Adamın karısı öyle güzel biriki,küçük çocuklarıda var.
Bence siz buradan kendinize destek çıksın diye saçma sapan şeyler atıyorsunuz ortaya. Evde sevgilisi var onu bekliyor ve o gelip sizin kapının ziline mi basıyor. Hiç inandırıcı gelmedi. Üstüne üstlük kadının banyo sefası falan demişsiniz. Bilemedim. Kadın kocasını boynuzladiktan sonra gusül derdine düşmez herhalde.adam okadar rahata bağladıki kapı açılmadıysa bizim zillere basıyor ve üst kata geldiğini söyleyip çıkıyor.
4 kişilik aile 5 kişilik oldu gibi
Sakin çok tehlikeli. Malesef adamın gelim kadını ve kocasını kesip kesmeyrceginden emin olamazsınız. Sonra o 3 kısım vebali size kalır. Aldatılan bir kadın olsa o bile çok riskli söylemek hiç kolay değil.Herkes karışmayın etmeyin demiş ama aldatılan adama yazık günah değil mi ayakta uyutuluyor resmen. Bence yine patronunu eve aldıgı bi gün kocasını arayın evinize hırsız girdi sanırım diyin sesler geliyo diyin gelsin baksın eve. ondan sonrasıda kendi bilecekleri iş
Ne biliyorsunuz? Belki para da aliyordur.Fuhus böyle bir şey degil. Kadın kocasını aldatıyor. Para karşılığı farklı farklı adamlarla seks yapmıyor.
Nasıl yani cidden anlamadım.Benim yan komsu da kocasini aldatti boyle. Sahur vakti adam onlarda olurdu. Ne yardan ne serden diyip adam ekmek alip sahura gelirdi. Ben hic konduramadim once hic aklima gelmedi.
Cok sonra diger bloktan bir arkadas soyledi.
Ben duyduktan 4 ay kadar sonra da olay patlak verdi. Kp kv falan taniyodum ama hic karismadim banane yani. Bence siz de karismayin. Ahlak bekcisi degilsiniz dimi ? Cok ses geliyorsa inin assagi cok ses geliyor rahatsiz oluyiruz diyin. Gerisi sizi ilgilendirmez.
Fuhuş ne alaka yaMutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.
Zina suç değil biliyorsunuzdur heralde fuhuşdada ortada para varsa suç bence hiç bulaşma seni ilgilendirmez sanada pislik yapabilirler hele kocasına filan söylersin kadını öldürürse ne yapcaksın bunlarıda düşünMutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?