kocası ilgisiz olanlar buyrun lütfen....

Allah yardımcın olsun. Tam kalas desene.

Allah yardımcın olsun. Tam kalas desene.
Evet gercekten kalas. Hayatimda hic bu kadar kalasini gormedim. Kendi kendime cocuk yapayim da ona adayayim kendimi diyorum. Buraya da onun icin uye oldum ornegin bu aksam iliski olmasi gerekiyor aslinda. Yunurtlama testime gore. Ve sabah test fotograflarini attim ona. Aksam olmasj gerekiyo falan dedim. Aksam ben yatiyorum dedi gitti yatti 10 da. Bu kadar okuz yani. Ayda 1 kez olan birsey bu. O konuda bile yalnizim anlayacagim

Ah ahh bende bi aralar çok cektim ne meret birsey bilirim.. allaha şükür çözdük artik ilgisiz degil..

Ah ahh bende bi aralar çok cektim ne meret birsey bilirim.. allaha şükür çözdük artik ilgisiz degil..
Cozulen bisey mi bu ya. Ben karakter oldugunu dusunuyorum. Hic bir zaman degismeyecek bence. O yuzden kendime hep ya boyke kabul et yada ayril diyorum.

Adamla evli kalmak için bence sebep yok gibi, neyi bekliyorsunuz..
Çalışmıyor musunuz?
Yada aileniz sizi kabul etmez mi

Cozulen bisey mi bu ya. Ben karakter oldugunu dusunuyorum. Hic bir zaman degismeyecek bence. O yuzden kendime hep ya boyke kabul et yada ayril diyorum.
Anlattığınız şeylerin nerdeyse tamamını yaşıyorum azıcık farklarla.Çocuk yapma sorunumuz ve ilişkiye nazlanması bile aynı.Bir gün çok kötü kavga ettim kavga sebebi Başks bişey iken ben çocuğa bağladım ben senden umudu kestim dedim sen beni oyalıyorsun boşanıyoruz bilgin olsun anlaşmayı yapalım.O gece nihayet Çalışmalara başladık üç ay boyunca yumurtlama günleri tespiti Yaptım onu da uydurdum çok şükür üçüncü ayda oldu.ama çok dua ettim Allah'ım beni bu adamın iki dudağı arasından çıkacak lafa Bırakma yardım et diye.6 aylık hamileyim riskim var ilişki teklif etmiyorum o da etmiyo :) çocuk ve diğer anlattıklarının hepsini de yaşıyorum şimdilik takmıyorum kısmetse çocuğa odaklanırım ona veririm sevgimi eşimi pek kafaya takmsm belki dşye umut ediyorum bakalım.Allah yardımcımız olsun

Bende dusundum bunlri. Bana da herkes takma kafana hayatinabak diyor. Ama bu sekilde yasayabilecek miyiz? Ornek komsularimla takilayim diyorum. Herkes esiyle mutlu mesut geziyor tozuyor anlatabiliyor muyum. Ben 5 aylik evliydim komsum 5 yillik. Oglen otururken kocasi aradi. Gunde 2 kere arar mutlaka dedi. Ben o kadar uzuldum ki. Beni 1 kez bile asla aramaz. Insan cok kotu oluyor. Uzuluyor. Benim ne eksigim var diyor. Anlaiyorsun suan ne demek istediklerimi. Ben haketmiyor muyum diyor kendi kendine. Demorolize oluyor. Yutuyor yutuyor ama patlayacagi gun kotu oluyor. Ben cok biktim. Bu huyda degismez biliyorum. Napicagimi bilniyorum gercekten. Ama beni kiskanmayan sarilmayan opmeyen guzel soz soylemeyen konusmayan yuzume bakmayan adamla ne kadar daha ayni evi paylasabilirim bilmiyorum

Insan konusmak bile istemiyor. Nesi anlatilir ki bunun dusunsene. Bana neden sarilmiyorsun? Neden opmuyorsun? Neden guzel soz soylemiyorsun? Denmez ki. Bunlar icten gelecek seyler. Soylemekle yapilmaz ki. Yapilsa da bi anlami olmaz ki. Ben sevgi eksikligine bagliyorum bunu biraz yuzde elli elli. Geri kalan da huy. Can cikmadan da huy cikmaz. Demek ki kaderimiz boyle

Mutlu değilsen çocuk yapmadan boşansan ailen destek olur mu ?

