Kocasını aldatan komşu sorunu

zaten aldatan bir kadın var ama aldatılan bir kadında var ortada.
O bayan konuya hiç dahil olmadı zaten,önemli olan konumuz kadının kocası öğrenip onu ödürmesin oldu.
Zaten biz nasıl öğrensinde onu öldürsün demiyoruz,bir yıldır bunu çekiyoruz.
Bahsetttiğiniz gibi konunun tam tersi nasıl kötütse bu şeklide kötü.

Diyorsun ki adam rahatlıkla zillere basıyor gelip gidiyor falan... Kocası bilmese patron bu kadar rahat gidip gelebilir mi.. Benim amcamın kızının patronu da evlerine gidip geliyordu.. Bunlar da 10 gün kaldığım zamanda gördüklerim adam gelip okey oynuyorlardi... Birgün bu patron bana dedi ki ya ben birsey duydum "bu adam karisini (amcamın kizi) satiyormus doğru mu"... bilmiyorum dedim..
Bu kuzenimin en son bana farklı bakinca(hissettim) bakislarindan döndüm eve bir daha gorusmedim... Cok Sonra duydum komşunun kizina taciz mi tecavuz mu hapse girmiş bu Amca kizimin kocası.. Adam zaten pislikti caliamiyordu kuzenim calisiyordu.. O kadar kadın çalışıyor hiçbirinin patronu evine gitmez hangi patron iscisiyle bu kadar içli dişli olur ki...

Aman diyeyim karışma Ben bi kere karıştım da sonra kan dökülür diye nasıl pişman oldum bilemezsin bırak allah var adalet var hak var

Bende boyle bi duruma sahit olmustum ama kadin bizim karsi dairemizde oturuyodu ve kocasi gercekten saf gibi biseydi tabiki bu aldatmasina sebep olamaz !! Ve bizim alt kattaki komsumuzun kocasiyla beraberdi. Yani fazla uzak degillerdi. Sonra ben karsi dairedeki yeni evli kizla samimiydim telefonunu fln oynayabiliyordum ve o zaman lise 1 deydim. Benim elimdeyken geldi mesajlar ve ben sahit oldum. Daha sonra ananeme soyledim kiza yanstmadan onunla beraber gittik alt komsunun karisina onuda cok severdik. Herseyi acikladik ben fotograflarini cekmistim mesajlasmalarin. Inanmayabilir diye. Oda gordu ve kizi eve cagirdi haberi yok tabi bildiginden. Bizede eve gitmemiz icin rica etti. Sonra kiz geldi bir dovdu yeni evli kizi biz indik asagi . Daha sonra.kocasiyla onun kocasini cagirdi herseyi anlatti. Kabul ettiler karsilikli. Kiz yalvardi kocasina guzel laflrina kandim falan da.neyse sonuc ayrilmadilar ikiside kizin kocasi affetti. Suan hala beraberler midir bilemem. Kac sene gecti. Yani ben olsam gene ayni seyi yapardim kendi.basiniza.geldigini dusunmek dahi istemezsiniz.... gercekten cirkin seyler..

namus kumkumalğı yapacak biri olsaydım bir yıldır bunu çekmezdim.ben iki yıl önce annemi kaybettim,vefatı önceside şimdide benim için annelik kutsal ve leke götürmez bir kavram.
Biride çıkıp demedi ki,tamam insandır sever aşık olur. Madem öyle boşansın ve ne evliliğine ne kendine böyle bir söz getirsin.
Ben namus kumkuması oluyorsam,bunu hoş görenler ise tam tersi birşey demekki

şuraya ses kaydı atma özelliği olsaydı keşke,oturduğum yerden duyulma şekillerini bilebilseydiniz. Ulusa seslenir gibi konuşuyorlar. Adam çocuklarından su istediği zaman ikinci seslenişinde ben şurdan çıkarıcam öyleler.
Ben elimde bardak,steteskop bunları dinlemiyorum ki.
Başına gelen bilir deyip susuyorum,sizlerin aklının mantığının almadığı inanmadığı şeyleri yaşıyoruz biz malesef.

