Kocası doktor olanlar burda mi ??

Esimle tabiki de bilerek evlendim bazi zaman idare edersin bazen de bunalirsin bu öyle bi durum istedim ki benim esim de öyle anlıyorum seni diyen birileri olsun dertleselim ama duymadigim laf kalmadi

• Beğen
Reactions: mw-
Çok maddiyatçıydı bende doktorum. Maaş kartımın kendisinde kalması ve benim kendinden harçlık istemeye zorladı. Bir de evde ne olsa hemen annesine yetiştiriyodu. Ne yaptım ne söyledim ne yedim ne giydim herşeyi annesine anlatıyodu.
Benim esimde de var bu tutumluluk olayi galiba parayi zor kazandıkları icin

evlenirken mesleğini bilmiyor muydunuz
ne kadar yoğun olduğunu bilmiyor muydunuz
buraya öyle bir yaziyorsunuz ki sanki adam bir günde doktor olmuş değişmiş
mesela ben kendimi bilirim bir asker veya polisin meslek kosullari bana ters ona göre de evleneceğim kişiyi secerim ki ileride bu durum benim için sorun olusturmasin
keşke siz de ona göre dusunseydiniz
ama doktor olmasi cazip gelmistir tabii
Size de cazip gelecek demek ki ama cikmiyor karsiniza galiba

Bizim camiada da var aynısı atanınca kendini üstün görme sanırsın ingiiliz kraliyet ailesinden gelmiş veya çok zengin,asil fln sana karşı davranışları tutumu önemli tabi ki. senin mesleğin ne? yada sen nasıl davranıyorsun sana o şekilde bir tutum gösterdiği zaman?
Ben ogretmenim canim hic dirdir etmem kizimi alir baska odaya gecerim o uyur güzelce ama herzaman herzaman olunca ister istemez sitem ediyor insan

Ben ogretmenim canim hic dirdir etmem kizimi alir baska odaya gecerim o uyur güzelce ama herzaman herzaman olunca ister istemez sitem ediyor insan
O zaman ego yapması saçma sende kültürlü kendini yetiştirmiş bir insansın empati yapmasını sağla bence bie defada onun gibi davran sert olmadan anlasın hatasını. :)

Arkadaşlar eşim doktor hep yoğun hep yorgun ha bir de egosu var pek yüksek bazen çok bunaliyorum bugün de öyle birgün sanirim dertelesebilecek kimse var mi merak ettim...

Ben hissediyirum doktor karisi olucam :deli:

Bende cevap versem olur mu saka ni tarafa soyle soyleyeyim stajda oldugum bi donrm az cok is yogunluklarini gorme fırsatım oldu kimisi cok az calisiyo bransindan dolayi kimisi asiri yogun calosiyo tum samimiyetimle soyluyorum yorgunluktan yurumeye takati kalmayip ayagini suruyerek yuruyenede sahit olmuslugum vardir

Ama bu demek degildir ki kendini hayatindan esinden ailesinden soyutladin siz oek detaylara girmediginiz icin ne desek abes olur sizin meslek nedir esinizin bransi nedir hafta icinde bos olfugu gunler olmuyor mu

Mesela ornek bi pratisyen ayda bi kac nobet yapar gunleri bos olur yada ne bileyim bi hastanede o bransin tek doktorudur 8 saat araliksiz hasta muayene eder badini kadiyacak vakti olmaz

Doktorlar cok yorulur zaten hem fiziken hem de zihnen. Ben de ileride aynı gerekçeleri söyliycem mesela "bugun su kadar hasta muayene ettim, böyle oldu bilmem ne cok yorgunum dinlenmek uyumak istiyorum"..

Üstelik bir de cerrahmış eşiniz. Kat kat daha da yoğundur.

Esiniz geldiginde bi masaj seansı uygulasanız ikiniz de cok memnun olursunuz bence :)

Fiziksel ve psikolojik bir yorgunluk oldugu gercegi olfuguba katiliyorum ama birazda kisiyle alakali bi durum

Mesela cok yogun calodipta yüzu gulumseyen hal hatir sormadan gecmeyen doktorda vardi gayet rahat calistigi halde surati yrleri supurende

Bi tanidik doktor vardi bazen cocugunu devai yaninda gorurdum oyle ilgiliydi ki anlatamam

Çok maddiyatçıydı bende doktorum. Maaş kartımın kendisinde kalması ve benim kendinden harçlık istemeye zorladı. Bir de evde ne olsa hemen annesine yetiştiriyodu. Ne yaptım ne söyledim ne yedim ne giydim herşeyi annesine anlatıyodu.
Hepsi öyle mi bu doktorların? diş hekimleride dahil mi?

Yuh diyorum ya bende buraya yazıyorum dertlesmek icin yani bazilarinin yazdiklarindan icinin fesatlik kaynadığı belli ben niye hava atayim benim meslegim yeter asla esimin arkasina siginmam o tarz kadinlardan da hic haz etmem ne diyim Allahinizdan bulun
boşverin siz onları içinizden geldiği gibi davranın.

Ben hissediyirum doktor karisi olucam :deli:

Bende cevap versem olur mu saka ni tarafa soyle soyleyeyim stajda oldugum bi donrm az cok is yogunluklarini gorme fırsatım oldu kimisi cok az calisiyo bransindan dolayi kimisi asiri yogun calosiyo tum samimiyetimle soyluyorum yorgunluktan yurumeye takati kalmayip ayagini suruyerek yuruyenede sahit olmuslugum vardir

Ama bu demek degildir ki kendini hayatindan esinden ailesinden soyutladin siz oek detaylara girmediginiz icin ne desek abes olur sizin meslek nedir esinizin bransi nedir hafta icinde bos olfugu gunler olmuyor mu

Mesela ornek bi pratisyen ayda bi kac nobet yapar gunleri bos olur yada ne bileyim bi hastanede o bransin tek doktorudur 8 saat araliksiz hasta muayene eder badini kadiyacak vakti olmaz
Ben ogretmenim canim bos gunlerimde var hafta ici esim urolog nobeti yok hastanede tek bransinda hergün bir iki ameliyati oluyor

sende ona buna git kocam doktor diye hava at :KK53:
şaka bir yana evlenirken bunu kabulllenerek evlenmiş olman gerekirdi
benim doktor talibim olmuştu ama ben yoğun iş temposunu kaldıramam diye istemedim
eşiminde yoğun olacağı bir iş vardı terfi edicekti izin vermedim
ilgisiz yaşayamam :KK76:

Arkadaşlar eşim doktor hep yoğun hep yorgun ha bir de egosu var pek yüksek bazen çok bunaliyorum bugün de öyle birgün sanirim dertelesebilecek kimse var mi merak ettim...
eevet korkunc egolari varkardeslerden biliyorum.birinin karisi da doktor hic bir seyi beceremiyor bilmiyor sadece doktorluk var hayatinda ama ego masallah kimse de yoktur

Back
X