eve kafes al kitle evde kalsın hey allahım tasmasını unutma evlenirkenSorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
Hayır lütfen lafım sana ve senin gibilere değil. Seni daha önce de biliyorum. Çoğu konuma yazdın . Allah razı olsun. Eğer biraz tanidiysan kimseyi kırmak istemedigimi de anlamisindir. İnan üstüne alınma. Ama abla bazıları dalga geçerek yazmış o zoruma gitti. Yorumları iyice okusana . Sırf beni psikolojik sorunlu gösteren var. Kırdıysam gerçekten özür dilerim affet.
Sorum açık aslında.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
Peki hiç aldattı miCnm takiyorum ve guvenmiyorum hiçbir erkeğe ama kendimi dinlememeye çalışıyorum
Bir kere sordum gece 3 te neden çevrimiçi dedim sekmeleri kapatirken girmisimdim farkında değilim dedi
Dipnot . ben bu konuda ailemi de kendimi de çok yiprattim bak eşimi demiyorum çocuğumu da tavsiyem
Bırak o seni kiskansın
Erkeklerden nefretim geldi gene
Zaten kendini degistirmezse benim gitmekden başka çarem yok ki...Bu bahsettigin kişiyle evlenme sakin cnm güvenmek çok önemli güven yoksa zor
Bende bir iki yalanini yakaladim (aldatma ile ilgili degil)
Güvenim sıfır hep sorguluyorum
Ömür boyu bunu kendine yapma
Benlik değil ki . Sevgilim beni yaraladı .Yanı sımdı sız bır memur olsanız yanınızda bı erkek ınsanı calıssa sızın hakkınızda ne dusunelım ??? yada oadamın esı ne dusunsun rahatsız olmazmısınız sızın gıbu dusuncede olan bı kadından
Kendimi sorgulamaya gerek yok çünkü sevgilim beni yaraladı. Ve çok yeni.Sorun bence eşinizin kadınların veya erkeklerin çok olduğu bir ortamda çalışması değil. Sorun sizde. Siz ya kendinizi içten içe beğenmiyorsunuz ve bu yüzden eşinizin ilgisinin başkalarına kayacağını düşünüyorsunuz ya da içten içe eşinize güvenmiyorsunuz. Öncelikle şunu belirteyim siz eşinizi isterseniz hiçbir kadına göstermeyin, aynı ortama sokmayın, eşiniz isterse, meşrebinde varsa sizi aldatacaktır. Bunun aynı ortamda kadınların olmasıyla alakası yoktur, kişinin karakteriyle alakası vardır. Partnerine sadık bir kişi kim ayartırsa ayartsın bunları dikkate almayacaktır, öyle insanlar varsa da çevresinden uzak tutacaktır. Size kendinizi sorgulamanızı öneririm.
Hayalin ev hanımlığı mı?Sorum açık aslında.
rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum
Beceri ile ne alakası var . Ben evli değilim ve ailem kısıtlıyor beni. Kim demiş evlenince bakımsız olacağım beceriksiz olacağım . Bence çok yanlış okumusunuz. Kırıldım ayrıca . Elimde olan bisey değil çünkü dışarı ya cikamamak tek çıkmamak.Sorun eşinin çalıştığı yer değil kendinsin. Şöyle bir gerçek var.kendi kendine ekmek alabilecek kadar bile becerikli değilsen, 24 saat 1 ay evden cikmazsan, kendine bakmazsan kocanında gözü açılır. Etrafındaki kadinlari gordukçe senin yetersizliğini görmeye başlar ve degersizlesirsin. Beraber çalışacağı kadınlar ayakları üzerinde durabilen bakımlı ozguvenli kadınlar olacak onlarla seni kıyaslayacak. Üzgünüm ama bu böyle. Etrafımda çok fazla bu tarz erkekler var. Çocuk olmasa bu kadından bosanirdim diyen bizlerin gücünü gordukce evdeki eşleri pasifse onlardan soguyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?