kocası ilgisiz olanlar buyrun lütfen....

cilvenaz07

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
557
367
323
Antalya
merhaba arkadaşlar..
burada okuduğum kadarıyla görüyorum ki,
evlendikten sonra erkekler ilgisizleşiyor ve kadınlar bu duruma çok üzülüyor.
bende bu konudan çok müzdaribim..
kocamın ilgisizliğine karşılık bende ilgisiz olayım belki anlar düzelir diorum ama
istikrarsız davrandığım için başarılı olamıyorum..
bu konuda herhangi bir taktik geliştiren:) başarılı olan var mı?aramızda
bi de burda denediğimiz olumlu olumsuz önerilerimizi paylaşsak belki bi faydamız olur ne dersiniz?

Canım , eşin ilgisiz davaranırken sana,arkadaşlarıylamı gezıyor başkalarıylamı takılıyor yoksa beraber senın yanındamı ılgısız:eger senın yanında ılgısızse sen ona ortak bıseyler yaabılecegınız teklıflerde bulun,yok eger senın yanında durmuyorsa dışarıdaysa hep arkadaş cevreı etkılemıs dolurmus oluyordur.işte bu sakat.burada onunla konusman gerekıyor.ıkı ınsan eşiyle mutlu olmanın yollarını aramalı dışarıya sığınmamalı oyle olursa evlılığin anlmıda kalmaz zaten.sende bı yandan kendını bunlarla ılgılı yetıstır ve tabı esınde yetısmeye egılmeye meyıllımı o var tanımadıgım ıcın ne yazacagımıda bılemıyorum fazla ınan.zaten tahsıl duzeyınız egıtım sevıyesnız aynı ıse bırbırınızın dılınden anlayabılecegınızı dusunuyorum sorunlarınızı çözmenız ıcın.

ben 10 aylıewliyim
canım cicim günlerini yaşayamadım ta ki şu son 2 haftaya kadar
kaç kere ayrılmanın eşiğine geldik
küslük kawga hersey wardı
ilgisizlik beni çok yıpratmıştı
televizyondan gözünü ayırmaz 2 kelime etmezdik
ben ona içimden geldiği gibi dawranırdım sewerdim öperdim
çocuk gibi ilgi gösterirdim
baktım olmuyo be yaptıkça hiç yapmıyo
ben de yapmadım hatta
eşimin abi gibi sewdiği bi arkadası war eşiyle birlikte 4ümüz gece piknige gitmiştik
anlattım herseyi eşim hep onu örnek alıyo sen abini dısarda gördüğün gibi mi sanıyosun eşinin yanında
öyle olsa eşi 1 hafta bile tahammül edemez
falan neyse onların da çok iyiliği oldu düzelmemizde
ama ben ne yaptım onu anlatıyım
o gece orda beni kaybedebileceğini hissettirdim öyle dewam ederse
canım ne kadar onu sewmek istese de sewmedim sarılmadım öpmedim
aynı onun gibi dawrandım
eskiden yemek yedikten sonra eline saglık demeye üşenen insan
sofrayı toplamama yardım ediyo masayı siliyo
durup durup ben iş yaparken seslenip aşkııımmm öpüyorum seni falan diyo
durup dururken gelip öpüyo
sarılıyo ya sanki hersey yeni başlamış gibi
iltifatlar desen öyle
mesela dustan cıkmısım mutfaktayım
ay aşkım sen dustan cıktın niye beni öpmedin
sonra yanaklarımı sıkıyo aşkım dudakların kıpkırmızı bişey mi sürdün ama yok o dogal hali bayılıyorum güzelliğine falan diyo
örneğin dün gece kahwe yaptım nası olmuş diye sordum
bu zamana kadar senin hiç kötü kahweni içmedim ki bebeğim diyo
gece sahur hazırlıyorum geliyo ellerimi öpüyo aşkım allah razı olsun ellerine saglık diyo
ya aklıma gelmeyen bir sürü şey
sanki bi sihirli değnek herseyi deiştirdi
ben o kadar kötü günler yaşadım ki şuan sanki bulutların üzerinde gibi hissediyorum

Son düzenleme:
Benim edindiğim tecrübeye göre,

ilgisizilik 'huy' gibi birşey...

Sonradan edinilen ama vazgeçilmeyen...

İlgisiz olan bir eşe ne yaparsan yap değişmiyor.

Tam değiştirdim sanıyorsun çok geçmeden yine özüne dönüyor.

Kıyameti koparırsın,düzelicem derler etrafında pervane olurlar

bu defa başardım,değişti artık dersin ama kısa süre sonra

bir bakarsın yine aynı ilgisizlik sorunundan yakınıyorsun...

allah bozmasın canım maşallah, işin özü devamlı kendini ağırdan satmak mı diyosun yani, o da kanı kaynayan kadınlar için zor valla

Son düzenleme:

Aynı tiplemenin değişik bir modeliylede ben evliyim canım hiç üzülme.1,5 yıllık evliyiz.
İlk evlendiğimiz zamanlarda belli etmişti zaten kendini bencil,kaba,düşüncesiz,nezaketsiz,doğumgunumu hatırlamaz ,yıldönümümüzü kutlamaz,elimden tutup yürümez ve daha bicok sey..

