Hayır olmam neden olayimki aynı şeyi ben istesem onun da aynı şeyi diceğini biliyorum çünki :):)) peki bu fikirle ona saygısızlık yapmış olur musun?
Hadi yiyosa gitsin diyosun :)O giderse ben de giderim. Ona göre gitsin.
Tabikide böyle bişeyin imkanı yok :)Sen sor bakalim bi ben bekar bayan arkadaslarimla deniz kenarina gitsem sorun olur mu diye
Eger kendi senin gitmenden rahatsiz olursa kendinin de gitmeye hakki yok bence
Yorum yazanlar nedenleride açıklayabilir mi lütfen düşünceleri merak ediyorm:)hayır kesinlikleaklından bile geçemezz.
Hamile olanların eşleri zaten gitmemeli. Eşimde bunu geçerli bi neden görüyor :) hamile olsan zaten düşünmem bile vs..Asla musade etmem...
Çok iyiydiiÖzgür bıraktığı kadar özgürlük veririm hiç problem yok..
Ne munasebet gidemessin bitti de gec kuzumHamile olanların eşleri zaten gitmemeli. Eşimde bunu geçerli bi neden görüyor :) hamile olsan zaten düşünmem bile vs..
aldatma fln olmaz eminim ama bn çook kıskancımYorum yazanlar nedenleride açıklayabilir mi lütfen düşünceleri merak ediyorm:)
Sizce neden gidemez, güven zaten var, çevreyr güven yok vs bunlar haricinde :)
bu deniz kerarı ve yazlık nerede olduğuna göre de değişir . ama erkek yada bayan eşsiz tatile gitmesine sıcak bakmıyorum. eşim dediği diğer yarısından ayrı tatil olmamalı ama zaman ne gösterir ne yaşatır en iyisi eşi ile gitsin eşi yoksa gitmesin . ama dikkat edin bunu izah ederken gitmemesi için ikna ederken cazip şeyleri işlemeyin aklına .Deniz kenarına,yazlığa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?