sen çalışmak mecburiyetinde değilsin ezdirme kendini ya..ben işi bırakıyorum evimde oturucam artik sende paranla hem ailene hem bize bakarsin de..böyle saçma iş olurmu evlenmeyi bilen adam karısınada bakmak zorunda.sadece onun maaşı yetmez ailesinede sizede o yuzden işi birakma diyodur blöf yap istifa edicem de
Canım kusura bakma ama harbiden eşin çok terbiyesizmiş,insan karısına nasıl böyle bişey diyebilir yahu ayıp..boyle adama erkekmi denir..madem evlendi seninle bakmak zorunda sen çalışsanda çalışmasanda bir erkek evinin geçimini sağlamak zorunda..ha kendi borclariniz olur yatiriminiz olur sende calisirsin destek olursun..ama bu ne boyle o aileye para versin sen çalış birikimin olmasin..çocugun varmi kardesim senin?senin dediğine benzer davranarak kpss çalışıcam diyerek işten ayrılıcağımı dile getirdim.sen evde oturup ben sana bakamam dedi.nedemek bakamazsın niye evlendin dediğimde kendime eş aldım diyo.
senin dediğine benzer davranarak kpss çalışıcam diyerek işten ayrılıcağımı dile getirdim.sen evde oturup ben sana bakamam dedi.nedemek bakamazsın niye evlendin dediğimde kendime eş aldım diyo.
maaşımı eşime veriyorum.ve yapımda tutumludur malesef har vurup savuramıyorum çünkü yokluğunda ne demek olduğunu biliyorum.çevremdekiler kızıyor sen yemezsen yerler diye...maaşını eve verme. git kıyafet al kendine tomarla.
o zaman görsün günlerini.
utanma cekinme diye bişi yok... nasıl olsa elden geliyor ya para tatlı olur.
Konunun gerisini okumadim ama bu mesaja bakarak adami tebrik etmek istiyorum, dogru soylemis.
Adam es almis, yani hayat arkadasi , sevdiginiz icin onunla birliktesiniz, size baksin diye degil. Adam babaniz degil, sizin yediginizi, ictiginizi odemek gibi bir mecburiyeti yok. Issiz olursunuz, is bulamazsiniz anlarim ama adam keyfinden evde yatan birine bakmaktan yukumlu degil. Hem calisip hem KPSS'ye hazirlanan insanlar var , onlarin cani yok mu, pekala siz de oyle yapmalisiniz.
maaşımı eşime veriyorum.ve yapımda tutumludur malesef har vurup savuramıyorum çünkü yokluğunda ne demek olduğunu biliyorum.çevremdekiler kızıyor sen yemezsen yerler diye...
eşim memur bende özel sektörde çalışıyorum düğün borçlarımızı ödüyoruz.Sizin durumunuz nasıl ? Yardım edebilecek durumda misiniz?
Konu sahibinin derdi çalışmamak,evde oturmak değil.bu bizim verdigimiz fikir konu sahibine..konulari okumadan yorum yapmayın isterseniz..bi bastan okuyun öyle degerlendirme yapinKonunun gerisini okumadim ama bu mesaja bakarak adami tebrik etmek istiyorum, dogru soylemis.
Adam es almis, yani hayat arkadasi , sevdiginiz icin onunla birliktesiniz, size baksin diye degil. Adam babaniz degil, sizin yediginizi, ictiginizi odemek gibi bir mecburiyeti yok. Issiz olursunuz, is bulamazsiniz anlarim ama adam keyfinden evde yatan birine bakmaktan yukumlu degil. Hem calisip hem KPSS'ye hazirlanan insanlar var , onlarin cani yok mu, pekala siz de oyle yapmalisiniz.
Konu sahibinin derdi çalışmamak,evde oturmak değil.bu bizim verdigimiz fikir konu sahibine..konulari okumadan yorum yapmayın isterseniz..bi bastan okuyun öyle degerlendirme yapin
İste bu yüzden önyargı yapmamak gerekKonu cok uzun geldi , esimin ailesi tarzi konular bana bayici geliyor biraz :) Lakin psiman oldum, cunku herifin modernlikle alakasi yok , basbayi parasever. Hatunun maasini aliyormus, bu ne be dedim.
denedim bunu hatta çok küçük yaptığım şeyi sıkıntı etti.kardeşim okuyor konturunu ben aldım.annem veriyormuş zaten para benim vermeme gerek yokmuş dedi.gelde sinirlenmeeeSiz de aynı miktarda kendi ailenize gönderin.
İste bu yüzden önyargı yapmamak gerek..ben kisaca özetleyim size konu sahibinin eşi kendi ailesine para veriyor sürekli ailenin durumu pek iyi degil ama bu parayi lüks ihtiyaclara harciyorlar..konu sahibi kendine para harcamiyo birikim yapsin diye ama esinin ailesi yuzunden yapamiyo..bizde calisma evde otur para veremesin dedik..o zamanda adam üstte yazilan yorumu yapmis..kisacasi konu sahibi haklı
eşim memur bende özel sektörde çalışıyorum düğün borçlarımızı ödüyoruz.
Hıııııııc tartısmaya gırme esınle .Akıllı oyna .benım gıbı hem ev hem araba borcuna sok kımıldayamasın yerınden.Konu acılıncada hep dıyorum kı ben 1,5 yasındakı cocugumu bırakıp sutumu saca saca ıse gıdıyorsam mıllet gıbı gıyınmeyıp gezmıyorsam herkesde bı zahmet gecımını bılsın gecın.kaldırsın koca k.... nı calıssın .
Ev almak istiyorsanız peşinat biriktirin ev alın evet peşinat gerekli % 25 kadar,gerisini kredi ile halledersiniz.ev alma fikrini defalarca getirdim.hemen borca giremezmiş artı belli peşinat gerekliymiş ev almak için.bence yapılarında bişi sahibi olma güdüsü olmadığından yada kafasında başka fikirler olduğundan istemiyor
Biz esimin ailesine surekli bu sekilde yardimda bulunduk esim kaynik bur arad oturuyor du kiralarinin yarisini veriyor aylik belli bir miktarda kv me para veriyordukyeni evlisiniz.eşinizin ailesi evlendiğinizde maddi hiç biir destek sağlamadığı gibi ailesi sürekli eşinizden para istese ne yaparsınız.
Canım kusura bakma ama harbiden eşin çok terbiyesizmiş,insan karısına nasıl böyle bişey diyebilir yahu ayıp..boyle adama erkekmi denir..madem evlendi seninle bakmak zorunda sen çalışsanda çalışmasanda bir erkek evinin geçimini sağlamak zorunda..ha kendi borclariniz olur yatiriminiz olur sende calisirsin destek olursun..ama bu ne boyle o aileye para versin sen çalış birikimin olmasin..çocugun varmi kardesim senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?