kocası bayan ortamında çalışan kadınlardan fikirler bekliyorum.

Yanı sımdı sız bır memur olsanız yanınızda bı erkek ınsanı calıssa sızın hakkınızda ne dusunelım ??? yada oadamın esı ne dusunsun rahatsız olmazmısınız sızın gıbu dusuncede olan bı kadından

bazı yorumlarını şimdi okudum güvenmediğin adamla yola cıkma bence hayat zulm olur gerek yok bu düşüncelerinin kadın ortamında çalışmasıyla alakası yok aslında ortam isteyen her şekilde yaratır işe gerek yok eve kapatın gene bulur yolunu bu herkes için geçerli

Gayette icim rahat zira esime guveniyorum.

Esimin is yerinde ikisi kadın ikisi erkek olmak uzere 5 kisilik arkadas grubu var. Hergün ise birlikte giderler birlikte öğle yemeği yerler. Herkes işinde gücünde ekmeginin pesinde.

Ha yanlış yapacak olan adam orduda çalışsa firsatini bulur yine yapar. Adamın mayasi bozuksa başına adam koysam farketmez.

Sorun bence eşinizin kadınların veya erkeklerin çok olduğu bir ortamda çalışması değil. Sorun sizde. Siz ya kendinizi içten içe beğenmiyorsunuz ve bu yüzden eşinizin ilgisinin başkalarına kayacağını düşünüyorsunuz ya da içten içe eşinize güvenmiyorsunuz. Öncelikle şunu belirteyim siz eşinizi isterseniz hiçbir kadına göstermeyin, aynı ortama sokmayın, eşiniz isterse, meşrebinde varsa sizi aldatacaktır. Bunun aynı ortamda kadınların olmasıyla alakası yoktur, kişinin karakteriyle alakası vardır. Partnerine sadık bir kişi kim ayartırsa ayartsın bunları dikkate almayacaktır, öyle insanlar varsa da çevresinden uzak tutacaktır. Size kendinizi sorgulamanızı öneririm.

benim esim saglikci,bi ton hemsirenin arasinda calisiyor haliyle,7 yillik evliyim hic kiskanclik yapmadim ama bikere bile..
bugun bile diyor nasil oluyor da beni kiskanmiyorsun diye.
napayim oleyim mi etrafinda kadinlar var diye.
esime cok guvendigimden filan degil bu kiskanc olmamam,insanoglu beser sasar hersey bizim icin.
sadece ben bastan acik acik konustum,oyle b.k yiyeceksen gel acik acik soyle sorun cikarmadan bitiririm ama beni aldatma seni pisman ederim diye.
aldatip da ruhum duymadiysa bilemem ama bana acik olmasini hep soylerim,benim ona hicbi konuda yanlisim olmadi,bazen gorevli olarak aylarca gider,hatta yeni evliyken 6 ay yalniz kaldim ulke disina gittigi icin,herkes karisini anne evine gonderirken ben isime gittim geldim,benimle ilgili gozu arkada degil hep soyler.

eve kafes al kitle evde kalsın hey allahım tasmasını unutma evlenirken

Yanlış yapacağı varsa her yerde yapar... kadınlı kadınsız ortam fark etmez... eşine güvenirsen gözün arkada aklın orda kalmaz... ama güvenin yoksa evlenme hiç

Eski konularınızı okudum şimdi. Çok baskıcı bir aileniz var ve bu durum psikolojinizi etkilemiş her yönden belli.Sizin eş adayınızı ilerdeki kadın arkadaşlarından kıskanmaktan çok daha fazla dertleriniz var. Belki öncelikle profesyonel bir yardım alıp, kendinize ev dışında bir hayat kurabilirsiniz. Belki bir iş, kurslar vb. Evliliği kaçış olarak görüyor gibisiniz. Bide gerçekten merak ettiğim için soruyorum, bu şartlarda sevgilinizle nasıl görüşüyorsunuz?

Ama bu açtığın konu ve söylediklerin sağlıklı, normal bir ruh halinin belirtileri değil ki...aklı başında hiç bir insan daha evlenmeden, sıkıntı yaşamadan bunları dert etmez kendisine...üstelik düşündüğün şey gerçekten garip kadın erkek dünyada birlikte yaşıyoruz kendimize ayrı ortamlar yaratamayız...
Benim eşim hergün aynı arabada 3 kadın arkadaşıyla gidip geliyor hatta geçen yıl hafta sonu bir tanesi ile yalnız gitti geldi 1 saatlik yolu...ben kendime ve kocama güvenmeyecek olsam evlenmezdim zaten...ha dünya hali ne olacağını bilemem ama olacağı da engelleyemem hele kısıtlayarak...azıcık kendini düşünce şeklini değiştirmeye çalış...

