- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.361
- 83
- Konu Sahibi cilvenaz07
-
Onu da denedim. Ilgisiz oldum falan. Daha cok cigrindan
o zaman. iyice soguklasiyo. Iyice alisiyo bu duruma. 1 ay falan cinsellik olmuyo. Soguyo uyice. O da ise yaramiyo yani. Ama arada cildiriyorum kendi kendime. Agliyorum sessizce falan. Sabaha karsi gidip yatiyorum. Bunlardan falan da bisey anlamiyo. Umursamiyo yani. Acik acik konussam zaten kavga eder. Konusma bilmez. O yuzden susuyorum
Evet gercekten kalas. Hayatimda hic bu kadar kalasini gormedim. Kendi kendime cocuk yapayim da ona adayayim kendimi diyorum. Buraya da onun icin uye oldum ornegin bu aksam iliski olmasi gerekiyor aslinda. Yunurtlama testime gore. Ve sabah test fotograflarini attim ona. Aksam olmasj gerekiyo falan dedim. Aksam ben yatiyorum dedi gitti yatti 10 da. Bu kadar okuz yani. Ayda 1 kez olan birsey bu. O konuda bile yalnizim anlayacagimAllah yardımcın olsun. Tam kalas desene.
merhaba arkadaşlar..
burada okuduğum kadarıyla görüyorum ki,
evlendikten sonra erkekler ilgisizleşiyor ve kadınlar bu duruma çok üzülüyor.
bende bu konudan çok müzdaribim..
kocamın ilgisizliğine karşılık bende ilgisiz olayım belki anlar düzelir diorum ama
istikrarsız davrandığım için başarılı olamıyorum..
bu konuda herhangi bir taktik geliştiren:) başarılı olan var mı?aramızda
bi de burda denediğimiz olumlu olumsuz önerilerimizi paylaşsak belki bi faydamız olur ne dersiniz?
Cozulen bisey mi bu ya. Ben karakter oldugunu dusunuyorum. Hic bir zaman degismeyecek bence. O yuzden kendime hep ya boyke kabul et yada ayril diyorum.Ah ahh bende bi aralar çok cektim ne meret birsey bilirim.. allaha şükür çözdük artik ilgisiz degil..
Adamla evli kalmak için bence sebep yok gibi, neyi bekliyorsunuz..Kaybetme korkusu 3.kere yasattim aslinda. 2 kez evi terkettim bu sekilde.davranicaksan ben yokum dedim. 1 kez de odami falan ayirdim. Ama cok agir seyler yasatti bana. O donemler.bir iki gun iyi oluyor sonra yine ayni. Mesela yatmaya giderken iyi geceler diyip opupte gitmeyi ogretemedim. Bazen gercekten sinirden sessizce agliyorum ya agliyorum yani. Ben neden boyle bi seye tahammul ediyorum diye. Bu aksam da doldum mesela. Salonda yatiyorum suan. Agladim agladim. Gelipte ne oldu diye hayatta sormaz. Horluyordu az once.
Anlattığınız şeylerin nerdeyse tamamını yaşıyorum azıcık farklarla.Çocuk yapma sorunumuz ve ilişkiye nazlanması bile aynı.Bir gün çok kötü kavga ettim kavga sebebi Başks bişey iken ben çocuğa bağladım ben senden umudu kestim dedim sen beni oyalıyorsun boşanıyoruz bilgin olsun anlaşmayı yapalım.O gece nihayet Çalışmalara başladık üç ay boyunca yumurtlama günleri tespiti Yaptım onu da uydurdum çok şükür üçüncü ayda oldu.ama çok dua ettim Allah'ım beni bu adamın iki dudağı arasından çıkacak lafa Bırakma yardım et diye.6 aylık hamileyim riskim var ilişki teklif etmiyorum o da etmiyo :) çocuk ve diğer anlattıklarının hepsini de yaşıyorum şimdilik takmıyorum kısmetse çocuğa odaklanırım ona veririm sevgimi eşimi pek kafaya takmsm belki dşye umut ediyorum bakalım.Allah yardımcımız olsunCozulen bisey mi bu ya. Ben karakter oldugunu dusunuyorum. Hic bir zaman degismeyecek bence. O yuzden kendime hep ya boyke kabul et yada ayril diyorum.
