kadın oğluna odaklı yaşıyor demekki.anladığım kadarıyla uzaktasınız ve sık görüşmüyorsunuz.eşinle aranızda sorun olmuyorsa umursamayacaksın![]()
her hafta sonu görüşüyoruz yeterince sık değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadın oğluna odaklı yaşıyor demekki.anladığım kadarıyla uzaktasınız ve sık görüşmüyorsunuz.eşinle aranızda sorun olmuyorsa umursamayacaksın![]()
sorunlu demekki kadın,böyle insandan da hizmet beklemeyeceksin zaten
mesela kadın neden benim yatağımı yapsın![]()
Ya şimdi o eve ne kadar gittiğinize, kaldığınıza bağlı.
Kayın validenizin tavrına bağlı.
Benim arkadaşımın annesi çok titiz, arkadaşımda her şeye müdahale eden biri mesela.
En basiti makarnayı süzme şekline bile bakar, öyle yapılır mı? biz böyle yapıyoruz der. Onun yaptığı doğru olanı.
Oysa ki her evin soğan doğrayışı ayrı. Ben orada genelde oturduğum yerde kalırım aman yanlışlıkla dökmeyim, ki düşün benim arkadaşım daha 25 yaşında, ay döküldü, buraya koysan da olurdu. Onu değil şunu al, ay dökersin, bırak bırak öyle değil böyle.. Kendi evinde böyle olsa iyi, bize geliyor aaa ona o koyulur mu? Bir kere bizdeydik, teyzemler de vardı çay koyduk, teyzem de demine küp şeker attı, ona istinaeden söylemiş, kız kardeşime çıkarttırmışta şekerleri.
Yani böyle birinin evinde ne kadar rahat olabilir ki insan?
Şimdi arkadaşın kayın validesi öyledir demiyorum, ama olanlarda olduğundan dediğim gibi önce kişiliğine, sonra da evine kaç kere gittiğime bağlı diyorum..
Bu ne yahu bu kaynanalar neden gelinlere huzur vermez bıraksınlar sevenleri rahatta yuvalarında keyifli huzurlu ve mutlu olsunlar evladına bu kadar düşkünse mutluluğunu istemeli bence turşusunumu kuracak oğlunun kocasıyla ilgilensin ya ne bu düşkünlük tamam seversin değer verirsin üstüne titrersin ama gelinle yarışmak nedir gelini kıskanmak nedir uyuz oluyorum böyle kaynanalara!!! sen de çok iyi niyetlisin öyle anlıyorum çünkü ses çıkarmıyorsun saçına karışıyor ona buna karışıyor hükümdarlık kurmak istiyor evliliğiniz üstünde ama eşinde çok hatalı evdeki herşey kaynanaya eşinin ailesine söylenir mi ben hasta olsam eşime derimki aman annenlere falan bir şey deme sakın derim bir yere gitsek ailesi ile telde görüşüyorsa söyleme derim evdeki şeyleri sakın rapor etme derim etmem diyor kimseye hesap vermem ben diyor sağolsun demez de...benim kaynana da yönetmeyi sever ama bana sökmüyor evliliğimin ilk ayları sık sık gitmemizi isterdi onlara ben gitmiyordum mesafeyi ben koydum ayda 1-2 kere görüyorum onları oğulları da haftada bir uğrar yanlarına ben gitmesemde o uğrar çünkü baktım hep istediği olsun istiyor ama bende istediğim olsun istiyorum o dişliyse ben daha dişliyim çünkü bunu anladı bana zorla bir şey yaptırılmayacağını da anladı altta da kalmam asla cevabını da veririm her şeyin çatır çatır ezdirmem kendimi asla!!! anladı güçlü bir karakter olduğumu anlaması da iyi oldu sen de keşke biraz konuşabilsen cevap verebilsen ezdirmesen kendini evinize hükmetme hakkına sahip değil sizin hayatınız sizin eviniz kapı kapandığında ikiniz kalıyorsunuz o ev içinde eşin keşke herşeyi rapor etmese Allah gönlüne göre versin herşeyi hakkında hayırlısı olsun üzülme Allah büyüktür umarım eşin biraz olsa da seni anlar.
