Kocasını aldatan komşu sorunu

işin ucunda ölme ihtimali? ?

Bilemeyiz , belki sadece baba evine yollar, ama dusunsenize kadının kocası eve geliyor, kadın başka adamla, sonra gece yine kocasıyla, çoluk çocuk da var. Kim hakeder ki böyle kendi yatağında başka adamın izi olsun... Sapkinlık diz boyu

biz bile inanamadık kaçıncıda emin olduk işin aslının ne olduğunu,ki zaten ozaman rahata bağlamışlardı işi.
Yani bunu demem tartışma konusu olur bu nedenle diyemiyorum,dış görünüş itibatiyle inançlı gibi giyinen biri kendisi.
Adamda sanmıyorum inansın keşke çözüm bu olsa,kadın zaten bizimde bildiğimizi biliyordur bizim kadar emindir oda artık.
Zaten boşa koyduk dolmadı,doluya koyduk almadı ondan konu açtım.

ya işte bilemiyorsunuz. yarın o kadın öldürülse hiç mi üzülmezsiniz
insan canı bu kadar ucuz değil.
gitsin kadınla konuşsun, gözünü korkutsun vs.
ama bunlar bizim karışabilme hakkımız olan şeyler değil.

heh tamam konu inanca da geldi. enfes.

insanların hayatına müdahil olmaktan vazgeçin, her adımlarından emin gibi konuşuyorsunuz. sizinki de ayrı bir çirkinlik.

sinirim bozuldu, ben bu konudan çıkayım en iyisi

Sanki hiç mi öğrenmicek, kendi yatağında yakalasa adamı daha mı iyi. O zaman sanki iki yanağından öpüp tebrik mı edecek?

heh tamam konu inanca da geldi. enfes.

insanların hayatına müdahil olmaktan vazgeçin, her adımlarından emin gibi konuşuyorsunuz. sizinki de ayrı bir çirkinlik.

sinirim bozuldu, ben bu konudan çıkayım en iyisi
ben zaten konum bu olsa başta yazardım,eşide isimsiz bir mektupta buna inanmaz,bizde konduramadık bahsettiğim sebeplerden ilk başta.
Yoksa beni ilgilendiren kısmı o değil zaten

Madem bu kadar dert ettiniz ve cözümlemek istiyorsunuz kadinla konusacaksiniz sonucta komsunuz sizin Facebook arastirmanizdan ve gelen adamin Kim oldugunu bildiginizden habersiz. Önce apartmana sürekli giren söyle söyle biri var taniyor musunuz? Hirsizliktan korkuyoruz tedirgin olduk diyebilirsiniz, bir süre sonra da gürültü geldiginden bahsedin. O kadarini anlar herhalde, en azindan apartman timinin görev basinda oldugunu idrak eder.

Polis yada zabıta tanıdığınız yokmu
Gürültü var şikayeti aldık , diyerek kapıya gitsinler sevgilisi evdeyken
Üniformayı kapıda görünce bidaha yürek ister evde buluşmaya :))
En azından çirkinlik binadan uzaklaşır
Sonrası Allah kerim

Sanki hiç mi öğrenmicek, kendi yatağında yakalasa adamı daha mı iyi. O zaman sanki iki yanağından öpüp tebrik mı edecek?
bunun sorumlusu olmak başka birşey hanımefendi. adam geldiğinde kocasını arayın diyenler var yahu. o pozisyonda görmekle bir mesajdan veya bir kişiden duyması sizce aynı mı olur, aynı tepkiler mi verilir.
ben zaten konum bu olsa başta yazardım,eşide isimsiz bir mektupta buna inanmaz,bizde konduramadık bahsettiğim sebeplerden ilk başta.
Yoksa beni ilgilendiren kısmı o değil zaten
bence bu konunun hiçbir kısmı sizi ilgilendirmiyor da neyse.

alıntılamayın lütfen, daha yorum yapmayacağım. şaşkınlığım arttıkça kelimelerim tükendi.

biz kardeşimle kızlara bir zarar gelse yada malesef tv de görüyoruz bu tarz sevgilisle bir olup kocasını öldürenleri vs.
Böyle bişey olsa Allah muhafaza ozaman yine bildiğimiz çıkacak,bu sefer yine biz suçlu olacağız. Ki şuan öyle gözleri kör olmuş haldeki davranışları illaki bi şekilde çıkacak bu olay bu bariz artık.

Biz bir ara bir tanıdığa adamın arabanın lastikleri indirtip,zilede baya uzun uzun bastırtıp burada olduklarından haberdar ve rahatsız olduğumuzu belli ettirtsek mi ki dedik.
Ama henüz konuda günenilecek ve bunu yapacak birini bulamadık.
Çarede olurmu bilmiyorum,anlarlarmı

tim her zaman çalışıyormuş baksana yine kameralar telefonlar

Hiç karışmayın. Eşi eve başkasına alıyor ve adam anlamıyor. Su akar yolunu bulur. Kendi öğrensin. Sevabıyla günahıyla onların yaşayacağı bir olaya müdahale edip, sonuca onlarla beraber katlanmayın. Herkesin hayatta payesi kendinedir. O aile ne olacak, bu işin içinde olanlar arasında çözülsün. Siz tamamen üçüncü kişi olarak kendinizi olaya müdahil ederseniz sonucun ne olacağı bilinmez. Bırakın, duymayın, görmeyin, bilmeyin. Kızlarını evden gönderiyormuş. Küçük çocukları evde istismar olsa tabiki müdahil olun derim ama bu büyükler arası bir sorun.

Komşular kurban istiyor...
İyilik falan hikaye size ekşın lazım sanırım.
İyiniyetli olsanız kadını kenara çekip uyarırsınız.
“Duymayan kalmadı herkesin dilinde. Eşinizin kulağına gider kötü şeyler olur “dersiniz. Günah vebal sizden gider.. ne sündürdünüz yahu..
haklı olmak için verdiğiniz detaylarda takdire şayan...

kendimi haklı kime karşı çıkarmaya çalışıyorum acaba,bu olay dün olmadı bir senedir yaşıyoruz bu durumu ve olay git gide zıvanadan çıkıyor.
Kenara çekilip konuşulacak biri olsa bir yılda bizde derdik zaten bunu.
Gayet ekşınlı ve yorucu bir hayatım oldu,o nedenle elinde çekirdek dedikodu peşinde biri olsaydım,tüm mahalleye konuyu yayar oturur izlerdim.
Nasıl bir mantık ve algıyla değerlendirdiniz olayı anlayamadım.

işte olayda böyle bir istismar yada zarar oluşursa,bu sefer demezlermi biliyordunuz neden sakladınız.
O zaman ne diyeceğiz,ikiside genç kız artık.
Onu bırakın bir kadın nasıl kızlarının böyle çirkin bir damgayla annelerinin anılmasına mahkum edebilir.
Bu olay bizi geçtim illaki ortaya çıkacak.
Kocası kızları abisinin yazlığına götürdü,sevgilisiyle kadın yukarda şuan.
Bu zamanda malesef eşlere sonsuz güven çok yanlış bunu görüyorum,hadi bunun kocası yok gitti. Bu adamın karısı nasıl habersiz kocası nerede diye.
Arapsaçı gibi karmaşık şaşkınlığım.
Sorun artık yasak aşkın ötesi aile kurumu ne hale gelmiş olmalıydı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…