Bende dusundum bunlri. Bana da herkes takma kafana hayatinabak diyor. Ama bu sekilde yasayabilecek miyiz? Ornek komsularimla takilayim diyorum. Herkes esiyle mutlu mesut geziyor tozuyor anlatabiliyor muyum. Ben 5 aylik evliydim komsum 5 yillik. Oglen otururken kocasi aradi. Gunde 2 kere arar mutlaka dedi. Ben o kadar uzuldum ki. Beni 1 kez bile asla aramaz. Insan cok kotu oluyor. Uzuluyor. Benim ne eksigim var diyor. Anlaiyorsun suan ne demek istediklerimi. Ben haketmiyor muyum diyor kendi kendine. Demorolize oluyor. Yutuyor yutuyor ama patlayacagi gun kotu oluyor. Ben cok biktim. Bu huyda degismez biliyorum. Napicagimi bilniyorum gercekten. Ama beni kiskanmayan sarilmayan opmeyen guzel soz soylemeyen konusmayan yuzume bakmayan adamla ne kadar daha ayni evi paylasabilirim bilmiyorumAnlattığınız şeylerin nerdeyse tamamını yaşıyorum azıcık farklarla.Çocuk yapma sorunumuz ve ilişkiye nazlanması bile aynı.Bir gün çok kötü kavga ettim kavga sebebi Başks bişey iken ben çocuğa bağladım ben senden umudu kestim dedim sen beni oyalıyorsun boşanıyoruz bilgin olsun anlaşmayı yapalım.O gece nihayet Çalışmalara başladık üç ay boyunca yumurtlama günleri tespiti Yaptım onu da uydurdum çok şükür üçüncü ayda oldu.ama çok dua ettim Allah'ım beni bu adamın iki dudağı arasından çıkacak lafa Bırakma yardım et diye.6 aylık hamileyim riskim var ilişki teklif etmiyorum o da etmiyo :) çocuk ve diğer anlattıklarının hepsini de yaşıyorum şimdilik takmıyorum kısmetse çocuğa odaklanırım ona veririm sevgimi eşimi pek kafaya takmsm belki dşye umut ediyorum bakalım.Allah yardımcımız olsun
Mutlu değilsen çocuk yapmadan boşansan ailen destek olur mu ?Insan konusmak bile istemiyor. Nesi anlatilir ki bunun dusunsene. Bana neden sarilmiyorsun? Neden opmuyorsun? Neden guzel soz soylemiyorsun? Denmez ki. Bunlar icten gelecek seyler. Soylemekle yapilmaz ki. Yapilsa da bi anlami olmaz ki. Ben sevgi eksikligine bagliyorum bunu biraz yuzde elli elli. Geri kalan da huy. Can cikmadan da huy cikmaz. Demek ki kaderimiz boyle
Hayir olmazlar. Bunlar basit seyler. Kimse bosanma sebebi olarak gormiyor. Zaten anlatamiyorum da.Mutlu değilsen çocuk yapmadan boşansan ailen destek olur mu ?
Bu heriften bir de çocuk yaparsan çocuğa yazık olurEvet gercekten kalas. Hayatimda hic bu kadar kalasini gormedim. Kendi kendime cocuk yapayim da ona adayayim kendimi diyorum. Buraya da onun icin uye oldum ornegin bu aksam iliski olmasi gerekiyor aslinda. Yunurtlama testime gore. Ve sabah test fotograflarini attim ona. Aksam olmasj gerekiyo falan dedim. Aksam ben yatiyorum dedi gitti yatti 10 da. Bu kadar okuz yani. Ayda 1 kez olan birsey bu. O konuda bile yalnizim anlayacagim
Cozulen bisey mi bu ya. Ben karakter oldugunu dusunuyorum. Hic bir zaman degismeyecek bence. O yuzden kendime hep ya boyke kabul et yada ayril diyorum.