Ya bide herkes anne baba diyemez ben mesela diyemiyorum içimden gelmiyor yapmacıkta olamam karakterim el vermez isminin yanına anne baba kelimesi eklenirse diyebiliyorum onu da çok nadir mesela X anne Y baba :) kırk yılda bir napayım içimden gelmiyooorrrrrr bu kadarına şükür
konu sahibinin dediğine göre yeterince sık görüşüyormuş.yani neyin ne şekilde olacağını en azından görmüştür.
neyse kocasıyla sorunu yoksa fazla da takılmamak gerekir.
bu sitede kaynanasıyla çok büyük sorunlar yaşadığı halde kocasıyla çok mutlu yaşayanlar var.her şeyi gözde fazla büyütmemek gerekir![]()
walla benmkide paylaşamıyor, tek dünyası bizmişiz gibi, am ben soğuk durdum hep be bunu benm normal halim sanmış kadın, eşim çok baskı yaptı anneme bunu anneme şunu yapmadın falan die, ben annen karışmasın bize dedkçe eşimle kavga ettik, artık kadın da anladı az az, ama oğluyla her allahın günü telde konuşurlar, yarım saat 15 dk 10 dk. eşimn aramalarına bakarım aramış eşim, özellkle benmle arası kötyken annesyle daha uzun konuşmaları var eşimn, dün de baktım 23 dak. gel de çatlama ne konuşurlar bunlar ana kız gibi bilemiyorum, çok sinir oluyorum ama eşime annesiyle ilgili şöyle dedi falan demiicem anladııı yok da bu kadar sık konuşmalarına naıl engel olurum bilmiyorum ben bile annemle her gün konuşmuyorum. üstelk biz eşmn ailesi ile aynı şehrdeyiz. ben kadına uzak durdukça eşim anasına sarıldı resmen.(manen) acıyormu acaba ben uzak druduğum için. alışır eşim de die bekliyorum ama 7 ay oldu hala aynı hergn konuşyolar, sanki ben annesyle samimi olmak zorundaydım. ben uzak durdukça aşim hırçınlaşıyor ban karşı annesine de bi merhamet bi merhamet. offfffffffff offfffffffff
tamamen katılıyorum ben de aynı durumdayım annemle her gün konuşmam başka şehirde olmasına rağmen. Aynı şehirdeler ama o her gün konuşur annesi de ağzından laf alır ne yaptık ne ettik sorar eşim de bülbül gibi şakır annesine.
walla dün patlııcaktım bu ne yaaa die ama hem telini karıştrmış olmama kızabilir hem de annesi daha da kıymete biner die tuttum kendimi. Ama akşam başka bişey yüüznden patladım. Ama aslında benm aklım bundaydı.
1 defa söyledm bu ne kadar konuşma annenle her gün her gün die. O zman pek bişi demedi de annen karışmasın dedkçe patladı,o da söyledi, bu yaptığımı kendi anneme bile söyledi telimi karıştrmış annmle konuştuumu takp ediyor diye!!!!!!!!
Uyuz
evlendikten sonra daha bir tat geliyor daha bir düşüyor oğullarına. Ah ah bu erkeklerin aklı başına ne zaman gelecek bilemiyorum ki. Aynısı benimde başımda ve ben boşanma evresindeyim şuan...Merhaba,
3 aylık evliyim. Eşim evin tek çocuğu. Annesi oğluna normal bir anne-evlattan çok fazla düşkün. Aynı şehirde farklı yakalarda yaşıyoruz ama her gün oğluyla konuşuyor. Eşim annesiyle benim yanımda konuşmuyor. Ben bile annemle annem başka şehirde olmasına rağmen her gün konuşmuyorum. Süsü püsü abartıyı çok seviyor. Ben sade olduğum için beni beğenmiyor. 2 üniversite mezunuyum henüz işe giremedim beni hor görüyor. Ailemin hali vakti onlardan daha iyi, evlilik öncesi hazırlıklarda ailem üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Ama kayınvalidem ne beni beğenir, ne iltifat eder. Ne yaptığım yemeği beğenir. Kayınvalidemlere yemeğe gideriz önce oğluna yemek koyar oğluna ye ye diye ısrar eder bana rağbet etmez. Oysa annem damadı geldiğinde onu iyi ağırlamak için elinden geleni yapar.
Ve son olarak bir akşam onlarda kaldık eşim ve bana ayrı yatak yaptı ne diyeceğimi bilemedim. Her gün arıyor ne yaptık ne ettik her şeyi biliyor. En kötüsü de sürekli alttan alttan laf sokup beni iğneliyor. Daha yeni evliyiz çok ağırıma gidiyor. Onun bu davranışları beni rahatsız ettiği için gidesim göresim gelmiyor anne bile diyemiyorum. Ne yapmalıyım daha baştan böyle olursa sonrası ne olur bilmiyorumne olur yardımcı olun.