Doğmamış çocuğa don bçiyorsunuz.Daha evli değilsiniz, müstakbel kocanız memur değiL memur olsa bile ortamı nasıl olacak belli değil.
Aldatacak olan zaten aldatır, iş yerinde bayan olmasa başka yerden bulur yine aldatır.
Kıskanacaksanız sosyal medyadan kıskanın en çok aldatma ordan oluyor günümüzde.
Çalıştığım yere 25 yaşlarında yeni bir çocuk atandı. Onun eşi de ev hanımı ve de aşırı kıskanç hepimizi sosyal medyadan silmiş, (bizi çocuk eklemişti) iş yeri watsap grubu vardı ordan çıkartmış eşini, bir yere davet etsek gelmez (eşli çağırıyoruz) hatta çocuk eşi sorun ediyor diye idareye bayan partner ile çalışmak istemediğini bile söylemiş. Ordan nasıl görünüyor bilmiyorum ama burdan çok komik saçma ve de başkası adına utanç verici duruyor.

Peki hiç aldattı mi

Bu bahsettigin kişiyle evlenme sakin cnm güvenmek çok önemli güven yoksa zor
Bende bir iki yalanini yakaladim (aldatma ile ilgili degil)
Güvenim sıfır hep sorguluyorum
Ömür boyu bunu kendine yapma
Zaten kendini degistirmezse benim gitmekden başka çarem yok ki...

Benlik değil ki . Sevgilim beni yaraladı .

Sorun eşinin çalıştığı yer değil kendinsin. Şöyle bir gerçek var.kendi kendine ekmek alabilecek kadar bile becerikli değilsen, 24 saat 1 ay evden cikmazsan, kendine bakmazsan kocanında gözü açılır. Etrafındaki kadinlari gordukçe senin yetersizliğini görmeye başlar ve degersizlesirsin. Beraber çalışacağı kadınlar ayakları üzerinde durabilen bakımlı ozguvenli kadınlar olacak onlarla seni kıyaslayacak. Üzgünüm ama bu böyle. Etrafımda çok fazla bu tarz erkekler var. Çocuk olmasa bu kadından bosanirdim diyen bizlerin gücünü gordukce evdeki eşleri pasifse onlardan soguyorlar.

Kendimi sorgulamaya gerek yok çünkü sevgilim beni yaraladı. Ve çok yeni.

Elmas hanım siz bu darboğazda ailenizin sıkıştırması içerisinde kaç saatlik mesafedeki adamı nasıl görüyorsunuz, nasıl konuşabiliyorsunuz,nasıl telefonunuzu elinizden almıyorlar da burada yazışabiliyorsunuz? Çok yonazlar ama internetiniz var, telefona el koymuyorlar, sevgilini bildikleri halde karışmıyorlar? 3 sene normal bir sene de askerlik oldu bize dört sene, dört senede bu adamı kaç defa görebildiniz? Markete çıkamayan siz, Sevgilim sen Sevgilim dediğiniz beyle nasıl görüşebiliyorsunuz? Yani benim hafsalam alamıyor, eğer siz bunca ezayı çekip bunu başarabiliyorsanız, isteyen niyetlenen her birey kuralları yıkabilir değil mi? Yeter ki içinde olsun.
Biraz beklediğiniz olgunluğu gösterip mantıklı olunuz?
Güven yoksa evlemilmez

Hayalin ev hanımlığı mı?
Bu arada ben de çalışıyorum ama kimsenin yanlış bir hareketini görmedim y da kimseye farklı bir gözle bakmadım.
Evde evlendirme programları izlerken kafan bunlarla dolup taşacak haberin olsun.

rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum

rahat rahat eşime hanımlık yapmak istiyorum yazısını okudukça bana bir gülme geliyor.
Acaba benim aklıma gelen başkalarınında aklına geldi mi çok merak ediyorum

Konuya yorumum;

İş hayatını geçtim hayatın içinden haberdar olsaydınız her zaman her yerde her çeşit insan olabileceğini bilirdiniz.
İş yerindeki kadınlar kocanızın üstüne atlayacak diye bir şey yok.
Kocanın kanı bozuk değilse azıcık kendine ve sana saygısı varsa aldatmaz.
Bence siz eşinizi işe göndermeyin, o evde sizden habersiz tuvalete gitmesin en iyisi.
Ama olmaz o zamanda hayatınızın en büyük hayali ve sosyal statünün zirvesini göremezsiniz; rahat rahat eşinize hanımlık yapamazsınız. Çok yazık...

Beceri ile ne alakası var . Ben evli değilim ve ailem kısıtlıyor beni. Kim demiş evlenince bakımsız olacağım beceriksiz olacağım . Bence çok yanlış okumusunuz. Kırıldım ayrıca . Elimde olan bisey değil çünkü dışarı ya cikamamak tek çıkmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…