Ablacım benden habersiz face açmış. Kızla konuşmuş. Aralarında bisey yok. Kız da dedi tl de . Buda pişman oldu ama içimden geçmiyor . Bisey yapmadım diyor. Sevdiğini de biliyorum. Askerde arkadaş ortamında açtım face diyor.Elmas erkek arkadasin ne yapti sana? normalde böyle ona karşı güvensiz olduğunu sezmiyordum. ne yalanını yakaladın ablacım?
. Sırf beni psikolojik sorunlu gösteren var.
Sorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
Hayır lütfen lafım sana ve senin gibilere değil. Seni daha önce de biliyorum. Çoğu konuma yazdın . Allah razı olsun. Eğer biraz tanidiysan kimseyi kırmak istemedigimi de anlamisindir. İnan üstüne alınma. Ama abla bazıları dalga geçerek yazmış o zoruma gitti. Yorumları iyice okusana . Sırf beni psikolojik sorunlu gösteren var. Kırdıysam gerçekten özür dilerim affet.
Kafana takmıyor musun abla. Saat 5 de niye girer ki. Hayır ben girsem benden çok emin olduğu halde bana bile çok sert çıkar .Cnm bende çok kiskancimdir
Ama siz bunlari kafanıza takarsaniz ciddi şeyler olursa allah muhafaza napicaksiniz
Mesela eşim dun sabah 7.30 da geçen hafta gece 5.00te vatsapta çevrimiçi idi
Soylemedim bişi sen olsan napardin
Konuştuğu kız kim?Ablacım benden habersiz face açmış. Kızla konuşmuş. Aralarında bisey yok. Kız da dedi tl de . Buda pişman oldu ama içimden geçmiyor . Bisey yapmadım diyor. Sevdiğini de biliyorum. Askerde arkadaş ortamında açtım face diyor.
Face de. Bunun askerlik yaptığı arkadaşının faceden arkadaşı. Ben bunun facesini öğrendim kavga bilmem ne. Sonra şifre verdi falan. Bu kız mesaj attı nisanlanmisin hayırlı olsun diye. İlişki durumu nişanlı yapmıştım . Yere bakan yürek yakan falan demis . Bende sevgilisiyim dedim oda aradı aramız da bisey yok sakın yanlış anlama dedi. Ama bu buluşmak istemiş falan. Amaan abla bişeyleri telafi etmeye çalışıyor ama güvenim sıfır . Cok çabalaması lazım .Konuştuğu kız kim?
Kafana takmıyor musun abla. Saat 5 de niye girer ki. Hayır ben girsem benden çok emin olduğu halde bana bile çok sert çıkar .
Face de. Bunun askerlik yaptığı arkadaşının faceden arkadaşı. Ben bunun facesini öğrendim kavga bilmem ne. Sonra şifre verdi falan. Bu kız mesaj attı nisanlanmisin hayırlı olsun diye. İlişki durumu nişanlı yapmıştım . Yere bakan yürek yakan falan demis . Bende sevgilisiyim dedim oda aradı aramız da bisey yok sakın yanlış anlama dedi. Ama bu buluşmak istemiş falan. Amaan abla bişeyleri telafi etmeye çalışıyor ama güvenim sıfır . Cok çabalaması lazım .
Adam ne yapsın iş yerinde bayan çalışan çoksa..
Evlendiğinizde sana hanımlık yapasım gelmiyo cunku iş yerinde bayan çalışan çok mu diyeceksiniz?
Face de. Bunun askerlik yaptığı arkadaşının faceden arkadaşı. Ben bunun facesini öğrendim kavga bilmem ne. Sonra şifre verdi falan. Bu kız mesaj attı nisanlanmisin hayırlı olsun diye. İlişki durumu nişanlı yapmıştım . Yere bakan yürek yakan falan demis . Bende sevgilisiyim dedim oda aradı aramız da bisey yok sakın yanlış anlama dedi. Ama bu buluşmak istemiş falan. Amaan abla bişeyleri telafi etmeye çalışıyor ama güvenim sıfır . Cok çabalaması lazım .
Sorum açık aslında.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
Kıskançlık olmadığına inanalım mı :)İnanın kıskançlık değil bu
Her iliskinin ozunde guven vardir canim benim. Arkadaslik dostluk komsuluk iliskisinde de boyle gonul iliskisine de.. hayat arkadasim diyecegim kisiye guvenin yoksa zaten onunla bu yola cikmazsin/cikmamalisin. Otesindeki dusunceler artik vesvesedir zamanla takinti haline bile donusebilir. O sebeple her kadin ve erkegin aldatilma ihtimali ne kadarsa seninki de o kadardir. Ilk mesajimda da dedigim gibi sadakat kisinin calistigi ortamla degil karakteriyle alakali bir durum..Evet abla asıl meselem aldatilma korkusu.
Eşim işi gereği herkesle muhabbet etmek zorunda aslında zorunda olmasada sever kadın erkek farketmez bende aynı şekilde ama ayarını bilir herkesi tanırım etrafındaki rahatsız olduğum kişilere seviye koyar bende aynı şekildeyim kısıtlarsan sacma kıskanclık yaparsan fayda etmez yapan adam her şekilde yapar cok serbest bırakmıcan cokta boğmayacaksın gerek yok yapan kaybeder ama karşılıklı konuşmak gerek güven gerek umarım anlatabildimSorum açık aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?