Kocanzla aranzdaki en byk fark?

eşim çok sabırlıdır,bende çok aceleci
eşim çok olgundur,bende cadıkaydirigubbakcemile3
eşim benden daha kültürlüdür..mafoldumben bizde salak değiliz ama o çok başka yaa..:kedi:

bız esımle yuzde 90 oranla farklıyız..

ben romantızım ısterım o konusmayı
ben kalıte ısterım o ucuz olsun der
ben cok konusurum o az
ben ak desem o kara der

bızımkı zıtlıkların beraberlıgı

O titiz, ben değil
O konuşmaz, ben konuşurum
O becerikli, ben değil
O inat, ben değil
O bekletir, ben dakik
O sağcı, ben solcu

Ama ikimizde Galatasaraylıyız yeterde artar bile :)))))

eşim çok sessiz ve sabırlıdır...
ben ise konuşkan ve sabırsız...(sabırlı oldugum söylenir devamlı ,eşimin yanımda sabrım ne kiii)

aramızdaki tek fark onun daha sakin olması olaylar karşısında ben öle değilim çok sabırsızım hemen herşey olsun istiyorum
of bu huyumu hiç sevmiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

ben çok tutumluyum,omüsrif
ben çok sabırlıyım,o değil
ben çok duygusalım,o tam bir odun (hemde yontulmamış)

ben çok hızlıyım, tezcanlıyım, ama çoook ağırkafamçokkarıştı
inanır mısınız dışarı çıkarken ben onu yarım saat kapıda beklerim anca yerinden kalkıp giyinir kendisikaydirigubbakcemile3

o erkek ben kızım :sm_cool:hihoyyythihoyyyt

şaka bir yana, o sabırlı bende sabırdan eser yok.
o para tutabilir ben hemen harcarım.

ben tşk etmeyi çok severim o asla yapmaz ben sevgimi gösteririm o asla belli etmez bundan daha kötü ne olabilirki.

ben cok duygusalım o gaddar
ben derlı toplu o cok savruk
ben sabırlı o sabırsız
amaaaa onu herseyden cokkk sevıorummm Şeniz

ben domınant(baskın) zemuszemus o resesıf (cekıngen) fisfisfis :jeyyar: saka bı yana bız bırbırımıze tamammen zıttız.. :sinifsinif: zıt kutuplar bırbırını ceker mısalı sanırım oyle oldu bızımkı.. :asigim: benım beyaz dedıgıme o kesın kara der.. gece-gunduz kadar farklıyız.. :1closedeyes: ben sabırsız heyecanlıyımdır o tam tersı sakın ve heycanlandıgını hıc gormedım... :mymeka: oldukca sabırlıdır.. ben enerjık durdugu yerde duramayan o da 40 yıl bıraksan oturdugu koltuktan kalkmayan .. mafoldumben ben acken cokacimcoook o tok.. senağlama ynı daha ne dıyeyım ne sayayım oldugu gıbı farklıyız ıste.. :asigim:

Eşim değil henüz sözlüm :)

Huy olarak aramızda en büyük fark o çok sakin ve sabırlı bense çok sinirliyim :)

İkinci en büyük fark ise o bjkli ben gsli :)

o duygularıyla hareket eder ben aklımla..
o çok herşeye herkese karşı yufka yüreklidir ben yerine göre...
onda balık hafızası vardır bende zehir gibi bir hafıza...
o çabuk affeder ben maalesef çok zor
o iyimserdir ben kötüyü düşünmeliyim ki iyi geldiğinde mutlu olayım , kötü gelirse de hazırlıksız yakalanmayayım diye karamsarımdır

çok hayalperes yaaa!olaylara bakışı cok farklı.ben daha gerçekçiyim.burcunun özelligi herhalde balık burcu kendisi.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…