zaten aldatan bir kadın var ama aldatılan bir kadında var ortada.Çok merak ediyorum eyy kk halkı, konu da roller değişmiş olsa yine aynı yorumlar yapılacak miydi ? Aldatan adam , aldatılan kadın olsa ??
Gerçekten bu kadar da pozitif ayrımcılık olmaz , bu kadar da olmaz , pes !
Aldatma olmayabilir deBu susun karışmayın diyenler acaba aldatılınca bilmek isteniyorum diyen tipler mi?
Ben aldatılırsam beni uyarsınlar isterim
Aman diyeyim karışmaArkdaşlar bir yıla yakındır konu açıp açmama arasında kaldım hep,artık biter artık biter diyerek.
Belki başına gelmiş kişiler vardır ve bir çare çözüm bulunmuştur diye fikir almak istiyorum,çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor.
Üst kat komşumuz kocasını aldatıyor,iki tanede kızı var boyunu geçik.
Eşi çocuklar ile biryere gidince hop sevgilisi burada,okullar açıkken çocukların okulda olduğu saatlerde bile işten çıkıp geliyor,arkadan adam hop evde.
Bu adam kadının patronu,özel bir işletme sahibi kadında orada çalışan.
Adamın karısı öyle güzel biriki,küçük çocuklarıda var.
Kadın yaş olarak kırklı yaşlarda,adam otuzlu.
Bu çirkinliğe şahit olmaktan gına geldi artık,apartman tek daire alt dükkan biz ve üzerimizdeki iki daire var. En üstteki komşu yeni taşındı ve tanışık değiliz,bu adamın geliş gidişine bizim gibi şahit değil.
Eşine söylesek,alacağımız tepkiyi bilmediğimiz için ve video resim gibi delil gerektiği için elimiz kolumuz bağlı.
Yazamadığım çok çirkin şeyler var,yani ne yaparsa yapsın size ne demeyin.
Çok mide bulandırıcı bir duruma şahidiz.
Sizlerden fikir bekliyorum.
namus kumkumalğı yapacak biri olsaydım bir yıldır bunu çekmezdim.ben iki yıl önce annemi kaybettim,vefatı önceside şimdide benim için annelik kutsal ve leke götürmez bir kavram.Şimdi şöyle olsaydı konu dediğiniz gibi yorumlar gelirdi.
"Kızlar, benim bir iş arkadaşım var, erkek. Çok iyi bir insan çocukları var, karısı onu aldatıyor. Bilmem ne yerde çok samimi bir şekilde başka bir erkekle karısını gördüm, ne yapayım?"
Rezil et ikisini de, arkadaşına söyle, gizli mail at... Bu tarz yorumlar gelirdi, kadını mağdur göstereceklerini sanmam kimsenin. Ama konu sahibi burada bariz röntgencilik yaptığı için itici geldi insanlara. Cidden de yapıyor, dedikodu malzemesi arıyor. Yani karı koca birbirine girse çekirdek çitleyerek "Ohhh iyi oldu bak" diye namus kumkumalığı yapacağına %100 eminim. Onu eleştirdi burada insanlar aslında.
şuraya ses kaydı atma özelliği olsaydı keşke,oturduğum yerden duyulma şekillerini bilebilseydiniz. Ulusa seslenir gibi konuşuyorlar. Adam çocuklarından su istediği zaman ikinci seslenişinde ben şurdan çıkarıcam öyleler.Evet bu benim dikkatimi çok çekiyor aldatılan kadınlar haddinden fazla gaza getirilirken konu böyle olunca sanane karışma deniliyor .
Herkes için söylemiyorum ama kk bunu yapan çok kadın var .
Gerçekten öyle düşünüyordur ona hiç birşey demiyorum ama gerçkten eminim ki konu da roller değişmiş olsaydı banko " sende kadınsın kendini onun yerine koy , kaldırılmasına izin verme." Yorumu yapılırdı .
