- Konu Sahibi cilvenaz07
-
valla canım olabilir, kendi işi olan erkekler bence bu sorun oldukça yoğun, işler yolunda gitse bile, kafaları beyinleri 7/24 iş düşünüyo çünkü
senin şansızlığın hepsinin üsttüse gelmiş olması sanırım hamilelik, iflas vs..
belki gerçektende terapiye gitmelisiniz, eşin depresyonda falan da olabilir
bide küçük yaşta ilişkiye başlayıp evlenenlerde sonradan sorunlar olabiliyo, birlikte büyümek her zaman güzel bişey değil, olgunlaştıkça, düşünce ve fikir ayrılıkları başgösterebiliyo bence, umarım sizinki öyle bişey değildir
cnm teşekkürler öncelikle cevap için.ama eşimle düşünce ve fikir ayrılıklarımız yok,iyi anlaşıyoruz o konuda bir problemin olduğunu düşünmüyorum ben.
dün sabah konuştuk sorunlarımızı ikimizde sarmoş dolaş ağlayarak.eskisi gibi olmadığının farkında oda çok üzgün. kafam çok yoğun herşey yoluna girecek bana biraz daha zaman ver gibi kelimeler kullanıyor.sorunlarınla baş edemiyor.pek iş meselelerini bana yansıtmakta istemediği için içine atıyor,buda doğal olarak onu daha çok yoruyor sanırım.isteklerini karşılayamıyorum,kızıma istediğim herşeyi alamıyorum buda çok zoruma gidiyor diyor.sanırım yine en güzel fikir bi uzmandan yardım almak...
harikasın canım bayıldım allah mutluluğunuzu daim etsin benim eşimde böyleydi ama zamanla köreldi.bende senin gibiyim işte bebek gibi severim sevilmek isterim öpelim koklaşalım isterim ama artık bunları yaşayamıyorum konuşmak kar etmiyor .sen sadece onun gibi davranarak mı çözdün olayı ve bu ne kadar zaman aldı?ben iki gün yapıorum sonra dayanamıyorum şappadanak öpüyorum:))))
ben de bazen 2 gün zor dayanırdım
ama en son tak etti uzunca bi süre onun gibi oldum çünkü canımı çok yakmıstı
hep o yaklastı o öptü sarıldı sewdi
benden karsılıgını görmedi
eskiden yataga yattıgımızda döner arkasını uyurdu ben arkasından sarılırdım
sen niye hiç sarılmıyosun dediğimde ben o tarafa yatamıyorum derdi
yerimizi deiştirirdi bak ben bu taraftayım artık sarılabilirsin derdim
sonra yine öbür tarafına dönerdi bi gece içinde 5 defa en az yatakta yer deiştirirdik
en sonunda onu da yapmadım yataga yatar yatmaz arkamı ben döndüm
şimdi öyle mi
yataga yatınca bi bakıyorum kolunu uzatmıs bi şekilde beni bekliyo
kendine çekiyo sarılıyo omzumu öpüyo
ya ben seni napiyim içime mi sokiyim o kadar sewiyorum ki falan diyo
zafer benim :92:
allah nazarlardan saklasın canım bende bugünden tezi yok başlıyorum ,gelişmeleri yazarım artık... umarım uzun süre dayanabliirim
canım her evlilikte yaşanıyor bu durumlar..biraz da bizlerin elinde ilgi çekmek...mesela ben tv ye bakarsa tv nin önüne geçiyorum kumandayı kapıyorum yanına yatıyorum pat diye zıplıyorum geliyor sarılıyor ilgileniyor...
bizde ilgi karşılıklı bi de 2 yıl bitti ama hala gündüzleri bile eşimi çok özlüyorum onsuz hiç bi yere gitmedim ilk gün nasılsak hala öyleyiz...zaten ben de onu sevmesem öpmezsem sarılmazsam fark eder hemen...taktik yok bizde bastan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor..sen biraz cilveli nazlı ol yeter..
