kocanız sürekli kardeşlerine para gönderiyorsa

senin dediğine benzer davranarak kpss çalışıcam diyerek işten ayrılıcağımı dile getirdim.sen evde oturup ben sana bakamam dedi.nedemek bakamazsın niye evlendin dediğimde kendime eş aldım diyo.

senin dediğine benzer davranarak kpss çalışıcam diyerek işten ayrılıcağımı dile getirdim.sen evde oturup ben sana bakamam dedi.nedemek bakamazsın niye evlendin dediğimde kendime eş aldım diyo.
Canım kusura bakma ama harbiden eşin çok terbiyesizmiş,insan karısına nasıl böyle bişey diyebilir yahu ayıp..boyle adama erkekmi denir..madem evlendi seninle bakmak zorunda sen çalışsanda çalışmasanda bir erkek evinin geçimini sağlamak zorunda..ha kendi borclariniz olur yatiriminiz olur sende calisirsin destek olursun..ama bu ne boyle o aileye para versin sen çalış birikimin olmasin..çocugun varmi kardesim senin?

Konunun gerisini okumadim ama bu mesaja bakarak adami tebrik etmek istiyorum, dogru soylemis.

Adam es almis, yani hayat arkadasi , sevdiginiz icin onunla birliktesiniz, size baksin diye degil. Adam babaniz degil, sizin yediginizi, ictiginizi odemek gibi bir mecburiyeti yok. Issiz olursunuz, is bulamazsiniz anlarim ama adam keyfinden evde yatan birine bakmaktan yukumlu degil. Hem calisip hem KPSS'ye hazirlanan insanlar var , onlarin cani yok mu, pekala siz de oyle yapmalisiniz.

maaşını eve verme. git kıyafet al kendine tomarla.
o zaman görsün günlerini.
utanma cekinme diye bişi yok... nasıl olsa elden geliyor ya para tatlı olur.
maaşımı eşime veriyorum.ve yapımda tutumludur malesef har vurup savuramıyorum çünkü yokluğunda ne demek olduğunu biliyorum.çevremdekiler kızıyor sen yemezsen yerler diye...

canım ozaman konunun başını oku.bizde evde oturma meraklısı değiliz.bu sadece bahane idi.

maaşımı eşime veriyorum.ve yapımda tutumludur malesef har vurup savuramıyorum çünkü yokluğunda ne demek olduğunu biliyorum.çevremdekiler kızıyor sen yemezsen yerler diye...

Bir dakka diyorum, yukardaki mesajimi esinizi modern kafada biri sanarak yazdim ama burda bir celiski var. Hem herkes kendinden yukumlu, calisacaksin diyor hem de gelip paralarina çöküyor bu nasıl bir iş anlamadım ben ? Neden maasinizi veriyorsunuz ki? Kendi paranizi kendiniz yiyin kardesim, deli misiniz ? Heriften harclik alacaksaniz calisip maddi ozgurlugunuzun olmasindan ne anladim ben ? Vermeyin bir daha. Parfum, kzometik, elbise ne ihtiyaciniz varsa onlari catir catir alin, gezin , tozun. Evliliginizde para cidden sorun sanirim.

Konu sahibinin derdi çalışmamak,evde oturmak değil.bu bizim verdigimiz fikir konu sahibine..konulari okumadan yorum yapmayın isterseniz..bi bastan okuyun öyle degerlendirme yapin

Konu sahibinin derdi çalışmamak,evde oturmak değil.bu bizim verdigimiz fikir konu sahibine..konulari okumadan yorum yapmayın isterseniz..bi bastan okuyun öyle degerlendirme yapin

Konu cok uzun geldi , esimin ailesi tarzi konular bana bayici geliyor biraz :) Lakin psiman oldum, cunku herifin modernlikle alakasi yok , basbayi parasever. Hatunun maasini aliyormus, bu ne be dedim. Herif para konusunda cidden problemliymis.

Konu cok uzun geldi , esimin ailesi tarzi konular bana bayici geliyor biraz :) Lakin psiman oldum, cunku herifin modernlikle alakasi yok , basbayi parasever. Hatunun maasini aliyormus, bu ne be dedim.
İste bu yüzden önyargı yapmamak gerek..ben kisaca özetleyim size konu sahibinin eşi kendi ailesine para veriyor sürekli ailenin durumu pek iyi degil ama bu parayi lüks ihtiyaclara harciyorlar..konu sahibi kendine para harcamiyo birikim yapsin diye ama esinin ailesi yuzunden yapamiyo..bizde calisma evde otur para veremesin dedik..o zamanda adam üstte yazilan yorumu yapmis..kisacasi konu sahibi haklı

Vallahi konu sahibesi isini birakmasin, birakirsa parasiz kalir. Maasini bu herife vermesin kesinlikle.

eşim memur bende özel sektörde çalışıyorum düğün borçlarımızı ödüyoruz.

bu durumda sizden yardım beklemeleri saçma. Ama ben işi birakmanizi da doğru bulmuyorum. Ne olursa olsun kadının bir mesleği olmalı ki zorluklar karşısında daha güçlü durabilsin.

ev alma fikrini defalarca getirdim.hemen borca giremezmiş artı belli peşinat gerekliymiş ev almak için.bence yapılarında bişi sahibi olma güdüsü olmadığından yada kafasında başka fikirler olduğundan istemiyor

Ev almak istiyorsanız peşinat biriktirin ev alın evet peşinat gerekli % 25 kadar,gerisini kredi ile halledersiniz.

Her para verdiğinde kendime bi güzelik yapardim.. çanta ,elbise vs. hayat bana Waikiki way way

yeni evlisiniz.eşinizin ailesi evlendiğinizde maddi hiç biir destek sağlamadığı gibi ailesi sürekli eşinizden para istese ne yaparsınız.
Biz esimin ailesine surekli bu sekilde yardimda bulunduk esim kaynik bur arad oturuyor du kiralarinin yarisini veriyor aylik belli bir miktarda kv me para veriyorduk
Hic bir zaman bu konuda tahatsiz olmadim aksine daha da tesvik ettim
Kv min hayir duasi bile yeter diye dusundum keskw sag olsada daha faalasini yapabilsek

Al birini vur ötekine...
maalesef değişmiyorlar. Evlilikte başkaca bir sorun yoksa daha sinir bozucu. Çözüm bulursan benimle de paylaş lütfen

Onu denediniz olmadi, bunu denediniz olmadi, sizin hic söz hakkiniz yokmu evliliginizde? Normalde en sacma buldugum sey ama madem esiniz anlamak istemiyor o zaman bütcenizi ayirin, yani herkesin maasi kendisine, ve ev kirasi, masraflar falanda paylasilcak diye sart koyun, ordan kalan parayla (yani kendi maasindan artan tüm harcamalardan sonra) istedigini yapsin, bakalim o zamanda severek verecekmi kendisine harcamaya para kalmayinca... Ama sizde biraz disli olun canim, ona izin vermiyor, buna kiziyor, bunu kisitliyor nedemek, siz nesiniz,kimsiniz bu evlilikte, degil mi ama...

bende dedim sen ne biçim erkeksin.çalışmayan kadın da olabilirdim dedim.bu laf çok ağrıma gitmişti söylediğinde günlerce ağladım.bir kadın ne kadar güçlü olursa olsun sevdiği erkek tarafından kollandığıını hissetmek ister ama bunu göremeyince çok üzülmüştüm...cocuk yok 4-5 ay oldu evleneli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…