Ben ne zaman suratsız ve ağar davransam o benim yanıma yanaşır oldu.Ama ben hayat dolu bi insanımdır.Aşkım bebeğim canım kocacım vs böle konuşurum o ise hatıun çay getir su getir böle konuşan birisi maalesef aile yapılarından kaynaklanıyo beni sevmiyo mu seviyo biliyiroum ama maalesef kaba birisi ...
Ailede sofu ve padişah gibi büyütmüşler eşimi .Sanki sanırsınız dünyada tek erkek benim kocam.

Ahh ahhh maalesef benimde imtihanım bu demekki diyorum..Yemek yer eline sağlık demez,Tv karşısına geçti mi Dünya 'yla bağlantısı kopar.Zor yaaaa.
Çok pişman oldum ben evlendiğime hala da evliyim .Ama gel bide banasor.Hep içimde ayrılık düşünceleri var .Sevdiğim için ayrılmıyorum galiba.
Bu arada 5,5 aylık hamıleyım.

Sevgiler.

QUOTE=chess;20627457]allah bozmasın canım maşallah, işin özü devamlı kendini ağırdan satmak mı diyosun yani, o da kanı kaynayan kadınlar için zor valla[/QUOTE]

inan benim için de çok zor oldu mesela kolumu kaldırıyorum sarılmak içi bi an içimden geliyo
sonra elimi başka bişeye atıyorum üzerinde kıl varmıs gibi alıyoum sarılmıyorum
yada onun bana yaklaşmasını önce onun konuşmasını bekliyorum

inan çok iyi anlıyorum seni bende hep ayrılıgı düşünüyodum ister istemez kafamda kuruyodum
pişmanlık desen diz boyu
mesela bi gün eşim le sinemaya gidicez bi önceki gün karar verdik
sonra şakalaşırken bişey oldu yarın seni sinemaya götürmicem eger bunu yapmazsan dedi
kalktım yanından
ben senle gitmeye cok da meraklı deilim sen götürme ben kendim giderim
hem tek basına gezip tozmak gibisi yok sana mı kaldım dedim
sinemaya gittik yani
birazck rest cekebilmek gerek
degerli olduklarımızı onsuz da yapabileceğimizi görmeleri gerek..

amaan canım boşver sıkma canını...ne güzel hamileymişsinde..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)eğer erkek olursa bebeğiniz sen ona centilmenliği aşılarsın:)

al benimkinide vur duvara:)flört zamanı onlarca gülle kapıma gelen adam, evlendik evleneli bi doğum günü organize etmek şöyle dursun bi hediyeyi bile çok gördü...

kabahat birazda bizde..yani enazından ben kabahatimi biliyorum,onu çok sevdiğimi hep gösteriyorum..
değer verdiğimi biliyor...doğanın kanunu buymuş..bir taraf sevince diğer taraf kaçıyor yada şımarıyor.

çok korkuyorum ben nişanlıyım simdılık normal ahımsahım da degıl ben ona hıc kıyammyrm acayıp bı sekılde sevgımı bellı edıyorum cok yanlıs yapıyorum ve eşim çok yakışklı ben güzel degılım kendımı yanında kotu hıssedyrm ılerde problem olrmu onu kıskanyorum cok napmam lazım kızlar sevgımı bellı etmekle yanlısmı yapıyorum ona ben kendımı güzel bulmuyorum dıyorum acbaba hata mı edıyrm

çok belli etmek le hata yapmısssın bana gore kaçan kovalanır mantıgını çok saçma bulurdmm ama öyle hakikaten yapacak birşey yok ....... çok yüz verme hiçbir zaman bende içimden geldiği gibi yaşardım ama baktım olmuyor oyunu kuralına göre oynatıyorlar kendini de asla kucuk gorme onun karsısında onemlı degerlı guzel olan sensın ! eminim o çok çirikndir sen sevdiğin için öyle geliyordur sana

ne bıleyım bı cok kışide dedı cok yakısıklı falan dıye bana guzel dyn yok ruhum daralıyo ama haklısın hep kaçan kovalanıyo ben ona canımı verebılırım yeterkı bana ınsan gıbı davransın benı sevsın yeter ben cok bırsey ıstmyorm para hıcbesy ıstemedım sadece mutluluk

dışarıyla ilgisi yok tatlım hep bizimledir sağolsun..işten gelince yemek yeriz ben kızı uyuturum sonra çay içeriz bu arada tv izleriz ve ya balkonda oturur sohbet ederiz ama sohbetimiz onun işidir işteki sıkıntıları yorgunluğu stresi bıktım artık.ben istiyorum ki eskisi gibi durup dururken gelsin öpsün sarılsın azcık cilveleşelim:) .onunla konuşuyorum bu konuyu dönem dönem ama hep işini bahane ediyo.eskisisi gibi sevgiyle bakmıo.cinselliğimiz bile sektede haftada olursa öp başına koy ve bu da ısmarlamayla oluo.tabi bunun sebebi de güya stresmiş.ama bu stres bitmedi bitmicek çünkü kendi işi,eve iş taşımadan yapamıo.