Bu heriften bir de çocuk yaparsan çocuğa yazık olur
Ayrıca bence yeni konu aç. Burda 7 senelik konuya cevap fazla gelmez

Biz çözdük diyelim ite kalka zorla yıprana yıprana ayakta kaldık. Ama artik çok daha saglam bir ilişkimiz var...

Sevindim senin adına allah mutlulugunuzu bozmasın yuva herseydir ya sevgi ask ilgi hayatta kotu seyleri unutturur huzur allahım herkeze mutlu huzurlu olmayı nasip etsin sevincine ortak olmak istedim )

Biz çözdük diyelim ite kalka zorla yıprana yıprana ayakta kaldık. Ama artik çok daha saglam bir ilişkimiz var...
Bana duzelmez gibi geliyo. Cunku ben yaptiramiyorum. Ilgi sevgi diyince.adama geliyolar. Goz goze gelmek istemiyor. Gidip yanina elimi yuzune atsam sevsem falan rahatsiz oluyor. O derece yani. Yabani yabani yabani

Inan ki bu adamin nesini sevdin, n3den evli kalmaya calisiyirsun hiiiicccc anlamadim. Bi de çocuk yapma nolur.

Inan ki bu adamin nesini sevdin, n3den evli kalmaya calisiyirsun hiiiicccc anlamadim. Bi de çocuk yapma nolur.
Bilgisizsin.. beni taniyor musun? Hayatimi sartlarimi biliyor musun? Bu derece bilgin olmadigi bir konuda hangi mucit fikrine dayanarak bu kadar yargilayacak bicimde kesin konusuyorsun acaba?
Ben de biliyorum ayrilmayi senin kadar.
Bu parlak fikrin tek sahibi sen degilsin!
Dusun bakalim belki de tercih hakkim sinirli sayidadir olabilir mi?
Kıt aklinizla her konuya yorum yazinca kendinizi cok zeki zannediyorsunuz ama haberiniz olmayan konular uzerinde konustukca, sadece bos konusmus oluyorsunuz haberiniz dahi yok.
Ben sorunuma cozum ariyorum danisiyorum. Yargilarini kendine sakla.

Yargılamadım ki seni? Kötü niyetle de yorum yapmadım. Şu cevabina şaşkınım su an seni tanimiyorum evet, anlattiklarina yorum yaptim zaten. Anlattigina gore guzellik, aile, ilgi-sevgi her açıdan kocandan üstünmüşsün. Ve esinin ikinci evliligiymis. Nesini sevmistin evlenmeden önce, bunu sordum? Bi de böyle bi adamla evli kalmanizi hiç anlamadim? Yani yaptığım yorumda kasıtlı birsey yoktu, yanlis anladiniz. Şartlarınız ne olursa olsun evli kalmak zorunda degilsiniz. "Asla boşanamam" gibi bir durumunuz varsa da yapicak bisey yok öyleyse. Kolay gelsin demek düşer bize...

Kendimi gördüm sanki sizde. Fazla şikayetçi olmayın onların tabiriyle dir dir sevmiyolar yani susup patlayalim. Sanki herşey normalmiş gibi davranmayı deneyin. Ben tamamen çözüm buldum mu hayır ama bu bazen ise yarıyo sanki. Bebek icin acele etmeyin derim çünkü çözüm değil. Ama hayırlısı tabi

Konuyu canlandırana teşekkür ediyorum.

Bakar mısınız o yıllarda yazılan yorumların inceliğine, nezaketine. Harika.

Kimse kimseyi boşan tedavi ol neden doktora gitmiyon, iyi de bu şöyle, zaten onu anlamadım vs kalıpları ile karşılamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…