- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
O işine gidebilir, bende otelde kalırım. Yanlız olmamış oluruz. Günübirlik bi işse neden gideyim o kadar da değil kalacaksa elbet otel vardır.
Zaten karara bağlandı, sadece başka bayanlarda benim gibi mi düşünüyor, ben mi hakszlık ediyorum diye sormak istedim. Sonuç GİTMİYOR.:)
Bazen ben de öyle hissediyorum gohacım. Gelsenize burası çok güzel
Aynı şeyleri hissediyoruz, benzer şeyler yaşamışız.. Çok paronayakça ama bende öyletim.Dedigim gibi göreceli. Her iliski kendine has.
Benim zaten burada arkadasim yok. Sartlar farkli olsa baska sekillenirdik ama esimin de zaten sevdigi bir cevresi yok. Bu durumda birbirimizin en iyi dostuyuz. Böyle sekillendi hayatlarimiz. Ha ben okudugum yillarda o yine gezmeyi tercih etmedi hatta bana da herseyi beraber yapalim derdi pek gönlü olmazdi gezmemde. O zamanlar tabi ben Türkiyedeydim kendisi Almanyada yasiyordu. Ayri kalmaya tahammülümüz kalmadi belki de bu yüzden. Cocugumuz aramizda yatmaya basladi yeniden, sarilamamak da özletiyor ayni yatakta olsak bile özletiyor. Kimisine hastalikli abarti gelebilir.
Ama iliskiler binbir cesit. Bizimki de böyle. Bu dogrudur ya da yanlistir diyemem. Bizde ayrilik kolay söz konusu olmaz sadece.
Evlendikten sonrasında 1 gün kocansız uyu uyan da göriymSadece evliler mi cevap versin?
Evli değilim ama 2 günü hayatta problem etmem böyle bir durumda. İnsan bıkar sürekli dip dibe ya. Üstelik kız kıza eğlence başka olabildiği gibi, erkekler de hemcinsleriyle hoş vakit geçirebiliyor.
Ben de kafamı alıp gidebilirim bazen, o gittiğinde de seve seve başka arkadaşlarla fırsata çevirirdim boş vakti.
Lütfen gitsin arada diyorum
Aynı şeyleri hissediyoruz, benzer şeyler yaşamışız.. Çok paronayakça ama bende öyletim.
Valla öyle görünüyor gerçekten,
Bak ben de deli kıskançlardandım, çok değiştim, eşim rahat ben rahatım.
Yine de bazen bdv geri sardırıyor benim ayarları ama demek ki değişim tam tamamlanmamış :)
Bir İzmir havası iyi gelir böyle Zamanlarda
Hadi inşallah, ben büyük konuşmuş olayım bu konuda, umarım dediğiniz kadar sever sevilirim de, hiç yanımdan ayırmak istemem.Evlendikten sonrasında 1 gün kocansız uyu uyan da göriym
Nası bi yarım kalıyosun.
Ben de hep öyle derdim, sürekli dip dibe olmaz yaaa azcık özlemek lazım vs vs..
Olmuyo, istemiyosun
Bizde aynı şekilde düşünüyoruz. Ama bu aldatabilme olayı değil ki.Eşimden önce ben de kıskanç bir insandım biliyor musun? Sonra kıskançlığımın benden değil karşımdaki adamlardan kaynaklandığını anladım.
İlk zamanlar eşimi de kıskandım, sonra bir gün aldı karşısına "sen güzel bir kadınsın, ben yakışıklı bir adamım istersek karşımıza onlarca insan çıkar. Sen de istersen beni aldatabilirsin ben de yaparım. Ama istemiyorum. Ben seni sevmeyi seninle olmayı seçtim lütfen bu kıskançlık mevzularını bir kenara bırakalım" dedi. O gün ben bu tanıdığınız kadına dönüştüm işte. Aslında kıskanç bir kadın değilmişim de toplumdan, çevreden, hayatımdaki adamlardan gördüklerime göre davranıyormuşum onu hissettim.
Eşimden önce ben de kıskanç bir insandım biliyor musun? Sonra kıskançlığımın benden değil karşımdaki adamlardan kaynaklandığını anladım.
İlk zamanlar eşimi de kıskandım, sonra bir gün aldı karşısına "sen güzel bir kadınsın, ben yakışıklı bir adamım istersek karşımıza onlarca insan çıkar. Sen de istersen beni aldatabilirsin ben de yaparım. Ama istemiyorum. Ben seni sevmeyi seninle olmayı seçtim lütfen bu kıskançlık mevzularını bir kenara bırakalım" dedi. O gün ben bu tanıdığınız kadına dönüştüm işte. Aslında kıskanç bir kadın değilmişim de toplumdan, çevreden, hayatımdaki adamlardan gördüklerime göre davranıyormuşum onu hissettim.
Bizde aynı şekilde düşünüyoruz. Ama bu aldatabilme olayı değil ki.
Zaten birbirimizin böyle bişey yapmayacağından eminiz.
O nasıl erkeklere güvenmiyorum istediğin kadar kapalı ol yine yapacağını yaparlar içinde varsa diyosa, oda aynı durumda. Ne kadınlar var yapmadığı şeyi yaptı der iftiranın alasını atar. Zaten asıl evli erkeklere sataşırlar mecbur kalsın diye. Ne bileyim saçmalıyor muyum, haklımıyım ben anlayamadım.
Vaaaay,
Aynen eşim benzer konuşmayı yaptı, kıskanç insan en büyük zararı kendine verir, hayatı önce kendine sonra yanındakilere zindan eder diye.
Hahahah ya de getHadi inşallah, ben büyük konuşmuş olayım bu konuda, umarım dediğiniz kadar sever sevilirim de, hiç yanımdan ayırmak istemem.
Çok şüpheliyim velakin; Evlenelim ama 2 ayrı evde yaşayalım diye teklif etmiş insanım, kabul eden olmadı henüz
Sağol canım :) sizlerin mutluluğunuz bize örnek olsun inşallahHahahah ya de get
Evlen bi seni takibe alıcam :)
Mutlu günlerin olsun
Aynen öyle. Bak burdaki sıkıntılı evliliklerde çoğu zaman problem kıskançlık. Gerçi bazı adamlar da çok yamuk yahu.
Gitmesini istememenin nedeni ne canım?Döndüğünde beni bulamaz!! Bu kadar net.
Öyle bir teklifle gelemez çünkü bende ona öyle bir teklifle gitmem.
İlla gezecekse ben ona her türlü ayak uydururum delilikse delilik çılgınlıksa çılgınlık eğlenceyse eğlence benden baskasıyla plan yapamaz!!.
Hayali bile kötüymüş ya.
Güvenmemek değil bu ben evdeyken o eğlenemez adil değil bir kere. Kendi başına plan yapacaksa evlenmeyecekti bekar free takılacaktı. Evlendiyse eşine karşı sorumluluğunu ve artık tek başına hareket etmemesi gerektiğini bilecek.
Erkeğin ipi fazla gevşek bırakılmaz.
adam o guveni vermis olsa cogu kadin umursamaz belki ama bazi erkekler zaman icinde supheli davranislarda bulunuyo
Guven yok olunca da kadinlar paranoyak oluyo
Yakalamaktan ayrilmaktan korkuyolar iste
Yoksa insan guvendigi birine karsi suphe duymazki o zamana kadar guvenini sarsmadiysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?