Kocasını aldatan komşu sorunu

Sizi ilgilendirmemesi gereken bir durum, kimsenin evinde yaşananlara müdahale edemeyiz hoş bir durum değil ama karışmamak lazım bence
 
Bu susun karışmayın diyenler acaba aldatılınca bilmek isteniyorum diyen tipler mi?
Ben aldatılırsam beni uyarsınlar isterim
 
Sizi ilgilendirmemesi gereken bir durum, kimsenin evinde yaşananlara müdahale edemeyiz hoş bir durum değil ama karışmamak lazım bence


Zamanında annem bir akrabamızın eşinin aldattığını adama(kuzeniydi annemin) söylediği için adam anneme “sanane” diyip annemi dövmeye kalkmıştı
 
Siz karışmamalısınız bence böyle bir şeye. Hiçbir şey gizlide kalmaz, muhakkak ortaya çıkar, bir günde ya da birkaç yılda ama mutlaka ortaya çıkar. Olaya karışmanız durumunda Allah korusun iftira da atabilir, size ve ailenize zarar vermeye de kalkışabilir bu kişiler. Bu riski göze alabiliyor musunuz?
 
Sahte hesaptan adama net cafeden mail atın veya sosyal medyadan bilmeli ama sizden değil bela olurlar başınıza
 
Sizi ilgilendirmez yazanlara tek bir şey soracağım ya sizin kocanız sizi aldatsaydı ve bunu gören Kişiler beni ilgilendirmez deseydi ? EMPATİ herkese lazım. Ben sizin yerinizde olsam o patronun karısına bilgi verebileceğim bir çare bulmaya çalışırdım.
 
Biz kendi aile apartmanimiza ogrenci bile sokmadik.eve erkek arkadad kiz arkadas cagirirlar baslarina kotu seyler gelir sonra ailesi polisi uzulmeyelim ugrasmayalim diye.sizin komsunuz evet yetişkin bir kadin fakat yetişkin olmasi istedigi ortamda at kosturabilecegi anlamina gelnez.iddia ettiginiz şey eger dogruysa besbelli apartman olarak bu durumu kaldirabilecek kadar genis olmadiginiz belli.size bunu yapmayada hakki yok.evinizde sevisme sesleri duyuyorsaniz dusdayken ayni seylere sahit oluyorsaniz.adam zilinize basarak rahatsiz ediyorsa sizinde hakli taraflariniz var.ben sizin yerinizde olsam eger tasinabiliyorsam tasinirdim en azindan uzak olmak icin.adama soylenecek birsey yok sonunda kotu seyler olabilir daha cok uzulursunuz.bence kadinlada asla konusmayin. O adam elbet karisinin yaptigini iddia ettiginiz pisligi ogrenecek.Allah kimsenin yaptigini yanina birakmaz. Son olarakta topa tutulmussunuz dedikoducu vs.vs. diye.kesinlikle katilmiyorum.iddia edilen şey dogruysa boyle adi bir kadinla magdur bir koca ve iki kizla ayni binada hergun karşılaşmak g.. ister.insanin sinirleri kaldirmaz.o yuzden sallamayin bol keseden
 
Yani birde aldatan kadina saygi duyalim evli barkli oldugu halde gelen adama saygi duyalim.ne guzel bir iliski birde tensel.cok magdurlar gercekten.eger bu iddialar dogruysa Allah tepetaklak etsin insallah. Sizede sabir versin.soyledigim gibi adam kendisi ogrenene kadar mudahale etmeyin.Allahin adaleti asla Şaşmaz.
 
teşekkür ederim beni anladığınız için,bilmiyorum nasıl geçecek bu sorun.
Hem bir iç dökme oldu konu açmam,hemde bir çıkar yol bir fikir olurmu acaba dedim.
Öyle bişey ki kimseye denilecek bir konu değil,ki sokağımızda illaki bunu farkeden başka kişilerde olmuştur,kimse üstüne ihale kalsın istemiyor sanırım konu bu olunca.
Üç kişilik ailemizde konuşup,üçümüz çekiyoruz bu çileyi malesef.
 
zaten bunları düşündüğümüz için oyuruğ biz çekiyoruz bu çileyi bir yıldır.
 
Çok itici bi konunuz var ,size ne arkadaş?
Adamların geldiğinden gittiğinden an ve an haberdar olacak kadar,bu kadar mı eliniz boş?

