Kocası doktor olanlar burda mi ??

Her mesleğin zorluğu farklı doktor olması hayatının en zor yükünü taşıyormuş demek değil
mesleğiyle mutluluklar beyefendiye karısına kocalık yapmayı unutmuş belli.

Sen kendi yorumunu soylesene sekerim doktor olunca atlamissindir hemen yazmışsin bende sen bulamıyorsun herhalde yazdim az bile yazmisim sizin gibilere gercekten havasini atmak lazim halden ne anlarsiniz acaba siz
Neyin havasını atıcaksın pardon. Sen kocanla evlenmemişsin canım kocanın mesleğiyle evlenmişsin üzgünüm

Aslinda ben baglamiyorum konuyu mesleğine kendi hep bunu öne sürüyor yatmak dinlenmek istiyor hep tabi bi de cerrah kendisi böyle hep hocam hocam dedikleri icin midir nedir hatasini cok nadir kabul eder
adam cerrah ya elinin altından hayatlar geçiyor. sen destek olmak zorundasın arkadaşım. bu arada sen çalışmıyor musun?

Aslinda ben baglamiyorum konuyu mesleğine kendi hep bunu öne sürüyor yatmak dinlenmek istiyor hep tabi bi de cerrah kendisi böyle hep hocam hocam dedikleri icin midir nedir hatasini cok nadir kabul eder
valla benim kocam da mühendis ben de mühendisim hep şefim şefim deniliyor bize de ama bizde böyle bir durum yok. bence bu doktorlukla alakalı bir şey değil. eşinizin huyu böyle. Tabii ki yorgun olduğu anlar oluyodur ama bunu yansıtmanın başka yolları da var.

Çünkü hep mesleğini öne sürüyor uykusuzum yorgunum diyor canim ondan
doktorlukla alakası yoktur benimki polis o da aynı meslek değil karakter yorgunları bence.ben doktora yolladım kan verdi bi halt çıkmazsa kendinden,şaka gibi olcak ama doktor kocanı bir doktora yolla ;)

:işsiz::işsiz: haklısınız bence ilgi beklemekte ama ne diyelim sizinde kaderiniz böyleymiş. Mutlu huzurlu olsun yuvanız hep inşallah :KK51:

ya varya ne kadar kotu dusunceli art niyetli varsa hepsi ziplamis..bazi yorumlari okuyunca igrendim resmen..siz kimsiniz ki kadin size hava atacak...yok doktora ziplamis falan.. igrencsiniz..

evlenirken mesleğini bilmiyor muydunuz
ne kadar yoğun olduğunu bilmiyor muydunuz
buraya öyle bir yaziyorsunuz ki sanki adam bir günde doktor olmuş değişmiş
mesela ben kendimi bilirim bir asker veya polisin meslek kosullari bana ters ona göre de evleneceğim kişiyi secerim ki ileride bu durum benim için sorun olusturmasin
keşke siz de ona göre dusunseydiniz
ama doktor olmasi cazip gelmistir tabii

kız yok öyle değil işte. biz nişanlıyken biraz aynı evde kaldık eşimle o dönem de doğudaydık üstelik pek yoğun değildi. inan evlendikten sonra acayip yoğun oldu. bu arada eşim doktor değil polis memuru. sanki ev de değil işte yaşıyordu adam. vallahi çok çok bunalmıştım ben. tabi bir de sürekli dış görev çıktı. o evde yokken evi su bastı, yanlışlıkla elektriğimi kestiler acayip isyan ettim kendisine. neyse şimdi birimi düzeldi de az nefes aldık.

Malesef bu doktorların egosundan bnde cok rahatsızım. Kendilerini bambaşka ulasılmaz bır yere kpyuyolar.nedir yani 7yıl okuyunca ne oluyosun ne oldugunu sanıyorsun.kusura bakmayın. kendileri mesleklerı dolayısıyla en saygı duydugum ınsan gurubudur o ayrı ama kocaman şişkin egoları çok itici

Arkadaşlar eşim doktor hep yoğun hep yorgun ha bir de egosu var pek yüksek bazen çok bunaliyorum bugün de öyle birgün sanirim dertelesebilecek kimse var mi merak ettim...

Çok yazık... Bi doktora en yakını eşi bu şekilde yaklaşıyorsa halkın sövmesi dövmesi çok normal...
Egosundan şikayet edeceğinize neden doktor eş seçtiniz onu bi düşünün bence... Bu da sizin egonuz değil mi???

Malesef bu doktorların egosundan bnde cok rahatsızım. Kendilerini bambaşka ulasılmaz bır yere kpyuyolar.nedir yani 7yıl okuyunca ne oluyosun ne oldugunu sanıyorsun.kusura bakmayın. kendileri mesleklerı dolayısıyla en saygı duydugum ınsan gurubudur o ayrı ama kocaman şişkin egoları çok itici

7 yıl okul 4+4 mecburi hizmet vs. gelde cahile anlat. çocuğun doktor olsun inşallah!!!

Üff.. Kocam bi doktor olmadı..
Gerçi doktor olsa doç olmadı, doç olsa prof olmadı, prof olsa ordinaryus prof olmadı :deli:
Diye şikayet eder dururdum ..
İyiki doktor değilmiş, çok şükür :KK14:

doktor eşi bir kaç arkadaşım gayet mutlu eşler de gayet ilgili. meslekle ilgsi yok karekterle ilgili. birde yorgun olmasının dışında sorun yoksa problem edilecek çok bişi yok

Çok yazık... Bi doktora en yakını eşi bu şekilde yaklaşıyorsa halkın sövmesi dövmesi çok normal...
Egosundan şikayet edeceğinize neden doktor eş seçtiniz onu bi düşünün bence... Bu da sizin egonuz değil mi???
Çok güzel cevap vermişsiniz. Bu mesajınıza sonuna kadar katılıyorum

Surda hava atacak ne söyledim ben ya ben kadinlarin herzaman birbirine destek olmasi taraftariyim aksam aksam o kadar canimi sıktı ki bazi yorumlar kendi sikintimi unuttum valla ne zalim kadinlar var ya aklım almiyor gercekten
Pardon da benim doktor olmadığımı kim söyledi sana??? Havanı seveyim senin:deli:
İyi hayrini gör

aynı meslekten insanlar birbirleriyle evlenmeli galiba. Aynı yollardan geçmiş olmak çok önemli. Adamın ben doktorum derken ne demek istediğini anlayabilmek lazım.

Back
X