Ama ben konu sahibini de biraz garip buldum doğrusu mesela sen adamın çocuklarıyla nereye gittiğini nerden biliyorsun? Adamın evli oldugnu karısının güzel olduğunu filan sanki gerçekten dedikodu arıyor gibi .
birincisi böyle bir takip huyum yok,bahsettiğim kişiler ulusa sesleniş gibi yaşıyorlar evde.Siz mahallede gizli bir dedektiflik grubu kurun..Watsapp grubu da açın sabah kocalari işe cocuklari okula yollayin kafaniza sapka gozunuze gozluk cikin fotograf video falan kanıt bulun.Sonra da kanıtları kocasına gosterin..cinayet sırasında da cekirdek çıtlatın..Şaka bir yana en sevmedigim komşu tipi dinimizde bile diyor ayıp gorursen ört ...
Aldatma olmayabilir de
hepsini geçtim bir kişide dememişki madem başkasını seviyor ve birlikte olmsk istiyor,boşansın ve bekar bir bayan olarak kimle ne istiyorsa yapsSizin apartmanınızda böyle bir iğrençliğin olması hiç rahatsız etmeyecek mi arkadaşlar sizi napıyorsunuz ya?
Vallahi bravo, bir sizin evin anahtarını ver de daha rahat etsinler demediğiniz kalmış.
Bir sürü senaryo yazmışsınız da, belki o kadın da tehdit ediliyor, belki baskı altında? Bu olay ortaya çıkmalı.
Ayrıca gündüz vakti çocuklarım evdeyken kimsenin bu tarz sevişme seslerini falan açıklamak zorunda değilim mesela, bu bile bir sebep.
Benzer bir olayı yaşadım ben hiç de düşündüğünüz gibi eğlenceli bir mesele değil, öyle günün her vakti milletin zevk çığlıklarını dinlemek gerçekten rahatsız edici, aradım polisi attırdım apartmandan( bizimkiler genelev olarak kullanıyordu )
Kocasına söylesin demiyorum ama bu kadar kucak açmanız da cidden gerçek dışı.
Stalk olayına hiç girmeyeceğim sanki insanın ciğerine kadar stalkla bulmuyormuşsunuz gibi
Bir kişide demiyorki madem seviyor,birliktelik yaşıyor.Boşansın kocasından,bekar bir bayan olarak gitsin ne istiyorsa yapsın.Sizin apartmanınızda böyle bir iğrençliğin olması hiç rahatsız etmeyecek mi arkadaşlar sizi napıyorsunuz ya?
Vallahi bravo, bir sizin evin anahtarını ver de daha rahat etsinler demediğiniz kalmış.
Bir sürü senaryo yazmışsınız da, belki o kadın da tehdit ediliyor, belki baskı altında? Bu olay ortaya çıkmalı.
Ayrıca gündüz vakti çocuklarım evdeyken kimsenin bu tarz sevişme seslerini falan açıklamak zorunda değilim mesela, bu bile bir sebep.
Benzer bir olayı yaşadım ben hiç de düşündüğünüz gibi eğlenceli bir mesele değil, öyle günün her vakti milletin zevk çığlıklarını dinlemek gerçekten rahatsız edici, aradım polisi attırdım apartmandan( bizimkiler genelev olarak kullanıyordu )
Kocasına söylesin demiyorum ama bu kadar kucak açmanız da cidden gerçek dışı.
Stalk olayına hiç girmeyeceğim sanki insanın ciğerine kadar stalkla bulmuyormuşsunuz gibi
Fuhuşla ne alakası var fuhuş ne demek biliyor musunuz?Mutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.
bahsetmiştim ilk yorumlarda,biz adamla yüz yüze karşılaştık ilk dönem. Kadının facesinde arkadaş listesi açık,listede adamı gördük ozaman öğrendik patronu olduğunu zaten,olaylarda ondan sonra netleşti snrası onlarda sakdım bayıra mevlam kayıra rahatlığına geçti vs vs. Ordada eşi çocukları ile resmi var ve etiketli eşi,öyle gördük.Siz bunları nereden biliyorsunuz?
