Kocasını aldatan komşu sorunu

adam okadar rahata bağladıki kapı açılmadıysa bizim zillere basıyor ve üst kata geldiğini söyleyip çıkıyor.
4 kişilik aile 5 kişilik oldu gibi
Bence siz buradan kendinize destek çıksın diye saçma sapan şeyler atıyorsunuz ortaya. Evde sevgilisi var onu bekliyor ve o gelip sizin kapının ziline mi basıyor. Hiç inandırıcı gelmedi. Üstüne üstlük kadının banyo sefası falan demişsiniz. Bilemedim. Kadın kocasını boynuzladiktan sonra gusül derdine düşmez herhalde.

Annesinin cocuklari tembihledigini, kocasinin dine duskunlugunu. Kadinin patronunu biliyorsun. Ama samimi degilsiniz eve kamerami astin. Kadinin pesine dusmissunuz resmen ustunuze vazifemi? Bencr karismayin kotu siz olursunuz. Ayrica "cemillikten" vazgecin. Basiniz yanar!!

Eşiniz kadının eşiyle konuşsun. Gündüz gelen seslerden rahatsız oldugunuzu evde, çocuk olduğunu felan söylesin. Müstehcen seslerden rahatsız olduğunuzu falan... Adamda biraz akıl varsa anlar kendisi işteyken niye evde öyle sesler ciktigini.

Sakin çok tehlikeli. Malesef adamın gelim kadını ve kocasını kesip kesmeyrceginden emin olamazsınız. Sonra o 3 kısım vebali size kalır. Aldatılan bir kadın olsa o bile çok riskli söylemek hiç kolay değil.

Ya da belli olmaz kadın ve kocası barışır bir şekil adamı ikna eder bu sefer aile huzurumuzu bozdular bana iftira attılar vb sebeplerle konu sahibi ve ailesine musallat olabilirler.

Birilerinin eline bombayı bırakıp sonra bundan kurtulmayı ummak saflık. Konu sahibi burada açıkça bunu nasıl yapabileceğini soruyor.

Apartmanda konu sahibinden başkaları da varmış. İlk yazdığında apartmandaki dükkan bunların sanmıştım. Ama evde oturuyorlarmis. Orası karışık. Tüm ailece merakli meraklı bu işe egilmisler. Çok çirkin. Etrafta bunu dillendirecek illaki daha çirkin bir komşu vardır bıraksın o dillendirsin. Yok arkadaşı aldatan kocasından hastalık kapmış yok bilmemneymis gibi kendini aklamaya yönelik bahaneler ile gelmesin.

Böyle bişey direk söylenmez en fazla kocasının şahit olması sağlanabilir ne bilim baktın adam girdi binaya en fazla eviniz su damlatıyo ya da hırsız girdi galiba bir gürültü var diye haber verin adam kendi yakalasın ama sonrasında adam cinnet mi geçirir bu iki pislik adama bir şey mi yapar orası korkutucu ... ve büyük sorumluluk olmadı arkasına poliside arayın kavga sesleri var diye kimse kimseyi öldürmeden gerçekler açığa çıksın :) cok film izliyorum herhalde

Bu arada dalga geciyorum filmlerdeki gibi ben binada Kim oturuyo onu bile bilmem bu kadar cevreyle ilgilenmeyin hatta bir ara eski binamizda duydum parayla calisan iki bayan oturuyo diye onlari bile merak edip bakmadim biraz ilgisiz olun Çevrenize

aldatan kadinlari savunmak da moda oldu heralde. kadin diye mi boyle yapiliyor.

ortada aldatilan bir adam var. birisi dolandirilsa gozunuzun önünde uyarmaz banane sanane mi dersiniz. yorumlara sasirdim kaldim.

Nasıl yani cidden anlamadım.
Kadın kocasını aldatıyor evde kocası varken, sonra da hep birlikte sahur mu yapıyorlardı
Ne kadar da dindar zaniler

Öffff Türkiye’deki apartman yaşantısından neden nefret ettiğimi açıklayan bir konu olmuş resmen.
Konu sahibinin yazdıklarının bir kısmı da hiç inandırıcı değil. Adam gelip gizli ilişki yaşadığı sevgilisinin ziline basıyor, kadın açmıyor, adam da bunların ziline basıyor ashfsg he gülüm. Ses duyduğunuza da tam olarak inanmıyorum. Bunları kendinizi haklı çıkarmak için uydurmuşsunuz gibi duruyor. Gerçekten ses duyuyorsanız kadını bu konu hakkında uyarabilirsiniz. Onun dışında sizi ilgilendiren en ufak bir şey yok.
Ayrıca kocanın kızlarını abisinin yazlığına götürdüğünü nereden biliyorsunuz? Adamın lastiklerini indirip zile basma planları yapmışlar bi de, bu nasıl bir boşluktur tanrım?? Hiç mi işiniz gücünüz yok?

Aldatan kadın suçlu, pislik vs vs. Bu tamamen ayrı bir konu. Kadını haklı çıkartıyorsunuz moduna girmeyin yani.

Bu tarz şeylere bende dayanamam ama minareyi çalan kılıfını hazırlar diye bi söz var bilirsiniz
O yüzden ben olsam ki inşallah öyle bir komsum olmaz
Gücüm yetiyosa taşınır giderim o binadan çünkü gördükçe dayanamam bi yerde patlak veririm biliyorum
Durumunuz varsa siz de tasinmayi düşünebilirsiniz

Mutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.
Zina suç değil biliyorsunuzdur heralde fuhuşdada ortada para varsa suç bence hiç bulaşma seni ilgilendirmez sanada pislik yapabilirler hele kocasına filan söylersin kadını öldürürse ne yapcaksın bunlarıda düşün

Bu konuyu okuyunca aklima surekli evleri gozetleyen komsum geldi. Sizin baska isiniz yok mu? Kadinla arkadaslik da etmiyormussunuz, sizi hicbir sekilde alakadar etmiyor.

Karışılmasın kimseye zaten de o zaman aldatan erkek içinde aynı şey düşünülmeli değil mi? Buraya bir hemcinsimiz komşum aldatılıyor haberi yok, çok üzülüyorum diye konu açsa, hepimiz bir şekilde gözünü açmak, eşinin yaptığını göstermek için teoriler geliştirir, bin türlü hikaye yazardık.

Konu sahibi ama gerçekten girebileceğiniz bir mesele değil. Kadını uyarsanız sizden çekinecek belli ki sonuçta böyle bir şeyi birilerinin bilmesine ''aman ne olacak canım'' diye bakamaz. Sizin üzerinize de sıçrayabilir aman deyim ayrıca evet bir aile faciası yaşanması durumu da söz konusu.

Boyle bisey başımıza gelse evi satıp kacariz oradan. Kimsenin ayıbını kinamayin kadınla arkadaş olup uyarin gerisini kendi bilir

Ben olsam kadını uyarırım .söylerşm kocana derim utanmıyor musun ?ahlaksızlığa tahammülüm yok.kocasına yazık değil mi?adam çalışsın didinsin evine bakmak için sen otur çalışma birşey yapma bide üstüne boynuzla
Ayıp ya yazıktır
Valla hiç banane demem .gider söylerim .boşasın o pisliği.hayatına belki devam eder
Ahlakdızlık almış başına gitmiş midemi bulandırıyor herkes .bu ne ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…