kocası bayan ortamında çalışan kadınlardan fikirler bekliyorum.

Eşim bar işletiyor kadını da içkilisi de var kocama güvenirim ki zaten bende ara ara giderim yanına bi sorun olmadı çok şükür

Şu cümlelere o kadar çok kırıldım ve üzüldüm ki...
Herhalde uzun zamandır KK'da bu kadar çok kırılmamıştım.
Biz elimizden geldiği kadar seni kimi zaman sert kimi zaman yumuşaklıkla sarsmaya çalıştık.
Biz gözünü açmaya çalışırken sen bizi itici bulmuşsun.
İnşallah en yakın zamanda konun kapanır,o olgun yorum yapıcı arkadaşlarınla özelden dertleşirsin.

'lütfen laf sokmadan olgun mesajlar' demişsiniz... siz ne olgunluk gösterdiniz de bizden öyle cevap bekliyorsunuz???

bence siz önce kendinize güven edinin...

böyle biriyle oğlunun evlendiğini düşünemiyor insan yazık bunlar için mi büyütüyor analar

Yapılan yorumlar o kadar olgun ve yapıcı ki aslında.
Bazen kendine gelmek için sarsılman gerekir. Düşünce tarzın çoğu kişiye çok ters ki tepki gösteriyorlar.
Farkındalık güzeldir, farkındalığını arttırmak daha güzel. Buradaki kadınlar bunun için uğraşmış.
Nankörlük ediyorsun

E ama soru mantıklı değil ki mantıklı cevaplar istiyorsun....daha evlenmemişsin bile azcık bakış açını değiştirmeye çalış bence....ya da kocan evde otursun sen çalış...

Hayır lütfen lafım sana ve senin gibilere değil. Seni daha önce de biliyorum. Çoğu konuma yazdın . Allah razı olsun. Eğer biraz tanidiysan kimseyi kırmak istemedigimi de anlamisindir. İnan üstüne alınma. Ama abla bazıları dalga geçerek yazmış o zoruma gitti. Yorumları iyice okusana . Sırf beni psikolojik sorunlu gösteren var. Kırdıysam gerçekten özür dilerim affet.

Su dusuncelerinle sanki kendin cok olgunsun da olgun cevap bekliyorsun.
Kadinlar da kocanin yolunu gozluyordu ise girsin de parti verelim diye

Elmas erkek arkadasin ne yapti sana? normalde böyle ona karşı güvensiz olduğunu sezmiyordum. ne yalanını yakaladın ablacım?

Olgun yorum yapacağına inandığım çok kadın vardı. Ama daha gelmediler sanırım.

Sana hayatın gerçeklerini iyi yada kötü anlatmaya çalıştık..
Senin söylediğin şu lafa bak..
Önce sen biraz olgunlaşmaya çalışsan,20 yaşındasın evet sende hayatı yaşamamışsın senin kaderin bu belki.
Ama kalkıpta böyle söylersen buradaki insanları kötülemiş olursun..
Sen bekle olgun arkadaşlarını olurmu EVLAT....

Bu kadar kısıtlı imkanlarla ve göz hapsinde sevgiliyi nasıl yaptınız ? Bahse konu olan aileniz internet kullanmanıza müdahale etmiyor mu ? Anlatığınız gibilerse etmeliler... Bunları gizli saklı yapabiliyorsanız, bu sorunun cevabını da gayet kendiniz verebilirsiniz... İnsan kafaya koyarsa iğne deliğinde olsa yine yapar...

Benim eşim gayet hoş,şık şıkıdım giyinen bakımlı kadınlarla çalışıyor. Ekibinin yarısı erkek diğer yarısıda bahsettiğim hoş kadınlardan oluşuyor ama bir gün dahi aklıma bu tarz bir düşünce getirmedim. Eşimi biliyorum,karakteri müsade etmez işiyle bu tip ilişkileri karıştırmaya,iş ahlakı vardır fazlasıyla,dolayısıyla gayet doğal.
İnsanın içinde varsa ,orduda erkeklerin içinde dahi çalışsa yapar. Bunu bilir bunu söylerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…