Adam varken polis arayın polis geldiginde ayyy noldu diye yukarı çıkın .Arkdaşlar bir yıla yakındır konu açıp açmama arasında kaldım hep,artık biter artık biter diyerek.
Belki başına gelmiş kişiler vardır ve bir çare çözüm bulunmuştur diye fikir almak istiyorum,çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor.
Üst kat komşumuz kocasını aldatıyor,iki tanede kızı var boyunu geçik.
Eşi çocuklar ile biryere gidince hop sevgilisi burada,okullar açıkken çocukların okulda olduğu saatlerde bile işten çıkıp geliyor,arkadan adam hop evde.
Bu adam kadının patronu,özel bir işletme sahibi kadında orada çalışan.
Adamın karısı öyle güzel biriki,küçük çocuklarıda var.
Kadın yaş olarak kırklı yaşlarda,adam otuzlu.
Bu çirkinliğe şahit olmaktan gına geldi artık,apartman tek daire alt dükkan biz ve üzerimizdeki iki daire var. En üstteki komşu yeni taşındı ve tanışık değiliz,bu adamın geliş gidişine bizim gibi şahit değil.
Eşine söylesek,alacağımız tepkiyi bilmediğimiz için ve video resim gibi delil gerektiği için elimiz kolumuz bağlı.
Yazamadığım çok çirkin şeyler var,yani ne yaparsa yapsın size ne demeyin.
Çok mide bulandırıcı bir duruma şahidiz.
Sizlerden fikir bekliyorum.
biz 13 yıllık alt üst komşuyuz,samimiyetimin olmaması komşuluk ilişkilerine sahip bir kişi olmaması.Değilse en üst daireye bu uzun süre zarfında çok kişi geldi gitti komşuluğumuz oldu,halen görüşürüz onlardan bazılarıyla.Annesinin cocuklari tembihledigini, kocasinin dine duskunlugunu. Kadinin patronunu biliyorsun. Ama samimi degilsiniz eve kamerami astin. Kadinin pesine dusmissunuz resmen ustunuze vazifemi? Bencr karismayin kotu siz olursunuz. Ayrica "cemillikten" vazgecin. Basiniz yanar!!
yemin ederim hepsi doğru malesefBence siz buradan kendinize destek çıksın diye saçma sapan şeyler atıyorsunuz ortaya. Evde sevgilisi var onu bekliyor ve o gelip sizin kapının ziline mi basıyor. Hiç inandırıcı gelmedi. Üstüne üstlük kadının banyo sefası falan demişsiniz. Bilemedim. Kadın kocasını boynuzladiktan sonra gusül derdine düşmez herhalde.
bir yıldan bahsediyorum hanfendi dün böyle birşey olup açmadım bu konuyu,derdim bahsettiğiniz gibi birşey olsaydı zaten oturup bunu çekmezdim.Sakin çok tehlikeli. Malesef adamın gelim kadını ve kocasını kesip kesmeyrceginden emin olamazsınız. Sonra o 3 kısım vebali size kalır. Aldatılan bir kadın olsa o bile çok riskli söylemek hiç kolay değil.
Ya da belli olmaz kadın ve kocası barışır bir şekil adamı ikna eder bu sefer aile huzurumuzu bozdular bana iftira attılar vb sebeplerle konu sahibi ve ailesine musallat olabilirler.
Birilerinin eline bombayı bırakıp sonra bundan kurtulmayı ummak saflık. Konu sahibi burada açıkça bunu nasıl yapabileceğini soruyor.
Apartmanda konu sahibinden başkaları da varmış. İlk yazdığında apartmandaki dükkan bunların sanmıştım. Ama evde oturuyorlarmis. Orası karışık. Tüm ailece merakli meraklı bu işe egilmisler. Çok çirkin. Etrafta bunu dillendirecek illaki daha çirkin bir komşu vardır bıraksın o dillendirsin. Yok arkadaşı aldatan kocasından hastalık kapmış yok bilmemneymis gibi kendini aklamaya yönelik bahaneler ile gelmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?