he kız benim profil resmimi de değiştirsem kimse tanıyamaz he he he
aman ablam sen nick felan değiştirme özlem çekmeyelimBende sonradan fark ettim
Buraya o kadar saf bi düşünceyle yazmıştım ki ...
Çünkü dedim ki daha evlenmeden bu problemi çözüyüm . Yaşımdan büyük olan çok kadın var onlar bana olgun bi fikir verebilir. Farkındayım anlıyor musunuz? Farkında olmak güzel birseydir . Ve iki gün sonra burda ya eşim şimdi çalıştığı kızla konuşuyor mudur diye konu açmayım diye açtım simdi.
Daha 20 yaşındayım. Ve ben bu yaşta daha bakkala bile bir kere tek gitmedim . Hiç tek çıkmadım. Yanımda annemle veya erkek kardeşimle dışarı çıkıyorsam ayda 1 dir. Hadi 20 günde bir olsun. Ve annem sürekli dışarıdaki kızları bana gezen pabuç b.k getirir . Bilmem ne diyerek büyüttüğü için bilinç altıma o kadar indi ki böyle düşünmem normal ve bunun farkında olmam güzel değil mi?
Sizin gibi okul okuyamadım açıktan okudum. Doğru düzgün arkadaşım yok. Sosyal yaşantım sıfır. Siz benim gibi bi hayat yaşasaydınız ne düşünürdünüz merak ediyorum.
Bende sandım ki beni teselli edecekler, ne bileyim yok öyle düşünme bak şöyle olur böyle olur yazacaklar. Yok haremlik selamlık mi olsun. Yok bu nasıl zihniyet. Yok kadınlar siraya mi girdi .
Ne kadar itici yargılamalar bunlar.
Yaşadığım hayatı bi de siz yaşayın bakalım ne yaparsınız ne düşünürdünüz ?
Doğru düzgün yorum yapan bi kaç bayana teşekkür ederim. Geri kalanlara da tek tavsiyem böyle kızarak iki dakika da yaşadığım hayatı bilmeden zihniyeti çözdüğünü zannedipde yorum yapılmasın .
Yada siz bilirsiniz.
Olgun yorum yapacağına inandığım çok kadın vardı. Ama daha gelmediler sanırım.
Konumun kapatılmasını istiyorum .
Sorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
aman ablam sen nick felan değiştirme özlem çekmeyelim
böyle biriyle oğlunun evlendiğini düşünemiyor insan yazık bunlar için mi büyütüyor analarŞu cümlelere o kadar çok kırıldım ve üzüldüm ki...
Herhalde uzun zamandır KK'da bu kadar çok kırılmamıştım.
Biz elimizden geldiği kadar seni kimi zaman sert kimi zaman yumuşaklıkla sarsmaya çalıştık.
Biz gözünü açmaya çalışırken sen bizi itici bulmuşsun.
İnşallah en yakın zamanda konun kapanır,o olgun yorum yapıcı arkadaşlarınla özelden dertleşirsin.
Yapılan yorumlar o kadar olgun ve yapıcı ki aslında.Buraya o kadar saf bi düşünceyle yazmıştım ki ...
Çünkü dedim ki daha evlenmeden bu problemi çözüyüm . Yaşımdan büyük olan çok kadın var onlar bana olgun bi fikir verebilir. Farkındayım anlıyor musunuz? Farkında olmak güzel birseydir . Ve iki gün sonra burda ya eşim şimdi çalıştığı kızla konuşuyor mudur diye konu açmayım diye açtım simdi.
Daha 20 yaşındayım. Ve ben bu yaşta daha bakkala bile bir kere tek gitmedim . Hiç tek çıkmadım. Yanımda annemle veya erkek kardeşimle dışarı çıkıyorsam ayda 1 dir. Hadi 20 günde bir olsun. Ve annem sürekli dışarıdaki kızları bana gezen pabuç b.k getirir . Bilmem ne diyerek büyüttüğü için bilinç altıma o kadar indi ki böyle düşünmem normal ve bunun farkında olmam güzel değil mi?
Sizin gibi okul okuyamadım açıktan okudum. Doğru düzgün arkadaşım yok. Sosyal yaşantım sıfır. Siz benim gibi bi hayat yaşasaydınız ne düşünürdünüz merak ediyorum.
Bende sandım ki beni teselli edecekler, ne bileyim yok öyle düşünme bak şöyle olur böyle olur yazacaklar. Yok haremlik selamlık mi olsun. Yok bu nasıl zihniyet. Yok kadınlar siraya mi girdi .
Doğru düzgün yorum yapan bi kaç bayana teşekkür ederim. Geri kalanlara da tek tavsiyem böyle kızarak iki dakika da yaşadığım hayatı bilmeden zihniyeti çözdüğünü zannedipde yorum yapılmasın .
Yada siz bilirsiniz.
kesinlikle :))Yok değişmez zaten siteye mal olmuş bikerem
kesinlikle :))
Sanırsın kurumlardaki tum bayan memurlar da mustakbel esinizin atanması için duacı şu an.
Hayır lütfen lafım sana ve senin gibilere değil. Seni daha önce de biliyorum. Çoğu konuma yazdın . Allah razı olsun. Eğer biraz tanidiysan kimseyi kırmak istemedigimi de anlamisindir. İnan üstüne alınma. Ama abla bazıları dalga geçerek yazmış o zoruma gitti. Yorumları iyice okusana . Sırf beni psikolojik sorunlu gösteren var. Kırdıysam gerçekten özür dilerim affet.Şu cümlelere o kadar çok kırıldım ve üzüldüm ki...
Herhalde uzun zamandır KK'da bu kadar çok kırılmamıştım.
Biz elimizden geldiği kadar seni kimi zaman sert kimi zaman yumuşaklıkla sarsmaya çalıştık.
Biz gözünü açmaya çalışırken sen bizi itici bulmuşsun.
İnşallah en yakın zamanda konun kapanır,o olgun yorum yapıcı arkadaşlarınla özelden dertleşirsin.
Bu kadar kısıtlı imkanlarla ve göz hapsinde sevgiliyi nasıl yaptınız ? Bahse konu olan aileniz internet kullanmanıza müdahale etmiyor mu ? Anlatığınız gibilerse etmeliler... Bunları gizli saklı yapabiliyorsanız, bu sorunun cevabını da gayet kendiniz verebilirsiniz... İnsan kafaya koyarsa iğne deliğinde olsa yine yapar...Buraya o kadar saf bi düşünceyle yazmıştım ki ...
Yada siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?