Kocası gece çalışanlar

Korkacak hiçbir şey yok ki.. 3 yıl memleketimden çok uzakta yalnız yaşadım, öyle apartmanda da değil, yarım yamalak bir tahta kapısı vardı, direkt dışarı açılan.. Dualarımı okur yatardım, hiç bir gün de korkmadım.

Neyden korkuyorsunuz allah aşkına?
Hırsızdan mı in cinden mi? Yanınızda biri olunca bunlardan mı koruyor sizi? Ya da evli olmayan herkes tehlikede mi? :)

Bir arkadaşım var ismini arkası dönükken söylesem korkudan zıplar, karanlığa girerse çığlık atar.Az mantık ya

Hanımefendi bu fobi, mantıkla ilgisi yok. :)

Hanımefendi bu fobi, mantıkla ilgisi yok. :)
Ben de küçükken kene ısırdığı için böceklerden irkilirim ve kaşınırım :)
Örümcek bana deyse ne olacak sonuçta değil mi ama ben de onda rahat değilim haklısınız ama mantıksız olduğunu biliyorum ve hayatımı etkilemesine izin vermezdim sanırım.
Hatta köy evinde kalırken yatağımdan hızlıca kırkayak geçti tam uyumak üzereyken fırladım, alıp attım Sonra tedirgin oldum ve iyi uyuyamadım.Sonra kendime kızdım mantıksız bir durumun hayat kalitemi etkilemesine ve amaan gezerlerse gezsinler dedim saldım
Konu sahibi böyle deneseniz?
Karanlıktan ve böcekten kaçış yok sonuçta, güneş elbet batıyor, ben de kendimi betonlara hapsedemem :)

Hemen deniyorum ben de -.-

Bu tehlikede olmak veya birşeyler korkmak değil belli bir sebebi YÖK sonuçta ailenle yasıyorsun öncesinde sonra evleniyorsun yanlız kalınca zorlanıyosun alışmamışlık oldugu için tedirgin oluyosun illaki alışılcak bu hep böyle gitmez tabiki :)

Sürekli böyle maalesef sabah gelcek Çarşamba gündüz işe gidicek perşembe yine gece hep böyle devam ediyo izinsiz bi
Şekilde

Ayakta olanlar?:))kim var eşlik edicek
Ben de burdayım. Eşim nöbetçi. Korku var azıcık. Meleğim olmasa kalamazdım herhalde tek başıma. Yani uyumazdım. Sabahlardım.

Ben de burdayım. Eşim nöbetçi. Korku var azıcık. Meleğim olmasa kalamazdım herhalde tek başıma. Yani uyumazdım. Sabahlardım.
Ben sabahlamaktan yoruldum artık bnm meleğimde gelse rahatlıcam nöbetlerden nefret ediyorum kesinlikle bi erkeğin akşam eve gelmesi lazım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…