Kocanzla aranzdaki en byk fark?

tek ortak noktamız birbirimize olan sevgimiz diye düşünüyoruz
ikimizde
bunun dışında herşey farklı
ben beyaz o siyah
ben avrupa o asya
ben zıplayan o oturan
gibi vs. vs.
gittiğimiz hiç bir restoranda aynı yemeği yiyemedik daha
belkide çekici olan
farklı olmaktır

hayatta aynı şeylerden zevk alıyoruz fakat ayrı olduğumuz noktalarda yok değilbenneyaptımki
ben para harcamayı çok severim o sevmez,
ben geç yatarım o erken,
ben etten nefret ederim o bayılır.:dilcikar:

o kadar çok ki hangisini söleyeyim bilmiyorum.çok sabırlıdır bense hemen olsun bitsin isterim.sabit fikirlidir yeniliklere açık değildir bense sürekli yeni şeyler öğrenmek ve uygulamak isterim.bazı konuları konuşarak tartışarak çözelim isterim o hep susar konuş konuş hep aynı işte der.çok sakin ve ciddidir her işi planlı programlıdır.bense anın tadını çıkarmayı seven bir insanım.buna benzer bi sürü şey işte bunlar sadece aklıma gelenler:bbo:

ben düğünleri severim o sevmez
benn oynamayı severim o oturmayıı alkışlamayı
ben sorunları tartışmayıı severimm konuşarak tabii
oo üstünü kapatıp unutmayıı
ben yarınımı düşünürümm o bugününü yaşamayıı düşünür
ben paramın kıymetini bilirim o hiç bilmezz
uzarr giderr bu listee
ama en büyük farkk ben çok iyi bir aileye sahibimm o çok bencill çıkarcıı insanların arkasındaann kuyu kazann ikiyüzlü bir aileye sahip

daha eşim değil ama aramızdaki en büyük fark ben çok ince düşünmem herkesin herşeine koşmam yani biraz bencilim o ise koş dedikleri yerde 2 dk.da biten,herkesin derdine koşan,çok ince düşünen bir laf etmeden önce bir işi yapamdan önce 20 dk düşünen acaba birine zararı olurmu birini kızdırırmıyım düşünen biri...aman en büyük fark bu olsun yeterki:))

kociş çok ağır başlı...mütevazı....sessiz...sakin..
ben tam tersi

çok sabırsız çokkkkk..bende bi o kadar,hatta daha fazla sabırlıyımdır....

evet zaten farklısınız..bir kere siz kadın;o erkek..
ama düşünce,huy olarak çook çook farklıyız dediğiniz bir nokta mutlaka vardır.
nedir o?
fisfisfis

ama ama ama böcüğüm tam ben bu espiriyi yapacaktım neden sen dedinki ne umutla açtım :roflol: fakat demeden geçemeyeceğim fark ben erkeğim o kadın:jeyyar: ters oldu aynı olmasın diye tamam tamam sustum
inanki o kadar zıtki hemen hemen bütün huylarımız mesela ben tiyatro severim o sinama
ben konulu film severim o vurdulu kırdılı
ben ekmeği sevmem o çok sever
anlayacağın bende eksik kalanı o tamamlıyor onda eksik kalanı ben
yani o benim ben onun diğer yarısıyız :jeyyar:

Ben çok konuşurum aşkım konuşmaz
Ben çok detaycıyımdır.Herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünürüm ama o düşünmez takmaz.
Ben alışverişte kıyafet seçerken çok kararsızımdır zor beğenirim aşkım ise hemen alır denemez bile
Ben hiç bir şeyi unutmam hep gündeme getiririm aşkım hemen unutur
Ben aşkımı sevgimi sürekli söylemeyi seven biri değilimdir ama sevgilim sürekli söyler :asigim:
Ben çok savurganımdır sevgilim cimri değildir ama tutumludur.
Ben çok haraketliyimdir ama aşkım çok ağırbaşlıdır.
Ben bebek hastasıyım bebekleri çok severim sevgilim tam tersi.Bebekmiş çocukmuş istemiyo sevmiyo

Tek ortak noktamız ikimizde keçi gibi inatçıyız.:dilcikar:

hangi birini söyleyeyim be anacım tek ortak noktamız nikah cüzdanımız galiba..

ben 23 yaşındayım
eşim 33 yaşında

ben çok sinirliyim
eşim aşırı sakin

ben asla kötülükleri unutmam
eşim asla hatırlamaz

ben çok hareketliyim
eşim çok ağır

yani aslında şuanda aklıma gelmeyen bir süre şey var ama biz birbirimizi tamamlıyoruz Şeniz

ben herşey bi anda olsun isterim,ne yapılacvaksa,
o ise çok rahat biridir hiç kendini kasmazz,
ama basen bu rahatlık insanıı-tatlicadiarzu- gibi yapıyor

bizim hiç farkımız yok. bu zaten beni zaman zaman düşüncelere götüren bi konuydu. acep askdan gözüm körmü de göremiyorum diye.
ama cevremizdeki herkez de aynı seyi söyleyip beni desteklior.

sanki ben onun dişi yarısıyım.o da benim erkek yarım
iki insan nasıl bu kadar aynı oluyor ben de hayretler içindeyim. ama allhım bozmasın.böyle cok güzel oluyor.

Ben duygularımı cok guzel ıfade ederım, o sevgısını belli bile etmez.
Ben gezmeye bayılırım, o evden ayrılmak ıstemez
Ben etten nefret ederım o bayılır
Benım cenem durmaz o ıse gerekmedıgı surece konusmaz.
Ama kocişimi seviyorum Bunlar oldugunda aslında daha ıyı anlasıyoruz Mısal o duygularını bellı etmez ama ettıgınde cok mutlu eder.Gezmeyı sevmez ama gezmeye cıkarmıssa hakkını verır.Ete byılır ama ben sevmedıgım ıcın et yemeklerını kendı yapar.
Şeniz

o sabırlıdır ben değilimdir.
o suskun ben agresif
o utangaç ben değil
birazda kültür farkı hepsini karıştırınca biz oluyoruz.aslında çok beğendikleirmiz farklı yaşam tarzımız farklı.

ay amma farklıymış ız ya.

o aşırıcı detaycı ve plancı ben aman her şey olacağına varırcı.
o hakkını arar peşine düşer benide kendinide ezdirmez ailesi bile olsa adeletli davranır.ben pıısss sinerim hemen hakkımı arayamam.
tutumlu olan o savruk olan ben
ayy iyiki almış beni mazallah helak olurmuşum o olmasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…