- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Size neden eziyet?bir şatafat yapmadıkki üç kişilik ailemizin içinde yaşıyoruz bu eziyeti,kimseye denecek birşey değil çünkü bu.
işin ucunda ölme ihtimali? ?
biz bile inanamadık kaçıncıda emin olduk işin aslının ne olduğunu,ki zaten ozaman rahata bağlamışlardı işi.İnsan bazen öyle seyler görüyor yaşıyor ki bana ne diyemiyor. Söyleseniz bir türlü söylemeseniz bir türlü.
Acaba eşine isimsiz bir mektup gönderseniz olmaz mı? Durumu izah edip Hanimın eve gelmez dediğin bir anda sen eve gel deseniz mektupta? Ben bunu yapardım
ya işte bilemiyorsunuz. yarın o kadın öldürülse hiç mi üzülmezsinizBilemeyiz , belki sadece baba evine yollar, ama dusunsenize kadının kocası eve geliyor, kadın başka adamla, sonra gece yine kocasıyla, çoluk çocuk da var. Kim hakeder ki böyle kendi yatağında başka adamın izi olsun... Sapkinlık diz boyu
heh tamam konu inanca da geldi. enfes.biz bile inanamadık kaçıncıda emin olduk işin aslının ne olduğunu,ki zaten ozaman rahata bağlamışlardı işi.
Yani bunu demem tartışma konusu olur bu nedenle diyemiyorum,dış görünüş itibatiyle inançlı gibi giyinen biri kendisi.
Adamda sanmıyorum inansın keşke çözüm bu olsa,kadın zaten bizimde bildiğimizi biliyordur bizim kadar emindir oda artık.
Zaten boşa koyduk dolmadı,doluya koyduk almadı ondan konu açtım.
ya işte bilemiyorsunuz. yarın o kadın öldürülse hiç mi üzülmezsiniz
insan canı bu kadar ucuz değil.
gitsin kadınla konuşsun, gözünü korkutsun vs.
ama bunlar bizim karışabilme hakkımız olan şeyler değil.
ben zaten konum bu olsa başta yazardım,eşide isimsiz bir mektupta buna inanmaz,bizde konduramadık bahsettiğim sebeplerden ilk başta.heh tamam konu inanca da geldi. enfes.
insanların hayatına müdahil olmaktan vazgeçin, her adımlarından emin gibi konuşuyorsunuz. sizinki de ayrı bir çirkinlik.
sinirim bozuldu, ben bu konudan çıkayım en iyisi
Polis yada zabıta tanıdığınız yokmuArkdaşlar bir yıla yakındır konu açıp açmama arasında kaldım hep,artık biter artık biter diyerek.
Belki başına gelmiş kişiler vardır ve bir çare çözüm bulunmuştur diye fikir almak istiyorum,çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor.
Üst kat komşumuz kocasını aldatıyor,iki tanede kızı var boyunu geçik.
Eşi çocuklar ile biryere gidince hop sevgilisi burada,okullar açıkken çocukların okulda olduğu saatlerde bile işten çıkıp geliyor,arkadan adam hop evde.
Bu adam kadının patronu,özel bir işletme sahibi kadında orada çalışan.
Adamın karısı öyle güzel biriki,küçük çocuklarıda var.
Kadın yaş olarak kırklı yaşlarda,adam otuzlu.
Bu çirkinliğe şahit olmaktan gına geldi artık,apartman tek daire alt dükkan biz ve üzerimizdeki iki daire var. En üstteki komşu yeni taşındı ve tanışık değiliz,bu adamın geliş gidişine bizim gibi şahit değil.
Eşine söylesek,alacağımız tepkiyi bilmediğimiz için ve video resim gibi delil gerektiği için elimiz kolumuz bağlı.
Yazamadığım çok çirkin şeyler var,yani ne yaparsa yapsın size ne demeyin.
Çok mide bulandırıcı bir duruma şahidiz.
Sizlerden fikir bekliyorum.
bunun sorumlusu olmak başka birşey hanımefendi. adam geldiğinde kocasını arayın diyenler var yahu. o pozisyonda görmekle bir mesajdan veya bir kişiden duyması sizce aynı mı olur, aynı tepkiler mi verilir.Sanki hiç mi öğrenmicek, kendi yatağında yakalasa adamı daha mı iyi. O zaman sanki iki yanağından öpüp tebrik mı edecek?
bence bu konunun hiçbir kısmı sizi ilgilendirmiyor da neyse.ben zaten konum bu olsa başta yazardım,eşide isimsiz bir mektupta buna inanmaz,bizde konduramadık bahsettiğim sebeplerden ilk başta.