birincisi böyle bir takip huyum yok,bahsettiğim kişiler ulusa sesleniş gibi yaşıyorlar evde.
Örneğin siz salonunuzda otururken,üst kat komşunuz balkonda diyaframından opera sanatçısı gibi yarın şuraya gideceğiz diye eşine konuşurken duyduysanız bu suçmu,benim suçummu. Elimde bardak,steteskop bunları dinlemiyorum ki ben.oturduğumuz yerden hayatlarına dahiliz malesef.
Ben dün buna şahit olup,bugün buraya konuda açmadım,bir yıl diyorum oldu ve bu rahatsız edici tavırları artarak devam ediyor.
Bir kişide demiyorki annelik kutsaldır yazık buna laf getirilmez,madem öyle bir yıl bu şekilde yaşayacağına boşansın bekar bir bayan olarak neistiyorsa yapsın.

hepsini geçtim bir kişide dememişki madem başkasını seviyor ve birlikte olmsk istiyor,boşansın ve bekar bir bayan olarak kimle ne istiyorsa yaps
Bir kişide demiyorki madem seviyor,birliktelik yaşıyor.Boşansın kocasından,bekar bir bayan olarak gitsin ne istiyorsa yapsın.
Aile kurumu kutsaldır,annelik kutsaldır ben buna böyle rahatça yorum yapanlara cidden çok şaşırdım.
Üstelik burada aldatandan ziyade aldatılanda bir kadın var o kimsenin umrunda değil.

Benim üst komşum böyle bir şey yapıyordu ve tüm apartman bunu biliyorduk tek bir yaşlı teyze hariç. Kimse ses etmedi. Ayrıca apartmanımız 15 daire apartmandaki herkes ilçenin ileri gelen tanınan aileleri bu bayanda öyle. Bunu şundan yazmıyorum ileri gelen olmasa yapar gibi değil ilçe küçük ve bu aileler birbirini tanır çok iyi bir şekilde. Buna rağmen ses etmedik. Adam asansör bozuldu asansörcüyüm bahanesiyle geliyordu. Birkaç kaç hırsız girdi apartmana başta hırsız sandık. Sonra bir sabah gürültü koptu. Benim kapı önü kan aşağıya kadar her yer kan. Kadının eşi şüpheleniyormuş gelmiş ve adamla boğuşmuşlar. Biz şuan bile bayana hırsız girdi diyoruz. Ne olduğunu bildiğimiz halde. Bence polis çağırın adam varken. Belki göz dağı olur

Siz bunları nereden biliyorsunuz?
bahsetmiştim ilk yorumlarda,biz adamla yüz yüze karşılaştık ilk dönem. Kadının facesinde arkadaş listesi açık,listede adamı gördük ozaman öğrendik patronu olduğunu zaten,olaylarda ondan sonra netleşti snrası onlarda sakdım bayıra mevlam kayıra rahatlığına geçti vs vs. Ordada eşi çocukları ile resmi var ve etiketli eşi,öyle gördük.
Kadını ajan gibi araştırmadık bulmak için yani.

Adam varken polis arayın polis geldiginde ayyy noldu diye yukarı çıkın .

biz 13 yıllık alt üst komşuyuz,samimiyetimin olmaması komşuluk ilişkilerine sahip bir kişi olmaması.Değilse en üst daireye bu uzun süre zarfında çok kişi geldi gitti komşuluğumuz oldu,halen görüşürüz onlardan bazılarıyla.
Yaşam şekilleri öyle ki,oturduğunuz kattan aynı evin içinde gibi herşeylerine ortaksınız.
Bunu bilemiyorum sadece böyle insanlarla muhattap olmuş kişiler varsa anlıyor ve konumu anlayıp yorum yapmış çoğu.
Ben elimde steteskop dinlemiyorum ki onları,zaten duyuyoruz.
En üsttekide duyuyor bunu benim kadar,şu söylediklerim aynen onunda işittikleri.
En üsttekiler yeni taşındı merhaba,merhaba şimdilik. Ne kadın bana bişey diyebilir ne ben ona şu durumda,konuda malum yani. Dediğim gibi bu konu üç kişilik ailemiz arasında yani,kimseye denilecek birşey değil.