Sevindim senin adına allah mutlulugunuzu bozmasın yuva herseydir ya sevgi ask ilgi hayatta kotu seyleri unutturur huzur allahım herkeze mutlu huzurlu olmayı nasip etsin sevincine ortak olmak istedimben 10 aylıewliyim
canım cicim günlerini yaşayamadım ta ki şu son 2 haftaya kadar
kaç kere ayrılmanın eşiğine geldik
küslük kawga hersey wardı
ilgisizlik beni çok yıpratmıştı
televizyondan gözünü ayırmaz 2 kelime etmezdik
ben ona içimden geldiği gibi dawranırdım sewerdim öperdim
çocuk gibi ilgi gösterirdim
baktım olmuyo be yaptıkça hiç yapmıyo
ben de yapmadım hatta
eşimin abi gibi sewdiği bi arkadası war eşiyle birlikte 4ümüz gece piknige gitmiştik
anlattım herseyi eşim hep onu örnek alıyo sen abini dısarda gördüğün gibi mi sanıyosun eşinin yanında
öyle olsa eşi 1 hafta bile tahammül edemez
falan neyse onların da çok iyiliği oldu düzelmemizde
ama ben ne yaptım onu anlatıyım
o gece orda beni kaybedebileceğini hissettirdim öyle dewam ederse
canım ne kadar onu sewmek istese de sewmedim sarılmadım öpmedim
aynı onun gibi dawrandım
eskiden yemek yedikten sonra eline saglık demeye üşenen insan
sofrayı toplamama yardım ediyo masayı siliyo
durup durup ben iş yaparken seslenip aşkııımmm öpüyorum seni falan diyo
durup dururken gelip öpüyo
sarılıyo ya sanki hersey yeni başlamış gibi
iltifatlar desen öyle
mesela dustan cıkmısım mutfaktayım
ay aşkım sen dustan cıktın niye beni öpmedin
sonra yanaklarımı sıkıyo aşkım dudakların kıpkırmızı bişey mi sürdün ama yok o dogal hali bayılıyorum güzelliğine falan diyo
örneğin dün gece kahwe yaptım nası olmuş diye sordum
bu zamana kadar senin hiç kötü kahweni içmedim ki bebeğim diyo
gece sahur hazırlıyorum geliyo ellerimi öpüyo aşkım allah razı olsun ellerine saglık diyo
ya aklıma gelmeyen bir sürü şey
sanki bi sihirli değnek herseyi deiştirdi
ben o kadar kötü günler yaşadım ki şuan sanki bulutların üzerinde gibi hissediyorum
Bana duzelmez gibi geliyo. Cunku ben yaptiramiyorum. Ilgi sevgi diyince.adama geliyolar. Goz goze gelmek istemiyor. Gidip yanina elimi yuzune atsam sevsem falan rahatsiz oluyor. O derece yani. Yabani yabani yabaniBiz çözdük diyelim ite kalka zorla yıprana yıprana ayakta kaldık. Ama artik çok daha saglam bir ilişkimiz var...
Inan ki bu adamin nesini sevdin, n3den evli kalmaya calisiyirsun hiiiicccc anlamadim. Bi de çocuk yapma nolur.Benim esimde cok benziyor anlattiklariniza. Yataga yatar kicini doner. Sarilmak iyi geceler demek falan hak getire. Sabahlari ben kalkip kapiya dikilirsem oper. Yoksa kacar gider. Baska odada saatlerce otursam nerdeyim diye merak etmez. Beni zerre kadar kiskanmaz. En ufak bi tartismada ablasina benim dedikodumu yapar saatlerce. Cok agir konusur. Asla.sarilmaz opmez guzel.sozu yoktur. Yuzume baktigi bile nadirdir. Bana hitap ederken asla guzel sozler kullanmaz. 9 aylik evliyim henuz bitanem canim bebegim guzelim vs. Seklinde hitabini duymadim hic. Duyacagimi da hic sanmiyorum. Ben uzun boylu guzel bir kadinim. Esim benden 2 3 cm kisa biri. Bir cok arkadasim yanima yakistirmadi. Ama iliskimizde hep ilgili tarag ben oldum. Sarilir oper severim. Rahatsiz olur. Cocuk istemiyor. Cok soguk ve kapali biri. Daha anlatacak cooook sey var emin olun. Benim icin 5 kurus para harcamak cok agir gelir. Lafini yapar. Burnumdan getirir. Aileler desen benimkiler madden manen kulturel olarak cok ustte. Onun ailesi cok cahil ve uyumsuz insanlar. Ama hep idare ederim. Asla sorun cikarmam. Ama esim benimkilerin acigini arar. Laf sokar hep alttan alirim. Kv kp desen dedikodudan baska bisey bilmezler. Hizmette kusur etmem ama laf sokarlar devamli. Bazen diyorum ki ben tum yakinlarimi birakip bu sehire neden geldim. Neden bu evdeyim. Hemen bosanmam lazim. Bu insan benim tirnagimin ucunu bile haketmiyor.
Sonra diyorum ki bu erkeklerin hangisi iyi ki bu da iyi olsun. Bazen sabahlara kadar agliyorum. Mesela suan da o gunlerden birisini yasiyorum.