Merhaba,
3 aylık evliyim. Eşim evin tek çocuğu. Annesi oğluna normal bir anne-evlattan çok fazla düşkün. Aynı şehirde farklı yakalarda yaşıyoruz ama her gün oğluyla konuşuyor. Eşim annesiyle benim yanımda konuşmuyor. Ben bile annemle annem başka şehirde olmasına rağmen her gün konuşmuyorum. Süsü püsü abartıyı çok seviyor. Ben sade olduğum için beni beğenmiyor. 2 üniversite mezunuyum henüz işe giremedim beni hor görüyor. Ailemin hali vakti onlardan daha iyi, evlilik öncesi hazırlıklarda ailem üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Ama kayınvalidem ne beni beğenir, ne iltifat eder. Ne yaptığım yemeği beğenir. Kayınvalidemlere yemeğe gideriz önce oğluna yemek koyar oğluna ye ye diye ısrar eder bana rağbet etmez. Oysa annem damadı geldiğinde onu iyi ağırlamak için elinden geleni yapar.
Ve son olarak bir akşam onlarda kaldık eşim ve bana ayrı yatak yaptı ne diyeceğimi bilemedim. Her gün arıyor ne yaptık ne ettik her şeyi biliyor. En kötüsü de sürekli alttan alttan laf sokup beni iğneliyor. Daha yeni evliyiz çok ağırıma gidiyor. Onun bu davranışları beni rahatsız ettiği için gidesim göresim gelmiyor anne bile diyemiyorum. Ne yapmalıyım daha baştan böyle olursa sonrası ne olur bilmiyorumne olur yardımcı olun.
evlendikten sonra daha bir tat geliyor daha bir düşüyor oğullarına. Ah ah bu erkeklerin aklı başına ne zaman gelecek bilemiyorum ki. Aynısı benimde başımda ve ben boşanma evresindeyim şuan...
uyardım ama annem ne yapsa sana batıyor sen annemi sevmiyorsun diye bir şey dedi kalakaldım. Soramadım ilk defa yatıyorum evlerinde üstelik evliyiz nişanlı olsak anlarım eşimin yanına sıkıştım ama gözüme uyku girmedi.
ben her gün konuşmasına değil her şeyi annesine anlatmasına kızıyorum ben anlatmıyorum kendi anneme.
Kayınpederim çok efendi bir adam etliye sütlüye karışmaz. Zaten kv sadece oğlu için yaşar kocasını umursamaz. Yıllarca eşimin her hareketine o karar vermiş şimdi beni yönetmeye çalışıyor. Yediğime içtiğime bakıyor. Hiç bir giydiğimi beğenmiyor. Eşim yurtdışına iş için gidiyordu yeni evli olduğumuzdan beni de götürmek istedi. Kv kıyameti kopardı neden gidiyormuşum ne yapacakmışım diye eşime söyleniyor. Eşim de gezer dolaşır evde tek kalıp ne yapsın dedi ben mutfaktayken. Hızını alamadı yanıma geldi kayınvalidem bana söyleniyor bir de sen neden gidiyorsun ne yapacaksın sıkılırsın sen diyor.
En acısı da bunları anneme babama üzülmesinler diye anlatamıyorum. O kadar üzgünüm ki. Sürekli laf söylüyor hep içime oturuyor![]()
Eşim avrupa yakasında çalışıyor ailesi anadolu yakasında oturuyor. Bekarken de arkadaşlarıyla birlikte diğer yakada kaldıkları ev vardı eşim haftasonları ailesinin yanında kalırdı. Şimdi evlendik iş dolayısıyla avrupa yakasındayız. Daha evlendiğimizin ilk haftasında kv lere gittik. İstiyor ki her hafta sonu gidelim. Eşime bizim kendi düzenimiz olmayacak mı dedim bir hafta sonu var tatilin onu da birlikte geçirelim dedim. ne var annemlere gitsek haftasonu ne olur ki diyor.
Ben önceden sanıyordum ki kayınvalidemden kaynaklanıyor şimdi anlıyorum ki karşılıklı eşim de ona çok düşkün. Ama maddi manevi her şeyi annesine söylüyor sanki annesi patron. Ben kendimi dışlanmış hissediyorum.
Bir de kayınvalidemin garip uydurmaları var. Örneğin; bir gün bana oğlum tereyağlı yemek yemez bizim evde tereyağıyla yemek pişmez dedi. Oysa ben pilavı hep tereyağıyla yapıyorum eşimin de öyle hoşuna gidiyor. Bunu kayınvalideme söyledim pilavı tereyağıyla yapıyorum diye bana demediğini bırakmadı. Eşime dedim annen böyle dedi diye saçmalama dedi bana.
Bir gün de oğlum bir gün trafik kazası geçirdi ölümden döndü ben o yüzden çok düşkünüm oğluma dedi. Eşime sordum yok öyle bir şey sen nerden uyduruyorsun dedi bana.
Kayınvalidem sayesinde her gün bir yaşıma daha giriyorum.