harikasın canım bayıldım allah mutluluğunuzu daim etsin benim eşimde böyleydi ama zamanla köreldi.bende senin gibiyim işte bebek gibi severim sevilmek isterim öpelim koklaşalım isterim ama artık bunları yaşayamıyorum konuşmak kar etmiyor .sen sadece onun gibi davranarak mı çözdün olayı ve bu ne kadar zaman aldı?ben iki gün yapıorum sonra dayanamıyorum şappadanak öpüyorum:))))

bizde de tam tersi ben güzelimdir ama eşim pek de yakışıklı deildir hatta yanıma yakışmadını çok kişi söledi evlenmeden önce deli divane olur bir dediğimi iki etmezdi ben üstüne düştükçe şimdi kendini geri çekti.ipleri tekrar elime alamıyorum.hakikaten kaçan kovalanıyor....

canım bizde de tam tersi eşimi yanıma yakıştıranı duymadım hiç..evlenmeden önce peşimde pervaneydi,bir dediğimi iki etmezdi..tartışırken kavga çıkmasın ie hep alttan alırdı susardı ben sinirim geçene kadar bağırır laf sokardım.şimdi ise eskiden yeniden ordan ne kadar tartışmamız varsa önüme sere hepsini üste çıkmaya çalışır...tabi onu ben tepeme çıkartım bide indirebilsem:) sana tavsiyem ipleri elinden bırakma bi kaptırırsan senide burada yeni konular açarken buluruz:) hakikaten kaçan kovalanıyor.sakın ona sen yakışıklısın ben güzel deilim deme muhakkak bunu evlenince kullanır kendini kötü hissedersin.

Evet kesinlikle katılıyorum kaçan kovalanır.Hem güzel değilimde ne demek herşey dış görünüş değildir,önemli olan içteki güzellik.Demekki senin içinin güzelliğini görmüş ki seninle beraber.Böyle düşünme kesinlikle.Ve hiçbir zaman ne kadar severseniz sevin mutluluğunuz için bunu belli etmeyin.Değer verdikte değeriniz azalır herşeyi kararında yapmak lazım.Ben 3 yıllık evliyim su an'a kadar ilgisiz olmadı enim kocam hiç allahıma çok şükür.Ama ona verdiğim değer,vermek istediğimin çok altında kararınca yapıyorum herşeyi.Deneyin gerçekten fark ediyor.

merhaba kızlar.5 yıllık evliyim bende.benim eşim sonradan değişenlerden...
eşim ilk aşkım çocukluk aşkım 12 yaşındaydım onu tanıdığımda
21 yaşında evlendim,şuan 26 yaşındayım...evliliğimizin ilk 3 yılına kadar okadar mutlu ettiki beni çok özlüyorum o günleri.çevrem hep derdiki hani sana bişey olsa bu adam kesinlikle delirir.öyle özenirdi ki arkadaş çevrem eşleride benim eşim gibi olsun diye...kibar,bana çok bağlı,bensiz yemez,içmez,yatmaz,ben uyuyasıya saçımı okşar kadar gözünü kırpmaz,1 günüm dahi çiçeksiz geçmez.sürekli süprizler.evin her yerinde beni sevdiğine dair notlar,mektuplar...say say bitmez.
sonra hamilelik,işerin bozulması,eşimin iflas etmesi,kiraya çıkmamız hepsi okadar üst üste geldiki eşim bunalımda...bu çok ilgili eş hamileliğimde doğumumda bana hiç ilgi göstermedi.yeni doğum yaptığımda kızımla biz ayrı oda da o ayrı oda da saatlerce yanıma gelmedi.hala da öyle.2 yıldır bekliyorum düzelicek diye yok...çok seviyorum eşimi ama çok kötüyüm.biliyorum beni çok seviyor sadece problemlerini çözemiyor. ama maddi problemler eşine ilgisiz olması için yeterlimi? 14 aylık kızım var. ve biz çok yalnızız.artık son çare olarak eşimle birlikte bir doktora görünmek psikolojik destek almak.işin içinden çıkamıyorum.ona kıyamıyorum ama çok mutsuzum...
ben napıcam kızlar akıl verin
tek sebep maddiyat olabilir mi gerçekten?

valla canım olabilir, kendi işi olan erkeklerde bence bu sorun oldukça yoğun, işler yolunda gitse bile, kafaları beyinleri 7/24 iş düşünüyo çünkü
senin şansızlığın hepsinin üsttüse gelmiş olması sanırım hamilelik, iflas vs..
belki gerçektende terapiye gitmelisiniz, eşin depresyonda falan da olabilir
bide küçük yaşta ilişkiye başlayıp evlenenlerde sonradan sorunlar olabiliyo, birlikte büyümek her zaman güzel bişey değil, olgunlaştıkça, düşünce ve fikir ayrılıkları başgösterebiliyo bence, umarım sizinki öyle bişey değildir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…