- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
Sizi ilgilendirmemesi gereken bir durum, kimsenin evinde yaşananlara müdahale edemeyiz hoş bir durum değil ama karışmamak lazım bence
Sahte hesaptan adama net cafeden mail atın veya sosyal medyadan bilmeli ama sizden değil bela olurlar başınızaArkdaşlar bir yıla yakındır konu açıp açmama arasında kaldım hep,artık biter artık biter diyerek.
Belki başına gelmiş kişiler vardır ve bir çare çözüm bulunmuştur diye fikir almak istiyorum,çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor.
Üst kat komşumuz kocasını aldatıyor,iki tanede kızı var boyunu geçik.
Eşi çocuklar ile biryere gidince hop sevgilisi burada,okullar açıkken çocukların okulda olduğu saatlerde bile işten çıkıp geliyor,arkadan adam hop evde.
Bu adam kadının patronu,özel bir işletme sahibi kadında orada çalışan.
Adamın karısı öyle güzel biriki,küçük çocuklarıda var.
Kadın yaş olarak kırklı yaşlarda,adam otuzlu.
Bu çirkinliğe şahit olmaktan gına geldi artık,apartman tek daire alt dükkan biz ve üzerimizdeki iki daire var. En üstteki komşu yeni taşındı ve tanışık değiliz,bu adamın geliş gidişine bizim gibi şahit değil.
Eşine söylesek,alacağımız tepkiyi bilmediğimiz için ve video resim gibi delil gerektiği için elimiz kolumuz bağlı.
Yazamadığım çok çirkin şeyler var,yani ne yaparsa yapsın size ne demeyin.
Çok mide bulandırıcı bir duruma şahidiz.
Sizlerden fikir bekliyorum.
teşekkür ederim beni anladığınız için,bilmiyorum nasıl geçecek bu sorun.Biz kendi aile apartmanimiza ogrenci bile sokmadik.eve erkek arkadad kiz arkadas cagirirlar baslarina kotu seyler gelir sonra ailesi polisi uzulmeyelim ugrasmayalim diye.sizin komsunuz evet yetişkin bir kadin fakat yetişkin olmasi istedigi ortamda at kosturabilecegi anlamina gelnez.iddia ettiginiz şey eger dogruysa besbelli apartman olarak bu durumu kaldirabilecek kadar genis olmadiginiz belli.size bunu yapmayada hakki yok.evinizde sevisme sesleri duyuyorsaniz dusdayken ayni seylere sahit oluyorsaniz.adam zilinize basarak rahatsiz ediyorsa sizinde hakli taraflariniz var.ben sizin yerinizde olsam eger tasinabiliyorsam tasinirdim en azindan uzak olmak icin.adama soylenecek birsey yok sonunda kotu seyler olabilir daha cok uzulursunuz.bence kadinlada asla konusmayin. O adam elbet karisinin yaptigini iddia ettiginiz pisligi ogrenecek.Allah kimsenin yaptigini yanina birakmaz. Son olarakta topa tutulmussunuz dedikoducu vs.vs. diye.kesinlikle katilmiyorum.iddia edilen şey dogruysa boyle adi bir kadinla magdur bir koca ve iki kizla ayni binada hergun karşılaşmak g.. ister.insanin sinirleri kaldirmaz.o yuzden sallamayin bol keseden
zaten bunları düşündüğümüz için oyuruğ biz çekiyoruz bu çileyi bir yıldır.Zina suç değil biliyorsunuzdur heralde fuhuşdada ortada para varsa suç bence hiç bulaşma seni ilgilendirmez sanada pislik yapabilirler hele kocasına filan söylersin kadını öldürürse ne yapcaksın bunlarıda düşün
Şuan taşınma imkansız gibi,zaten burada durmaktan bende memnun değilim. Yani şu platformda sanırım tek konu açma sebebim komşu meselesi oldu,ancak cidden ancak yaşayan birinin anayabileceği birşey bu sanırım.Bu tarz şeylere bende dayanamam ama minareyi çalan kılıfını hazırlar diye bi söz var bilirsiniz
O yüzden ben olsam ki inşallah öyle bir komsum olmaz
Gücüm yetiyosa taşınır giderim o binadan çünkü gördükçe dayanamam bi yerde patlak veririm biliyorum
Durumunuz varsa siz de tasinmayi düşünebilirsiniz
Bende tahsmmül edmiyorum. Ayrıca komşunun kocasının düştüğü durumda içler acısı. Kadına gizli mktup yollayın, başka bir ilçeden atın, bilg çıktısıyla hazırlayun. Boyunca çocukların var yaptığın doğru değil, utanmıyormusun falan gibi en axından rahatsız olsun.Şuan taşınma imkansız gibi,zaten burada durmaktan bende memnun değilim. Yani şu platformda sanırım tek konu açma sebebim komşu meselesi oldu,ancak cidden ancak yaşayan birinin anayabileceği birşey bu sanırım.
Tamam kadını oldum bittim hazetmem,sırf bu konu haricide ahlak ve geçim olarak iyi biri değildi,ancak o çocuklar resmen gözümüzün önünde büyüdü.Maruz kaldıkları bu çirkinlik illaki onları madur edip üzecek bir gün.
Ben iki yıl önce annemi kaybettim,öncesi olduğu gibi bu neden ilede anne kavramı benim için çok kutsal ve leke kabul etmiyor.
Boşanmış bekar bir kadın olur vs etrafada rahatsız edici birşeyi olmaz,bu kimseyi benide asla ilgilendirmez,ama bu konu çok bambaşka birşey.
yok zaten karışmak gibi bir düşüncemiz yok,dediğim gibi biryıl oldu bu konuyu çekiyoruz,illaki bir falso verir.Bende tahsmmül edmiyorum. Ayrıca komşunun kocasının düştüğü durumda içler acısı. Kadına gizli mktup yollayın, başka bir ilçeden atın, bilg çıktısıyla hazırlayun. Boyunca çocukların var yaptığın doğru değil, utanmıyormusun falan gibi en axından rahatsız olsun.
ele vermek hayal gucuyle alakali bisi hanfendi. kadin orada igrenc bi uslup kullaniyor.uckuru kopmak diye birsey ben demem ama diyelim ki dedm bu yine de konu sahibinin o sozuyle orantili degil.Allah aşkına hırsızın hiç mi suçu yok?
Neredeyse kocasını aldatan kadına ödül vereceksiniz pes yani...
İyi ki konu sahibi düşüncesini yazdı..Olabilir lafın gelişi insanın ağzından çıkabilir.
Evli bir kadın yaptığı iğrençliğe çocuklarını bile alet ediyor. Bunun neresini görmeyip konu sahibinin lafına takiliyorsunuz ?
Bunu yapan bir erkek olsa uçkuru kopasica, elin kadınıyla gününü gün ediyor ahlaksız deriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?