Allah akil fikir versin,

boyu kadar kizlari var bir de ??? ben olsam tükürürdüm onun sıfatına!

yemin ederim hepsi doğru malesef

Burada hiçkimse kadını "kadın" olduğu için korumuyor. Aldatan kişi erkek olsa kadının adamı öldürme ihtimali ne, bu olayda adamın kadını öldürme ihtimali ne? Şartlar aynı değilken muamele de aynı olamaz tabii ki.

Böyle olaylara karışanlar da hep kadınlar oluyor nedense. Evli kadınla eşini aldatan adamın kim bilir kaç tane arkadaşı, eşi dostu olayı biliyordur da gidip adamın eşine söylemiyordur. Çünkü erkekler böyle şeylere karışmazlar. Kimi "bana ne" der, kimi "erkektir yapar" der. Ne düşünürse düşünsün bir erkek böyle bir olaya karışmaz. 2 kişinin evliliğiyle ilgili olaylara bireysel ya da toplumsal olarak karışılabileceği düşüncesi kadınlara özgü bir durum sanırım.

Tepkilerin bir sebebi de konu sahibinin verdiği ayrıntılar ve verdiği çelişkili cevaplar. Kadın küçük kızına mesaj atıyormuş da "evden uzaklaşınca mesaj at, yolda bol bol fotoğraf video at" diyormuş. Konu sahibi bunu nerden biliyor hiçbir fikrimiz yok mesela.
İnsanların hayatını dikizlediği izlenimi oluşturduğu için tepki aldı hepsi bu. Yoksa kimsenin eşini aldatan kadını savunduğu yok.

bir yıldan bahsediyorum hanfendi dün böyle birşey olup açmadım bu konuyu,derdim bahsettiğiniz gibi birşey olsaydı zaten oturup bunu çekmezdim.
Bende benden çıksın olay demiyorum.
Ama kadın artık öyle rahata bağladıki çok çirkin bir durum şuan.
Boşansın kimle ne istiyorsa yapsın.
Bana ne milletin çirkin çarpık ilişkisinden,sanki ayırıp ben alacağım adamı.
Kimse kinsenin böyle çirkin şeylerini çekmek zorunda değil.

bu dedikleriniz gerçekse ve epeydir devam eden bir durumsa başka bilenler de vardır.iki ayrı ilde yaşıyorum çevremde bu tarz durumlar oluyor ve dedikodusu yapılıyor yani duyuluyor.kimse kimseyi takip etmiyor ama dikkat çeken sıra dışı durumlar oluyor. ki millet de şüpheleniyor.patron ve kadın her gün aynı saatlerde iş yerinden ayrılıp aynı saatlerde dönecek ve diğer çalışanlar bundan şüphelenmeyecek, mümkün mü? o adam o çevrede bilinen biriyse apartmandan içeri her gün girecek çevredeki dükkan esnaf vs. bu adamın burada her gün ne işi var demeyecek, mümkün mü? yani muhakkak birilerinin dikkatini çeker takip etmek değildir bu. eninde sonunda patlak verir bu olay. ama siz bu kadar huzursuzsanız ya kadınla açık açık konuşun rahatsızız diye ya isimsiz olarak kadına yazın korksun belki vazgeçer ya da adam evdeyken hırsız girdi deyip polis çağırın korkarlar bir daha apartmanda buluşmazlar.ama kadında da iyi cesaret kocası ya da kızları denk gelebilir.bizim mahallede benzer bir olay olmuştu. kadın, kocasını komşusuyla aldatıyordu. bir gün koca bunları yakaladı adam pencereden kaçtı.karı koca boşandılar 2 tane de çocuk vardı.koca başkasıyla evlendi çocuklar da yanındaydı ama rezil rüsva oldu o çocuklar.küçük yaşta evlendirdiler kız çocuğunu.kadın için kötü yola düştü diyorlardı sonra kanser hastası oldu.iyileşti mi nereye gitti ne yaptı bilmiyorum. çok üzülmüştüm o kadına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…