İstemiyorsanız yapmazsınız,bu kadar basit.
Zaten yapmıyorum da
"ben yapmıyorum" da diyemiyorum. "Olmuyor" diyorum.
Bu şekilde yapmak zorunda kalan var mı çok merak ediyorum?
bir ben miyim ezik???
"ben artık çocuk yapmıyacam. nokta"
diyebilecek dominantlıkta olmayı çok isterdim ama
naparsınız işte..
başka benim gibi yapan oldumu anneniz anneanneniz falan da olur ?
ne olur var deyin
"ben artık çocuk yapmıyacam. nokta"
diyebilecek dominantlıkta olmayı çok isterdim ama
naparsınız işte..
başka benim gibi yapan oldumu anneniz anneanneniz falan da olur ?
ne olur var deyin
Hee ben demiştim...
Ama bir kelime eksikle. "artık" kelimesini kullanmamıştım.
"Ben çocuk doğurmayacam" demiştim.
canımcım şimdi sen belki rahatlamak için soruyorsun benim durumumda olan var mı? diye ama duyacakların daha çok moralini bozabilir..
benim tanıdığım var dayımın eşi olur kendisi ki dayım tarikatlarla falan kafayı bozdu baya baya bi anormaldi yani hala öyle.. yengem korkusundan korunduğunu söyleyemiyordu ki dayım öğrendiğinde kendisini dövmüştü ve ayrılma noktasına gelip tekrar barışmışlardı diğer 4 çocuğun hatrı için.. ayrıca bu kişi kafayı bozduğu için işten falan ayrıldı çoluk çocuk baya bir perişan yaşadılar Allah kimseyi o durumlara düşürmesin...
yani bence ancak psikolojisi bozuk bir insan diretir, zorla çocuk yaptırabilir sonuç itibariyle o çocuğa bakacak büyütecek olan sensin :) erkekler için her şey o kadar kolay ki.. çalışıp bakmak zorundalar onlarında görevi var diyecek olan vardır belki ama bende çalışan bir anneyim her ne kadar eşim yardım etsede hiç bir şeyi anne gibi düşünemez erkekler.. sadece yapması gerekeni yapar çekilir kenara..
için rahat etmiyorsa vur masaya istemiyorum kardeşim de :)) yada diğer çocukların sorumluluklarının büyük bir kısmını ona yükle bakalım diyebilecek mi?
benim iki kızım var...eşim 1-2 yıldır ısrar ediyor bir tane daha diye..."ben yapamam kusura bakma,ama sen doğuracaksan yap,ben bakarım " dedimkeşke olsaydı öyle birşey,sana yalvarmadan her sene bir tane doğururdum diyor Allah bilmişte doğurganlığı kadına vermiş...arsız bu erkekler ya!azla yetinmeyi bilmiyorlar
kimi çocuk sahibi olmak için çırpınır karı koca kimide 3. 4 .cü çocuğa karşıı olur ne diyebilirimki Rabbim bilir doğrusunu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?