Bazen de aman bosver ac birakmiyor dovmuyor diyorum. Bebek istiyorum sirf kendimi ona adayayim diye. Ama cinsel olarak ta en sık haftada 1 olunca zaten hamile kalma sansimda az. Sonra kendine gel diyorum. Sana koca olamamis adam cocuguna baba mi olucak diyorum. Karisik duygular yani. Emin olun beterin beteri var. Simdilik idare ediyoruz aglaya sizlaya. Omrum varsa cekicem cekebildigim yere kadar. Yoksa da Allahin yanina gidicem zaten. Allah kimsenin hakkini kimsede birakmaz.
Sevgiler..
Bilgisizsin.. beni taniyor musun? Hayatimi sartlarimi biliyor musun? Bu derece bilgin olmadigi bir konuda hangi mucit fikrine dayanarak bu kadar yargilayacak bicimde kesin konusuyorsun acaba?Inan ki bu adamin nesini sevdin, n3den evli kalmaya calisiyirsun hiiiicccc anlamadim. Bi de çocuk yapma nolur.
Yargılamadım ki seni? Kötü niyetle de yorum yapmadım. Şu cevabina şaşkınım su anBilgisizsin.. beni taniyor musun? Hayatimi sartlarimi biliyor musun? Bu derece bilgin olmadigi bir konuda hangi mucit fikrine dayanarak bu kadar yargilayacak bicimde kesin konusuyorsun acaba?
Ben de biliyorum ayrilmayi senin kadar.
Bu parlak fikrin tek sahibi sen degilsin!
Dusun bakalim belki de tercih hakkim sinirli sayidadir olabilir mi?
Kıt aklinizla her konuya yorum yazinca kendinizi cok zeki zannediyorsunuz ama haberiniz olmayan konular uzerinde konustukca, sadece bos konusmus oluyorsunuz haberiniz dahi yok.
Ben sorunuma cozum ariyorum danisiyorum. Yargilarini kendine sakla.
Benim esimde cok benziyor anlattiklariniza. Yataga yatar kicini doner. Sarilmak iyi geceler demek falan hak getire. Sabahlari ben kalkip kapiya dikilirsem oper. Yoksa kacar gider. Baska odada saatlerce otursam nerdeyim diye merak etmez. Beni zerre kadar kiskanmaz. En ufak bi tartismada ablasina benim dedikodumu yapar saatlerce. Cok agir konusur. Asla.sarilmaz opmez guzel.sozu yoktur. Yuzume baktigi bile nadirdir. Bana hitap ederken asla guzel sozler kullanmaz. 9 aylik evliyim henuz bitanem canim bebegim guzelim vs. Seklinde hitabini duymadim hic. Duyacagimi da hic sanmiyorum. Ben uzun boylu guzel bir kadinim. Esim benden 2 3 cm kisa biri. Bir cok arkadasim yanima yakistirmadi. Ama iliskimizde hep ilgili tarag ben oldum. Sarilir oper severim. Rahatsiz olur. Cocuk istemiyor. Cok soguk ve kapali biri. Daha anlatacak cooook sey var emin olun. Benim icin 5 kurus para harcamak cok agir gelir. Lafini yapar. Burnumdan getirir. Aileler desen benimkiler madden manen kulturel olarak cok ustte. Onun ailesi cok cahil ve uyumsuz insanlar. Ama hep idare ederim. Asla sorun cikarmam. Ama esim benimkilerin acigini arar. Laf sokar hep alttan alirim. Kv kp desen dedikodudan baska bisey bilmezler. Hizmette kusur etmem ama laf sokarlar devamli. Bazen diyorum ki ben tum yakinlarimi birakip bu sehire neden geldim. Neden bu evdeyim. Hemen bosanmam lazim. Bu insan benim tirnagimin ucunu bile haketmiyor.
Sonra diyorum ki bu erkeklerin hangisi iyi ki bu da iyi olsun. Bazen sabahlara kadar agliyorum. Mesela suan da o gunlerden birisini yasiyorum.
Bazen de aman bosver ac birakmiyor dovmuyor diyorum. Bebek istiyorum sirf kendimi ona adayayim diye. Ama cinsel olarak ta en sık haftada 1 olunca zaten hamile kalma sansimda az. Sonra kendine gel diyorum. Sana koca olamamis adam cocuguna baba mi olucak diyorum. Karisik duygular yani. Emin olun beterin beteri var. Simdilik idare ediyoruz aglaya sizlaya. Omrum varsa cekicem cekebildigim yere kadar. Yoksa da Allahin yanina gidicem zaten. Allah kimsenin hakkini kimsede birakmaz.
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?