ben de bazen 2 gün zor dayanırdım
ama en son tak etti uzunca bi süre onun gibi oldum çünkü canımı çok yakmıstı
hep o yaklastı o öptü sarıldı sewdi
benden karsılıgını görmedi
eskiden yataga yattıgımızda döner arkasını uyurdu ben arkasından sarılırdım
sen niye hiç sarılmıyosun dediğimde ben o tarafa yatamıyorum derdi
yerimizi deiştirirdi bak ben bu taraftayım artık sarılabilirsin derdim
sonra yine öbür tarafına dönerdi bi gece içinde 5 defa en az yatakta yer deiştirirdik
en sonunda onu da yapmadım yataga yatar yatmaz arkamı ben döndüm
şimdi öyle mi
yataga yatınca bi bakıyorum kolunu uzatmıs bi şekilde beni bekliyo
kendine çekiyo sarılıyo omzumu öpüyo
ya ben seni napiyim içime mi sokiyim o kadar sewiyorum ki falan diyo
zafer benim :92:
merhaba arkadaşlar..
burada okuduğum kadarıyla görüyorum ki,
evlendikten sonra erkekler ilgisizleşiyor ve kadınlar bu duruma çok üzülüyor.
bende bu konudan çok müzdaribim..
kocamın ilgisizliğine karşılık bende ilgisiz olayım belki anlar düzelir diorum ama
istikrarsız davrandığım için başarılı olamıyorum..
bu konuda herhangi bir taktik geliştiren:) başarılı olan var mı?aramızda
bi de burda denediğimiz olumlu olumsuz önerilerimizi paylaşsak belki bi faydamız olur ne dersiniz?
Canim bu soykediklerinin alasini yapiyorum. Bunlarla hic birsey degismiyor. Sundan eminim su sutede benim kadar dikkat eden biri yoktur muhtemelen. Guler yuze tatli soze kilik kiyafet sac makyaja falan filan. Olmuyor.. adam odun.. tik yok.Size basından kötü olaylar geçirmiş evliliği rayına oturtmaya söz vermiş biri olarak şunu diyebilirim. Sadece eve geldiğinde Güleryüz gösteriyorum ve sürekli ilgileniyorum. Sarılıyorum şakalaşıyorum güldürüyorum. Arkadaşlığımı evlendikten sonra da sürdürmeye çalışıyorum. İşe yarıyor. Gün içinde özledim mesajları atar sürekli arar. Ben çözümü böyle buldum. Şükür şimdilik mutluyum
Canim bu soykediklerinin alasini yapiyorum. Bunlarla hic birsey degismiyor. Sundan eminim su sutede benim kadar dikkat eden biri yoktur muhtemelen. Guler yuze tatli soze kilik kiyafet sac makyaja falan filan. Olmuyor.. adam odun.. tik yok.
Kaybetme korkusu 3.kere yasattim aslinda. 2 kez evi terkettim bu sekilde.davranicaksan ben yokum dedim. 1 kez de odami falan ayirdim. Ama cok agir seyler yasatti bana. O donemler.bir iki gun iyi oluyor sonra yine ayni. Mesela yatmaya giderken iyi geceler diyip opupte gitmeyi ogretemedim. Bazen gercekten sinirden sessizce agliyorum ya agliyorum yani. Ben neden boyle bi seye tahammul ediyorum diye. Bu aksam da doldum mesela. Salonda yatiyorum suan. Agladim agladim. Gelipte ne oldu diye hayatta sormaz. Horluyordu az once.
Mesela diyorsun ya ozledim diye msj atar arar diye. Biz evlendik evleneli 1 kez bile ozledim dedigini duymadim ben. Isteyken asla aramaz. Bazen ben ararim. Okuz gibi konusur. Aramam bende 2 3 gun. Oyle yani. Saka gibi ama gercek. Bu arada esimin 2. Evliligi. Ilk esiyle ayrilma sebebi de ilgisiz olmasi. Esi terkedip gitmis. Kadin hakliymis. Ki o 3 yil dayanmis yani.Acaba kaybetme korkusu mu yok. Ne bileyim hakkınız vardır Emin’im de neden bu kadar yapılan şeyi görmez.
Onu da denedim. Ilgisiz oldum falan. Daha cok cigrindan cikiyo o zaman. iyice soguklasiyo. Iyice alisiyo bu duruma. 1 ay falan cinsellik olmuyo. Soguyo uyice. O da ise yaramiyo yani. Ama arada cildiriyorum kendi kendime. Agliyorum sessizce falan. Sabaha karsi gidip yatiyorum. Bunlardan falan da bisey anlamiyo. Umursamiyo yani. Acik acik konussam zaten kavga eder. Konusma bilmez. O yuzden susuyorumNe diyeceğimi bilemedim inşallah bir gün düzelir. Takmamaya çalışsanız sizin uzaklaşmamıza tepkisiz mi kalır acaba? Bir süre soğuk olsanız kendi düşünür belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?