Orada izleyip etrafınıza anlatmanız yetmemiş, adamla kadına verip veriştirelim diye gelip bir de burada konu açmışsınız .
 
Benim bir tanidigimn akrabasi.adam karisini aldatiyor.diger kadinda evli yasi başı yerinde.adamin karisi durumu ogrendi (aralarindaki iliski yalnizca duygusal tensel bir temas yok.asiklar ) neyse kadin ogrenince bari karsi taraf bilsin diyerekten kadinin kocasiyla konustu sonuccc
Ben karimi seviyorum.herkz şok. daha sert ve dehşet verici bir tepkide olabilirdi allah korusun.ama adam zaten biliyormus karisini kaybetmek istememis susmus.yani sizde iddia ettigiz sey kesin dogruysa bile alacaginiz tepki enteresan olabilir.
 
Şuan taşınma imkansız gibi,zaten burada durmaktan bende memnun değilim. Yani şu platformda sanırım tek konu açma sebebim komşu meselesi oldu,ancak cidden ancak yaşayan birinin anayabileceği birşey bu sanırım.
Tamam kadını oldum bittim hazetmem,sırf bu konu haricide ahlak ve geçim olarak iyi biri değildi,ancak o çocuklar resmen gözümüzün önünde büyüdü.Maruz kaldıkları bu çirkinlik illaki onları madur edip üzecek bir gün.
Ben iki yıl önce annemi kaybettim,öncesi olduğu gibi bu neden ilede anne kavramı benim için çok kutsal ve leke kabul etmiyor.
Boşanmış bekar bir kadın olur vs etrafada rahatsız edici birşeyi olmaz,bu kimseyi benide asla ilgilendirmez,ama bu konu çok bambaşka birşey.
 
Bende tahsmmül edmiyorum. Ayrıca komşunun kocasının düştüğü durumda içler acısı. Kadına gizli mktup yollayın, başka bir ilçeden atın, bilg çıktısıyla hazırlayun. Boyunca çocukların var yaptığın doğru değil, utanmıyormusun falan gibi en axından rahatsız olsun.
 
Bence çok dahil olmayın ama gürültü rahatsız ediciyse gürültü oluyor banyonuzda rahatsız oluyoruz bir tanıdığınız da zilimize basıyor dikkat ederseniz sevinirim.” Derseniz gereken mesajı alır siz de gürültü ve zil muhabbetinden uzak kalmış olursunuz
 
Bi kadin aldatmayi goze aliyosa helede evd bile cagiriyosa yurek yemistir net. Karisma seni ilgilendirmez
 

Aldatma olaylarından nefret ederim ve desteklemem ama elaleme karışmam.

Tam tersi erkek kadını aldatsaydı ne yapardınız?
Ben her ikisine de karışmam.

Ayrıca ses gelip sizi rahatsız etmiyorsa , kişiler size yanlış harekette bulunmuyorsa sizi ilgilendirmez.

Herkes kendi işine baksın.

Sizin sadece bu aldatan kadın ve ailesi haricinde tüm komşularınıza karşı mahalle baskısı yapan tipte camda orada burada insanları dikizleyen, gittiği marketten, giydiği kıyafete kadar takip eden milletin namus bekçiliğini yapan işsizlikten malzeme arayan komşu denilen ama düşman tiplerden olduğunuza inanıyorum.

Elalem konuşur dediğimiz elalem sizsiz.

Not: aldatma vakalarının büyük kısmında eşler farkında oluyor. O adamın bu durumu bilmeme ihtimali çok az.
 
Böyle şlişkilerin sonu genelde cinayetle bitiyor
Allah kadına vicdan versin eşini de kurtarsın zor bir durum ne yapılır bilmiyorum
Polisi arayıp çağırsanız yukarıda kadını darp ediyorlar gibi haksız beyandan hakkınızda işlem yapılır mı onu da bilmiyorum
 
yok zaten karışmak gibi bir düşüncemiz yok,dediğim gibi biryıl oldu bu konuyu çekiyoruz,illaki bir falso verir.
Öyle bir olayki neresinden tutulsa çamuru bulaşacak birşey
 
ele vermek hayal gucuyle alakali bisi hanfendi. kadin orada igrenc bi uslup kullaniyor.uckuru kopmak diye birsey ben demem ama diyelim ki dedm bu yine de konu sahibinin o sozuyle orantili degil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…