- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Neyden korkuyorsunuz allah aşkına?Kimler ayakta
Eşlerimiz aynı gün geceye gidiyor sanırım, yine denk geldikKimler ayakta
Hanımefendi bu fobi, mantıkla ilgisi yok. :)Neyden korkuyorsunuz allah aşkına?
Hırsızdan mı in cinden mi? Yanınızda biri olunca bunlardan mı koruyor sizi? Ya da evli olmayan herkes tehlikede mi? :)
Bir arkadaşım var ismini arkası dönükken söylesem korkudan zıplar, karanlığa girerse çığlık atar.Az mantık ya
Ben de küçükken kene ısırdığı için böceklerden irkilirim ve kaşınırım :)Hanımefendi bu fobi, mantıkla ilgisi yok. :)
Hemen deniyorum ben de -.-Ben de küçükken kene ısırdığı için böceklerden irkilirim ve kaşınırım :)
Örümcek bana deyse ne olacak sonuçta değil mi ama ben de onda rahat değilim haklısınızama mantıksız olduğunu biliyorum ve hayatımı etkilemesine izin vermezdim sanırım.
Hatta köy evinde kalırken yatağımdan hızlıca kırkayak geçti tam uyumak üzereyken fırladım, alıp attımSonra tedirgin oldum ve iyi uyuyamadım.Sonra kendime kızdım mantıksız bir durumun hayat kalitemi etkilemesine ve amaan gezerlerse gezsinler dedim saldım
Konu sahibi böyle deneseniz?
Karanlıktan ve böcekten kaçış yok sonuçta, güneş elbet batıyor, ben de kendimi betonlara hapsedemem :)
Evet oyle sanırımEşlerimiz aynı gün geceye gidiyor sanırım, yine denk geldik
Sabahlar olmasın yine:))Evet oyle sanırım
Bu tehlikede olmak veya birşeyler korkmak değil belli bir sebebi YÖK sonuçta ailenle yasıyorsun öncesinde sonra evleniyorsun yanlız kalınca zorlanıyosun alışmamışlık oldugu için tedirgin oluyosun illaki alışılcak bu hep böyle gitmez tabiki :)Neyden korkuyorsunuz allah aşkına?
Hırsızdan mı in cinden mi? Yanınızda biri olunca bunlardan mı koruyor sizi? Ya da evli olmayan herkes tehlikede mi? :)
Bir arkadaşım var ismini arkası dönükken söylesem korkudan zıplar, karanlığa girerse çığlık atar.Az mantık ya
:)Sabahlar olmasın yine:))
gece uykusuna hasret bi kadın olarak diyorum kiSelam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz
Neden hasretsingece uykusuna hasret bi kadın olarak diyorum ki
uyuyamıyorum
uyuyamıyorumNeden hasretsin
ya ben yanlızlıktan uyuyamıyorum sen keyiften miuyuyamıyorumdiye cevap vericem kjgewjhgwhjtg diceksin
Ben de burdayım. Eşim nöbetçi. Korku var azıcık. Meleğim olmasa kalamazdım herhalde tek başıma. Yani uyumazdım. Sabahlardım.Ayakta olanlar?:))kim var eşlik edicek
Ben sabahlamaktan yoruldum artıkBen de burdayım. Eşim nöbetçi. Korku var azıcık. Meleğim olmasa kalamazdım herhalde tek başıma. Yani uyumazdım. Sabahlardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?