Kocanız ve bekar arkadaşları ile tatil?

Eşiniz ve bekar arkadaşları ile tatil?

• Kesinlikle kıyamet kopar! Bensiz nereye??

OY: 131 57,7%
  • Benim için sorun olmaz, gidip gezebilir. Hatta gitsin bi zahmet.

OY: 41 18,1%
  • O giderse bende arkadaşlarımla giderim!

OY: 67 29,5%

• Ankete Katılan
    227
  • Anket Kapalı .
Benim eşim gitmek istemez

Gidebilir. Bisey yapacak olsa gitmeden de yapar. Ne yanimda diye tam guvenirim ne de gitti diye aldatilicagimi dusunurum. Ikisi de sacma

evli ve bekar arkadaşlarıyla 2 günlüğüne tatile gitti eşim.benim için sorun yok.güveniyorum kötü bişey yapıcak olan burda da yapabilir sonuçta gayet rahat.gelince çok özlemiştik birbirimizi aslında ikimize de iyi geldi bi bakıma.beraber de çıkıcaz büyük ihtimal.

Sen sor bakalim bi ben bekar bayan arkadaslarimla deniz kenarina gitsem sorun olur mu diye

Eger kendi senin gitmenden rahatsiz olursa kendinin de gitmeye hakki yok bence

Sen sor bakalim bi ben bekar bayan arkadaslarimla deniz kenarina gitsem sorun olur mu diye

Eger kendi senin gitmenden rahatsiz olursa kendinin de gitmeye hakki yok bence
Tabikide böyle bişeyin imkanı yok :)

Özgür bıraktığı kadar özgürlük veririm hiç problem yok..

hayır kesinlikle aklından bile geçemezz.
Yorum yazanlar nedenleride açıklayabilir mi lütfen düşünceleri merak ediyorm:)
Sizce neden gidemez, güven zaten var, çevreyr güven yok vs bunlar haricinde :)

Benimki gitmez bensiz tatile. Bir de kimseye asla yuzde yuz guvenmez yasadigi tecrubelerden dolayi. Bu sebeple oyle yakin arkadas edinmez orta yas üstü kendini bilen insanlarla ahbaplik kurar. Ha cok yakin bir tane çocukluk dostu var onunla isterse gidebilir ama gitmez sadece beraber bulusup bir seyler yapariz.
Bana da hep der asla insanlara yuzde yuz guvenme diye ki hakli da...
Ben de esim olmadan arkadaslarimla tatile gitmem..

Yorum yazanlar nedenleride açıklayabilir mi lütfen düşünceleri merak ediyorm:)
Sizce neden gidemez, güven zaten var, çevreyr güven yok vs bunlar haricinde :)
aldatma fln olmaz eminim ama bn çook kıskancım başkalarına baktı mı bakcak mı konuştu mu konuşcak mı die içim içimi yer ..

Benim eşimin arkadaşları gittiler bayramda tatile tek evli olan eşim aralarında, sana teklif etmiyoruz bile hanımın varken bizle gelme bi zahmet dediler.. Bana laf düşürmediler sağolsunlar.. Ama teklif gelse hoş karşılamazdım benimde tatile ihtiyacım var bende evde durmak istemezdim o eğlenirken.. :)

Deniz kenarına,yazlığa :)
bu deniz kerarı ve yazlık nerede olduğuna göre de değişir . ama erkek yada bayan eşsiz tatile gitmesine sıcak bakmıyorum. eşim dediği diğer yarısından ayrı tatil olmamalı ama zaman ne gösterir ne yaşatır en iyisi eşi ile gitsin eşi yoksa gitmesin . ama dikkat edin bunu izah ederken gitmemesi için ikna ederken cazip şeyleri işlemeyin aklına .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…