Yoksa beni ilgilendiren kısmı o değil zaten
biz kardeşimle kızlara bir zarar gelse yada malesef tv de görüyoruz bu tarz sevgilisle bir olup kocasını öldürenleri vs.Sanki hiç mi öğrenmicek, kendi yatağında yakalasa adamı daha mı iyi. O zaman sanki iki yanağından öpüp tebrik mı edecek?
Biz bir ara bir tanıdığa adamın arabanın lastikleri indirtip,zilede baya uzun uzun bastırtıp burada olduklarından haberdar ve rahatsız olduğumuzu belli ettirtsek mi ki dedik.Polis yada zabıta tanıdığınız yokmu
Gürültü var şikayeti aldık , diyerek kapıya gitsinler sevgilisi evdeyken
Üniformayı kapıda görünce bidaha yürek ister evde buluşmaya :))
En azından çirkinlik binadan uzaklaşır
Sonrası Allah kerim
tim her zaman çalışıyormuş baksana yine kameralar telefonlarMadem bu kadar dert ettiniz ve cözümlemek istiyorsunuz kadinla konusacaksiniz sonucta komsunuz sizin Facebook arastirmanizdan ve gelen adamin Kim oldugunu bildiginizden habersiz. Önce apartmana sürekli giren söyle söyle biri var taniyor musunuz? Hirsizliktan korkuyoruz tedirgin olduk diyebilirsiniz, bir süre sonra da gürültü geldiginden bahsedin. O kadarini anlar herhalde, en azindan apartman timinin görev basinda oldugunu idrak eder.
Yaklaşık 12 yıldır üst katımızda oturan komşum yüzünden artık delirmek üzereyim.
Oturma odası ve mutfak balkonundan kilim paspas silkelemekmi dersiniz,gecenin üçü dördü çamaşır makinasını aralıksız çalıştırıp çıkardığı gürültümü dersiniz,ortaokul lise'ye giden çocuklarının güm güm hoplaya hoplaya evin içinde gezmesimi dersiniz,daha neler neler.
Kendisi bir süredir unlu mamullerde çalışıyor sabah 6 öğlen 3 çalışıyor,ama akşam dokuz ona kadar oturup saat dokuz ondan sonra evi süpürüp siliyor hemde her akşam.
Ev sahibini arayıp şikayet ettikmi bir iki gün temizlik yok,ancak onun intikamınıda gürültü yaparak yada başka şekilde çıkarıyor.
Balkondan silkelerken görüntülerinide çektim videoya ama gürültüyü çekemiyorum görsel olarak bişey olmasada ses geliyor oturduğum yerden video çeksemde.
Artık gerçekten dayanamıyorum bu kadına ne yapmalıyım arkadaşlar.
evet geçen yıl ki derdimiz,ama malesef beterin beteri varmış.tim her zaman çalışıyormuş baksana yine kameralar telefonlar
tim her zaman çalışıyormuş baksana yine kameralar telefonlar
kardeşim balkona çıkmayan benim,oturma odamda oturduğum zaman,onlarda oturma odası balkonunda ulusa sesleniş yaparak yaşadıkları için herşeylerini duyuyoruz malesef.ee hani bunlar balkonda yaşıyordu?
kendimi haklı kime karşı çıkarmaya çalışıyorum acaba,bu olay dün olmadı bir senedir yaşıyoruz bu durumu ve olay git gide zıvanadan çıkıyor.Komşular kurban istiyor...
İyilik falan hikaye size ekşın lazım sanırım.
İyiniyetli olsanız kadını kenara çekip uyarırsınız.
“Duymayan kalmadı herkesin dilinde. Eşinizin kulağına gider kötü şeyler olur “dersiniz. Günah vebal sizden gider.. ne sündürdünüz yahu..
haklı olmak için verdiğiniz detaylarda takdire şayan...
işte olayda böyle bir istismar yada zarar oluşursa,bu sefer demezlermi biliyordunuz neden sakladınız.Hiç karışmayın. Eşi eve başkasına alıyor ve adam anlamıyor. Su akar yolunu bulur. Kendi öğrensin. Sevabıyla günahıyla onların yaşayacağı bir olaya müdahale edip, sonuca onlarla beraber katlanmayın. Herkesin hayatta payesi kendinedir. O aile ne olacak, bu işin içinde olanlar arasında çözülsün. Siz tamamen üçüncü kişi olarak kendinizi olaya müdahil ederseniz sonucun ne olacağı bilinmez. Bırakın, duymayın, görmeyin, bilmeyin. Kızlarını evden gönderiyormuş. Küçük çocukları evde istismar olsa tabiki müdahil olun derim ama bu büyükler arası bir sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?